nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπορει να ειναι 80 καθαρες αλλιως ειναι σιγουρα 100 με εικονες και πηγεςKαι δεν ειναι καν 100. Τις ειχα μετρησει μια φορα απ τη βαρεμαρα, γυρω στις 80 ειναι.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

80 καθαρες.Σιγα τον πολυελαιο δηλαδη.μπορει να ειναι 80 καθαρες αλλιως ειναι σιγουρα 100 με εικονες και πηγες![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος

οχι φυσικα απλα κανοντας την εστω και μια αναγνωση ειδα οτι εχει μεγαλυτερες σελιδες με πολυ περισοτερες λεπτομερειες.αντιθετα η ιστορια κατευθυνσης εχει πολυ λιγοτερη υλη και το βιβλιο θεωρω οτι δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακογραμμενοΈδωσες Ιστορία ΓΠ;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα Ιστορία ΓΠοχι φυσικα απλα κανοντας την εστω και μια αναγνωση ειδα οτι εχει μεγαλυτερες σελιδες με πολυ περισοτερες λεπτομερειες.αντιθετα η ιστορια κατευθυνσης εχει πολυ λιγοτερη υλη και το βιβλιο θεωρω οτι δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακογραμμενο

theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πλάκα-πλάκα αυτό σκέφτηκα και εγώ να το κάνωΚαι εγώ έκανα ό,τι και ο ναφασκατά μόνο που αντί να υπογραμμίζω, χρωμάτιζα κάθε παράγραφο/ενότητα (έβαζα στο πλάι πλαγιότιτλο) και έκανα color coding. Αυτό βοηθά σε περίπτωση που είσαι οπτικός τύπος.
Μια φίλη μου είχε ηχογραφήσει τον εαυτό της να λέει την ιστορία και την έβαζε στο αιποντ και τα άκουγε όλη μέρα και στον ύπνο τηςΜη γελάσετε, 20 έγραψε
![]()

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Αυτα που περιγραφεις μου φαινονται ανακριβιες γι αυτο και ειπα αν συνεβησαν οπως τα λες .
Επισης, το να λεω οτι θελει παπαγαλια δεν ειναι ισοπεδωση , η αληθεια ειναι .
Άλλο το θέλει παπαγαλία, κι άλλο το
πραγματικα τωρα , δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα γραψει παπαγαλια και να παρει βαθμο ...ας μην κοροιδευομαστεε , το ξερω απο πρωτο χερι ...
ή το
αν τα γραψεις με αλλα λογια σου κοβουν και το λεω εκ πειρας ...
Καλά δεν θα πλακωθούμε κιόλας αν δεν με πιστεύεις, ούτε εγώ έχω δει το γραπτό του, απλώς τον εμπιστεύομαι. Ήθελα να δώσω και την άλλη όψη του νομίσματος στο thread, για να μην τρομοκρατούνται τα παιδιά αν τυχόν δεν τους βγαίνει η παπαγαλία και καταλήγουν να τα παρατάνε.
Cheers.

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

ναι αλλα ετσι δινεις ελπιδες σε καποιον που προσπαθει να πιαστει απο παντου ...Άλλο το θέλει παπαγαλία, κι άλλο το
ή το
Καλά δεν θα πλακωθούμε κιόλας αν δεν με πιστεύεις, ούτε εγώ έχω δει το γραπτό του, απλώς τον εμπιστεύομαι. Ήθελα να δώσω και την άλλη όψη του νομίσματος στο thread, για να μην τρομοκρατούνται τα παιδιά αν τυχόν δεν τους βγαίνει η παπαγαλία και καταλήγουν να τα παρατάνε.
Cheers.![]()
δεν οφελει...
μακαρι να ηταν ετσι , να τα γραφαμε και τελειωνε το θεμα εκει, ουτε παπαγαλια ουτε τιποτα...
ζητανε παπαγαλια δεν ειναι ισοπεδωτικο να λεω οτι αν δεν τα γραψεις παπαγαλια δεν παιρνεις βαθμο...
ειναι γεγονος οπως και να το κανουμε
...
οσο για αυτους που δινουν φετος καλη υπομονη με το συγκεκριμενο μαθημα
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάτι βγάλαν τα -αι.
Όσο για την Ιστορία, προτείνω αποστήθιση και κρίση.
το ξέρω πως πάει για το γ ενικό το -αι αλλά δεν ελέγχω αυτά που γράφω
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω το ποντιακο το ειχα ηχογραφησει να το τραγουδαω, σε μορφη ραπ, γιατι ειχα ανακαλυψει οτι τα τραγουδια τα μαθαινα απεξω πολυ γρηγορα. Οσο ηλιθιο κι αν ακουγεται, εχει αμεσα αποτελεσματα, και βελτιωνεις και τη φωνη σου.![]()
να φανταστώ άνθρωπο να τραγουδά τις σειρές με τα κουλά ονόματα Βατουμ Σοχουμ Χοσουμ και τι άλλο στον κόσμο

ελενη_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω μαθαινω προταση-προταση.. Μαθαινω την πρωτη ξερω γω και οταν τη μαθω καλα πιανω τη δευτερη και μετα τις λεω μαζι. Κι ετσι λεω ολη την παραγραφο με 1 προταση παραπανω καθε φορα και τη μαθαινω τελεια. Φαινεται χασιμο χρονου βεβαια να μαθαινεις 1 προταση καθε φορα, αλλα τη μαθαινω γρηγορα. **Και στο τελος ολο το μαθημα μαζι:Ρ
πολυ σωστο αυτό και γω ετσι έκανα, ολη η ιστορία σιδηρόδρομος στο μυαλό ,επίσης ορισμούς χρωμάτιζα με ανοιχτό κίτρινο και στο μυαλό μου θυμόμουν οπτικά που ήταν στο βιβλίο
ελενη_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι και με το να λες τις προτασεις που εμαθες ξανα και ξανα προσθετοντας μια καθε φορα, κανεις και επαναληψη την εκαστοτε παραγραφο καμια 50ρια φορες οποτε δεν προκειται να την ξεχασεις. :Ρ Κι αυτο με τους ορισμους που λες καλο ειναι. Δεν το χω σκεφτει..πολυ σωστο αυτό και γω ετσι έκανα, ολη η ιστορία σιδηρόδρομος στο μυαλό ,επίσης ορισμούς χρωμάτιζα με ανοιχτό κίτρινο και στο μυαλό μου θυμόμουν οπτικά που ήταν στο βιβλίο
Mythik52
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σε ολους σας! Ειμαι μαθητης της Α Λυκειου και, αν και δεν ειμαι σιγουρος, θελω να παω στη θεωρητικη κατευθυνση του χρονου... Όμως δεν έχω καθισει να μάθω παπαγαλία τίποτα μεχρι στιγμής... Είναι ενας φίλος μου που εγραψε 19 στην Ιστορία και τα εγραψε με δικά του λόγια. Μου είπαν στο σχολειο να ρωτησω μια φιλολογο, η οποια διορθωνει Ιστορια στις Πανελληνιες να μου πει σιγουρα... Γινεται καποιος να γραψει σχετικα καλα (>16) με δικά του λόγια; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Όχι, πρέπει να γράψεις παπαγαλία. Λέξη προς λέξη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian.
Δραστήριο μέλος

Γεια σε ολους σας! Ειμαι μαθητης της Α Λυκειου και, αν και δεν ειμαι σιγουρος, θελω να παω στη θεωρητικη κατευθυνση του χρονου... Όμως δεν έχω καθισει να μάθω παπαγαλία τίποτα μεχρι στιγμής... Είναι ενας φίλος μου που εγραψε 19 στην Ιστορία και τα εγραψε με δικά του λόγια. Μου είπαν στο σχολειο να ρωτησω μια φιλολογο, η οποια διορθωνει Ιστορια στις Πανελληνιες να μου πει σιγουρα... Γινεται καποιος να γραψει σχετικα καλα (>16) με δικά του λόγια; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείς να γράψεις καλά και με δικά σου λόγια! Όμως είναι πιο δύσκολο επειδή δεν θα πρέπει να ξεχάσεις καμία πληροφορία! Οπότε η προσπάθεια είναι μεγαλύτερη!Στην ιστορία συγκεκριμένα οι ερωτήσεις είναι δομημένες έτσι ώστε να απαντάς με βάση συγκεκριμένες σελίδες. Ακόμα και οι ερωτήσεις ανάπτυξης βασίζονται στα λεγόμενα του βιβλίου... Οπότε εάν τα καταφέρνεις στη παπαγαλία δε θα σου είναι δύσκολη.
Τώρα για να μάθεις ένα ολόκληρο κείμενο απέξω μια καλή ιδέα και κάτι το οποίο είχε βοηθήσει και εμένα ήταν να το χωρίζω σε τμήματα και να μαθαίνω πρώτα το ένα και μετά το άλλο...και έπειτα στο τέλος να το λέω όλο!Αν θες μπορείς να τα γράφεις γιατί ότι γράφεις σου μένει ειδικά αν τα γράφεις και τα διαβάζεις φωναχτά!Βοηθάει πολύ!
Μια συμβουλή όταν μάθεις ένα κείμενο να το λες και να το ξαναλες γιατί θα το ξεχάσεις...πολλές επαναλήψεις.Αυτό που βοηθάει είναι να απαντάς και σε ερωτήσεις με βάση το κείμενο για να δεις αν όντως το έχεις εμπεδώσει.(Προσοχή γιατί πολλές ερωτήσεις έχουν ως απαντήσεις πληροφορίες απο 2 ή περισσότερα κεφάλαια...κάποιες φορές! Καλό σου κουράγιο!

Mythik52
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Georgiaaa_
- aggela30
- User2350
- kathleenn
- rseven
- Τρελας123
- iamgiannhs
- tan07
- Lolipop7
- _baddie__
- nefelakii
- Aggel0sss
- xristoss
- maril8na
- Αναστασία197
- Mariahj
- Rozpanthiras
- Applepie
- Philologist
- Praxis
- francies_nolan
- Nikoleta05
- Dr. Gl. Luminous
- Jessie
- xakounaamatata
- Marifei
- uparxhgoss
- Lia 2006
- Riaki28
- costasgeo
- Εριφύλη
- magiaantm
- Anwnumh
- Scandal
- krisd
- V. P
- Ziggy 1
- Boulotof
- the purge
- ManiLaw
- Parrot
- uni77
- sofia!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.