Γενικό -  Πώς περνάω την A' Λυκείου;

Δηλαδη περναω? ετσι δεν ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πεδια εγω ιστορια εχω στα τετραμηνα 9 και 10 και αυριο γραφω ποσο πρεπει να γραψω για να μην μινω για σεπτεμβρη..??
στα τετραμηνα μεσο ορο εχω 14,8 και 14,7 πεζει ρολο?

πεδια απαντηση γρηγορα plz :S

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φιλε Dias αυτο το προγραμματακι σιγουρα ισχυει?? εχω ρωτησει μερικους καθηγητες και ο καθενας μου εχει πει κατι διαφορετικο γι' αυτο σε ρωταω..

Εγώ δεν ξέρω τι ισχύει παντως περασα :) :) :)

και γωω περασαα!! :D :D

Εγώ δεν ξέρω τι ισχύει παντως περασα :) :) :)
και γωω περασαα!! :D :D
Ασφαλώς και περάσατε. ΟΛΟΙ πέρασαν στην Α λυκείου (ίσως εκτός από 1-2 που ήταν εντελώς ΧΧΧΧΧΧΧ). Με το σύστημα της ενοποίησης των σοβαρών μαθημάτων σε κλάδους, για να μείνεις επανεξεταστέος στην Α λυκείου πρέπει να προσπαθήσεις πολύ σκληρά και ακόμα και να βάλεις και ¨μέσο".

imagesqtbnANd9GcSYGJVgqvknIYwn7Xzf8VYWu_-1.jpg

αυτο θα ισχυει και στην δευτερα λυκειου με τους κλαδους? γιατι κατι τετειο ειχα ακουσει!!

Ασφαλώς και περάσατε. ΟΛΟΙ πέρασαν στην Α λυκείου (ίσως εκτός από 1-2 που ήταν εντελώς ΧΧΧΧΧΧΧ). Με το σύστημα της ενοποίησης των σοβαρών μαθημάτων σε κλάδους, για να μείνεις επανεξεταστέος στην Α λυκείου πρέπει να προσπαθήσεις πολύ σκληρά και ακόμα και να βάλεις και ¨μέσο".

imagesqtbnANd9GcSYGJVgqvknIYwn7Xzf8VYWu_-1.jpg

Και η μάνα μου ΑΚΟΜΑ όσο έξυπνη και αν είναι και ακόμα και που είναι δασκάλα δημοτικού(έχει διαφορά βέβαια) δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να μείνεις :P

αυτο θα ισχυει και στην δευτερα λυκειου με τους κλαδους? γιατι κατι τετειο ειχα ακουσει!!
Μάλλον ΟΧΙ.
Να ο νόμος για του χρόνου: https://edu.klimaka.gr/arxeio/nomoth...logio-programma-mathimatwn-lykeio-klimaka.pdf
Ενώ τα μαθήματα της Α τα έχει χωρισμένα σε κλάδους, της Β είναι καθένα ανεξάρτητο.
(Αν τελικά ισχύσει αυτό, στη Β λυκείου θα υπάρχει ελπίδα να μείνει κάποιος επανεξεταστέος)

imagesqtbnANd9GcRw2dfOzNgA7DQ1VBPG8q_AIE-1.jpg

Όχι βέβαια ! :P
Κοίτα το ωρολόγιο πρόγραμμα για τη Β' Λυκείου για το έτος 2012-2013 ----> https://dide.fth.sch.gr/lows/orologio_programma_b_Lykeiou_2012_2013.pdf

Και η μάνα μου ΑΚΟΜΑ όσο έξυπνη και αν είναι και ακόμα και που είναι δασκάλα δημοτικού(έχει διαφορά βέβαια) δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να μείνεις
Δείξε της (σιγά-σιγά όμως) τον παρακάτω έλεγχο και θα καταλάβει:

και εξήγησέ της ότι με όσα ίσχυαν μέχρι πέρυσι, ο "μαθητής" αυτός θα είχε ΓΜΟ 7,4 και θα έμενε επανεξεταστέος σε 12 μαθήματα.

Δείξε της (σιγά-σιγά όμως) τον παρακάτω έλεγχο και θα καταλάβει:
622743

και εξήγησέ της ότι με όσα ίσχυαν μέχρι πέρυσι, ο "μαθητής" αυτός θα είχε ΓΜΟ 7,4 και θα έμενε επανεξεταστέος σε 12 μαθήματα.

Άντε να δούμε και με αυτό:-PΕκτός από Φυσικοχημειοβιολογιομαθηματικα(δικός μου όρος) σε όλα τα άλλα 19αρια εχω. Απλά φοβάται μην μείνω του χρόνου αν και θεωρητικός:-P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εγω εχω μονο μια ερωτηση (για του χρονου). Για να περασω την Β' Λυκειου αρκει ο Μεσος ορος να ειναι πανω απο 9,5 ή πρεπει να εχω σε ολα πανω απο 9,5? Γιατι δεν ειμαι πολυ καλη στα μαθηματικα και την φυσικη.

Εγω εχω μονο μια ερωτηση (για του χρονου). Για να περασω την Β' Λυκειου αρκει ο Μεσος ορος να ειναι πανω απο 9,5 ή πρεπει να εχω σε ολα πανω απο 9,5? Γιατι δεν ειμαι πολυ καλη στα μαθηματικα και την φυσικη.
Ο μεσος ορος.

Αν έχεις..

Χημεία 9
Φυσική 13
Άλγεβρα 10
Γεωμετρία 11

:S

Αν έχεις..

Χημεία 9
Φυσική 13
Άλγεβρα 10
Γεωμετρία 11

:S

Αρχίζεις να διαβάζεις φίλε μου, με λίγο διάβασμα μπορείς να βελτιώσεις τους βαθμούς και να καλύψεις κάπως τα κενά τα οποία μάλλον θα έχεις...

Για το 9,5 που πρέπει να έχω για να περάσω το μάθημα, έχω 9 ...

Και αρχίζω και ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο.. :)

Γεια σας παιδια ειμαι καινουρια στην ιστοσελιδα αυτη και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι λοιπον
στο πρωτο τετραμηνο στα αρχαια ειχα 9 και ο καθηγητης μου ειπε οτι στο δευτερο τετραμηνο θα μου βαλει στον ελεγχο 12 αμα στις εξετασεις γραψω 5 περασα??ή εχω μεινει στα αρχαια??? στο πρωτο τετραμηνο ειχα βγαλει Μ.Ο 15 και 6
και κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια μαθηματα συμψηφιζονται μεταξυ τους στην πρωτη λυκειου??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδια ειμαι καινουρια στην ιστοσελιδα αυτη και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι λοιπον
στο πρωτο τετραμηνο στα αρχαια ειχα 9 και ο καθηγητης μου ειπε οτι στο δευτερο τετραμηνο θα μου βαλει στον ελεγχο 12 αμα στις εξετασεις γραψω 5 περασα??ή εχω μεινει στα αρχαια??? στο πρωτο τετραμηνο ειχα βγαλει Μ.Ο 15 και 6
και κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια μαθηματα συμψηφιζονται μεταξυ τους στην πρωτη λυκειου??

Κάτσε διάβασε λίγο ρε και άσε τους <<υπολογισμούς>>.Στα αρχαία αν διαβάσεις λίγο, και γραμματική-συντακτικό να μη ξέρεις, πιάνεις άνετα ένα 10.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back