paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

07-07-21

19:13
Κολλήσατε στα Αλβανικά. Δεν μου απάντησε κανείς αν στα 300 χρόνια της Λατινικής (Γαλλόφωνης) αποικίας με την φεουδαρχική Βαρωνία-Αρχιεπισκοπή της σημερινής "αριστερής" Πάτρας και Πριγκιπάτο της Αχαϊας στο οποίο υπάγονταν 12 βαρωνίες με εδάφη μέχρι νότια Πελοπόννησο, οι κάτοικοι ήταν μόνο Έλληνες-Βυζαντινοί;
Μετά τα 300 περίπου χρόνια όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα η Πάτρα και η Πελοπόννησος έπεσε στους Οθωμανούς λέτε οι Φράγκοι να είχαν φύγει; Δεν μιλάω για τις οικογένειες ευγενών ή και κάποιοι από αυτούς που μπορεί να άλλαξαν επάγγελμα μένοντας στον κύριο κορμό της Ελλάδας.
![]()
Σιγα την πληθυσμιακή αλλοίωση που έφεραν οι φραγκοι, οι οποίοι ήταν απλα μια μικρη πληθυσμιακή ομάδα που διοικούσε.
Οι ρουμανοφωνοι, αλλά πρωτιστωσ Οι Αλβανοί κατέκλυσαν όλη την νοτια Ελλάδα και αρκετά νησιά του Αιγαίου. Μην μιλήσουμε και για τους Σλάβους που κατέκαψαν και κατέσφαξαν ολο τον βορρά πριν εγκατασταθούν.
Υπήρχαν αρα και στο παρελθόν λαθρομετανάστες εισβολείς που είχαν αφανίσει ηδη σε μεγάλο βαθμό την φυλή των Ελ.

08-07-21

23:55
Ειχα ξεχασει για το καπποδιστριακο, αλλα στα rankings τα ελληνικα πανεπιστιμια ειναι πολυ πεσμενα, στην παγκοσμια λιστα πιο ειναι το καλυτερο? Για την Βουλγαρια που μιλαμε, η χωρα εχει ανεπτυχθει αρκετα, ειναι μελος της ΕΕ απο το 2007!Η Κροατια για εμενα ειναι υποδηγμα στα βαλκανια, ειδικα στο τομεα του αθλητισμουΙστορικά πάντα εχθροί ήμασταν με την Βουλγαρία, πολλά εγκλήματα Βουλγάρων σε βάρος Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμυλίας και της Μακεδονίας αλλά και της Θράκης αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Οι σημερινοί Βούλγαροι εν αντιθέσει με τους Τούρκους που σαν κράτος έχουν έντονο μισελληνισμό κρατάνε φιλική στάση προς την Ελλάδα. Άρα δεν υπάρχει λόγος να έχουμε αρνητική εικόνα για την Βουλγαρία. Εσύ άλλωστε είσαι και μισή Ελληνίδα άρα θα ήταν παράλογο να δεχτείς ρατσισμό. Και εδώ χώρα σου είναι.
Όχι για ανωτερότητα της Αλβανίας αλλά έχεις υποτιμήσει απίστευτα την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες σε σημείο να μιλάς για ανύπαρκτους πολιτισμούς. Βασικά το πρώτο πανεπιστήμιο εν Ελλάδι θα μπορούσαμε να πούμε ήταν η Ακαδημία του Πλάτωνα, υπήρχε και η Αλεξανδρινή Βιβλιοθήκη. Σύγχρονα πανεπιστήμια όχι κάνεις λάθος. Το πρώτο πανεπιστήμιο της Ελλάδας ήταν το Καποδιστριακό στην Αθήνα που ιδρύθηκε το 1837 ενώ στη σύγχρονη Τουρκία ήταν το Istanbul University που ιδρύθηκε το 1933 επί Κεμάλ Ατατούρκ. Η Τουρκία προφανώς και είναι πιο ανεπτυγμένη χώρα αλλά το 50% των Τούρκων ζει σε κατάσταση πενίας όμως. Οι Τούρκοι κυρίως τα εγκλήματα τους τα έκανα 100 χρόνια πριν και κυρίως με την εισβολή στη Κύπρο που ούτε 50 χρόνια δεν πέρασαν. Αυτό είναι το πιο φρέσκο. Δεν είναι μόνο δικό μας το θέμα AK. Η Τουρκική κυβέρνηση φροντίζει να κρατάει μισελληνική στάση στην εξωτερική πολιτική και αυτό έχει αντίκτυπο. Δεν είναι οι κακοί Έλληνες που κόλλησαν στο παρελθόν. Από την μεριά της Τουρκίας δεν υπάρχει καμία πρόταση για εξομάλυνση των σχέσεων αντιθέτως καταδίκασαν τώρα και την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων που θα ήταν μία καλή πρώτη κίνηση για την αποδοχή του παρελθόντος και για την συγχώρεση από τους άλλους λαούς.
Νέοι φεύγουν από όλα τα Βαλκάνια. Αν η Τουρκία ήταν τόσο καλή χώρα τότε δεν θα είχε γεμίσει η Ευρώπη με Τούρκους μετανάστες. Σαπίλα σε εκπαίδευση και αθλητισμό επίσης έχουν όλα τα Βαλκάνια. Εθνικισμός στην Ελλάδα δεν υπάρχει, μακάρι να υπήρχε γιατί θα λειτουργούσε σαν μοχλός βελτίωσης του Έθνους. Η εθνική προδοσία της αριστεράς κυριαρχεί και στα σχολεία και παντού στην Ελλάδα. Οι Βορειοηπειρώτες πλέον πολιτογραφούνται σαν Αλβανοί με το έτσι θέλω ενώ είχαν και προβλήματα στις τωρινές εκλογές. Ο Έντι Ράμα κάνει τα πάντα για να εξαλείψει το ελληνικό στοιχείο στα Νότια του Αλβανικού κράτους.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.034 μηνύματα.

09-07-21

00:37
Ε λογικό να είναι πεσμένα φίλε AK γιατί όλα είναι κρατικά ελεγχόμενα ( δηλαδή εξαρτιόνται αποκλειστικά από τους κρατικούς οικονομικούς πόρους ) οι οποίοι είναι ελάχιστοι και χρόνια με τα χρόνια μειώνονται όλο και περισσότερο με τις περικοπές. Οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις δυστυχώς δίνουν ελάχιστα στη δημόσια Υγεία και Παιδεία. Στη Φινλανδία που έχουν το καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα στο κόσμο δίνουν περίπου το 10% του ΑΕΠ τους στην Παιδεία αποκλειστικά την ώρα που στην Ελλάδα δίνουμε μόλις το 2-3% πλέον. Κάποτε πατούσαμε και το 5% τώρα ούτε αυτό. Με τόσους λίγους πόρους είναι απόλυτα λογικό τα ελληνικά πανεπιστήμια να μην έχουν υψηλές θέσεις. Εγκαταλελειμμένα από το κράτος με απαρχαιωμένες εγκαταστάσεις/υποδομές, με καθηγητές/ερευνητές που μειώνονται χρόνο με το χρόνο και με τις κομματικές παρατάξεις που τα έχουν κάνει τσιφλίκια τους και ανενόχλητοι κάνουν ό,τι θέλουν τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι εντελώς έρμαια στη μοίρα τους. Οι καθηγητές μας τουλάχιστον έχουν βραβευτεί πολλάκις. Το ΑΠΘ πήρε βραβείο .Ειχα ξεχασει για το καπποδιστριακο, αλλα στα rankings τα ελληνικα πανεπιστιμια ειναι πολυ πεσμενα, στην παγκοσμια λιστα πιο ειναι το καλυτερο? Για την Βουλγαρια που μιλαμε, η χωρα εχει ανεπτυχθει αρκετα, ειναι μελος της ΕΕ απο το 2007!Η Κροατια για εμενα ειναι υποδηγμα στα βαλκανια, ειδικα στο τομεα του αθλητισμουχωρις εΥρω για νομισμα, τις πηρε 10 χρονια να μπει στην ΕΕ, το οποιο ειναι απιστευτο για εμενα!!! και εχει καλυτερη οικονομια και βιοτικο επιπεδο απο Ρουμανια και Βουλγαρια, και Ελλαδα φανταζομαι, πρεπει να μιλησω με τον φιλο μου τον Λουκα, να μου τα πει καλυτερα!Και το Μαυροβουνιο θα μπει σε λιγα χρονια σιγουρα στην ΕΕ!
Η Βουλγαρία όπως και η Ρουμανία έχουν ιδιωτικοποιήσει τα πανεπιστήμια τους, προσελκύεουν πολλούς ξένους φοιτητές ετησίως για αυτό είναι σε υψηλές θέσεις αλλά υπάρχει θέμα με τους ημεδαπούς που προέρχονται από τα χαμηλότερα κοινωνικοοικονομικά στρώματα και δεν μπορούν να πληρώσουν τα δίδακτρα, αυτοί είτε γίνονται ανειδίκευτοι εργάτες των 300 ευρώ είτε σπουδάζουν σε κάνα παρακμιακό δημόσιο πανεπιστήμιο για να βγουν και πάλι ανειδίκευτοι εργάτες των 300 ευρώ. Στην Ελλάδα τουλάχιστον για να μπεις σε πανεπιστήμιο μοναδικό κριτήριο είναι το διάβασμα και όχι η κοινωνικοοικονομική θέση του καθενός.
Η Κροατία και η Σλοβενία είναι οι μόνες Βαλκανικές χώρες που κάτι κάνουν στο θέμα του βιοτικού επιπέδου με την Σλοβενία να υπερέχει. Η Κροατία έχει πολλά θέματα ακόμα.
iminspain
Δραστήριο μέλος
Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 628 μηνύματα.

09-07-21

01:12
Αυτό ακούγεται σαν να είναι γαλλικό κείμενο σε βιβλίο επιπέδου Α1 χρονολογίας προ 2000 που έλεγε: "στις 6 το απόγευμα τρώω για βραδινό κοτόπουλο με πατάτες και στις 8 κοιμάμαι"Απλά όπως είπα κ στο δικό μου θέμα εδώ στην Ελλάδα η ζωή είναι ωραία όπως κ να το κάνουμε λόγω του καιρού των ανθρώπων της διασκέδασης δεν θέλω να φύγω με τίποτα πιστεύω ότι είναι η καλύτερη χώρα να ζήσεις όταν έχεις λύσει το βιοποριστικό. Στη Γαλλία τι διασκέδαση έχει από τις 6 νυχτώνει κ όλοι μαζεύονται στα σπίτια τους για να χωνέψουν το ξενερωτο βραδινό που μόλις έφαγαν !!!!!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

09-07-21

11:37
Αυτό ακούγεται σαν να είναι γαλλικό κείμενο σε βιβλίο επιπέδου Α1 χρονολογίας προ 2000 που έλεγε: "στις 6 το απόγευμα τρώω για βραδινό κοτόπουλο με πατάτες και στις 8 κοιμάμαι"
και χρόνος για φαπ;


09-08-21

01:43
πολυ σιγκινητικο βιντεο, και να σκεφτει καποιος οτι το παιδι ειναι μισος ελληνας!Μπορω να νιωσο τον πονο του, παντως μονο απο της ασχημες εμπειριες που θα ειχα απο την ελλαδα, θα αγωνιζομουνα για την Ουγκαντα, απο αυτην την χωρα της αφρικης ειναι ο πατερας του καραλη, εχει μεγαλυτερη αναγκη για εναν ολυμπιονικη η Ουγκαντα!Φοβερος αθλητης, για λιγο δεν καταφερε να παρει ολυμπιακο μεταλλιο!Του ευχομαι τα καλυτερα!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

15-11-21

11:29
Eδώ που τα λέμε γιάννη και οι Έλληνες δεν φημίζονται για την φιλοξενία τους και την αποδοχή άλλων εθνικοτήτων. Πόσους ξέρεις να έκαναν γνωριμία με έναν Πακιστανό νέο;
Μετά μας ενοχλεί που οι Σουηδοί (στο σπίτι τους) μας βλέπουν ως Αλβανούς. Μια μέση Σουηδή για παράδειγμα μας θεωρεί πολύ υποβαθμισμένη ράτσα (κατώτερη από τη δική τους) καθώς η χώρα μας μόνιμα έχει προβλήματα και σου λέει που να μπλέξω. Σε πολλές χώρες της δυτικής Ευρώπης, έχουν μια εικόνα ότι οι Έλληνες τρώνε από τα συσίτια και ότι γενικά δεν ταιριάζουμε στα χνώτα τους. Δηλαδή είναι ευγενικοί μέχρι ένα σημείο. Ελάχιστοι Ευρωπαίοι έχουν μια πιο φυσιολογική άποψη για τους Έλληνες και εννοείται ότι λατρεύουν την χώρα μας.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.034 μηνύματα.

15-11-21

11:48
Οι Έλληνες μια χαρά φιλόξενοι ήσαν. Άλλοι ευθύνονται. Θα ξεχάσουμε το πως όταν ερχόντουσαν οι πρόσφυγες μαζί με τους λάθρο ο φτωχός ο Έλληνας έδινε σε εράνους και μέσα στους προσφυγικούς καταυλισμούς φορτηγά ολόκληρα μετέφεραν προϊόντα πληρωμένα από τον " αφιλόξενο φασίστα " Έλληνα. Και ποιο ήταν το ευχαριστώ; Να διαλύουν εκκλησίες, να διαπράττουν ένα σωρό εγκλήματα ( άλλο να κλέβεις φαγητό πάνω στην ανάγκη και άλλο κινητά και τέτοια, όπως και επίσης ο βιασμός δεν είναι ανάγκη πείνας ) κλπ. Οπότε να γιατί δεν είναι φιλόξενος πια ο Έλληνας.Eδώ που τα λέμε γιάννη και οι Έλληνες δεν φημίζονται για την φιλοξενία τους και την αποδοχή άλλων εθνικοτήτων. Πόσους ξέρεις να έκαναν γνωριμία με έναν Πακιστανό νέο;Μετά μας ενοχλεί που οι Σουηδοί (στο σπίτι τους) μας βλέπουν ως Αλβανούς. Μια μέση Σουηδή για παράδειγμα μας θεωρεί πολύ υποβαθμισμένη ράτσα (κατώτερη από τη δική τους) καθώς η χώρα μας μόνιμα έχει προβλήματα και σου λέει που να μπλέξω. Σε πολλές χώρες της δυτικής Ευρώπης, έχουν μια εικόνα ότι οι Έλληνες τρώνε από τα συσίτια και ότι γενικά δεν ταιριάζουμε στα χνώτα τους. Δηλαδή είναι ευγενικοί μέχρι ένα σημείο. Ελάχιστοι Ευρωπαίοι έχουν μια πιο φυσιολογική άποψη για τους Έλληνες και εννοείται ότι λατρεύουν την χώρα μας.
Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στο Ελληνικό κράτος είναι ο ρατσισμός έναντι των Ελλήνων. Όταν Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται στους δρόμους και υπάρχουν λαθρο που απολαμβάνουν κονδύλια από την ΕΕ ( από τους φόρους του Ευρωπαίου πολίτη ) και που το κράτος τους έχει με προνόμια. Αυτό συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Όσο περνάνε τα χρόνια οι λευκοί λαοί της Ευρώπης καταλαβαίνουν ότι δεν τους χωρίζουν περισσότερα από όσα τους ενώνουν, ιδίως μπροστά στον υπαρκτό κίνδυνο ισλαμοποιησης.
Η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες, και η Ευρώπη στους Ευρωπαίους.

15-11-21

11:52
Με λίγα λόγια να μην υπάρχουν καθόλου ξένοι στην Ελλάδα, ξέρω κάτι καθηγητές Αμερικανούς που έχουν κάνει οικογένεια εκεί πέρα ( σε σάπια χώρα αλλά τσπ) θα τους πω Γιαννακο να πάρουν πόδι, Η Ελλάδα ανήκει στους ΈλληνεςΟι Έλληνες μια χαρά φιλόξενοι ήσαν. Άλλοι ευθύνονται. Θα ξεχάσουμε το πως όταν ερχόντουσαν οι πρόσφυγες μαζί με τους λάθρο ο φτωχός ο Έλληνας έδινε σε εράνους και μέσα στους προσφυγικούς καταυλισμούς φορτηγά ολόκληρα μετέφεραν προϊόντα πληρωμένα από τον " αφιλόξενο φασίστα " Έλληνα. Και ποιο ήταν το ευχαριστώ; Να διαλύουν εκκλησίες, να διαπράττουν ένα σωρό εγκλήματα ( άλλο να κλέβεις φαγητό πάνω στην ανάγκη και άλλο κινητά και τέτοια, όπως και επίσης ο βιασμός δεν είναι ανάγκη πείνας ) κλπ. Οπότε να γιατί δεν είναι φιλόξενος πια ο Έλληνας.
Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στο Ελληνικό κράτος είναι ο ρατσισμός έναντι των Ελλήνων. Όταν Έλληνες τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται στους δρόμους και υπάρχουν λαθρο που απολαμβάνουν κονδύλια από την ΕΕ ( από τους φόρους του Ευρωπαίου πολίτη ) και που το κράτος τους έχει με προνόμια. Αυτό συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Όσο περνάνε τα χρόνια οι λευκοί λαοί της Ευρώπης καταλαβαίνουν ότι δεν τους χωρίζουν περισσότερα από όσα τους ενώνουν, ιδίως μπροστά στον υπαρκτό κίνδυνο ισλαμοποιησης.
Η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες, και η Ευρώπη στους Ευρωπαίους.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.034 μηνύματα.

15-11-21

11:56
Ναι ξένοι που αποκαλούν τη χώρα μου σάπια ούτε ιθαγένεια ούτε τίποτα δεν θα έπρεπε να έχουν. Απέλαση με συνοπτικές διαδικασίες και απαγόρευση εισόδου εφόρου ζωής.Με λίγα λόγια να μην υπάρχουν καθόλου ξένοι στην Ελλάδα, ξέρω κάτι καθηγητές Αμερικανούς που έχουν κάνει οικογένεια εκεί πέρα ( σε σάπια χώρα αλλά τσπ) θα τους πω Γιαννακο να πάρουν πόδι, Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες![]()
Δεν είπαμε να μην υπάρχουν ξένοι στη χώρα, λέμε να είναι πάντα ο Έλληνας πρώτα στη χώρα του, όπως και σε κάθε άλλη χώρα του κόσμου ο ημεδαπός πρέπει να είναι πρώτος.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-11-21

11:58
Πως γίνεται να αποκαλείς την χώρα σου σάπια;;;Με λίγα λόγια να μην υπάρχουν καθόλου ξένοι στην Ελλάδα, ξέρω κάτι καθηγητές Αμερικανούς που έχουν κάνει οικογένεια εκεί πέρα ( σε σάπια χώρα αλλά τσπ) θα τους πω Γιαννακο να πάρουν πόδι, Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες![]()

15-11-21

11:59
Ναι αλλά άμα υπάρχουν άνθρωποι που είχαν άσχημες εμπειριες με ρατσισμό χωρισ λόγο κτλπ στην Ελλάδα, τη να λένε? Τη πανέμορφη χώρα που είναι? Πρέπει να μπεις λίγο στην Θέση του μετανάστη, μια χαρά ζεις τώρα μα τα δανεικά των ΓερμανώνΝαι ξένοι που αποκαλούν τη χώρα μου σάπια ούτε ιθαγένεια ούτε τίποτα δεν θα έπρεπε να έχουν. Απέλαση με συνοπτικές διαδικασίες και απαγόρευση εισόδου εφόρου ζωής.
Δεν είπαμε να μην υπάρχουν ξένοι στη χώρα, λέμε να είναι πάντα ο Έλληνας πρώτα στη χώρα του, όπως και σε κάθε άλλη χώρα του κόσμου ο ημεδαπός πρέπει να είναι πρώτος.


Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν είναι η χώρα μου, απλός έχω την υποικοτητα.Πως γίνεται να αποκαλείς την χώρα σου σάπια;;;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.034 μηνύματα.

15-11-21

12:01
Δεν είναι Έλληνας, Αλβανός είναι που έζησε στην Ελλάδα, μάλλον θα ήρθε αντιμέτωπος με ρατσισμό και του έχει μείνει απωθημένο να βρίζει τη χώρα μας.Πως γίνεται να αποκαλείς την χώρα σου σάπια;;;
Να μη τσουβαλιαζουν. Ρατσισμός υπάρχει παντού, μη νομίζεις ότι στη Γερμανία τα πράγματα είναι καλύτερα, ίσως απλά είσαι τυχερός ως τώρα. Το να τσουβαλιαζεις έναν ολόκληρο λαό ΔΕΝ είναι λύση. Αλλά γενικά έχω κουραστεί να λέμε τα ίδια. Και άλλοι ομοεθνείς σου τα έχουν πει αυτά αλλά τους έγραψες στα παλαιά των υποδημάτων σου.Ναι αλλά άμα υπάρχουν άνθρωποι που είχαν άσχημες εμπειριες με ρατσισμό χωρισ λόγο κτλπ στην Ελλάδα, τη να λένε? Τη πανέμορφη χώρα που είναι? Πρέπει να μπεις λίγο στην Θέση του μετανάστη, μια χαρά ζεις τώρα μα τα δανεικά των Γερμανών![]()
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-11-21

12:04
Ναι αλλά άμα υπάρχουν άνθρωποι που είχαν άσχημες εμπειριες με ρατσισμό χωρισ λόγο κτλπ στην Ελλάδα, τη να λένε? Τη πανέμορφη χώρα που είναι? Πρέπει να μπεις λίγο στην Θέση του μετανάστη, μια χαρά ζεις τώρα μα τα δανεικά των Γερμανών
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν είναι η χώρα μου, απλός έχω την υποικοτητα.
Κι εγώ μισή ξένη είμαι και δέχτηκα ρατσισμό δεν βρίζω την Ελλάδα επειδή κάποιοι είναι απαίδευτοι. Μπορώ να σε καταλάβω ως ένα σημείο αλλά δεν δικαιολογούνται αυτά που λες .Ναι αλλά άμα υπάρχουν άνθρωποι που είχαν άσχημες εμπειριες με ρατσισμό χωρισ λόγο κτλπ στην Ελλάδα, τη να λένε? Τη πανέμορφη χώρα που είναι? Πρέπει να μπεις λίγο στην Θέση του μετανάστη, μια χαρά ζεις τώρα μα τα δανεικά των Γερμανών
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν είναι η χώρα μου, απλός έχω την υποικοτητα.

15-11-21

12:10
Μπορεί επειδή είσαι μισή Ελληνίδα να κατάφερες να ενταχθείς εύκολα. Εμένα η μητέρα μου είναι ομογενής, να φανταστείς πριν πάρω την υποικοτητα ειμουν με μια αχριστη ταυτότητα ομογενώνΚι εγώ μισή ξένη είμαι και δέχτηκα ρατσισμό δεν βρίζω την Ελλάδα επειδή κάποιοι είναι απαίδευτοι. Μπορώ να σε καταλάβω ως ένα σημείο αλλά δεν δικαιολογούνται αυτά που λες .

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

15-11-21

12:26
Πιο εύκολα σίγουρα... Όταν όμως βιώνεις κάτι τέτοιο ως παιδί σε επηρεάζει αρκετά. Εγώ για χρόνια ενιωθα εξ ολοκλήρου ξένη . Τέλος πάντων.Μπορεί επειδή είσαι μισή Ελληνίδα να κατάφερες να ενταχθείς εύκολα. Εμένα η μητέρα μου είναι ομογενής, να φανταστείς πριν πάρω την υποικοτητα ειμουν με μια αχριστη ταυτότητα ομογενώντρελή γραφειοκρατία μιλάμε!
Δεν ξέρω για πότε αναφέρεσαι. Απ όσο ξέρω όμως πλέον είναι σχετικά απλή η διαδικασία για να αποκτήσει κάποιος την ελληνική υπηκοότητα ειδικά για τους μετανάστες δεύτερης γενιάς που νομίζω θεωρούνται αυτόματα Έλληνες(απο το κράτος) .

18-11-21

16:59
Με πονεμένη καρδιά λέω ένα μεγάλο ΟΧΙΔεν ξέρω για πότε αναφέρεσαι. Απ όσο ξέρω όμως πλέον είναι σχετικά απλή η διαδικασία για να αποκτήσει κάποιος την ελληνική υπηκοότητα ειδικά για τους μετανάστες δεύτερης γενιάς που νομίζω θεωρούνται αυτόματα Έλληνες(απο το κράτος) .
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-11-21

23:42
Συγγνώμη τότε που έκανα λάθος έτσι νόμιζα ότι ήταν .Με πονεμένη καρδιά λέω ένα μεγάλο ΟΧΙ

19-01-22

21:11
Ειμουν καλεσμένος για φαγητό στο σπίτι της πρώην Γερμανίδας δασκάλας μου και κάποια στιγμή μου λέει ο σύζυγος της « ξες ενας βασικοσ λόγος που το AFD ανέβηκε είναι εξαιτίας του χρέους της Ελλάδας
» η δασκάλα μου του λέει το παιδί από την Αλβανία είναι, νόμιζε ότι ειμουν Έλληνας, το κακό όνομα σας έχει βγει για τα καλά, όπως λέγατε και για τους Αλβανούς, τουλάχιστον στην Ευρώπη, γιατί σε κάτι ΗΠΑ, Καναδά νομίζει ο αμερικανός ότι ο Δίας είναι ζωντανός και η Ελλάδα είναι η χώρα του φωτός και αλλά τέτοια χαζά 


Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-01-22

21:17
Εντάξει και γιατί να χαρείς για αυτό ?Ειμουν καλεσμένος για φαγητό στο σπίτι της πρώην Γερμανίδας δασκάλας μου και κάποια στιγμή μου λέει ο σύζυγος της « ξες ενας βασικοσ λόγος που το AFD ανέβηκε είναι εξαιτίας του χρέους της Ελλάδας» η δασκάλα μου του λέει το παιδί από την Αλβανία είναι, νόμιζε ότι ειμουν Έλληνας, το κακό όνομα σας έχει βγει για τα καλά, όπως λέγατε και για τους Αλβανούς, τουλάχιστον στην Ευρώπη, γιατί σε κάτι ΗΠΑ, Καναδά νομίζει ο αμερικανός ότι ο Δίας είναι ζωντανός και η Ελλάδα είναι η χώρα του φωτός και αλλά τέτοια χαζά
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- jYanniss
- redpointer
- Eagle Eye
- Paragontas7000
- rseven
- gegeorgiou90
- AK-92
- Hased Babis
- bbb
- Alessandra Eliza
- gmoutzour
- phleidhs
- aggorf
- Scandal
- petrosln
- blissele
- Τρελας123
- Philologist
- Samuel
- Don25
- Nick0007
- selcal
- knot
- Ksenia. Ksenia77
- Stroka
- Joji
- New member
- thecrazycretan
- Giii
- Dimitris2001
- johnsala
- KingOfPop
- ClaudiaZ
- Libertus
- xakounaamatata
- Γιώργος Ζ
- tsiobieman
- lnesb
- Ryuzaki
- george777
- korlef
- Viedo
- Wonderkid
- Νομάρχης
- Memetchi
- Devid
- charmander
- Adgi
- George9989
- Marioskops
- alsatus
- Dr. Gl. Luminous
- chochoru
- snowy
- Εριφύλη
- ggl
- iminspain
- Citylights
- azula
- το κοριτσι του μαη
- Panos_02
- mousa aliis
- ΔΙΚΑΣΤΗΣ 7
- constansn
- Nikitas18
- Scott
- Nala
- gk214
- Ada ada
- angies
- scareless
- orange crush
- Mary Jane
- chester20080
- ikigai
- Chrisa
- nicole1982
- Unboxholics
- Pharmacist01
- Μάρκος Βασίλης
- reliazag
- gregory nub
- SlimShady
- nucomer
- physicscrazy
- Κλημεντίνη
- Necropolis
- Mariahj
- kwstas03
- No name
- Rene2004
- KGGS
- igeorgeoikonomo
- VasoGrimes
- harry akritas
- Cortes
- Warzycha_13
- rafaela11
- Georgekk
- fockos
- Jimmy20
- eukleidhs1821
- Ria99
- Satan Claus
- stefan
- hirasawayui
- jims
- Αλκης Κ.
- Xristinaqui
- Alexecon1991
- calliope
- Ziekr
- ThiS is SpartA
- LeoDel
- ΘανάσοςG4
- sweater weather
- spring day
- pink_panther
- Dunedain10
- Έμμα
- Mhtrogoal
- Griff
- Jack of Spades
- J.Cameron
- Ggpg
- Mukumbura
- fmarulezkd
- Γιουγκοσλαβος
- cel123
- leo41
- American Economist
- alexrami
- Kostakis45
- Slytherin
- den antexw allh apotyxia
- civilian
- Thanos_D
- χημεια4λαιφ
- Maraki196
- Ν.Χ.
- panagiotis23
- Athens2002
- Αντικειμενικός
- Giorno
- Wrong
- georgin
- Ststst02
- Unseen skygge
- jimis2001
- Eleni54
- Βασiλης
- Dreamer_SW
- louminis
- uni77
- Ackerback
- jim2015
- panagiotis econ
- tslef8
- Άρτεμις Α.
- Arianara S3
- TigerHunt
- Johnman97
- JohnGreek
- Vold
- Makis7
- Γατόπαρδος.
- Boethiah
- MarcoReus
- kostas83
- jimmrk
- tymvorixos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.