kostas5007
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
innovator7
Νεοφερμένο μέλος

στα τετραμηνα μεσο ορο εχω 14,8 και 14,7 πεζει ρολο?
πεδια απαντηση γρηγορα plz :S
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris131966
Νεοφερμένο μέλος

tomasgrevena
Νεοφερμένο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

και γωω περασαα!!![]()
![]()
Εγώ δεν ξέρω τι ισχύει παντως περασα![]()
![]()
![]()
Μπραβο μπραβο

Dias
Επιφανές μέλος

Εγώ δεν ξέρω τι ισχύει παντως περασα![]()
![]()
![]()
Ασφαλώς και περάσατε. ΟΛΟΙ πέρασαν στην Α λυκείου (ίσως εκτός από 1-2 που ήταν εντελώς ΧΧΧΧΧΧΧ). Με το σύστημα της ενοποίησης των σοβαρών μαθημάτων σε κλάδους, για να μείνεις επανεξεταστέος στην Α λυκείου πρέπει να προσπαθήσεις πολύ σκληρά και ακόμα και να βάλεις και ¨μέσο".και γωω περασαα!!![]()
![]()

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Ασφαλώς και περάσατε. ΟΛΟΙ πέρασαν στην Α λυκείου (ίσως εκτός από 1-2 που ήταν εντελώς ΧΧΧΧΧΧΧ). Με το σύστημα της ενοποίησης των σοβαρών μαθημάτων σε κλάδους, για να μείνεις επανεξεταστέος στην Α λυκείου πρέπει να προσπαθήσεις πολύ σκληρά και ακόμα και να βάλεις και ¨μέσο".
![]()
Και η μάνα μου ΑΚΟΜΑ όσο έξυπνη και αν είναι και ακόμα και που είναι δασκάλα δημοτικού(έχει διαφορά βέβαια) δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να μείνεις

Dias
Επιφανές μέλος

Μάλλον ΟΧΙ.αυτο θα ισχυει και στην δευτερα λυκειου με τους κλαδους? γιατι κατι τετειο ειχα ακουσει!!
Να ο νόμος για του χρόνου: https://edu.klimaka.gr/arxeio/nomoth...logio-programma-mathimatwn-lykeio-klimaka.pdf
Ενώ τα μαθήματα της Α τα έχει χωρισμένα σε κλάδους, της Β είναι καθένα ανεξάρτητο.
(Αν τελικά ισχύσει αυτό, στη Β λυκείου θα υπάρχει ελπίδα να μείνει κάποιος επανεξεταστέος)

Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτο θα ισχυει και στην δευτερα λυκειου με τους κλαδους? γιατι κατι τετειο ειχα ακουσει!!
Όχι βέβαια !

Κοίτα το ωρολόγιο πρόγραμμα για τη Β' Λυκείου για το έτος 2012-2013 ----> https://dide.fth.sch.gr/lows/orologio_programma_b_Lykeiou_2012_2013.pdf
Dias
Επιφανές μέλος

Δείξε της (σιγά-σιγά όμως) τον παρακάτω έλεγχο και θα καταλάβει:Και η μάνα μου ΑΚΟΜΑ όσο έξυπνη και αν είναι και ακόμα και που είναι δασκάλα δημοτικού(έχει διαφορά βέβαια) δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να μείνεις
και εξήγησέ της ότι με όσα ίσχυαν μέχρι πέρυσι, ο "μαθητής" αυτός θα είχε ΓΜΟ 7,4 και θα έμενε επανεξεταστέος σε 12 μαθήματα.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Δείξε της (σιγά-σιγά όμως) τον παρακάτω έλεγχο και θα καταλάβει:
![]()
και εξήγησέ της ότι με όσα ίσχυαν μέχρι πέρυσι, ο "μαθητής" αυτός θα είχε ΓΜΟ 7,4 και θα έμενε επανεξεταστέος σε 12 μαθήματα.
Άντε να δούμε και με αυτό:-PΕκτός από Φυσικοχημειοβιολογιομαθηματικα(δικός μου όρος) σε όλα τα άλλα 19αρια εχω. Απλά φοβάται μην μείνω του χρόνου αν και θεωρητικός:-P

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Ο μεσος ορος.Εγω εχω μονο μια ερωτηση (για του χρονου). Για να περασω την Β' Λυκειου αρκει ο Μεσος ορος να ειναι πανω απο 9,5 ή πρεπει να εχω σε ολα πανω απο 9,5? Γιατι δεν ειμαι πολυ καλη στα μαθηματικα και την φυσικη.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Χημεία 9
Φυσική 13
Άλγεβρα 10
Γεωμετρία 11
:S
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν έχεις..
Χημεία 9
Φυσική 13
Άλγεβρα 10
Γεωμετρία 11
:S
Αρχίζεις να διαβάζεις φίλε μου, με λίγο διάβασμα μπορείς να βελτιώσεις τους βαθμούς και να καλύψεις κάπως τα κενά τα οποία μάλλον θα έχεις...
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Και αρχίζω και ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο..

στο πρωτο τετραμηνο στα αρχαια ειχα 9 και ο καθηγητης μου ειπε οτι στο δευτερο τετραμηνο θα μου βαλει στον ελεγχο 12 αμα στις εξετασεις γραψω 5 περασα??ή εχω μεινει στα αρχαια??? στο πρωτο τετραμηνο ειχα βγαλει Μ.Ο 15 και 6
και κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια μαθηματα συμψηφιζονται μεταξυ τους στην πρωτη λυκειου??
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Γεια σας παιδια ειμαι καινουρια στην ιστοσελιδα αυτη και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι λοιπον
στο πρωτο τετραμηνο στα αρχαια ειχα 9 και ο καθηγητης μου ειπε οτι στο δευτερο τετραμηνο θα μου βαλει στον ελεγχο 12 αμα στις εξετασεις γραψω 5 περασα??ή εχω μεινει στα αρχαια??? στο πρωτο τετραμηνο ειχα βγαλει Μ.Ο 15 και 6
και κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια μαθηματα συμψηφιζονται μεταξυ τους στην πρωτη λυκειου??
Κάτσε διάβασε λίγο ρε και άσε τους <<υπολογισμούς>>.Στα αρχαία αν διαβάσεις λίγο, και γραμματική-συντακτικό να μη ξέρεις, πιάνεις άνετα ένα 10.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.