ifigeneia_92
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr Positive
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος

Της ρίχνω μία στο κεφάλι με το ρόπαλο και ύστερα την πιάνω απ'τα μαλλιά και τη σέρνω στη σπηλιά μου.Στη συνέχεια κατουράω γύρω της για να μαρκάρω την περιοχή μου.
(πολύ) παλιός και δοκιμασμένος τρόπος.

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

[FONT=comic sans ms,sand]1.Με κάνεις να λιώνω σαν γρανίτα το καλοκαιράκι...[/FONT]
2. Είσαι κουρασμένη; (Οχι) - Θα έπρεπε, γιατι όλη μέρα στριφογυρνούσες στο μυαλό μου..
[FONT=comic sans ms,sand]3. Πως αισθάνεσαι που είσαι η πιο όμορφη γυναίκα σε αυτό το δωμάτιο ;[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]4. Κάτι πρέπει να έπαθαν τα μάτια μου γιατί δεν μπορώ να τα πάρω από πάνω σου ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]5. Κοπελιά, πιστεύω να έχεις δίπλωμα οδήγησης, γιατί με οδηγείς στην τρέλα ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]6. Κοπελιά κάτι έχεις πάνω στον πωπω σου. Τα μάτια μου ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]7. Κοπελιά , θες να τα φτιάξουμε; Βγάζω πιο πολλά από όσα μπορείς να ξοδέψεις ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]8. Ελπίζω να ξέρεις τεχνητή αναπνοή , γιατί μου έχεις κόψει την ανάσα ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]9. Πρέπει να είσαι από το διάστημα, γιατί μπορώ να δω τα αστέρια στα μάτια σου ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]10. Απο ποιο δρόμο να πάω για να φτάσω στην καρδιά σου ;[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]11. Γειά σου , είμαι ο κ. Τέλειος . Κάποιος μου είπε οτι με ψάχνεις...[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]12. Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή να ξαναπεράσω σε κανα τέταρτο;[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]13. ( Για να σου πεί το όνομα της ) . Μόλις σε είδα λιποθύμησα, έπεσα και χτύπησα. Μου[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]έκανες ζημιά θέλω τα στοιχεία σου ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]14. Τα μάτια σου έχουν το ίδιο χρώμα με την πόρσε μου...
15. Μήπως σου βρίσκετε κάνενας χάρτης , γιατι χάθηκα στα μάτια σου ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]16. Υπάρχει κανένα αεροδρόμιο εδώ κοντά ή η καρδιά μου απογειώθηκε ;[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]17. Είσαι σαν τη gillete ( ξυριστική μηχανή ) . Οτι καλύτερο για την άνδρα !
[/FONT]
makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος

[FONT=comic sans ms,sand]Στάνταρ ατακες:[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]1.Με κάνεις να λιώνω σαν γρανίτα το καλοκαιράκι...[/FONT]
2. Είσαι κουρασμένη; (Οχι) - Θα έπρεπε, γιατι όλη μέρα στριφογυρνούσες στο μυαλό μου..
[FONT=comic sans ms,sand]3. Πως αισθάνεσαι που είσαι η πιο όμορφη γυναίκα σε αυτό το δωμάτιο ;[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]4. Κάτι πρέπει να έπαθαν τα μάτια μου γιατί δεν μπορώ να τα πάρω από πάνω σου ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]5. Κοπελιά, πιστεύω να έχεις δίπλωμα οδήγησης, γιατί με οδηγείς στην τρέλα ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]6. Κοπελιά κάτι έχεις πάνω στον πωπω σου. Τα μάτια μου ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]7. Κοπελιά , θες να τα φτιάξουμε; Βγάζω πιο πολλά από όσα μπορείς να ξοδέψεις ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]8. Ελπίζω να ξέρεις τεχνητή αναπνοή , γιατί μου έχεις κόψει την ανάσα ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]9. Πρέπει να είσαι από το διάστημα, γιατί μπορώ να δω τα αστέρια στα μάτια σου ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]10. Απο ποιο δρόμο να πάω για να φτάσω στην καρδιά σου ;[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]11. Γειά σου , είμαι ο κ. Τέλειος . Κάποιος μου είπε οτι με ψάχνεις...[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]12. Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή να ξαναπεράσω σε κανα τέταρτο;[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]13. ( Για να σου πεί το όνομα της ) . Μόλις σε είδα λιποθύμησα, έπεσα και χτύπησα. Μου[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]έκανες ζημιά θέλω τα στοιχεία σου ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]14. Τα μάτια σου έχουν το ίδιο χρώμα με την πόρσε μου...
15. Μήπως σου βρίσκετε κάνενας χάρτης , γιατι χάθηκα στα μάτια σου ![/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]16. Υπάρχει κανένα αεροδρόμιο εδώ κοντά ή η καρδιά μου απογειώθηκε ;[/FONT]
[FONT=comic sans ms,sand]17. Είσαι σαν τη gillete ( ξυριστική μηχανή ) . Οτι καλύτερο για την άνδρα !
[/FONT]
η 11 και η 17 πολυ fail για εμενα!!!!οι υπολοιπες μια χαρα ειναι ειδικα η 4 και η 9!

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

lefteris_92
Νεοφερμένο μέλος

ποτε δεν ξερεις... αλλα και παλι τουλαχιστον η κοπελα θα το θυμαται γιατι θα ειναι ενα πρωτοτυπο καμακι!!!Sorry, αλλά λέγοντας αυτές τις ατάκες περιμένετε ανταπόκριση;![]()

Π.Σ.: εγω γενικα δεν κανω τετοιο καμακι

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

ποτε δεν ξερεις... αλλα και παλι τουλαχιστον η κοπελα θα το θυμαται γιατι θα ειναι ενα πρωτοτυπο καμακι!!!![]()
θα εχει να το λεει...

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τωρα πες μας σοβαρα αν ερθει καποιος και σου πει μια τετοια ατακα τι θα κανεις...Όχι και πρωτότυπο. Σαν ατάκες κυκλοφορούν πολύ στο νετ.

artemaki
Διάσημο μέλος

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περα απο την πλακα δεν πεταω τετοιες μαμακιεςΠέρα από την πλάκα, το καμάκι το κάνεις για να γελιοποιηθείς;

*Δεν πιστεύω να το πήρες προσωπικά; Απλά σχεδόν όλες οι απαντήσεις ήταν στο ίδιο κλίμα.

baki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ποιος εγω? απο που και ως που και εγω πλακα εκανα*Δεν πιστεύω να το πήρες προσωπικά; Απλά σχεδόν όλες οι απαντήσεις ήταν στο ίδιο κλίμα.![]()

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

"Κοπιλιά,σουβλατζής είν' ο πατέρας σου?Γιατί μ'έχεις τυλίξει σαν σουβλάκι!"
"Εεε...ελπίζω να 'χεις καλό ασφαλιστή...γιατί μου 'χεις κάνει μεγάλη ζημιά!"
"Εεε...ελπίζω να 'χεις καλό δικηγόρο...γιατί μου 'χεις κλέψει την καρδιά!"
"Όλα σου τα 'δωσε ο θεός,εκτός από δύο πράγματα:τ'όνομά μου και το τηλέφωνό μου!"
"Αν σ'αρέσω,χαμογέλασε" (λογικά θα γελάσει από αντανακλαστικό),"πάντα πιάνει"
xa0x0a0xa0x0a0xa0x0ax0ax0a0x

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

How YOU doin'?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.