w1n5t0n
Δραστήριο μέλος

θα ηθελα να μου πητε πως φανταζεστε τη μορφη του θανατου
προσωπικα πιστευω οτι ο θανατος ειναι ενας ομορφος κυριος με σμοκιν που κρατα ενα μπλοκακι και ενα στιλο και καταγραφει αλους τους θανατος ποιοι θα πανε στν παραδεισο ποιοι στη κολαση...κτλ
εσεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος

πηξαμε..

εγω δεν τον φανταζομαι.. ξαφνικα εκει που εισαι εκει δεν εισαι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

1. τραυματιζεσε/αρρωσταινεις
2. Πονας και υποφερεις απιστευτα και αυτοι οι κολονοσοκομοι ολο ενεσεις σ κανουν
3. Ξαφνικα νιωθεις ανακουφισμενος και θολωνουν ολα γυρω σου, σαν να πας για υπνο, μονο που δεν ξυπνας. Μετα δεν εχει τπτ, απλος θα σε φανε οι αποκοδοιμοτιτες(η οπως λεγονται) αμα θαυτεις, η αμα πας να καεις θα γινεις σταχτη. Εχω ακουσει πως η καρδια οταν κανει τον τελευταιο χτυπημα της βγαζει παυσηπονο, απο ενα ντοκιμαντερ του σκαι για το θανατο, κιετσι λεω πως τα τελευταια δευτερολεπτα ειναι γαληνια.
Εγω λεω πως αμα ο αλλος δεν εχει ελπιδα να ζεσει, μην τον βασανιζεις! Ετσι εκαναν στον παππου μου, 3 μηνες νοσοκομειο ενω δεν ειχε ελπιδες

Κατι ξερουν τα ζωα κ πανε σε απομονομενο μερος να πεθανουνε.
thanous18
Περιβόητο μέλος

αυτο δεν το ξερα ..Κατι ξερουν τα ζωα κ πανε σε απομονομενο μερος να πεθανουνε.

thanous18
Περιβόητο μέλος

:!::!::!:Ο Θάνατος. Δεν έχει υλική υπόσταση. Ένα πνεύμα. Υπέροχο πνεύμα. :heart:
οχι ομως οτι δεν περιμενα να το πεις..

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος

(η περιγραφή είναι κλεμμένη από το Περί Θανάτου του Ζοζέ Σαραμάγκου. Μου άρεσε πολύ όμως, κι έτσι την ποστάρω εδώ. Η ιδέα ότι ο θάνατος είναι γυναίκα οφείλεται στο γεγονός ότι, στα πορτογαλικά, η λέξη θάνατος είναι γένους θηλυκού-la muerte, νομίζω.)
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

σαν να βλεπεις ολους αυτους τους ανθρωπους μπροστα σου και να θυμασαι τις πιο ομορφες στιγμες που περασατε μαζι(ισως και τις πιο ασχημες)
και ξαφνικα απλα χανονται ολα...
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Σοβαρά τώρα;...Τι ακριβώς υπέροχο έχει το να πεθαίνεις;...Αρχική Δημοσίευση από vampi:Ο Θάνατος. Δεν έχει υλική υπόσταση. Ένα πνεύμα. Υπέροχο πνεύμα. :heart:
Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που λέγεται "θάνατος". Απλά είναι το τέλος.Σε όλα...;Ίσως ναι ίσως όχι.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είτε είσαι άρρωστος και πονάς είτε όχι απλά κάποια στιγμή μαυριζουν τα πάντα και δεν υπάρχει τίποτε,δεν σκέφτεσαι δεν θυμάσαι δεν βλέπεις τίποτε.

artemaki
Διάσημο μέλος

Aς το θεσουμε αλλιως.Τι κακο εχει το να πεθαινεις?Σοβαρά τώρα;...Τι ακριβώς υπέροχο έχει το να πεθαίνεις;...
Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι που λέγεται "θάνατος". Απλά είναι το τέλος.Σε όλα...;Ίσως ναι ίσως όχι.
Δεν υπαρχεις στον κοσμο των ανθρωπων.Ε και?
dk13
Δραστήριο μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

----
Ο Θάνατος είναι μία άλλη ζωή...
Για τη νέα γενιά που θα έχει μεγαλύτερη όρεξη και πάθος για αλλαγές.
w1n5t0n
Δραστήριο μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

-----------------------------------------
χα! καλο!Η θάνατος είναι μία άυλη γυναίκα με μορφή σκελετού, που ζει σε ένα πέτρινο κτίσμα. Είναι αόρατη για τους ανθρώπους. Είναι νέα (αιωνίως νέα, προφανώς), πεισματάρα και νεωτερίστρια. Απεχθάνεται να την αποκαλούν Θάνατο (με κεφαλαίο θ) επειδή αυτή δεν είναι παρά μόνο η θάνατος των ανθρώπινων όντων, αν υπάρχει Θάνατος με κεφαλαίο θ αυτή θα είναι ίσως η Θάνατος του κόσμου όλου. Σημειωτέον, δεν καθορίζει αυτή την ώρα, τον τόπο και τον τρόπο θανάτου των θνητών. Αυτά ήδη είναι προδιαγεγραμμένα σε χοντρούς, δερματόδετους τόμους- η θάνατος απλά εκτελεί εντολές.
(η περιγραφή είναι κλεμμένη από το Περί Θανάτου του Ζοζέ Σαραμάγκου. Μου άρεσε πολύ όμως, κι έτσι την ποστάρω εδώ. Η ιδέα ότι ο θάνατος είναι γυναίκα οφείλεται στο γεγονός ότι, στα πορτογαλικά, η λέξη θάνατος είναι γένους θηλυκού-la muerte, νομίζω.)

roseberry
Διάσημο μέλος

thanous18
Περιβόητο μέλος

τζιζους !! μακαβριο ρε!ο θανατος ειναι ενα μαυρο μαντιλι το οποιο αμα σε ακουπμισει....θα εισαι τελειωμενος!

αυτο φανταζεσαι εσυ rose?

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.