παιδιά σήμερα εγραφα φιλοσοφία.....ειχα διαβασει πολύ καλα....αλλα με το που μπαινει η καθηγήτρια μεσα στην ταξη και μας δείνει τα θέματα, με πιανει ενα αγχος και ετρεμα...και εκλαιγα...με σκοπο να μην γραψω τιποτα εκτος απο κατι, που με βοήθησε η καθηγήτρια... και νευριαζω μαζι μου γιατι ενω είχα διαβάσει δεν εγραψα....πειτε μου τροπους που θα μπορουσα να αποβαλλω τα αγχος μου..γιατι και κατα την διαρκεια της ωρας δεν μπορω να ηρεμήσω...και θα ηρεμήσω οταν χτυπήσει το κουδούνι για εξω.... ειμαι σε απελπισμενη κατασταση.. και το ιδιο επαθα και στον μαντίθεο...help!!!!!!!!!
Δεν ξέρω πως δουλεύεται εσείς, για μένα πάντως θα σας το πω κάπως ωμά, το θέμα είναι να είσαι ψυχρός όταν γράφεις, καθόλου συναισθήματα, στο μέγιστο η συγκέντρωση..
Έγραφα ένα τεστάκι στην Χημεία κατεύθυνσης, και το είχα πάρει πολύ χαλαρά, μόλις άκουσα ότι είχαμε πέντε λεπτά ακόμα και ήμουν στην μέση ακριβώς του γραπτού, βιάστηκα.. άρχισα και έκανα λαθάκια τύπου 4+2=8, μολίς τα είδα τα διόρθωσα και το έσωσα την τελευταία στιγμή, το όλο λάθος ήταν να αφήσω τα συναισθήματα μου να πάρουν απο κάτω, μήπως δεν προλάβω..
Δεν ξέρω αν υπάρχει κόλπο για να είσαι συγκεντρωμένη αλλά να το πάρεις όσο πιο σοβαρά και σκληρά μπορείς, καλύτερα να κλάψεις και να χάσεις στο διαγώνισμα παρά στις Πανελλαδικές..
Έχω χάσει πολλά γραπτά, πιάνεις την ιδέα την άσκησης και χάνεις στην άλγεβρα, πέρσι στην φυσική στις εξετάσεις έπαθα αυτό 0,1 +1,9 = 20, ευτηχώς το είδα αφού χάλασα μια σελίδα πρόχειρο γράφοντας κάθε τύπο, θεωριά και κάνοντας όλους τους συνδιασμούς γιατί δεν μου έβγαινε η άσκηση..
Απο την στιγμή που έχεις διαβάσει, μην φοβάσε τίποτα, βάλτο κάτω και αρχισε το, άμα με πιάνεις

. Απαίτησε περισσότερα απο τον εαυτό σου και όπως είπαν και τα παιδιά, εμπιστοσύνη στον εαυτό σου..
Ελπίζω να σε βοήθησα..

:no1:
:thanks: