Συμφωνώ με τη scully........... Οι κυβερνήσεις των Τούρκων και των Αμερικάνων και των Σκοπιανών έχουν συμφέροντα αντίθετα με τα δικά μας σε διάφορα σημεία.Επίσης μέσω προπαγάνδας επηρρεάζουν μεγάλο μέρος του λαού πχ οι Σκοπιανοί.Δεν είναι λόγος αυτός όμως να βάζουμε ταμπέλες σε όλόκληρα έθνη.Αντίθετα, πρέπει αντί να κατηγορούμε ακόμα και αυτούς που δεν υποκύπτουν στις προπαγανδιστικές σειρήνες να τους αποζητούμε γιατί αυτοί φαίνεται να είναι ανοικτά μυαλά που μπορεί να κάνουν τη διαφορά........
Όσο για τον πόλεμο, δεν λέμε αν μπουκάρουν οι Τούρκοι να τους προσκυνήσουμε, αλλά όχι να προκαλέσουμε από πριν "πόλεμο" φοβούμενοι μην γίνει πόλεμος...(?!)
.......τη στιγμή που αυτή τη συμπεριφορά καταδικάζουν τόσοι άνθρωποι..... quote]
Μια μικρή παρένθεση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση συμφωνώ, αλλά γενικά δε νομίζω να είναι πανάκεια ότι λένε οι πολλοί να είναι πάντα το σωστό..........
Επίσης κάποιος κάτι είπε για τη Β.Ελλάδα, μου φαίνεται, πως είναι μια ξερή γη;Ελπίζω να μην έκανα (πάλι!) λάθος στην ανάγνωση.Για την ίδια Β.Ελλάδα μιλάμε;Γιατί έχω κατά νου μια Β.Ελλάδα με πολιτισμό, περιβαλλοντικό πλούτο, βιομηχανικό και οικονομικό κέντρο κλπ κλπ.
Ναι, μα κι εγώ για τη συγκεκριμένη περίπτωση λέω. Δεν είπα πως ό,τι λέει η πλειοψηφία ειναι το σωστό. Είναι το δει εφαρμόζεσθαι σίγουρα, αλλά όχι πάντα το σωστό.