stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrEaMErOus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Να ρωτήσω κάτι γενικής παιδείας? Οι κοινοί φίλοι παίζουν μεγάλο ρόλο? Δηλαδή αν δεν εχω κοινούς φίλους με την Αφροξυλάνθη, ενώ μ αρέσει, είναι τελειωμένη ιστορία?
Τι λες ρε-και στα μπαράκια πως βγάζουμε γκόμενες?

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Τι λες ρε-και στα μπαράκια πως βγάζουμε γκόμενες?![]()
ποπο ενας γκομεναπαγιδας.....!

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Να ρωτήσω κάτι γενικής παιδείας? Οι κοινοί φίλοι παίζουν μεγάλο ρόλο? Δηλαδή αν δεν εχω κοινούς φίλους με την Αφροξυλάνθη, ενώ μ αρέσει, είναι τελειωμένη ιστορία?
Απλά με τους κοινούς φίλους έχεις συνωμότες χαχαχα

georgia.94
Δραστήριο μέλος

Koulianof 11
Νεοφερμένο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Γεια σας παιδια...... Εγω εχω το εξης προβλημα: ειμαι 15 χρονων και γνωριζω μια κοπελα απο τα 10 μου... ειμαστε πολυ καλοι φιλοι και κανουμε πολυ παρεα.... Αυτη μεχρι πριν 3 μηνεες τα εχε με εναν 22χρονο και τεσπα αυτος την χωρισε αλλα αυτη να το πυμε εχει ανεβασει ψηλα τον αμανε....( απ' οτι εμαθα) Αυτη ξερει οτι τη γουσταρω..... Ειναι σαν να ρωτας τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια. Ειπα σε ενα φιλο μου να τη ρωτησει και ειπε οτι το ξερει αλλα δεν εχει μαθει τιποτα παραπανω.... Αυτος μου λεει οτι δεν αξιζει να της πω τιποτα.... Εγω δεν ξερω ομως τι να κανω γιατι δεν θελω να τη χασω απο φιλη......Παρακαλω βοηθηστε με..... Επισης παμε ιδιο σχολειο, ιδια ταξη, ιδιο τμημα, ιδο φροντιστηριο στα φιλολογικα, σχεδον καθε παρασκευη βγαινουμε μαζι και σχεδον καθε σαββατο παμε μαζι για καφε.... Στα δυο τελευταια οταν λεω μαζι ενοοω με παρεα...... PLEASE HELP ME!!!!!!
Τι είδους χαρακτήρας είναι?
Κοίτα δεν νομίζω ότι θα χαλάσει και την φιλία σας.. Αφού το ξέρει ήδη και δεν έχει κάνει θέμα τότε οκ..
Αλλά γενικά θα πρέπει να την ψυχολογήσεις την κατάσταση λίγο παραπάνω.. Βάλε έναν φίλο σου να της πει ότι την θέλει και δες πως θα αντιδράσει

cha0s
Περιβόητο μέλος

Γεια σας παιδια...... Εγω εχω το εξης προβλημα: ειμαι 15 χρονων και γνωριζω μια κοπελα απο τα 10 μου... ειμαστε πολυ καλοι φιλοι και κανουμε πολυ παρεα.... Αυτη μεχρι πριν 3 μηνεες τα εχε με εναν 22χρονο και τεσπα αυτος την χωρισε αλλα αυτη να το πυμε εχει ανεβασει ψηλα τον αμανε....( απ' οτι εμαθα) Αυτη ξερει οτι τη γουσταρω..... Ειναι σαν να ρωτας τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια. Ειπα σε ενα φιλο μου να τη ρωτησει και ειπε οτι το ξερει αλλα δεν εχει μαθει τιποτα παραπανω.... Αυτος μου λεει οτι δεν αξιζει να της πω τιποτα.... Εγω δεν ξερω ομως τι να κανω γιατι δεν θελω να τη χασω απο φιλη......Παρακαλω βοηθηστε με..... Επισης παμε ιδιο σχολειο, ιδια ταξη, ιδιο τμημα, ιδο φροντιστηριο στα φιλολογικα, σχεδον καθε παρασκευη βγαινουμε μαζι και σχεδον καθε σαββατο παμε μαζι για καφε.... Στα δυο τελευταια οταν λεω μαζι ενοοω με παρεα...... PLEASE HELP ME!!!!!!
Οχι, να μην κάνεις τίποτα. Καλύτερα να είστε φίλοι. Πίστεψέ με θα χαλάσει η φιλία σας. Ημουν ακριβώς στη θέση σου, την ήξερα πολλά χρόνια, βγαίναμε βόλτες, λέγαμε μυστικά μεταξύ μας ....έκανα κίνηση, έφαγα Χ (

Ωστόσο, το παράδειγμα μου δεν ανάγεται σε καθολικό συμπέρασμα. Δηλαδή δε συμβαίνει το ίδιο με όλους. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνει αυτό που σου είπα.

Τι φλωριά θεέ μου... Μάθετε ρε να κάνετε μόνοι σας κίνηση! Θα βάλω έναν φίλο να μιλήσει με την ξαδέρφη του μπλα μπλα μπλα. Κατα 90% οι κοπέλες ξενερώνουν μ' αυτά...Ειπα σε ενα φιλο μου να τη ρωτησει
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Γεια σας παιδια...... Εγω εχω το εξης προβλημα: ειμαι 15 χρονων και γνωριζω μια κοπελα απο τα 10 μου... ειμαστε πολυ καλοι φιλοι και κανουμε πολυ παρεα.... Αυτη μεχρι πριν 3 μηνεες τα εχε με εναν 22χρονο και τεσπα αυτος την χωρισε αλλα αυτη να το πυμε εχει ανεβασει ψηλα τον αμανε....( απ' οτι εμαθα) Αυτη ξερει οτι τη γουσταρω..... Ειναι σαν να ρωτας τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια*. Ειπα σε ενα φιλο μου να τη ρωτησει και ειπε οτι το ξερει αλλα δεν εχει μαθει τιποτα παραπανω.... Αυτος μου λεει οτι δεν αξιζει να της πω τιποτα.... Εγω δεν ξερω ομως τι να κανω γιατι δεν θελω να τη χασω απο φιλη......Παρακαλω βοηθηστε με..... Επισης παμε ιδιο σχολειο, ιδια ταξη, ιδιο τμημα, ιδο φροντιστηριο στα φιλολογικα, σχεδον καθε παρασκευη βγαινουμε μαζι και σχεδον καθε σαββατο παμε μαζι για καφε.... Στα δυο τελευταια οταν λεω μαζι ενοοω με παρεα...... PLEASE HELP ME!!!!!!
Χόρεψέ της το gangnam style.
*Μη συγχέεις τα κεραμίδια με τα κρεμμύδια.
silverdog
Δραστήριο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Εσένα απ'όλα αυτά που είπε το παλουκάρι αυτό σου έμεινε. Εμένα μου έμεινε αυτό:Τι φλωριά θεέ μου... Μάθετε ρε να κάνετε μόνοι σας κίνηση! Θα βάλω έναν φίλο να μιλήσει με την ξαδέρφη του μπλα μπλα μπλα. Κατα 90% οι κοπέλες ξενερώνουν μ' αυτά...
πριν 3 μηνεες τα εχε με εναν 22χρονο
Δηλαδή ρε παιδιά πείτε μου λίγο εσείς που είστε κοντά στα 22. Τι έχει μια 15χρονη που δεν έχει μια 22χρονη; Γιατί τώρα τελευταία όλο κάτι τέτοια ακούω και απορώ;
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

2) κράτα την φιλία σας λέω γω, θα το ξεπεράσεις, εφόσον δεν υπάρχει ανταπόκριση είναι καλύτερα να μην κάνεις τίποτα..
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

χημμ 15χρονη με 22χρονο;Καλα παμε.
Με εναν τροπο μπορεις να την ριξεις:Ρωτα την αν θελει να της δειξεις πως περπατει ο αρκαλος στα χωματα.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Εσένα απ'όλα αυτά που είπε το παλουκάρι αυτό σου έμεινε. Εμένα μου έμεινε αυτό:
Δηλαδή ρε παιδιά πείτε μου λίγο εσείς που είστε κοντά στα 22. Τι έχει μια 15χρονη που δεν έχει μια 22χρονη; Γιατί τώρα τελευταία όλο κάτι τέτοια ακούω και απορώ;
When in love, age is just a number. Isn't it?

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Οι συνομήλικες συνήθως δεν κάθονται γιατί και αυτές με τη σειρά τους θέλουν μεγαλύτερους

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν νομίζω πως υπήρχε αγάπη..When in love, age is just a number. Isn't it?![]()

επισης η υπογραφη σου ειναι υπεροχη

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

When in love, age is just a number. Isn't it?![]()
Touche! Αλλά τι στον πο***ο όλοι οι 22χρονοι ερωτεύονται 15 χρονες;
Got it!Οι συνομήλικες συνήθως δεν κάθονται γιατί και αυτές με τη σειρά τους θέλουν μεγαλύτερους![]()

cha0s
Περιβόητο μέλος

Touche! Αλλά τι στον πο***ο όλοι οι 22χρονοι ερωτεύονται 15 χρονες;
Το αντίστροφο γίνεται. Οι μικρές θέλουν τους μεγαλυτερους...

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

P.S. Θα προτιμισω να μη σχολιασω αυτο
θα βγω πολυ εκτος θεματος και δε θελωΑυτη μεχρι πριν 3 μηνεες τα εχε με εναν 22χρονο και τεσπα αυτος την χωρισε αλλα αυτη να το πυμε εχει ανεβασει ψηλα τον αμανε....( απ' οτι εμαθα)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.