Stefania96 Νεοφερμένο μέλος Η Stefania96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 12:35 Η Stefania96: #141 19-08-12 12:35 Τι στόχους έχετε για το μέλλον και πως φαντάζεστε τον εαυτό σας σε μια δεκαετία?... Ο στόχος μου και το όνειρο μου είναι να περάσω δασκάλα στην Κρήτη που την αγαπάω πολύ να τελειώσω την σχολή μου και μετά με το καλό να διοριστώ σε κάποιο σχολείο εκεί κάτω.! ! Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πτυχιούχο Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης και άνεργο Και μπαμπάς να είμαι δε θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βλέπω!!! Και εγώ το ίδιο!!!! Αλλά στην όμορφη την Κρήτη!! Δεν λέω και στην Θεσσαλονίκη ωραία!!!! Και γιατί άνεργο? σκεφτόμαστε θετικά!!! όταν θέλεις κάτι πολύ γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:23 Ο jj! έγραψε: #142 19-08-12 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Stefania96: Μια χαρά σε βλέπω!!! Και εγώ το ίδιο!!!! Αλλά στην όμορφη την Κρήτη!! Δεν λέω και στην Θεσσαλονίκη ωραία!!!! Και γιατί άνεργο? σκεφτόμαστε θετικά!!! όταν θέλεις κάτι πολύ γίνεται! Click για ανάπτυξη... Πιο πολύ βολεύει η Θεσσαλονίκη Μακάρι, τι να πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:31 Η Dalian έγραψε: #143 19-08-12 16:31 10 χρόνια ομορφότερη, 10 χρόνια ψηλότερη, 10 χρόνια εξυπνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #144 19-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: 10 χρόνια ομορφότερη, 10 χρόνια ψηλότερη, 10 χρόνια εξυπνότερη. Click για ανάπτυξη... Above all.. 10 χρόνια γηραιότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η Dalian έγραψε: #145 19-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Above all.. Spoiler 10 χρόνια γηραιότερη Click για ανάπτυξη... και κατ'επέκταση σοφότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 11:34 Η chara9999: #146 20-08-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πιο πολύ βολεύει η Θεσσαλονίκη Μακάρι, τι να πω; Click για ανάπτυξη... Ααα και εγω παιδαγωγικο θέλω στη Θεσσαλονίκη, δηλαδη ακομα και στην Αθήνα δεν έχω προβλημα, αλλα όχι στην Κρήτη γιατί εκει ειμαι και αν θυμαμαι καλά παιδαγωγικό έχει μόνο στο Ρεθυμνο που μένω εκεί, άρα με τίποτα δεν μένω αλλο εδώ...!!!!!! Και εγω έχω βεβαια αμφιβολίες για το αν βρω δουλειά, αλλά το θέμα είναι να περάσεις και κάπου που να σου αρέσει..!!!! Έτσι σκεφτομαι τώρα και μετά................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Ο bobis έγραψε: #147 21-08-12 01:15 τωρα αυτο που λεμε ολοι πλουσιος με σπιταρονα και γκομεναρα δεν νομιζω καλυτερη εγω θελω να ειμαι καλα στην υγεια μου και να εχω φιλους και οικογενεια κοντα μου τα λεφτα δεν με νοιαζουν αλλα με νοιαζουν οι γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:19 Ο Guest 209912: #148 21-08-12 01:19 φαλακρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:21 Ο Mr.Blonde: #149 21-08-12 01:21 Σαν τους τυπους στο νιπ τακ ,αλλα με λιγοτερα ψυχολογικα προβληματα και περισσοτερες γκομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:26 Η ~Melania~: #150 03-09-12 19:26 Τον εαυτό μου σε δέκα χρόνια... χμμμμ.... με φαντάζομαι φοιτήτρια και...μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:45 Η Alma Libre: #151 03-09-12 19:45 Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι στόχους έχετε για το μέλλον και πως φαντάζεστε τον εαυτό σας σε μια δεκαετία?... Ο στόχος μου και το όνειρο μου είναι να περάσω δασκάλα στην Κρήτη που την αγαπάω πολύ να τελειώσω την σχολή μου και μετά με το καλό να διοριστώ σε κάποιο σχολείο εκεί κάτω.! ! Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πτυχιούχο Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης και άνεργο Και μπαμπάς να είμαι δε θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βλέπω!!! Και εγώ το ίδιο!!!! Αλλά στην όμορφη την Κρήτη!! Δεν λέω και στην Θεσσαλονίκη ωραία!!!! Και γιατί άνεργο? σκεφτόμαστε θετικά!!! όταν θέλεις κάτι πολύ γίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:23 Ο jj! έγραψε: #142 19-08-12 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Stefania96: Μια χαρά σε βλέπω!!! Και εγώ το ίδιο!!!! Αλλά στην όμορφη την Κρήτη!! Δεν λέω και στην Θεσσαλονίκη ωραία!!!! Και γιατί άνεργο? σκεφτόμαστε θετικά!!! όταν θέλεις κάτι πολύ γίνεται! Click για ανάπτυξη... Πιο πολύ βολεύει η Θεσσαλονίκη Μακάρι, τι να πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:31 Η Dalian έγραψε: #143 19-08-12 16:31 10 χρόνια ομορφότερη, 10 χρόνια ψηλότερη, 10 χρόνια εξυπνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #144 19-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: 10 χρόνια ομορφότερη, 10 χρόνια ψηλότερη, 10 χρόνια εξυπνότερη. Click για ανάπτυξη... Above all.. 10 χρόνια γηραιότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η Dalian έγραψε: #145 19-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Above all.. Spoiler 10 χρόνια γηραιότερη Click για ανάπτυξη... και κατ'επέκταση σοφότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 11:34 Η chara9999: #146 20-08-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πιο πολύ βολεύει η Θεσσαλονίκη Μακάρι, τι να πω; Click για ανάπτυξη... Ααα και εγω παιδαγωγικο θέλω στη Θεσσαλονίκη, δηλαδη ακομα και στην Αθήνα δεν έχω προβλημα, αλλα όχι στην Κρήτη γιατί εκει ειμαι και αν θυμαμαι καλά παιδαγωγικό έχει μόνο στο Ρεθυμνο που μένω εκεί, άρα με τίποτα δεν μένω αλλο εδώ...!!!!!! Και εγω έχω βεβαια αμφιβολίες για το αν βρω δουλειά, αλλά το θέμα είναι να περάσεις και κάπου που να σου αρέσει..!!!! Έτσι σκεφτομαι τώρα και μετά................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Ο bobis έγραψε: #147 21-08-12 01:15 τωρα αυτο που λεμε ολοι πλουσιος με σπιταρονα και γκομεναρα δεν νομιζω καλυτερη εγω θελω να ειμαι καλα στην υγεια μου και να εχω φιλους και οικογενεια κοντα μου τα λεφτα δεν με νοιαζουν αλλα με νοιαζουν οι γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:19 Ο Guest 209912: #148 21-08-12 01:19 φαλακρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:21 Ο Mr.Blonde: #149 21-08-12 01:21 Σαν τους τυπους στο νιπ τακ ,αλλα με λιγοτερα ψυχολογικα προβληματα και περισσοτερες γκομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:26 Η ~Melania~: #150 03-09-12 19:26 Τον εαυτό μου σε δέκα χρόνια... χμμμμ.... με φαντάζομαι φοιτήτρια και...μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:45 Η Alma Libre: #151 03-09-12 19:45 Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stefania96: Μια χαρά σε βλέπω!!! Και εγώ το ίδιο!!!! Αλλά στην όμορφη την Κρήτη!! Δεν λέω και στην Θεσσαλονίκη ωραία!!!! Και γιατί άνεργο? σκεφτόμαστε θετικά!!! όταν θέλεις κάτι πολύ γίνεται! Click για ανάπτυξη... Πιο πολύ βολεύει η Θεσσαλονίκη Μακάρι, τι να πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:31 Η Dalian έγραψε: #143 19-08-12 16:31 10 χρόνια ομορφότερη, 10 χρόνια ψηλότερη, 10 χρόνια εξυπνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #144 19-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: 10 χρόνια ομορφότερη, 10 χρόνια ψηλότερη, 10 χρόνια εξυπνότερη. Click για ανάπτυξη... Above all.. 10 χρόνια γηραιότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η Dalian έγραψε: #145 19-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Above all.. Spoiler 10 χρόνια γηραιότερη Click για ανάπτυξη... και κατ'επέκταση σοφότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 11:34 Η chara9999: #146 20-08-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πιο πολύ βολεύει η Θεσσαλονίκη Μακάρι, τι να πω; Click για ανάπτυξη... Ααα και εγω παιδαγωγικο θέλω στη Θεσσαλονίκη, δηλαδη ακομα και στην Αθήνα δεν έχω προβλημα, αλλα όχι στην Κρήτη γιατί εκει ειμαι και αν θυμαμαι καλά παιδαγωγικό έχει μόνο στο Ρεθυμνο που μένω εκεί, άρα με τίποτα δεν μένω αλλο εδώ...!!!!!! Και εγω έχω βεβαια αμφιβολίες για το αν βρω δουλειά, αλλά το θέμα είναι να περάσεις και κάπου που να σου αρέσει..!!!! Έτσι σκεφτομαι τώρα και μετά................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Ο bobis έγραψε: #147 21-08-12 01:15 τωρα αυτο που λεμε ολοι πλουσιος με σπιταρονα και γκομεναρα δεν νομιζω καλυτερη εγω θελω να ειμαι καλα στην υγεια μου και να εχω φιλους και οικογενεια κοντα μου τα λεφτα δεν με νοιαζουν αλλα με νοιαζουν οι γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:19 Ο Guest 209912: #148 21-08-12 01:19 φαλακρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:21 Ο Mr.Blonde: #149 21-08-12 01:21 Σαν τους τυπους στο νιπ τακ ,αλλα με λιγοτερα ψυχολογικα προβληματα και περισσοτερες γκομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:26 Η ~Melania~: #150 03-09-12 19:26 Τον εαυτό μου σε δέκα χρόνια... χμμμμ.... με φαντάζομαι φοιτήτρια και...μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:45 Η Alma Libre: #151 03-09-12 19:45 Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
10 χρόνια ομορφότερη, 10 χρόνια ψηλότερη, 10 χρόνια εξυπνότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #144 19-08-12 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: 10 χρόνια ομορφότερη, 10 χρόνια ψηλότερη, 10 χρόνια εξυπνότερη. Click για ανάπτυξη... Above all.. 10 χρόνια γηραιότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η Dalian έγραψε: #145 19-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Above all.. Spoiler 10 χρόνια γηραιότερη Click για ανάπτυξη... και κατ'επέκταση σοφότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 11:34 Η chara9999: #146 20-08-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πιο πολύ βολεύει η Θεσσαλονίκη Μακάρι, τι να πω; Click για ανάπτυξη... Ααα και εγω παιδαγωγικο θέλω στη Θεσσαλονίκη, δηλαδη ακομα και στην Αθήνα δεν έχω προβλημα, αλλα όχι στην Κρήτη γιατί εκει ειμαι και αν θυμαμαι καλά παιδαγωγικό έχει μόνο στο Ρεθυμνο που μένω εκεί, άρα με τίποτα δεν μένω αλλο εδώ...!!!!!! Και εγω έχω βεβαια αμφιβολίες για το αν βρω δουλειά, αλλά το θέμα είναι να περάσεις και κάπου που να σου αρέσει..!!!! Έτσι σκεφτομαι τώρα και μετά................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Ο bobis έγραψε: #147 21-08-12 01:15 τωρα αυτο που λεμε ολοι πλουσιος με σπιταρονα και γκομεναρα δεν νομιζω καλυτερη εγω θελω να ειμαι καλα στην υγεια μου και να εχω φιλους και οικογενεια κοντα μου τα λεφτα δεν με νοιαζουν αλλα με νοιαζουν οι γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:19 Ο Guest 209912: #148 21-08-12 01:19 φαλακρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:21 Ο Mr.Blonde: #149 21-08-12 01:21 Σαν τους τυπους στο νιπ τακ ,αλλα με λιγοτερα ψυχολογικα προβληματα και περισσοτερες γκομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:26 Η ~Melania~: #150 03-09-12 19:26 Τον εαυτό μου σε δέκα χρόνια... χμμμμ.... με φαντάζομαι φοιτήτρια και...μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:45 Η Alma Libre: #151 03-09-12 19:45 Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: 10 χρόνια ομορφότερη, 10 χρόνια ψηλότερη, 10 χρόνια εξυπνότερη. Click για ανάπτυξη... Above all.. 10 χρόνια γηραιότερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 16:40 Η Dalian έγραψε: #145 19-08-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Above all.. Spoiler 10 χρόνια γηραιότερη Click για ανάπτυξη... και κατ'επέκταση σοφότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2012 chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 11:34 Η chara9999: #146 20-08-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πιο πολύ βολεύει η Θεσσαλονίκη Μακάρι, τι να πω; Click για ανάπτυξη... Ααα και εγω παιδαγωγικο θέλω στη Θεσσαλονίκη, δηλαδη ακομα και στην Αθήνα δεν έχω προβλημα, αλλα όχι στην Κρήτη γιατί εκει ειμαι και αν θυμαμαι καλά παιδαγωγικό έχει μόνο στο Ρεθυμνο που μένω εκεί, άρα με τίποτα δεν μένω αλλο εδώ...!!!!!! Και εγω έχω βεβαια αμφιβολίες για το αν βρω δουλειά, αλλά το θέμα είναι να περάσεις και κάπου που να σου αρέσει..!!!! Έτσι σκεφτομαι τώρα και μετά................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Ο bobis έγραψε: #147 21-08-12 01:15 τωρα αυτο που λεμε ολοι πλουσιος με σπιταρονα και γκομεναρα δεν νομιζω καλυτερη εγω θελω να ειμαι καλα στην υγεια μου και να εχω φιλους και οικογενεια κοντα μου τα λεφτα δεν με νοιαζουν αλλα με νοιαζουν οι γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:19 Ο Guest 209912: #148 21-08-12 01:19 φαλακρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:21 Ο Mr.Blonde: #149 21-08-12 01:21 Σαν τους τυπους στο νιπ τακ ,αλλα με λιγοτερα ψυχολογικα προβληματα και περισσοτερες γκομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:26 Η ~Melania~: #150 03-09-12 19:26 Τον εαυτό μου σε δέκα χρόνια... χμμμμ.... με φαντάζομαι φοιτήτρια και...μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:45 Η Alma Libre: #151 03-09-12 19:45 Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Above all.. Spoiler 10 χρόνια γηραιότερη Click για ανάπτυξη... και κατ'επέκταση σοφότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 11:34 Η chara9999: #146 20-08-12 11:34 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πιο πολύ βολεύει η Θεσσαλονίκη Μακάρι, τι να πω; Click για ανάπτυξη... Ααα και εγω παιδαγωγικο θέλω στη Θεσσαλονίκη, δηλαδη ακομα και στην Αθήνα δεν έχω προβλημα, αλλα όχι στην Κρήτη γιατί εκει ειμαι και αν θυμαμαι καλά παιδαγωγικό έχει μόνο στο Ρεθυμνο που μένω εκεί, άρα με τίποτα δεν μένω αλλο εδώ...!!!!!! Και εγω έχω βεβαια αμφιβολίες για το αν βρω δουλειά, αλλά το θέμα είναι να περάσεις και κάπου που να σου αρέσει..!!!! Έτσι σκεφτομαι τώρα και μετά................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Ο bobis έγραψε: #147 21-08-12 01:15 τωρα αυτο που λεμε ολοι πλουσιος με σπιταρονα και γκομεναρα δεν νομιζω καλυτερη εγω θελω να ειμαι καλα στην υγεια μου και να εχω φιλους και οικογενεια κοντα μου τα λεφτα δεν με νοιαζουν αλλα με νοιαζουν οι γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:19 Ο Guest 209912: #148 21-08-12 01:19 φαλακρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:21 Ο Mr.Blonde: #149 21-08-12 01:21 Σαν τους τυπους στο νιπ τακ ,αλλα με λιγοτερα ψυχολογικα προβληματα και περισσοτερες γκομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:26 Η ~Melania~: #150 03-09-12 19:26 Τον εαυτό μου σε δέκα χρόνια... χμμμμ.... με φαντάζομαι φοιτήτρια και...μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:45 Η Alma Libre: #151 03-09-12 19:45 Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πιο πολύ βολεύει η Θεσσαλονίκη Μακάρι, τι να πω; Click για ανάπτυξη... Ααα και εγω παιδαγωγικο θέλω στη Θεσσαλονίκη, δηλαδη ακομα και στην Αθήνα δεν έχω προβλημα, αλλα όχι στην Κρήτη γιατί εκει ειμαι και αν θυμαμαι καλά παιδαγωγικό έχει μόνο στο Ρεθυμνο που μένω εκεί, άρα με τίποτα δεν μένω αλλο εδώ...!!!!!! Και εγω έχω βεβαια αμφιβολίες για το αν βρω δουλειά, αλλά το θέμα είναι να περάσεις και κάπου που να σου αρέσει..!!!! Έτσι σκεφτομαι τώρα και μετά................. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bobis Νεοφερμένο μέλος Ο bobis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Ο bobis έγραψε: #147 21-08-12 01:15 τωρα αυτο που λεμε ολοι πλουσιος με σπιταρονα και γκομεναρα δεν νομιζω καλυτερη εγω θελω να ειμαι καλα στην υγεια μου και να εχω φιλους και οικογενεια κοντα μου τα λεφτα δεν με νοιαζουν αλλα με νοιαζουν οι γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:19 Ο Guest 209912: #148 21-08-12 01:19 φαλακρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:21 Ο Mr.Blonde: #149 21-08-12 01:21 Σαν τους τυπους στο νιπ τακ ,αλλα με λιγοτερα ψυχολογικα προβληματα και περισσοτερες γκομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:26 Η ~Melania~: #150 03-09-12 19:26 Τον εαυτό μου σε δέκα χρόνια... χμμμμ.... με φαντάζομαι φοιτήτρια και...μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:45 Η Alma Libre: #151 03-09-12 19:45 Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τωρα αυτο που λεμε ολοι πλουσιος με σπιταρονα και γκομεναρα δεν νομιζω καλυτερη εγω θελω να ειμαι καλα στην υγεια μου και να εχω φιλους και οικογενεια κοντα μου τα λεφτα δεν με νοιαζουν αλλα με νοιαζουν οι γυναικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:19 Ο Guest 209912: #148 21-08-12 01:19 φαλακρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:21 Ο Mr.Blonde: #149 21-08-12 01:21 Σαν τους τυπους στο νιπ τακ ,αλλα με λιγοτερα ψυχολογικα προβληματα και περισσοτερες γκομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:26 Η ~Melania~: #150 03-09-12 19:26 Τον εαυτό μου σε δέκα χρόνια... χμμμμ.... με φαντάζομαι φοιτήτρια και...μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:45 Η Alma Libre: #151 03-09-12 19:45 Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φαλακρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 01:21 Ο Mr.Blonde: #149 21-08-12 01:21 Σαν τους τυπους στο νιπ τακ ,αλλα με λιγοτερα ψυχολογικα προβληματα και περισσοτερες γκομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:26 Η ~Melania~: #150 03-09-12 19:26 Τον εαυτό μου σε δέκα χρόνια... χμμμμ.... με φαντάζομαι φοιτήτρια και...μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:45 Η Alma Libre: #151 03-09-12 19:45 Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαν τους τυπους στο νιπ τακ ,αλλα με λιγοτερα ψυχολογικα προβληματα και περισσοτερες γκομενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:26 Η ~Melania~: #150 03-09-12 19:26 Τον εαυτό μου σε δέκα χρόνια... χμμμμ.... με φαντάζομαι φοιτήτρια και...μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:45 Η Alma Libre: #151 03-09-12 19:45 Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον εαυτό μου σε δέκα χρόνια... χμμμμ.... με φαντάζομαι φοιτήτρια και...μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:45 Η Alma Libre: #151 03-09-12 19:45 Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηλότερη :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:48 Η Deutsch... Lover: #152 03-09-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ψηλότερη :Ρ Click για ανάπτυξη... Gut! Στο ευχομαι! Θελεις να παρεις λιγακι απο το δικο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roxim Δραστήριο μέλος Η {Fucking Dreamer} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 456 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Roxim έγραψε: #153 03-09-12 20:06 Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άγνωστο...Αν όλα πάνε καλά μπορεί να έχω τελειώσει την σχολή που θέλω και να πάω για μεταπτυχιακό στην Γαλλία (γιατί όχι να μείνω και μόνιμα εκεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:54 Η nefeli1 έγραψε: #154 06-09-12 14:54 Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:01 Ο Mr. Crowley: #155 06-09-12 15:01 Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nefeli1: Μμμμ, στα 32 μου δηλαδή.... Λοιπόν, με φαντάζομαι (και εύχομαι να γίνει έτσι) να έχω ολοκληρώσει το διδακτορικό μου στη σύγχρονη ιστορία ή/και να εργάζομαι ως ιστορικός στη ιδιωτική εκπαίδευση, όπως τη ξέρω σήμερα(φροντιστήρια,ιδιαίτερα). Επίσης, να έχω αποκτήσει το δικό μου σπίτι και να έχω καταφέρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ντραμς!! . Τέλος, εύχομαι να έχω παραμείνει ανύπαντρη...! Click για ανάπτυξη... Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nefeli1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:08 Η nefeli1 έγραψε: #156 06-09-12 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Γενικά ρε παιδί μου,αν εργάζεσαι σε φροντιστήριο,μην περιμένεις να πάρεις και δικό σου σπίτι Όχι ότι με άλλες δουλειές θα το 'χεις καταφέρει στα 32 σου,αλλά πόσο μάλλον εκεί Click για ανάπτυξη... Χαχα δεν έχεις άδικο. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία..Πεθαίνει, αλλά τελευταία! Στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα αναγκαστώ να βρω γαμπρό..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:25 Η μαρακι139: #157 06-09-12 15:25 χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμμμμ να ειμαι διακεκριμενη στατιστικολογος-αναλογιστρια με μεταπτυχιακο, σε μια καλη με πολλες προοπτικες εξελιξης εταιρια και να εχω τον ανθρωπο μου να μαγαπαει γαμος και τετοια δεν με απασχολουν απλα να εχω πετυχει το ονειρο μου και να εχω στη ζωη μου υγεια και αγαπη! ζηταω πολλαααα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:37 Ο jj! έγραψε: #158 06-09-12 15:37 Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao Philologist Fanimaid123 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:42 Η Εχέμυθη έγραψε: #159 06-09-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μόνο εγώ θα ήθελα ένα παιδάκι και μια γυναίκα να με αγαπάει; Click για ανάπτυξη... Αχου μωλε!!Ειναι ρομαντικο το τζατζικι μας Οσο για εμενα...δε μπορω να με φανταστω σε 10 χρονια , στα 25-26 δηλ...αυτο που ελπιζω μονο ειναι να εχω περασει και να εχω τελιωσει τη σχολη που μ'ενδιαφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsimtsikestisi Νεοφερμένο μέλος Ο tsimtsikestisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 44 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:48 Ο tsimtsikestisi: #160 06-09-12 15:48 Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.