stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:38 Ο stathisdim: #261 02-10-12 23:38 Δεν υπαρχει συνταγη βλεπεις και κανεις αν και στο γυμνασιο τα καγκουρικα μηχανακια εχουν περαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:15 Ο Itach1 έγραψε: #262 03-10-12 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Επισης μπορεις να σκηνοθετησεις μια ληστεια μετα το σχολειο,να μπεις σαν αλλος Τσακι Τσαν στην φαση και να σωσεις την κοπελια...τοτε αυτη θα πεσει στην αγκαλια σου,θα φιληθειτε και θα τα φτιαξετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:24 Η Polymnia έγραψε: #263 03-10-12 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Ακούγεται πολύ κινηματογραφικό. και αν σου πει οτι την Πέμπτη θα βγει με το πιο ομορφο αγόρι του κόσμου; Λοιπόν,ακούστε μάγκες και μάγκισες ξέρω τη λύση. Θα σε στείλουμε στο mtv.Διάλεξε : plain jane ή frienzone ;;; υγ. Μην τα περιπλέκεις τόσο,δε χρειάζεται.Να αφουγκραστείς αυτά που λένε εδώ οι φίλτατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:25 Ο cha0s έγραψε: #264 03-10-12 00:25 Πάρε ενα όπλο, και πες της πως αν δε τα φτιάξετε, θα αυτοκτονήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:26 Η Polymnia έγραψε: #265 03-10-12 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επισης μπορεις να σκηνοθετησεις μια ληστεια μετα το σχολειο,να μπεις σαν αλλος Τσακι Τσαν στην φαση και να σωσεις την κοπελια...τοτε αυτη θα πεσει στην αγκαλια σου,θα φιληθειτε και θα τα φτιαξετε!!! Click για ανάπτυξη... ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:29 Ο JKaradakov: #266 03-10-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Click για ανάπτυξη... Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Η Polymnia έγραψε: #267 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 09:03 Ο JKaradakov: #268 03-10-12 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:25 Ο stathisdim: #269 03-10-12 15:25 Ακουλουθα τον παραδοσιακο δρομο. Ζητα το χερι της απο τον πατερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:31 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #270 03-10-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:33 Ο cha0s έγραψε: #271 03-10-12 15:33 ...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν υπαρχει συνταγη βλεπεις και κανεις αν και στο γυμνασιο τα καγκουρικα μηχανακια εχουν περαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:15 Ο Itach1 έγραψε: #262 03-10-12 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Επισης μπορεις να σκηνοθετησεις μια ληστεια μετα το σχολειο,να μπεις σαν αλλος Τσακι Τσαν στην φαση και να σωσεις την κοπελια...τοτε αυτη θα πεσει στην αγκαλια σου,θα φιληθειτε και θα τα φτιαξετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:24 Η Polymnia έγραψε: #263 03-10-12 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Ακούγεται πολύ κινηματογραφικό. και αν σου πει οτι την Πέμπτη θα βγει με το πιο ομορφο αγόρι του κόσμου; Λοιπόν,ακούστε μάγκες και μάγκισες ξέρω τη λύση. Θα σε στείλουμε στο mtv.Διάλεξε : plain jane ή frienzone ;;; υγ. Μην τα περιπλέκεις τόσο,δε χρειάζεται.Να αφουγκραστείς αυτά που λένε εδώ οι φίλτατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:25 Ο cha0s έγραψε: #264 03-10-12 00:25 Πάρε ενα όπλο, και πες της πως αν δε τα φτιάξετε, θα αυτοκτονήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:26 Η Polymnia έγραψε: #265 03-10-12 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επισης μπορεις να σκηνοθετησεις μια ληστεια μετα το σχολειο,να μπεις σαν αλλος Τσακι Τσαν στην φαση και να σωσεις την κοπελια...τοτε αυτη θα πεσει στην αγκαλια σου,θα φιληθειτε και θα τα φτιαξετε!!! Click για ανάπτυξη... ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:29 Ο JKaradakov: #266 03-10-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Click για ανάπτυξη... Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Η Polymnia έγραψε: #267 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 09:03 Ο JKaradakov: #268 03-10-12 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:25 Ο stathisdim: #269 03-10-12 15:25 Ακουλουθα τον παραδοσιακο δρομο. Ζητα το χερι της απο τον πατερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:31 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #270 03-10-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:33 Ο cha0s έγραψε: #271 03-10-12 15:33 ...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Επισης μπορεις να σκηνοθετησεις μια ληστεια μετα το σχολειο,να μπεις σαν αλλος Τσακι Τσαν στην φαση και να σωσεις την κοπελια...τοτε αυτη θα πεσει στην αγκαλια σου,θα φιληθειτε και θα τα φτιαξετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:24 Η Polymnia έγραψε: #263 03-10-12 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Ακούγεται πολύ κινηματογραφικό. και αν σου πει οτι την Πέμπτη θα βγει με το πιο ομορφο αγόρι του κόσμου; Λοιπόν,ακούστε μάγκες και μάγκισες ξέρω τη λύση. Θα σε στείλουμε στο mtv.Διάλεξε : plain jane ή frienzone ;;; υγ. Μην τα περιπλέκεις τόσο,δε χρειάζεται.Να αφουγκραστείς αυτά που λένε εδώ οι φίλτατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:25 Ο cha0s έγραψε: #264 03-10-12 00:25 Πάρε ενα όπλο, και πες της πως αν δε τα φτιάξετε, θα αυτοκτονήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:26 Η Polymnia έγραψε: #265 03-10-12 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επισης μπορεις να σκηνοθετησεις μια ληστεια μετα το σχολειο,να μπεις σαν αλλος Τσακι Τσαν στην φαση και να σωσεις την κοπελια...τοτε αυτη θα πεσει στην αγκαλια σου,θα φιληθειτε και θα τα φτιαξετε!!! Click για ανάπτυξη... ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:29 Ο JKaradakov: #266 03-10-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Click για ανάπτυξη... Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Η Polymnia έγραψε: #267 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 09:03 Ο JKaradakov: #268 03-10-12 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:25 Ο stathisdim: #269 03-10-12 15:25 Ακουλουθα τον παραδοσιακο δρομο. Ζητα το χερι της απο τον πατερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:31 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #270 03-10-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:33 Ο cha0s έγραψε: #271 03-10-12 15:33 ...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Ακούγεται πολύ κινηματογραφικό. και αν σου πει οτι την Πέμπτη θα βγει με το πιο ομορφο αγόρι του κόσμου; Λοιπόν,ακούστε μάγκες και μάγκισες ξέρω τη λύση. Θα σε στείλουμε στο mtv.Διάλεξε : plain jane ή frienzone ;;; υγ. Μην τα περιπλέκεις τόσο,δε χρειάζεται.Να αφουγκραστείς αυτά που λένε εδώ οι φίλτατοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:25 Ο cha0s έγραψε: #264 03-10-12 00:25 Πάρε ενα όπλο, και πες της πως αν δε τα φτιάξετε, θα αυτοκτονήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:26 Η Polymnia έγραψε: #265 03-10-12 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επισης μπορεις να σκηνοθετησεις μια ληστεια μετα το σχολειο,να μπεις σαν αλλος Τσακι Τσαν στην φαση και να σωσεις την κοπελια...τοτε αυτη θα πεσει στην αγκαλια σου,θα φιληθειτε και θα τα φτιαξετε!!! Click για ανάπτυξη... ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:29 Ο JKaradakov: #266 03-10-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Click για ανάπτυξη... Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Η Polymnia έγραψε: #267 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 09:03 Ο JKaradakov: #268 03-10-12 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:25 Ο stathisdim: #269 03-10-12 15:25 Ακουλουθα τον παραδοσιακο δρομο. Ζητα το χερι της απο τον πατερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:31 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #270 03-10-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:33 Ο cha0s έγραψε: #271 03-10-12 15:33 ...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάρε ενα όπλο, και πες της πως αν δε τα φτιάξετε, θα αυτοκτονήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:26 Η Polymnia έγραψε: #265 03-10-12 00:26 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επισης μπορεις να σκηνοθετησεις μια ληστεια μετα το σχολειο,να μπεις σαν αλλος Τσακι Τσαν στην φαση και να σωσεις την κοπελια...τοτε αυτη θα πεσει στην αγκαλια σου,θα φιληθειτε και θα τα φτιαξετε!!! Click για ανάπτυξη... ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:29 Ο JKaradakov: #266 03-10-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Click για ανάπτυξη... Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Η Polymnia έγραψε: #267 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 09:03 Ο JKaradakov: #268 03-10-12 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:25 Ο stathisdim: #269 03-10-12 15:25 Ακουλουθα τον παραδοσιακο δρομο. Ζητα το χερι της απο τον πατερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:31 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #270 03-10-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:33 Ο cha0s έγραψε: #271 03-10-12 15:33 ...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Επισης μπορεις να σκηνοθετησεις μια ληστεια μετα το σχολειο,να μπεις σαν αλλος Τσακι Τσαν στην φαση και να σωσεις την κοπελια...τοτε αυτη θα πεσει στην αγκαλια σου,θα φιληθειτε και θα τα φτιαξετε!!! Click για ανάπτυξη... ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:29 Ο JKaradakov: #266 03-10-12 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Click για ανάπτυξη... Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Η Polymnia έγραψε: #267 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 09:03 Ο JKaradakov: #268 03-10-12 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:25 Ο stathisdim: #269 03-10-12 15:25 Ακουλουθα τον παραδοσιακο δρομο. Ζητα το χερι της απο τον πατερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:31 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #270 03-10-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:33 Ο cha0s έγραψε: #271 03-10-12 15:33 ...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ή σαν τον χαμό με το ελικόπτερο στη διαφημιση της κοκα κολα Click για ανάπτυξη... Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 00:36 Η Polymnia έγραψε: #267 03-10-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 09:03 Ο JKaradakov: #268 03-10-12 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:25 Ο stathisdim: #269 03-10-12 15:25 Ακουλουθα τον παραδοσιακο δρομο. Ζητα το χερι της απο τον πατερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:31 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #270 03-10-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:33 Ο cha0s έγραψε: #271 03-10-12 15:33 ...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Εκεί ο τυπας ήθελε να ξεφύγει από τον πεθερό όχι να πιάσει γκομενα. Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 09:03 Ο JKaradakov: #268 03-10-12 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:25 Ο stathisdim: #269 03-10-12 15:25 Ακουλουθα τον παραδοσιακο δρομο. Ζητα το χερι της απο τον πατερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:31 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #270 03-10-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:33 Ο cha0s έγραψε: #271 03-10-12 15:33 ...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Polymnia: ΑΧΑΧΑΧΑ ναι βρε,απλά φαντάσου να σκάει μύτη κάποιος με ελικόπτερο,με κατι νταήδες τί ήταν τελοσπαντων και να τα κανει ολα μπιπ ...genius ... Click για ανάπτυξη... Μην του δίνεις ιδέες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathisdim Νεοφερμένο μέλος Ο stathisdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 41 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:25 Ο stathisdim: #269 03-10-12 15:25 Ακουλουθα τον παραδοσιακο δρομο. Ζητα το χερι της απο τον πατερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:31 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #270 03-10-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:33 Ο cha0s έγραψε: #271 03-10-12 15:33 ...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακουλουθα τον παραδοσιακο δρομο. Ζητα το χερι της απο τον πατερα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:31 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #270 03-10-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:33 Ο cha0s έγραψε: #271 03-10-12 15:33 ...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Βρηκα τι θα κανω. Θα μαθω τι ωρες εχει αυτη μαθηματα στο φροντιστηριο και αν δεν εχει τιποτα την πεμπτη θα την ρωτησω αν εχει να κανει κατι. Λογικα θα μου πει οχι. Εγω θα της πω οτι εχω να βγω με το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου... ΟΚ θα μου πει αυτη ξενερωμενη...... Κατα τις 6 θα παω στην καφετερια και θα της στειλω SMS ή τηλεφωνημα οτι με εχει στησει...... ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ....... Click για ανάπτυξη... Φίλε μου πες της το κατευθείαν για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις γιατί πολλές φορές δημιουργούμε κάποιες φανταστικές καταστάσεις ενώ η άλλη δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι σκεφτόμαστε εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:33 Ο cha0s έγραψε: #271 03-10-12 15:33 ...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...ακόμα να της το πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:31 Ο Koulianof 11: #272 03-10-12 16:31 Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμαθα τις ωρες που εχει φροντηστηριο απο μτη γραμματεα του φροντιστηριου και προγραμματιζω την επομενη μου κινηση. Το κανω στυλ Dr House...... αποκλειω οτι δεν ειναι καλο.......(δεν ειμαι κυνικος) αλλα απλως ρεαλιστης///// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:36 Ο Xaris SSSS: #273 03-10-12 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Το κανω στυλ Dr House...... Click για ανάπτυξη... Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 16:40 Ο Koulianof 11: #274 03-10-12 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα της κάψεις τα μαλλιά και μετά θα ζητήσεις με κλαμένο ύφος συγνώμη έτσι ώστε να την ρίξεις? Click για ανάπτυξη... δεν το εννοω ετσι.... χαχαχαχαχα εννοω οτι μου αρεσει να ειμαι οργανωμενος και να προγραμματιζω το καθε τι...... οταν λεω παω για καφε δεν γουσταρω να πηγαινω να κανω κατι αλλο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitriskrik Νεοφερμένο μέλος Ο dimitriskrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο dimitriskrik: #275 03-10-12 22:13 ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι αλλα οταν πας για καφε και στο μαγαζί τελικά παραγγελνεις παγωτό είναι εκτός προγράμματος,γι αυτο τραβά και πες της το να τελειώσει η αισθηματικη κομεντι στην οποία έχουμε εγκλωβιστεί εξαιτίας σου ολοι σ αυτο forum !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:11 Ο Koulianof 11: #276 04-10-12 00:11 Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:21 Ο Insomnie έγραψε: #277 04-10-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Koulianof 11: Αλλο αυτο...... σπαστικο ειναι να λεμε παμε στις 12 για καφε και στο τελος να πηγαινουμε κατα τη μια για κρεπα...... Click για ανάπτυξη... Και κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι εκτός από τις 12 το βράδυ- που δε πίνεις καφέ, κατά γενική ομολογία- παίζουν και οι 12 το μεσημέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:53 Ο manos90 έγραψε: #278 04-10-12 19:53 Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kουλιανοφ τι γινεται;Θα μιλησεις στην κοπελα;Οι πολλες καθυστερησεις δε βγαινουν σε καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 19:54 Η Alma Libre: #279 04-10-12 19:54 Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πρώτα θα πιάσει γκόμενο η άλλη και μετά θα τη θυμηθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koulianof 11 Νεοφερμένο μέλος Ο Άγγελος Κούλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αμφίκλεια (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 22:05 Ο Koulianof 11: #280 04-10-12 22:05 Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχω κανονισει τη Δευτερα να βγουμε....... Θα τη δω και αυριο αλλα θα ειμαστε σε παρεα....... ηθελα να της το πω σημερα αλλα ειχε και φροντιστηρια και προπονηση...... σημερα μετα το σχολειο μονο σε μυνηματα μιλησαμε...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.