παιδια εγω ολα αυτα νομιζω πως ειναι σαχλαμαρες! τι ρεντ μπουλ και καφεδες ρε,μονο γαστρεντερικες ενοχλησεις και νευρα τσαταλια κερδιζεις ετσι! Δεν σε αδικω φυσικα,τα ακουω και εγω καθε μερα,ορισμενους τους εχει πιασει η πρεμουρα και λενε ο,τι να ναι! Για μενα ειναι υπερβολη να τρελαινεσαι στους καφεδες (προσωπικα δεν μου αρεσει,πινω σπανια και ποτε πρωι γιατι θα ξερασω)...
ποτε στη ζωη μου δεν εχω διαβασει 10ωρα συνεχομενα,ουτε θα λεγα οτι εχω πιεστει και παντα εβγαζα πανω απο 17.. τελευταια στιγμη τα κανω ολα,ειναι και θεμα τυχης νομιζω... δεν υπερηφανευομαι γιατι τις εχω κανει στα γραπτα και εγω τις μλκιες μου..και φυσικα το οτι δεν εχω μαθει να διαβαζω σωστα πιστευω οτι θα μου στοιχησει φετος...
Τελος παντων,εγω για φετος θα δωσω καποιες συμβουλες,συμπληρωστε και εσεις..
1. Σωστη διατροφη... Δημητριακα,φρουτα,λαχανικα και γαλακτοκομικα,πολυ νερο... Συνοπτικα,κομμενα τα ανθυγιεινα σνακ,σοκολατες,τσιπς μπλα μπλα,τρωτε κανονικα...
2. Μην παραλειπετε το πρωινο,πολυ βασικο!
3. Οι βιταμινες ειναι προαιρετικες,αυτο θα το κρινετε εσεις και ο φαρμακοποιος.....
4.Περιοριστε τους καφεδες,το αλκοολ,το τσιγαρο... ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ! αντι για καφε αν επιμενετε στην καφεινη,πιειτε τσαι!
5.Να κοιμαστε οπωσδηποτε 5 ωρες.. κανονικα ειναι πολυ παραπανω αλλα οκ.. και ενας υπνακος το μεσημερι βοηθαει.
6.Αθληθειτε λιγο...μια ωρα τη βδομαδα σας περισσευει,δεν μπορει!
7.Προσπαθηστε να ελεγξετε το χρονο που περνατε στο νετ ή στην τηλεοραση..
8.Οταν διαβαζετε,να ειστε συγκεντρωμενοι! Μην στελνετε ταυτοχρονα μηνυματα κτλ κτλ κτλ
9.Μην αφηνετε κενα ή αποριες. Οτι δεν καταλαβαινετε να το κοιτατε ξανα και ξανα μεχρι να αποτυπωθει στη μνημη σας.
10.Μην πανικοβαλλεστε και μην αφηνετε μαθηματα στην απεξω...κριμα δεν ειναι να χασετε ετσι μορια?
Αυτα πανω κατω,ελπιζω να βοηθησα!
ΚΑΙ!!!! Μην αφηνετε πορωμενους συμμαθητες,καθηγητες,γονεις,σκυλους να σας αγχωνουν! Για σας δινετε ρε,οχι για αυτους! ΤΕΛΟΣ!
Καλη μας επιτυχια ρε αλανια!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.