ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Ειδος υπο εξαφανιση...αφου οι περισσοτεροι ειναι ακαταδεκτοι!
Να είδες; Και εσύ γίνεσαι αρνητική χωρίς να το θέλεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian
Δραστήριο μέλος

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Να είδες; Και εσύ γίνεσαι αρνητική χωρίς να το θέλεις.Προβαίνεις σε γενίκευση ότι δεν κάνουμε κάτι ως άντρες για να (σας) γνωρίσουμε.
Δεν αναφερουμε μονο στους αντρες αλλα και στις γυναικες. Δυστυχως, και για τα δυο φυλα ισχυει το ιδιο: 1. ελεχγος της κοινωνικης ταξης 2. αποφαση οτι μου κανει 3. Ποιος θα κανει την κινηση πρωτος/ Ας ερθει αυτος/-η
Το παιζουν και ολοι-ες λιγο δηθεν οποτε...μενει ο καθενας μονος του
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Επισης, παιζει ρολο και η καταγωγη δυστυχως! Αν εισαι απο επαρχια/πολη και ειναι το ιδιο και η κοπελα τοτε δεν υπαρχει προβλημα! Περα απο ολα τ' αλλα ρουχα, παπουτσια, γυμναστηριο θελουν και παπουτσι απο τον τοπο τους! Κι αυτη η σταση ισχυει τοσο για τα κοριτσια οσο και για τα αγορια
Αστειευεσαι, ετσι δν ειναι?
nPb
Επιφανές μέλος

Δεν αναφερουμε μονο στους αντρες αλλα και στις γυναικες. Δυστυχως, και για τα δυο φυλα ισχυει το ιδιο: 1. ελεχγος της κοινωνικης ταξης 2. αποφαση οτι μου κανει 3. Ποιος θα κανει την κινηση πρωτος/ Ας ερθει αυτος/-η
Το παιζουν και ολοι-ες λιγο δηθεν οποτε...μενει ο καθενας μονος του

Δεν νομίζω ότι ένας νοήμων άνθρωπος με κάποια αξιοπρέπεια δίνει βάση στην κοινωνική τάξη για να συνάψει μια απλή γνωριμία με ενδεχόμενη ερωτική συνέχεια. Δεν ξέρω μπορεί να ανήκω σε άλλον αιώνα.

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

danilo_1995
Νεοφερμένο μέλος

σε αυτο εχεις δικιο και εχεις πεσει πολυ μεσα.εχω ενα ελλατωμα μεγαλο και εγω οτι ζηλευω και το παραδεχομαι.εχω την ψευδαισθηση(ισως) οτι ειμαι απο του ελαχιστους στην ηλικια μου που δεν εχει σχεση).μπορει να με εχει επηρεασει και αυτο σε σημαντικο βαθμο οπως λες.Αλλα ομως ποτε δεν εφτασα σε σημειο να χωρισω ενα ζεβγαρι προς 8εου μην το παμε παραπερα αυτα τα κανουν μονο οι γυναικες.εγω ποτε δε θελω να κανω κακο σε κανεναν
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Και θυμηθειτε...
Μιλαμε μονο για σχεση, φανταστειτε για γαμους και αρραβωνες
στην αρχη

στη συνεχεια

και στο τελος

nPb
Επιφανές μέλος

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

ειμαι ελληνας φιλε μου καθαρα και συγκεκριμενα εχω καταγωγη απο τη μεγαλονησο.δεν εχω καμια σχεση με χωρες οπως αλβανια ρουμανια ξερω γω καμια μα καμια σχεση
σε αυτο εχεις δικιο και εχεις πεσει πολυ μεσα.εχω ενα ελλατωμα μεγαλο και εγω οτι ζηλευω και το παραδεχομαι.εχω την ψευδαισθηση(ισως) οτι ειμαι απο του ελαχιστους στην ηλικια μου που δεν εχει σχεση).μπορει να με εχει επηρεασει και αυτο σε σημαντικο βαθμο οπως λες.Αλλα ομως ποτε δεν εφτασα σε σημειο να χωρισω ενα ζεβγαρι προς 8εου μην το παμε παραπερα αυτα τα κανουν μονο οι γυναικες.εγω ποτε δε θελω να κανω κακο σε κανεναν
Και νομιζεις οτι οσοι ειναι σε σχεση εχουν βρει το αλλο τους μισο? Απλα σ' αυτη την ηλικια θεωρειται δεδομενο και φυσιολογικο να εισαι σε σχεση γι' αυτο ολοι απλα κοιταζουν να μηνειναι μονοι τους
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Και νομιζεις οτι οσοι ειναι σε σχεση εχουν βρει το αλλο τους μισο? Απλα σ' αυτη την ηλικια θεωρειται δεδομενο και φυσιολογικο να εισαι σε σχεση γι' αυτο ολοι απλα κοιταζουν να μηνειναι μονοι τους
Γενικευσεις. Ουτε δεδομενο θεωρειται ουτε ολοι κοιταζουν απλα να βολευτουν.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Το ολοι εχουν σχεσεις και μονο εγω δεν εχω μου ακουγεται σαν να το λεει γεροντοκορη. Και επισης οι singles ειναι παρα πολλοι, προσφατα κοιταζα κατι στοιχεια που εδειχναν οτι η πλειοψηφια των ανυπαντρων γυναικων μεχρι τα 30 νομιζω δεν εχουν καν σχεση. Οποτε λογικα και οι αντιστοιχοι αντρες
Ολοι σιγουρα οχι, οι περισσοτεροι ομως...
nPb
Επιφανές μέλος

Το ολοι εχουν σχεσεις και μονο εγω δεν εχω μου ακουγεται σαν να το λεει γεροντοκορη. Και επισης οι singles ειναι παρα πολλοι, προσφατα κοιταζα κατι στοιχεια που εδειχναν οτι η πλειοψηφια των ανυπαντρων γυναικων μεχρι τα 30 νομιζω δεν εχουν καν σχεση. Οποτε λογικα και οι αντιστοιχοι αντρες
Ακριβώς. Κάπου διάβασα ότι 7 στις 10 Ελληνίδες δεν κάνουν σεξ. Αυτό κάτι δείχνει για την υγεία μιας ερωτικής σχέσης. Εν τω μεταξύ αν κοιτάξεις αρκετά προφίλ νεαρών γυναικών στα social media, θα δεις ότι ζουν εκτός πραγματικότητας. Ίσως γι' αυτό εξηγείται η αποτυχία τους στις ανθρώπινες διαπροσωπικές σχέσεις. Αναφέρομαι πάντα σε μια κοινότυπη πλειοψηφία χωρίς να αρνούμαι ότι υπάρχουν κοπέλες που έχουν ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και ψάχνουν να ζήσουν φυσιολογικά.
Giorgos1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχω την ψευδαισθηση(ισως) οτι ειμαι απο του ελαχιστους στην ηλικια μου που δεν εχει σχεση)
100% ψευδαίσθηση δίχως αμφιβολία.
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δεν τη γουστάρει, τότε δεν θα έχει κανένα νόημα να είναι μαζί της, δεν θα κερδίσει κατι.
Δεν ειπα να μην την γουσταρει,ειπα να ριξει τα στανταρ του...γτ μερικες φορες θελουμε να γ**** τα ''μοντελα'' και δεν βλεπουμε τα ωραια κοριτσακια που εχουμε μπροστα μας.Οριστε στο ειπα στα ισια μπας και συννενοηθουμε

danilo_1995
Νεοφερμένο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

ειμαι ελληνας φιλε μου καθαρα και συγκεκριμενα εχω καταγωγη απο τη μεγαλονησο.δεν εχω καμια σχεση με χωρες οπως αλβανια ρουμανια ξερω γω καμια μα καμια σχεση
Τι πράγμα;
Itach1
Διάσημο μέλος

Πιες λοιπόν 2-3.. σφηνάκια να χαλαρώσεις και όρμα.!!!
Και όπως πολύ σωστά έγραψε ένα παιδί, ο τολμηρός γαμάει και όχι ο όμορφος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.