Πώς νιώθετε για του χρόνου;

Εγώ αρχές Ιουλίου και θα σταματήσω τον Αύγουστο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστά, καλά λέει!
Εμείς ξεκινάμε από Τρίτη! :P

πολυ αργα ξεκινατε ρε παιδια .. δεν θα προλαβετε να μαθετε τιποτα .. :P:P

Εγώ αρχές Ιουλίου και θα σταματήσω τον Αύγουστο.

κι εγω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ έχω κενα σχετικά στα αρχαία αλλα φέτος στη β λυκείου που είμουν χαρη στο φροντιστήριο το πάλεψα αρκετά και κάτι εκανα...εχω πολύ αγχος και σκέφτομαι οτι δε θα μπορέσω να τα μάθω όλα αυτά απ΄έξω και ότι θ΄αποτύχω,,,βλέπω άριστους μαθητές να ξεσκίζονται και να βγάζουν 15 εγω που είμαι και κάπως μέτρια θα βγάλω 10 σκέφτομαι...χαλια γενικώς....:(

Αρχικά έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου για να βελτιωθείς και ύστερα μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους.Διαφορετικοί άνθρωποι,διαφορετικοί μαθητές.

δικιο έχεις αυτο θα προσπαθήσω να κάνω:)

Εμεις 3 Αυγουστου ξεκιναμε κανονικα. μας ειπαν ολο τον Ιουλιο να μην κανουμε τιποτα απολυτως, απλα να ξεκουραστουμε!

Σωστά, καλά λέει!
Εμείς ξεκινάμε από Τρίτη! :P

Και εμείς. Άντε να δούμε τι θα γίνει.:xixi:
Και έχω παρατηρήσει πως έχω μια όρεξη για να αρχίσει η Γ'. Πωω είναι λες και θέλω να ξεσκιστώ στο διάβασμα.:hmm:
Τουλάχιστον η προσπάθεια μας, μακάρι να ανταμειφθεί του χρόνου.:iagree:

Nιώθω ακριβώς το ίδιο! Ανυπομονησία στο έπακρο!

Εγώ ξεκίνησα σήμερα...μαθηματικά-φυσική-έκθεση και θα κάνω μέχρι τέλη ιουλίου....άντε καλή αρχή σε όλους....!!!:no1:
"Η αρχή του τέλους"...

Εγώ ξεκίνησα σήμερα...μαθηματικά-φυσική-έκθεση και θα κάνω μέχρι τέλη ιουλίου....άντε καλή αρχή σε όλους....!!!:no1:
"Η αρχή του τέλους"...

μαθηματικα και φυσικη κατευθυνσης να μαντεψω?
Πως σου φανηκαν?

Εμένα η ψυχή μου νιώθει ευτιχυσμένη γιατί δεν θα διαβάσω τίποτα.

Εγώ παιδιά νοιώθω..ότι ζόρικα τα πράγματα του χρόνου..φανταστείτε ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές ήταν εύκολα τα θέματα..να δείτε του χρόνου..

Παιδια δν νομιζω να πεσουν δυσκολα θεματα αν τελικα πραγματοποιηθουν οι εκλογες.
Οταν εχουμε εκλογες σαφως και τα θεματα ειναι ευκολοτερα...Εχω αγχος για τις πανελληνιες αλλα θα προσπαθησω να υλοποιησω τους στοχους μου....Παιδια ας διαβασουμε φετος παρα πολυ διοτι αυτη η χρονια θα ειναι καταλυτικη για εμας...Διαβαζουμε ενα χρονο για να πετυχουμε στη μετεπειτα ζωη μας...Υπομονη και κουραγιο...Για οσους εχουν πολυ αγχος και φοβουνται οτι δεν θα τα καταφερουν απλα να προσπαθησουν να διαβασουν οσο μπορουν...Ο ανθρωπος ολα μπορει να τα καταφερει αρκει να θελει... Το ξερω οτι δεν ειναι τοσο ευκολα οσο ακουγονται αλλα αν διαβασεις θα περασεις...Αλλα η προυποθεση ειναι να διαβασει καποιος σοβαρα αν θελει να πετυχει...Σας ευχαριστω για την προσοχη σας...Συμπασχω μαζι σας...
:xixi:

Τι σενάρια είναι αυτά...Πρώτα απ'ολα αν γίνουν εκλογές το 2010 θα γίνουν πριν τις Πανελλήνιες.

Όταν είχαν γίνει εκλογές το 'ο7 πάντως τα παιδιά που έδιναν πανελλαδικες μπορούσαν να ψηφίσουν. Το ξέρω αυτό, γιατί η αδερφή μου ψήφισε ενώ ήταν 17.
Το ζήτημα δεν είναι να πέσουν ευκολα θεματα, αλλα να γραψουμε εμεις καλα.

Το 2007, όταν έμπαιναν τα θέματα, δεν είχε αποφασιστεί καν ότι θα γίνουν εκλογές. Καλό θα ήταν να κοιτάτε τη δουλειά σας και να σταματήσετε τα σενάρια και τις υποθέσεις. Σαφώς και το θέμα είναι να γράψετε εσείς καλά, τα υπόλοιπα ειναι παρηγοριά στον άρρωστο. Οι επιτροπές, με ή χωρίς εκλογές, είναι εκεί και βάζουν τα θέματα που γουστάρουν.

δν καταλαβαίνω πώς δεν ήταν παράνομο. Η τουλάχιστον πώς το έκαναν να μην είναι.

Ποιο ακριβώς δεν ήταν παράνομο κι έπρεπε να είναι;

Εννοεί να ψηφίσουν ενώ δεν είναι 18.Υπάρχει κάτι σαν παραθυράκι να το πω έτσι που δίνει το δικαίωμα όσων παιδιών είναι 3η λυκείου ακόμα και αν δεν έχουν κλείσει τα 18 να ψηφισουν:)

Δεν είναι παραθυράκι. Είναι νόμος που λέει ότι για ορισμένες περιπτώσεις ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 1/1 του έτους που κανονικά συμπληρώνεις το 18ο έτος της ηλικίας σου και ισχύει και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός των εκλογών.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back