kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:37 Η kaleidoscope: #301 26-03-12 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Fata_Morgana: Για τα ΣΜΝ αυτό που είπα πιο πάνω, πιστοποίηση πως και οι δύο (ή τρεις) δεν έχουν κάτι και έχουν αποκλειστική σχέση. Click για ανάπτυξη... Από που την παίρνουμε αυτή την πιστοποίηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata_Morgana Νεοφερμένο μέλος Η Fata_Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 21:09 Η Fata_Morgana: #302 26-03-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Από που την παίρνουμε αυτή την πιστοποίηση; Click για ανάπτυξη... Για το πρώτο είναι απλό, πας σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο και ζητάς εξετάσεις για όποιο από αυτά επιθυμείς. Είναι ανώνυμο και δωρεάν και στη Θεσσαλονίκη που ξέρω μπορείς να το κάνεις στο Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης (ΝΑΔΝΘ). Ή κάλλιστα μπορείς να απευθυνθείς σε ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια. https://www.hiv.gr/prolipsi-kai-seksoualiki-ygeia/metadosh/100-pou-na-kanw-to-test.html Όσο για το δεύτερο κομμάτι μπορείς να στηριχτείς μόνο στον λόγο του συντρόφου σου και στην δικιά σου ειλικρείνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:20 Η Ace of Spades: #303 27-03-12 22:20 HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:44 Η kaleidoscope: #304 27-03-12 22:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 23:42 Η persi έγραψε: #305 27-03-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata_Morgana Νεοφερμένο μέλος Η Fata_Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:39 Η Fata_Morgana: #306 28-03-12 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Ναι είναι ασυμπτωματικές αλλά στο αίμα φαίνονται, πάντα φαίνονται στο αίμα Και όσο για τον HIV στην πραγματικότητα μπορείς να το διαγνώσεις με εξετάσεις μόλις αποκτήσεις τα πρώτα ανισώματα κάτι που ποικήλει από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το διάστημα Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται στο 87% των ατόμων που μολύνονται από τον ιό HIV και εκδηλώνονται 2-4 εβδομάδες μετά την μόλυνση και μοιάζουν με τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης (πυρετός, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, υπνηλία, εξάντληση). Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει να είσαι υποψιασμένο χρησιμοποιείς ή όχι προφυλακτικό. Και έλα τώρα, σε λίγο θα μας πεις το τελείως καμένο που λέει η κολλητή μου "είναι άντρες και έχουνε ανάγκες, είναι φυσιολογικό να σε κερατώσουνε" Εντάξει όταν έχεις ένα σύντροφο σεβαστό χρονικό διάστημα (όχι μια βδομάδα, ούτε ένα μήνα, ούτε 6) που αγαπιέστε και του έχεις σε όλα εμπιστοσύνη δεν θα του έχεις και σε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 22:26 Η Ace of Spades: #307 29-03-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Click για ανάπτυξη... Δε σε τσουβαλιασε κανενας παιδι μου, δεν ειπα τιποτα για ''εσας'' και ''εμας'', ουτε οτι ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι ειπα, ηρεμα ντε Λεω να μην εμπιστευεσαι, ασχετως φυλου φυλης και ο,τι αλλο, τους αλλους ανθρωπους, γιατι δε σου εμφανιζονται ποτε σαν λυκοι αλλα φορανε προβια προβατου, δημοτικου πραματα λεω. Αμα βρηκες ενα φιλο ή μια φιλη που να μπορεις να κρινεις τι εμπειριες κουβαλαει χωρις να σε τυφλωνουν οι καρδουλες (αν και δεν ειναι παντα θεμα εμπειριων, χρειαζεται ο αλλος αιμα, του κανουν μεταγγιση με μολυσμενο κι αντε βγαλε ακρη) και κρινεις οτι δε σου χρειαζεται να βαλεις προφυλακτικο, αν δε σε νοιαζει μη μεινεις εγκυος, τοτε πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:36 Ο θελω να πετυχω: #308 05-07-12 01:36 Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Ο Guest 292010: #309 05-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Rainbowarrior: #310 05-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο venividivici43946: #311 05-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fata_Morgana: Για τα ΣΜΝ αυτό που είπα πιο πάνω, πιστοποίηση πως και οι δύο (ή τρεις) δεν έχουν κάτι και έχουν αποκλειστική σχέση. Click για ανάπτυξη... Από που την παίρνουμε αυτή την πιστοποίηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fata_Morgana Νεοφερμένο μέλος Η Fata_Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 21:09 Η Fata_Morgana: #302 26-03-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Από που την παίρνουμε αυτή την πιστοποίηση; Click για ανάπτυξη... Για το πρώτο είναι απλό, πας σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο και ζητάς εξετάσεις για όποιο από αυτά επιθυμείς. Είναι ανώνυμο και δωρεάν και στη Θεσσαλονίκη που ξέρω μπορείς να το κάνεις στο Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης (ΝΑΔΝΘ). Ή κάλλιστα μπορείς να απευθυνθείς σε ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια. https://www.hiv.gr/prolipsi-kai-seksoualiki-ygeia/metadosh/100-pou-na-kanw-to-test.html Όσο για το δεύτερο κομμάτι μπορείς να στηριχτείς μόνο στον λόγο του συντρόφου σου και στην δικιά σου ειλικρείνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:20 Η Ace of Spades: #303 27-03-12 22:20 HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:44 Η kaleidoscope: #304 27-03-12 22:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 23:42 Η persi έγραψε: #305 27-03-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata_Morgana Νεοφερμένο μέλος Η Fata_Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:39 Η Fata_Morgana: #306 28-03-12 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Ναι είναι ασυμπτωματικές αλλά στο αίμα φαίνονται, πάντα φαίνονται στο αίμα Και όσο για τον HIV στην πραγματικότητα μπορείς να το διαγνώσεις με εξετάσεις μόλις αποκτήσεις τα πρώτα ανισώματα κάτι που ποικήλει από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το διάστημα Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται στο 87% των ατόμων που μολύνονται από τον ιό HIV και εκδηλώνονται 2-4 εβδομάδες μετά την μόλυνση και μοιάζουν με τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης (πυρετός, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, υπνηλία, εξάντληση). Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει να είσαι υποψιασμένο χρησιμοποιείς ή όχι προφυλακτικό. Και έλα τώρα, σε λίγο θα μας πεις το τελείως καμένο που λέει η κολλητή μου "είναι άντρες και έχουνε ανάγκες, είναι φυσιολογικό να σε κερατώσουνε" Εντάξει όταν έχεις ένα σύντροφο σεβαστό χρονικό διάστημα (όχι μια βδομάδα, ούτε ένα μήνα, ούτε 6) που αγαπιέστε και του έχεις σε όλα εμπιστοσύνη δεν θα του έχεις και σε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 22:26 Η Ace of Spades: #307 29-03-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Click για ανάπτυξη... Δε σε τσουβαλιασε κανενας παιδι μου, δεν ειπα τιποτα για ''εσας'' και ''εμας'', ουτε οτι ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι ειπα, ηρεμα ντε Λεω να μην εμπιστευεσαι, ασχετως φυλου φυλης και ο,τι αλλο, τους αλλους ανθρωπους, γιατι δε σου εμφανιζονται ποτε σαν λυκοι αλλα φορανε προβια προβατου, δημοτικου πραματα λεω. Αμα βρηκες ενα φιλο ή μια φιλη που να μπορεις να κρινεις τι εμπειριες κουβαλαει χωρις να σε τυφλωνουν οι καρδουλες (αν και δεν ειναι παντα θεμα εμπειριων, χρειαζεται ο αλλος αιμα, του κανουν μεταγγιση με μολυσμενο κι αντε βγαλε ακρη) και κρινεις οτι δε σου χρειαζεται να βαλεις προφυλακτικο, αν δε σε νοιαζει μη μεινεις εγκυος, τοτε πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:36 Ο θελω να πετυχω: #308 05-07-12 01:36 Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Ο Guest 292010: #309 05-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Rainbowarrior: #310 05-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο venividivici43946: #311 05-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Από που την παίρνουμε αυτή την πιστοποίηση; Click για ανάπτυξη... Για το πρώτο είναι απλό, πας σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο και ζητάς εξετάσεις για όποιο από αυτά επιθυμείς. Είναι ανώνυμο και δωρεάν και στη Θεσσαλονίκη που ξέρω μπορείς να το κάνεις στο Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης (ΝΑΔΝΘ). Ή κάλλιστα μπορείς να απευθυνθείς σε ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια. https://www.hiv.gr/prolipsi-kai-seksoualiki-ygeia/metadosh/100-pou-na-kanw-to-test.html Όσο για το δεύτερο κομμάτι μπορείς να στηριχτείς μόνο στον λόγο του συντρόφου σου και στην δικιά σου ειλικρείνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:20 Η Ace of Spades: #303 27-03-12 22:20 HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:44 Η kaleidoscope: #304 27-03-12 22:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 23:42 Η persi έγραψε: #305 27-03-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata_Morgana Νεοφερμένο μέλος Η Fata_Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:39 Η Fata_Morgana: #306 28-03-12 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Ναι είναι ασυμπτωματικές αλλά στο αίμα φαίνονται, πάντα φαίνονται στο αίμα Και όσο για τον HIV στην πραγματικότητα μπορείς να το διαγνώσεις με εξετάσεις μόλις αποκτήσεις τα πρώτα ανισώματα κάτι που ποικήλει από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το διάστημα Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται στο 87% των ατόμων που μολύνονται από τον ιό HIV και εκδηλώνονται 2-4 εβδομάδες μετά την μόλυνση και μοιάζουν με τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης (πυρετός, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, υπνηλία, εξάντληση). Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει να είσαι υποψιασμένο χρησιμοποιείς ή όχι προφυλακτικό. Και έλα τώρα, σε λίγο θα μας πεις το τελείως καμένο που λέει η κολλητή μου "είναι άντρες και έχουνε ανάγκες, είναι φυσιολογικό να σε κερατώσουνε" Εντάξει όταν έχεις ένα σύντροφο σεβαστό χρονικό διάστημα (όχι μια βδομάδα, ούτε ένα μήνα, ούτε 6) που αγαπιέστε και του έχεις σε όλα εμπιστοσύνη δεν θα του έχεις και σε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 22:26 Η Ace of Spades: #307 29-03-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Click για ανάπτυξη... Δε σε τσουβαλιασε κανενας παιδι μου, δεν ειπα τιποτα για ''εσας'' και ''εμας'', ουτε οτι ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι ειπα, ηρεμα ντε Λεω να μην εμπιστευεσαι, ασχετως φυλου φυλης και ο,τι αλλο, τους αλλους ανθρωπους, γιατι δε σου εμφανιζονται ποτε σαν λυκοι αλλα φορανε προβια προβατου, δημοτικου πραματα λεω. Αμα βρηκες ενα φιλο ή μια φιλη που να μπορεις να κρινεις τι εμπειριες κουβαλαει χωρις να σε τυφλωνουν οι καρδουλες (αν και δεν ειναι παντα θεμα εμπειριων, χρειαζεται ο αλλος αιμα, του κανουν μεταγγιση με μολυσμενο κι αντε βγαλε ακρη) και κρινεις οτι δε σου χρειαζεται να βαλεις προφυλακτικο, αν δε σε νοιαζει μη μεινεις εγκυος, τοτε πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:36 Ο θελω να πετυχω: #308 05-07-12 01:36 Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Ο Guest 292010: #309 05-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Rainbowarrior: #310 05-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο venividivici43946: #311 05-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 22:44 Η kaleidoscope: #304 27-03-12 22:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 23:42 Η persi έγραψε: #305 27-03-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata_Morgana Νεοφερμένο μέλος Η Fata_Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:39 Η Fata_Morgana: #306 28-03-12 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Ναι είναι ασυμπτωματικές αλλά στο αίμα φαίνονται, πάντα φαίνονται στο αίμα Και όσο για τον HIV στην πραγματικότητα μπορείς να το διαγνώσεις με εξετάσεις μόλις αποκτήσεις τα πρώτα ανισώματα κάτι που ποικήλει από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το διάστημα Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται στο 87% των ατόμων που μολύνονται από τον ιό HIV και εκδηλώνονται 2-4 εβδομάδες μετά την μόλυνση και μοιάζουν με τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης (πυρετός, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, υπνηλία, εξάντληση). Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει να είσαι υποψιασμένο χρησιμοποιείς ή όχι προφυλακτικό. Και έλα τώρα, σε λίγο θα μας πεις το τελείως καμένο που λέει η κολλητή μου "είναι άντρες και έχουνε ανάγκες, είναι φυσιολογικό να σε κερατώσουνε" Εντάξει όταν έχεις ένα σύντροφο σεβαστό χρονικό διάστημα (όχι μια βδομάδα, ούτε ένα μήνα, ούτε 6) που αγαπιέστε και του έχεις σε όλα εμπιστοσύνη δεν θα του έχεις και σε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 22:26 Η Ace of Spades: #307 29-03-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Click για ανάπτυξη... Δε σε τσουβαλιασε κανενας παιδι μου, δεν ειπα τιποτα για ''εσας'' και ''εμας'', ουτε οτι ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι ειπα, ηρεμα ντε Λεω να μην εμπιστευεσαι, ασχετως φυλου φυλης και ο,τι αλλο, τους αλλους ανθρωπους, γιατι δε σου εμφανιζονται ποτε σαν λυκοι αλλα φορανε προβια προβατου, δημοτικου πραματα λεω. Αμα βρηκες ενα φιλο ή μια φιλη που να μπορεις να κρινεις τι εμπειριες κουβαλαει χωρις να σε τυφλωνουν οι καρδουλες (αν και δεν ειναι παντα θεμα εμπειριων, χρειαζεται ο αλλος αιμα, του κανουν μεταγγιση με μολυσμενο κι αντε βγαλε ακρη) και κρινεις οτι δε σου χρειαζεται να βαλεις προφυλακτικο, αν δε σε νοιαζει μη μεινεις εγκυος, τοτε πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:36 Ο θελω να πετυχω: #308 05-07-12 01:36 Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Ο Guest 292010: #309 05-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Rainbowarrior: #310 05-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο venividivici43946: #311 05-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 23:42 Η persi έγραψε: #305 27-03-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fata_Morgana Νεοφερμένο μέλος Η Fata_Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:39 Η Fata_Morgana: #306 28-03-12 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Ναι είναι ασυμπτωματικές αλλά στο αίμα φαίνονται, πάντα φαίνονται στο αίμα Και όσο για τον HIV στην πραγματικότητα μπορείς να το διαγνώσεις με εξετάσεις μόλις αποκτήσεις τα πρώτα ανισώματα κάτι που ποικήλει από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το διάστημα Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται στο 87% των ατόμων που μολύνονται από τον ιό HIV και εκδηλώνονται 2-4 εβδομάδες μετά την μόλυνση και μοιάζουν με τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης (πυρετός, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, υπνηλία, εξάντληση). Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει να είσαι υποψιασμένο χρησιμοποιείς ή όχι προφυλακτικό. Και έλα τώρα, σε λίγο θα μας πεις το τελείως καμένο που λέει η κολλητή μου "είναι άντρες και έχουνε ανάγκες, είναι φυσιολογικό να σε κερατώσουνε" Εντάξει όταν έχεις ένα σύντροφο σεβαστό χρονικό διάστημα (όχι μια βδομάδα, ούτε ένα μήνα, ούτε 6) που αγαπιέστε και του έχεις σε όλα εμπιστοσύνη δεν θα του έχεις και σε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 22:26 Η Ace of Spades: #307 29-03-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Click για ανάπτυξη... Δε σε τσουβαλιασε κανενας παιδι μου, δεν ειπα τιποτα για ''εσας'' και ''εμας'', ουτε οτι ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι ειπα, ηρεμα ντε Λεω να μην εμπιστευεσαι, ασχετως φυλου φυλης και ο,τι αλλο, τους αλλους ανθρωπους, γιατι δε σου εμφανιζονται ποτε σαν λυκοι αλλα φορανε προβια προβατου, δημοτικου πραματα λεω. Αμα βρηκες ενα φιλο ή μια φιλη που να μπορεις να κρινεις τι εμπειριες κουβαλαει χωρις να σε τυφλωνουν οι καρδουλες (αν και δεν ειναι παντα θεμα εμπειριων, χρειαζεται ο αλλος αιμα, του κανουν μεταγγιση με μολυσμενο κι αντε βγαλε ακρη) και κρινεις οτι δε σου χρειαζεται να βαλεις προφυλακτικο, αν δε σε νοιαζει μη μεινεις εγκυος, τοτε πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:36 Ο θελω να πετυχω: #308 05-07-12 01:36 Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Ο Guest 292010: #309 05-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Rainbowarrior: #310 05-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο venividivici43946: #311 05-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fata_Morgana Νεοφερμένο μέλος Η Fata_Morgana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:39 Η Fata_Morgana: #306 28-03-12 07:39 Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Ναι είναι ασυμπτωματικές αλλά στο αίμα φαίνονται, πάντα φαίνονται στο αίμα Και όσο για τον HIV στην πραγματικότητα μπορείς να το διαγνώσεις με εξετάσεις μόλις αποκτήσεις τα πρώτα ανισώματα κάτι που ποικήλει από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το διάστημα Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται στο 87% των ατόμων που μολύνονται από τον ιό HIV και εκδηλώνονται 2-4 εβδομάδες μετά την μόλυνση και μοιάζουν με τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης (πυρετός, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, υπνηλία, εξάντληση). Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει να είσαι υποψιασμένο χρησιμοποιείς ή όχι προφυλακτικό. Και έλα τώρα, σε λίγο θα μας πεις το τελείως καμένο που λέει η κολλητή μου "είναι άντρες και έχουνε ανάγκες, είναι φυσιολογικό να σε κερατώσουνε" Εντάξει όταν έχεις ένα σύντροφο σεβαστό χρονικό διάστημα (όχι μια βδομάδα, ούτε ένα μήνα, ούτε 6) που αγαπιέστε και του έχεις σε όλα εμπιστοσύνη δεν θα του έχεις και σε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 22:26 Η Ace of Spades: #307 29-03-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Click για ανάπτυξη... Δε σε τσουβαλιασε κανενας παιδι μου, δεν ειπα τιποτα για ''εσας'' και ''εμας'', ουτε οτι ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι ειπα, ηρεμα ντε Λεω να μην εμπιστευεσαι, ασχετως φυλου φυλης και ο,τι αλλο, τους αλλους ανθρωπους, γιατι δε σου εμφανιζονται ποτε σαν λυκοι αλλα φορανε προβια προβατου, δημοτικου πραματα λεω. Αμα βρηκες ενα φιλο ή μια φιλη που να μπορεις να κρινεις τι εμπειριες κουβαλαει χωρις να σε τυφλωνουν οι καρδουλες (αν και δεν ειναι παντα θεμα εμπειριων, χρειαζεται ο αλλος αιμα, του κανουν μεταγγιση με μολυσμενο κι αντε βγαλε ακρη) και κρινεις οτι δε σου χρειαζεται να βαλεις προφυλακτικο, αν δε σε νοιαζει μη μεινεις εγκυος, τοτε πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:36 Ο θελω να πετυχω: #308 05-07-12 01:36 Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Ο Guest 292010: #309 05-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Rainbowarrior: #310 05-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο venividivici43946: #311 05-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Morgaine: HIV στο αιμα φαινεται μετα απο τρεις μηνες μινιμουμ, πολλες λοιμωξεις ειναι καθ'ολα ασυμπτωματικες και ο λογος του συντροφου, εχμ, νταξει.. ..εκτος κι αν ειναι 16 και δε ξερουν ακομα να φιλανε, μη στηριζεσαι και υπερβολικα στους αλλους γιατι θα πεσεις στο τελος. Click για ανάπτυξη... Ναι είναι ασυμπτωματικές αλλά στο αίμα φαίνονται, πάντα φαίνονται στο αίμα Και όσο για τον HIV στην πραγματικότητα μπορείς να το διαγνώσεις με εξετάσεις μόλις αποκτήσεις τα πρώτα ανισώματα κάτι που ποικήλει από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το διάστημα Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται στο 87% των ατόμων που μολύνονται από τον ιό HIV και εκδηλώνονται 2-4 εβδομάδες μετά την μόλυνση και μοιάζουν με τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος ή της γρίπης (πυρετός, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, υπνηλία, εξάντληση). Click για ανάπτυξη... Απλά πρέπει να είσαι υποψιασμένο χρησιμοποιείς ή όχι προφυλακτικό. Και έλα τώρα, σε λίγο θα μας πεις το τελείως καμένο που λέει η κολλητή μου "είναι άντρες και έχουνε ανάγκες, είναι φυσιολογικό να σε κερατώσουνε" Εντάξει όταν έχεις ένα σύντροφο σεβαστό χρονικό διάστημα (όχι μια βδομάδα, ούτε ένα μήνα, ούτε 6) που αγαπιέστε και του έχεις σε όλα εμπιστοσύνη δεν θα του έχεις και σε αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ace of Spades Νεοφερμένο μέλος Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2012 στις 22:26 Η Ace of Spades: #307 29-03-12 22:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Click για ανάπτυξη... Δε σε τσουβαλιασε κανενας παιδι μου, δεν ειπα τιποτα για ''εσας'' και ''εμας'', ουτε οτι ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι ειπα, ηρεμα ντε Λεω να μην εμπιστευεσαι, ασχετως φυλου φυλης και ο,τι αλλο, τους αλλους ανθρωπους, γιατι δε σου εμφανιζονται ποτε σαν λυκοι αλλα φορανε προβια προβατου, δημοτικου πραματα λεω. Αμα βρηκες ενα φιλο ή μια φιλη που να μπορεις να κρινεις τι εμπειριες κουβαλαει χωρις να σε τυφλωνουν οι καρδουλες (αν και δεν ειναι παντα θεμα εμπειριων, χρειαζεται ο αλλος αιμα, του κανουν μεταγγιση με μολυσμενο κι αντε βγαλε ακρη) και κρινεις οτι δε σου χρειαζεται να βαλεις προφυλακτικο, αν δε σε νοιαζει μη μεινεις εγκυος, τοτε πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:36 Ο θελω να πετυχω: #308 05-07-12 01:36 Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Ο Guest 292010: #309 05-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Rainbowarrior: #310 05-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο venividivici43946: #311 05-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Καλά, ούτε κι εγώ πιστεύω σε μαλακίες τύπου αγάπη κι έρωτας, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζετε έτσι όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άμα είμασταν όλοι ίδιοι δεν θα σας έπαιρνε τόσο πολύ να διαλέξετε, jesus. Click για ανάπτυξη... Δε σε τσουβαλιασε κανενας παιδι μου, δεν ειπα τιποτα για ''εσας'' και ''εμας'', ουτε οτι ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι ειπα, ηρεμα ντε Λεω να μην εμπιστευεσαι, ασχετως φυλου φυλης και ο,τι αλλο, τους αλλους ανθρωπους, γιατι δε σου εμφανιζονται ποτε σαν λυκοι αλλα φορανε προβια προβατου, δημοτικου πραματα λεω. Αμα βρηκες ενα φιλο ή μια φιλη που να μπορεις να κρινεις τι εμπειριες κουβαλαει χωρις να σε τυφλωνουν οι καρδουλες (αν και δεν ειναι παντα θεμα εμπειριων, χρειαζεται ο αλλος αιμα, του κανουν μεταγγιση με μολυσμενο κι αντε βγαλε ακρη) και κρινεις οτι δε σου χρειαζεται να βαλεις προφυλακτικο, αν δε σε νοιαζει μη μεινεις εγκυος, τοτε πασο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:36 Ο θελω να πετυχω: #308 05-07-12 01:36 Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Ο Guest 292010: #309 05-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Rainbowarrior: #310 05-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο venividivici43946: #311 05-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Ο Guest 292010: #309 05-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Rainbowarrior: #310 05-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο venividivici43946: #311 05-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Rainbowarrior: #310 05-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο venividivici43946: #311 05-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Υπάρχει θέμα για την κατάλληλη ηλικία. Όλοι σεξ εδώ μέσα αποκλείεται.Κάποιοι είναι πολύ μικροί,κάποιοι πολύ μεγάλοι,κάποιοι απλά έχουν χλαμύδια Μετά τα 19-20 δεν είναι να το λες από δω κι από κει. Ακόμα και στον παρτενέρ. Παιξτι ιστορία. Μην καταλάβει ότι είσαι παρθένος. Άμα δε πεις τη μαγική φράση ''τι είναι αυτό,δεν ξέρω πως να το βάλω (βλ. προφυλακτικό ανόητοι) τότε το χασες το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:56 Ο venividivici43946: #311 05-07-12 01:56 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... 1. Δε λένε κάτι σημαντικό, δε χάνεις κάτι. 2. Όποτε θες εσύ. Αλοίμονο αν τεθεί θέμα ψυχαναγκασμού σε τέτοια ζητήματα. 3. Λογαριασμό θα δώσεις; 4. Das Leben ist schön. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 01:58 Ο Nikos_T έγραψε: #312 05-07-12 01:58 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Χαχαχα. Εντάξει, μην τον τρομοκρατείς κι όλας. Click για ανάπτυξη... Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:32 Ο papas έγραψε: #313 05-07-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Άμα μπείς στο στρατό, οι ανωτεροί σου θα το παίζουν γ...ες, κι ας μην έχουν κάνει τπτ για 8 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 02:37 Ο Insomnie έγραψε: #314 05-07-12 02:37 Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είπαμε:"Α:Seventeen. B:Seventeen,as long as you're in love,right? A:Nope,just seventeen." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #315 05-07-12 13:26 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Αν και δεν εχω καθισει να διαβασω τα προηγουμενα μηνυματα σας εγω ενα εχω να ρωτησω.. Κατα την αποψη σας ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για ΣΕΞ; Εχετε κανει ολοι σας ΣΕΞ; Μερικοι λενε πως το ΣΕΞ μετα τα 19-20 ειναι ντροπη αν ειναι η πρωτη σου φορα...; Click για ανάπτυξη... Έτσι στα κεφαλαία που το γράφεις,μου θυμίζεις μία (τη μία και μοναδική βασικά) φορά που είχα πάει με κάτι φίλους μπουρδελότσαρκα,που μπαίνουμε σ'ένα μπουρδέλο και μας κάνει ένας γερο-νταβάς με βραχνή φωνή "ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞ?"Όχι ρε μαλάκα,ήρθαμε εδώ για θαλασσινά.Έχετε φρέσκο σκουμπρί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 010239 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2012 στις 13:31 Ο Guest 010239: #316 05-07-12 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: Ε καλά δεν έχει κι άδικο. Αφού δεν το κανες μέχρι τότε (για οποιοδήποτε λόγο) καλό θα ήταν αυτό να μη φανεί κιόλας. Click για ανάπτυξη... Δύσκολο να μην φανεί στην πρώτη σου φορά.Είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα και όσο και να το προσπαθήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:22 Ο θελω να πετυχω: #317 05-07-12 14:22 Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:24 Η *Serena* έγραψε: #318 05-07-12 14:24 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 Corfu kitty Marslols Giorgkalo giorgos5002 ioanna2007 jellojina peter347 Magigi johnstamatis34 Alessandra Eliza danny MarcoReus Neliii ilovekpop Eirinakiii8 Mariamar AK-92 augustine Γιώργος Ζ Nia Skg User2350 Peter Pan13 Antonius Manuela98 Sherlockina Paraskevoula_5 Appolon nimbus Wonderkid Ανώνυμη ggl Scandal thanoukos Monster Hunter SlimShady Galina vehement Ryuzaki jul25 γιω99 Danaoula2020 roud charmander ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ panagiotis G rekcoR eukleidhs1821 MIkeTr123 Natassa02 uni77 Δημήτρης Ρ Evaki_555 kostas1324 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Δεν νομιζω να φενεται την πρωτη φορα οτι δεν εχεις κανει.....Μονο απο ψυχολογικης αποψης μπορει να φανει.....(ΓΝΩΜΗ Μου) Click για ανάπτυξη... Εμμ σε εμάς τα κοριτσάκια φαίνεται πάντως. Όχι μόνο από το ψυχολογικό θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θελω να πετυχω Νεοφερμένο μέλος Ο θελω να πετυχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:28 Ο θελω να πετυχω: #319 05-07-12 14:28 Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 14:30 Η *Serena* έγραψε: #320 05-07-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από θελω να πετυχω: Στα κοριτσια μπορει να φαινεται...Αλλα στα αγορια δεν φαινεται..... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι συμφωνώ. Αν δεν το δείξει ο άλλος με το άγχος του δεν φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.