Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:15 Η Alma Libre: #281 04-10-12 22:15 Καλά ρε,στην Αμφίκλεια γιατί σας αφήνουν να έχετε κινητά και εμάς στη Λιβαδειά (γκουχ) όχι?-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:27 Ο Koulianof 11: #282 04-10-12 22:27 ειπα μετα το σχολειο....... στο σχολειο τα επιτρεπουν μοονο στους μαθητες απο αλλα χωρια....... στη γραβια αφηνουν και μες στο σχολειο αλλα οχι μες στο μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Ο Guest 565231: #283 05-10-12 20:01 πιστευω οτι το παιδι δε χρειαζεται αλλες συμβουλες,του φτανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:15 Ο spyroskaftanis: #284 05-10-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Click για ανάπτυξη... Ρε συ...μην δίνεις τόσο στοιχεία... Φαίνεται και το όνομά σου και που μένεις!! Θα δει η κοπελιά το post και θα τρέχεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:35 Η Loreley έγραψε: #285 05-10-12 21:35 Aχαχα, και φαντάσου να έχει και λογαριασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:47 Ο JKaradakov: #286 05-10-12 21:47 Καλά μιλάμε το παιδί μόνο ΑΦΜ δεν έχει δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:54 Η Loreley έγραψε: #287 05-10-12 21:54 Καλά σου λένε ρε φίλε, πρόσεχε λίγο τι πληροφορίες δημοσιεύεις, για καλό στο λένε τα παιδιά..μέχρι και επώνυμο έχεις βάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:39 Η Alma Libre: #288 05-10-12 22:39 Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:41 Η Loreley έγραψε: #289 05-10-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Click για ανάπτυξη... Το βρακί το αλλάζει κάθε μέρα (εκτός αν είναι κανένας άπλυτος) και δεν μπορεί κάθε μέρα να επεξεργάζεται το προφίλ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η Alma Libre: #290 05-10-12 22:49 Α ναι Κρίμα ρε συ,έπρεπε να το ξέρουμε και αυτό,γιατί χωρίς το χρώμα του βρακιού δεν μπορούμε να δουλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 09:08 Ο Koulianof 11: #291 06-10-12 09:08 Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά ρε,στην Αμφίκλεια γιατί σας αφήνουν να έχετε κινητά και εμάς στη Λιβαδειά (γκουχ) όχι?-.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:27 Ο Koulianof 11: #282 04-10-12 22:27 ειπα μετα το σχολειο....... στο σχολειο τα επιτρεπουν μοονο στους μαθητες απο αλλα χωρια....... στη γραβια αφηνουν και μες στο σχολειο αλλα οχι μες στο μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Ο Guest 565231: #283 05-10-12 20:01 πιστευω οτι το παιδι δε χρειαζεται αλλες συμβουλες,του φτανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:15 Ο spyroskaftanis: #284 05-10-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Click για ανάπτυξη... Ρε συ...μην δίνεις τόσο στοιχεία... Φαίνεται και το όνομά σου και που μένεις!! Θα δει η κοπελιά το post και θα τρέχεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:35 Η Loreley έγραψε: #285 05-10-12 21:35 Aχαχα, και φαντάσου να έχει και λογαριασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:47 Ο JKaradakov: #286 05-10-12 21:47 Καλά μιλάμε το παιδί μόνο ΑΦΜ δεν έχει δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:54 Η Loreley έγραψε: #287 05-10-12 21:54 Καλά σου λένε ρε φίλε, πρόσεχε λίγο τι πληροφορίες δημοσιεύεις, για καλό στο λένε τα παιδιά..μέχρι και επώνυμο έχεις βάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:39 Η Alma Libre: #288 05-10-12 22:39 Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:41 Η Loreley έγραψε: #289 05-10-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Click για ανάπτυξη... Το βρακί το αλλάζει κάθε μέρα (εκτός αν είναι κανένας άπλυτος) και δεν μπορεί κάθε μέρα να επεξεργάζεται το προφίλ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η Alma Libre: #290 05-10-12 22:49 Α ναι Κρίμα ρε συ,έπρεπε να το ξέρουμε και αυτό,γιατί χωρίς το χρώμα του βρακιού δεν μπορούμε να δουλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 09:08 Ο Koulianof 11: #291 06-10-12 09:08 Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειπα μετα το σχολειο....... στο σχολειο τα επιτρεπουν μοονο στους μαθητες απο αλλα χωρια....... στη γραβια αφηνουν και μες στο σχολειο αλλα οχι μες στο μαθημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 565231 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 20:01 Ο Guest 565231: #283 05-10-12 20:01 πιστευω οτι το παιδι δε χρειαζεται αλλες συμβουλες,του φτανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:15 Ο spyroskaftanis: #284 05-10-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Click για ανάπτυξη... Ρε συ...μην δίνεις τόσο στοιχεία... Φαίνεται και το όνομά σου και που μένεις!! Θα δει η κοπελιά το post και θα τρέχεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:35 Η Loreley έγραψε: #285 05-10-12 21:35 Aχαχα, και φαντάσου να έχει και λογαριασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:47 Ο JKaradakov: #286 05-10-12 21:47 Καλά μιλάμε το παιδί μόνο ΑΦΜ δεν έχει δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:54 Η Loreley έγραψε: #287 05-10-12 21:54 Καλά σου λένε ρε φίλε, πρόσεχε λίγο τι πληροφορίες δημοσιεύεις, για καλό στο λένε τα παιδιά..μέχρι και επώνυμο έχεις βάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:39 Η Alma Libre: #288 05-10-12 22:39 Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:41 Η Loreley έγραψε: #289 05-10-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Click για ανάπτυξη... Το βρακί το αλλάζει κάθε μέρα (εκτός αν είναι κανένας άπλυτος) και δεν μπορεί κάθε μέρα να επεξεργάζεται το προφίλ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η Alma Libre: #290 05-10-12 22:49 Α ναι Κρίμα ρε συ,έπρεπε να το ξέρουμε και αυτό,γιατί χωρίς το χρώμα του βρακιού δεν μπορούμε να δουλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 09:08 Ο Koulianof 11: #291 06-10-12 09:08 Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πιστευω οτι το παιδι δε χρειαζεται αλλες συμβουλες,του φτανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:15 Ο spyroskaftanis: #284 05-10-12 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Click για ανάπτυξη... Ρε συ...μην δίνεις τόσο στοιχεία... Φαίνεται και το όνομά σου και που μένεις!! Θα δει η κοπελιά το post και θα τρέχεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:35 Η Loreley έγραψε: #285 05-10-12 21:35 Aχαχα, και φαντάσου να έχει και λογαριασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:47 Ο JKaradakov: #286 05-10-12 21:47 Καλά μιλάμε το παιδί μόνο ΑΦΜ δεν έχει δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:54 Η Loreley έγραψε: #287 05-10-12 21:54 Καλά σου λένε ρε φίλε, πρόσεχε λίγο τι πληροφορίες δημοσιεύεις, για καλό στο λένε τα παιδιά..μέχρι και επώνυμο έχεις βάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:39 Η Alma Libre: #288 05-10-12 22:39 Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:41 Η Loreley έγραψε: #289 05-10-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Click για ανάπτυξη... Το βρακί το αλλάζει κάθε μέρα (εκτός αν είναι κανένας άπλυτος) και δεν μπορεί κάθε μέρα να επεξεργάζεται το προφίλ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η Alma Libre: #290 05-10-12 22:49 Α ναι Κρίμα ρε συ,έπρεπε να το ξέρουμε και αυτό,γιατί χωρίς το χρώμα του βρακιού δεν μπορούμε να δουλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 09:08 Ο Koulianof 11: #291 06-10-12 09:08 Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Click για ανάπτυξη... Ρε συ...μην δίνεις τόσο στοιχεία... Φαίνεται και το όνομά σου και που μένεις!! Θα δει η κοπελιά το post και θα τρέχεις μετά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:35 Η Loreley έγραψε: #285 05-10-12 21:35 Aχαχα, και φαντάσου να έχει και λογαριασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:47 Ο JKaradakov: #286 05-10-12 21:47 Καλά μιλάμε το παιδί μόνο ΑΦΜ δεν έχει δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:54 Η Loreley έγραψε: #287 05-10-12 21:54 Καλά σου λένε ρε φίλε, πρόσεχε λίγο τι πληροφορίες δημοσιεύεις, για καλό στο λένε τα παιδιά..μέχρι και επώνυμο έχεις βάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:39 Η Alma Libre: #288 05-10-12 22:39 Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:41 Η Loreley έγραψε: #289 05-10-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Click για ανάπτυξη... Το βρακί το αλλάζει κάθε μέρα (εκτός αν είναι κανένας άπλυτος) και δεν μπορεί κάθε μέρα να επεξεργάζεται το προφίλ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η Alma Libre: #290 05-10-12 22:49 Α ναι Κρίμα ρε συ,έπρεπε να το ξέρουμε και αυτό,γιατί χωρίς το χρώμα του βρακιού δεν μπορούμε να δουλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 09:08 Ο Koulianof 11: #291 06-10-12 09:08 Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aχαχα, και φαντάσου να έχει και λογαριασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:47 Ο JKaradakov: #286 05-10-12 21:47 Καλά μιλάμε το παιδί μόνο ΑΦΜ δεν έχει δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:54 Η Loreley έγραψε: #287 05-10-12 21:54 Καλά σου λένε ρε φίλε, πρόσεχε λίγο τι πληροφορίες δημοσιεύεις, για καλό στο λένε τα παιδιά..μέχρι και επώνυμο έχεις βάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:39 Η Alma Libre: #288 05-10-12 22:39 Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:41 Η Loreley έγραψε: #289 05-10-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Click για ανάπτυξη... Το βρακί το αλλάζει κάθε μέρα (εκτός αν είναι κανένας άπλυτος) και δεν μπορεί κάθε μέρα να επεξεργάζεται το προφίλ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η Alma Libre: #290 05-10-12 22:49 Α ναι Κρίμα ρε συ,έπρεπε να το ξέρουμε και αυτό,γιατί χωρίς το χρώμα του βρακιού δεν μπορούμε να δουλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 09:08 Ο Koulianof 11: #291 06-10-12 09:08 Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μιλάμε το παιδί μόνο ΑΦΜ δεν έχει δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 21:54 Η Loreley έγραψε: #287 05-10-12 21:54 Καλά σου λένε ρε φίλε, πρόσεχε λίγο τι πληροφορίες δημοσιεύεις, για καλό στο λένε τα παιδιά..μέχρι και επώνυμο έχεις βάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:39 Η Alma Libre: #288 05-10-12 22:39 Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:41 Η Loreley έγραψε: #289 05-10-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Click για ανάπτυξη... Το βρακί το αλλάζει κάθε μέρα (εκτός αν είναι κανένας άπλυτος) και δεν μπορεί κάθε μέρα να επεξεργάζεται το προφίλ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η Alma Libre: #290 05-10-12 22:49 Α ναι Κρίμα ρε συ,έπρεπε να το ξέρουμε και αυτό,γιατί χωρίς το χρώμα του βρακιού δεν μπορούμε να δουλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 09:08 Ο Koulianof 11: #291 06-10-12 09:08 Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά σου λένε ρε φίλε, πρόσεχε λίγο τι πληροφορίες δημοσιεύεις, για καλό στο λένε τα παιδιά..μέχρι και επώνυμο έχεις βάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:39 Η Alma Libre: #288 05-10-12 22:39 Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:41 Η Loreley έγραψε: #289 05-10-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Click για ανάπτυξη... Το βρακί το αλλάζει κάθε μέρα (εκτός αν είναι κανένας άπλυτος) και δεν μπορεί κάθε μέρα να επεξεργάζεται το προφίλ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η Alma Libre: #290 05-10-12 22:49 Α ναι Κρίμα ρε συ,έπρεπε να το ξέρουμε και αυτό,γιατί χωρίς το χρώμα του βρακιού δεν μπορούμε να δουλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 09:08 Ο Koulianof 11: #291 06-10-12 09:08 Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:41 Η Loreley έγραψε: #289 05-10-12 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Click για ανάπτυξη... Το βρακί το αλλάζει κάθε μέρα (εκτός αν είναι κανένας άπλυτος) και δεν μπορεί κάθε μέρα να επεξεργάζεται το προφίλ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η Alma Libre: #290 05-10-12 22:49 Α ναι Κρίμα ρε συ,έπρεπε να το ξέρουμε και αυτό,γιατί χωρίς το χρώμα του βρακιού δεν μπορούμε να δουλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 09:08 Ο Koulianof 11: #291 06-10-12 09:08 Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τι βρακί φοράει ξέχασε να βάλει Click για ανάπτυξη... Το βρακί το αλλάζει κάθε μέρα (εκτός αν είναι κανένας άπλυτος) και δεν μπορεί κάθε μέρα να επεξεργάζεται το προφίλ του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2012 στις 22:49 Η Alma Libre: #290 05-10-12 22:49 Α ναι Κρίμα ρε συ,έπρεπε να το ξέρουμε και αυτό,γιατί χωρίς το χρώμα του βρακιού δεν μπορούμε να δουλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 09:08 Ο Koulianof 11: #291 06-10-12 09:08 Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ναι Κρίμα ρε συ,έπρεπε να το ξέρουμε και αυτό,γιατί χωρίς το χρώμα του βρακιού δεν μπορούμε να δουλέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 09:08 Ο Koulianof 11: #291 06-10-12 09:08 Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θελω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια γιατι δεν εχω να φοβηθω τιποτα..... ουτε τρολλαρω ουτε παραβιαζω καποιον κανονα ουτε διαπραττω καποιο κακουργημα που διωκεται νομικα.....οποτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2012 στις 10:22 Ο Alexl1996: #292 06-10-12 10:22 Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα unfriendzoned.jpg 56,8 KB · Εμφανίσεις: 236 Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φίλε καλή τύχη σου εύχομαι, μακάρι να γίνουν όπως τα θες Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι είμαι σε παρόμοια κατάσταση αλλά είμαι friendzoned με τα μπούνια και δεν έχω ιδέα πώς να βγω και να της πω αυτά που σκέφτομαι... Πάντως το κλειδί είναι ό,τι κάνεις να το κάνεις από μόνος σου (χωρίς φίλους κλπ) Πες μας αν μπορείς τι έγινε μπας και... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 Ο Koulianof 11: #293 07-10-12 11:00 Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:13 Ο JKaradakov: #294 07-10-12 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... H κατάσταση Και τα αποσιωπητικά είναι 3 όχι 5,6 ή 7. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:22 Ο Xaris SSSS: #295 07-10-12 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Τελικα τσακωθηκαμε και δεν μιλιομαστε γιατι αυτη γελαει με οτι μυνημα της στελνω και απο πισω μου με κοροιδευει μπροστα στους φιλους μου και γενικα αυτη πιστευει οτι θα βρει αλλον σαν αυτον τον 22χρονο.....και γαμω τα παιδια ειναι αυτος αλλα αυτην την καιει που την αφησε γιατι αυτος στα α......α του.......Λεει οτι εχει και μεγαλους στοχους....... Αμα ξαναβρει αλλον τετοιο εγω θα πεσω να πνιγω στον Κηφισο........(χαχαχαχαχαχαχα) Click για ανάπτυξη... Θα πάρω ένα τηλ τον Στηβ (τον Σπίλμπεργκ λέω) να του πω να σε κάνει ταινία έλεος ρε φίλε, μας ξενέρωσες όλους εδώ πέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 14:07 Ο Koulianof 11: #296 08-10-12 14:07 Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:24 Ο Xaris SSSS: #297 08-10-12 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Ειναι ωραια τα πολλα απωσιοποιητικα..........................δεν πειραζει παμε για αλλα.............λες και ειναι......η........μονη........γκομενα..............................στον...κοσμο................/ Click για ανάπτυξη... Εξασθενούν οι φερορμόνες ή είναι ιδέα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:41 Ο Koulianof 11: #298 08-10-12 17:41 Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι......σιγα μωρε τωρα....λες και δεν υπαρχουν αλλες.Εγω σιχαινομαι τις πισωπλατες μαχαιριες.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο cha0s έγραψε: #299 08-10-12 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου κ@ρι0λες ειστε και θελετε πεοντα τι να λεμε τωρα Click για ανάπτυξη... Πες τα ρε μεγάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2012 στις 17:46 Ο Koulianof 11: #300 08-10-12 17:46 Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και βασικα ξερεις ποσο ευκολα ξεερωτευομαι αν μαθω κατι μου μου τη σπαει....(μιλαμε για ουσιαστικα πραγματα και οχι λεπτομερειες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.