Kiris Νεοφερμένο μέλος Ο Kiris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2018 στις 20:40 Ο Kiris έγραψε: #6.161 22-07-18 20:40 Παιδιά εγώ έχω τρελλό κόλλημα με το suits. 2 φορες την εχω δει και ψήνομαι και για τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Υπεύθυνος Κολλέγιου/ΙΕΚ. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 00:32 Η BeatrixKiddo: #6.162 23-07-18 00:32 Εγώ ρε παιδιά να σας πω τη αλήθεια ότι και σειρά να μου βάλετε θα κάτσω να κολλήσω να τη δω ...θα με πιστέψετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 20:04 Η Alma Libre: #6.163 26-07-18 20:04 παίδες, έχει δει κανείς το casa de papel να μου πει αν αξίζει όλο αυτό το hype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:04 Η Eileen έγραψε: #6.164 26-07-18 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: παίδες, έχει δει κανείς το casa de papel να μου πει αν αξίζει όλο αυτό το hype? Click για ανάπτυξη... TOTALLY WORTH IT Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή. εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:42 Η Alma Libre: #6.165 26-07-18 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: TOTALLY WORTH IT Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή. εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις Click για ανάπτυξη... φίλοι μου που έχουν δει το sons of anarchy και ξέρουν πόσο το αγαπώ μου είπαν να το δω, αλλά είπα να πάρω κι άλλη γνώμη δε σας φτάνουν οι δολοφονικές μου γνώσεις δηλαδή, πρέπει να εκπαιδευτώ περαιτέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 01:54 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.166 27-07-18 01:54 Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 17:57 Ο palio_melos: #6.167 27-07-18 17:57 Τελείωσα Designated Survivor. Ένα μείγμα House of Cards και Homeland. Αρκετά καλή 1η season, πιο μέτρια 2η. Δεν μου άρεσαν οι στιγμές "κωμωδίας" που έμπαιναν ως σφήνες και απλά ήταν cringy. Τίμιος Sutherland παρόλο που δεν σκοτώνει 24/7 εδώ, η γυναικα(ρα) του Duchovny από το Californication, και η Nikita μαζί. Κρίμα που κόπηκε, θα βόλευε να την πάρει κάνα netflix. Περιμένουμε Better Call Saul και Ozark τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2018 στις 15:05 Ο Guest 986132: #6.168 30-07-18 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Click για ανάπτυξη... Μεταφράζεται ως «η τέλεια ληστεία» κι έχει να κάνει ακριβώς μ' αυτό. Διόλου μαλακία, καθώς όλοι έχουν ξετρελαθεί κι έχει γίνει το τηλεοπτικό κόλλημα του '18. Προσωπικά, επιφυλάσσομαι έως ότου μαζευτούν κάμποσα επεισόδια· δεν μπορώ την αναμονή. On topic: Η τελευταία σειρά που είδα είναι το Oz, που δείχνει τη καθημερινότητα να διαδραματίζεται στις φυλακές Oswald. Κατ' εμέ, μια ολοκληρωμένη και άρτια σειρά. Δεν έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν μόνο τις φυλακές (βλ οι φυλακές θα πρέπει να έχουν κι αναμορφωτικό χαρακτήρα, εξόν από τιμωρητικό, ας πούμε!), αλλά και με γενικότερα ζητήματα που μας απασχολούν ως κοινωνία (βλ θρησκεία, θανατική ποινή, εκπαίδευση, κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 20:36 Ο akikos έγραψε: #6.169 11-08-18 20:36 Τhe 100 Όποιος παράτησε τη σειρά επειδή ειναι με στις αμερικανιές, τα κλισέ ας της δώσεις μια ευκαιρία. Aξιζεις να φας τη μαπα όλη τη σειρά για να δεις το season finale της 5η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 13:14 Η fotinipapa: #6.170 13-08-18 13:14 Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:49 Η kleop έγραψε: #6.171 13-08-18 19:49 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά εγώ έχω τρελλό κόλλημα με το suits. 2 φορες την εχω δει και ψήνομαι και για τρίτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Υπεύθυνος Κολλέγιου/ΙΕΚ. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 00:32 Η BeatrixKiddo: #6.162 23-07-18 00:32 Εγώ ρε παιδιά να σας πω τη αλήθεια ότι και σειρά να μου βάλετε θα κάτσω να κολλήσω να τη δω ...θα με πιστέψετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 20:04 Η Alma Libre: #6.163 26-07-18 20:04 παίδες, έχει δει κανείς το casa de papel να μου πει αν αξίζει όλο αυτό το hype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:04 Η Eileen έγραψε: #6.164 26-07-18 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: παίδες, έχει δει κανείς το casa de papel να μου πει αν αξίζει όλο αυτό το hype? Click για ανάπτυξη... TOTALLY WORTH IT Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή. εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:42 Η Alma Libre: #6.165 26-07-18 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: TOTALLY WORTH IT Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή. εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις Click για ανάπτυξη... φίλοι μου που έχουν δει το sons of anarchy και ξέρουν πόσο το αγαπώ μου είπαν να το δω, αλλά είπα να πάρω κι άλλη γνώμη δε σας φτάνουν οι δολοφονικές μου γνώσεις δηλαδή, πρέπει να εκπαιδευτώ περαιτέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 01:54 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.166 27-07-18 01:54 Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 17:57 Ο palio_melos: #6.167 27-07-18 17:57 Τελείωσα Designated Survivor. Ένα μείγμα House of Cards και Homeland. Αρκετά καλή 1η season, πιο μέτρια 2η. Δεν μου άρεσαν οι στιγμές "κωμωδίας" που έμπαιναν ως σφήνες και απλά ήταν cringy. Τίμιος Sutherland παρόλο που δεν σκοτώνει 24/7 εδώ, η γυναικα(ρα) του Duchovny από το Californication, και η Nikita μαζί. Κρίμα που κόπηκε, θα βόλευε να την πάρει κάνα netflix. Περιμένουμε Better Call Saul και Ozark τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2018 στις 15:05 Ο Guest 986132: #6.168 30-07-18 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Click για ανάπτυξη... Μεταφράζεται ως «η τέλεια ληστεία» κι έχει να κάνει ακριβώς μ' αυτό. Διόλου μαλακία, καθώς όλοι έχουν ξετρελαθεί κι έχει γίνει το τηλεοπτικό κόλλημα του '18. Προσωπικά, επιφυλάσσομαι έως ότου μαζευτούν κάμποσα επεισόδια· δεν μπορώ την αναμονή. On topic: Η τελευταία σειρά που είδα είναι το Oz, που δείχνει τη καθημερινότητα να διαδραματίζεται στις φυλακές Oswald. Κατ' εμέ, μια ολοκληρωμένη και άρτια σειρά. Δεν έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν μόνο τις φυλακές (βλ οι φυλακές θα πρέπει να έχουν κι αναμορφωτικό χαρακτήρα, εξόν από τιμωρητικό, ας πούμε!), αλλά και με γενικότερα ζητήματα που μας απασχολούν ως κοινωνία (βλ θρησκεία, θανατική ποινή, εκπαίδευση, κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 20:36 Ο akikos έγραψε: #6.169 11-08-18 20:36 Τhe 100 Όποιος παράτησε τη σειρά επειδή ειναι με στις αμερικανιές, τα κλισέ ας της δώσεις μια ευκαιρία. Aξιζεις να φας τη μαπα όλη τη σειρά για να δεις το season finale της 5η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 13:14 Η fotinipapa: #6.170 13-08-18 13:14 Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:49 Η kleop έγραψε: #6.171 13-08-18 19:49 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ρε παιδιά να σας πω τη αλήθεια ότι και σειρά να μου βάλετε θα κάτσω να κολλήσω να τη δω ...θα με πιστέψετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 20:04 Η Alma Libre: #6.163 26-07-18 20:04 παίδες, έχει δει κανείς το casa de papel να μου πει αν αξίζει όλο αυτό το hype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:04 Η Eileen έγραψε: #6.164 26-07-18 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: παίδες, έχει δει κανείς το casa de papel να μου πει αν αξίζει όλο αυτό το hype? Click για ανάπτυξη... TOTALLY WORTH IT Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή. εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:42 Η Alma Libre: #6.165 26-07-18 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: TOTALLY WORTH IT Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή. εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις Click για ανάπτυξη... φίλοι μου που έχουν δει το sons of anarchy και ξέρουν πόσο το αγαπώ μου είπαν να το δω, αλλά είπα να πάρω κι άλλη γνώμη δε σας φτάνουν οι δολοφονικές μου γνώσεις δηλαδή, πρέπει να εκπαιδευτώ περαιτέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 01:54 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.166 27-07-18 01:54 Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 17:57 Ο palio_melos: #6.167 27-07-18 17:57 Τελείωσα Designated Survivor. Ένα μείγμα House of Cards και Homeland. Αρκετά καλή 1η season, πιο μέτρια 2η. Δεν μου άρεσαν οι στιγμές "κωμωδίας" που έμπαιναν ως σφήνες και απλά ήταν cringy. Τίμιος Sutherland παρόλο που δεν σκοτώνει 24/7 εδώ, η γυναικα(ρα) του Duchovny από το Californication, και η Nikita μαζί. Κρίμα που κόπηκε, θα βόλευε να την πάρει κάνα netflix. Περιμένουμε Better Call Saul και Ozark τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2018 στις 15:05 Ο Guest 986132: #6.168 30-07-18 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Click για ανάπτυξη... Μεταφράζεται ως «η τέλεια ληστεία» κι έχει να κάνει ακριβώς μ' αυτό. Διόλου μαλακία, καθώς όλοι έχουν ξετρελαθεί κι έχει γίνει το τηλεοπτικό κόλλημα του '18. Προσωπικά, επιφυλάσσομαι έως ότου μαζευτούν κάμποσα επεισόδια· δεν μπορώ την αναμονή. On topic: Η τελευταία σειρά που είδα είναι το Oz, που δείχνει τη καθημερινότητα να διαδραματίζεται στις φυλακές Oswald. Κατ' εμέ, μια ολοκληρωμένη και άρτια σειρά. Δεν έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν μόνο τις φυλακές (βλ οι φυλακές θα πρέπει να έχουν κι αναμορφωτικό χαρακτήρα, εξόν από τιμωρητικό, ας πούμε!), αλλά και με γενικότερα ζητήματα που μας απασχολούν ως κοινωνία (βλ θρησκεία, θανατική ποινή, εκπαίδευση, κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 20:36 Ο akikos έγραψε: #6.169 11-08-18 20:36 Τhe 100 Όποιος παράτησε τη σειρά επειδή ειναι με στις αμερικανιές, τα κλισέ ας της δώσεις μια ευκαιρία. Aξιζεις να φας τη μαπα όλη τη σειρά για να δεις το season finale της 5η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 13:14 Η fotinipapa: #6.170 13-08-18 13:14 Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:49 Η kleop έγραψε: #6.171 13-08-18 19:49 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παίδες, έχει δει κανείς το casa de papel να μου πει αν αξίζει όλο αυτό το hype? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 22:04 Η Eileen έγραψε: #6.164 26-07-18 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: παίδες, έχει δει κανείς το casa de papel να μου πει αν αξίζει όλο αυτό το hype? Click για ανάπτυξη... TOTALLY WORTH IT Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή. εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:42 Η Alma Libre: #6.165 26-07-18 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: TOTALLY WORTH IT Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή. εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις Click για ανάπτυξη... φίλοι μου που έχουν δει το sons of anarchy και ξέρουν πόσο το αγαπώ μου είπαν να το δω, αλλά είπα να πάρω κι άλλη γνώμη δε σας φτάνουν οι δολοφονικές μου γνώσεις δηλαδή, πρέπει να εκπαιδευτώ περαιτέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 01:54 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.166 27-07-18 01:54 Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 17:57 Ο palio_melos: #6.167 27-07-18 17:57 Τελείωσα Designated Survivor. Ένα μείγμα House of Cards και Homeland. Αρκετά καλή 1η season, πιο μέτρια 2η. Δεν μου άρεσαν οι στιγμές "κωμωδίας" που έμπαιναν ως σφήνες και απλά ήταν cringy. Τίμιος Sutherland παρόλο που δεν σκοτώνει 24/7 εδώ, η γυναικα(ρα) του Duchovny από το Californication, και η Nikita μαζί. Κρίμα που κόπηκε, θα βόλευε να την πάρει κάνα netflix. Περιμένουμε Better Call Saul και Ozark τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2018 στις 15:05 Ο Guest 986132: #6.168 30-07-18 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Click για ανάπτυξη... Μεταφράζεται ως «η τέλεια ληστεία» κι έχει να κάνει ακριβώς μ' αυτό. Διόλου μαλακία, καθώς όλοι έχουν ξετρελαθεί κι έχει γίνει το τηλεοπτικό κόλλημα του '18. Προσωπικά, επιφυλάσσομαι έως ότου μαζευτούν κάμποσα επεισόδια· δεν μπορώ την αναμονή. On topic: Η τελευταία σειρά που είδα είναι το Oz, που δείχνει τη καθημερινότητα να διαδραματίζεται στις φυλακές Oswald. Κατ' εμέ, μια ολοκληρωμένη και άρτια σειρά. Δεν έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν μόνο τις φυλακές (βλ οι φυλακές θα πρέπει να έχουν κι αναμορφωτικό χαρακτήρα, εξόν από τιμωρητικό, ας πούμε!), αλλά και με γενικότερα ζητήματα που μας απασχολούν ως κοινωνία (βλ θρησκεία, θανατική ποινή, εκπαίδευση, κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 20:36 Ο akikos έγραψε: #6.169 11-08-18 20:36 Τhe 100 Όποιος παράτησε τη σειρά επειδή ειναι με στις αμερικανιές, τα κλισέ ας της δώσεις μια ευκαιρία. Aξιζεις να φας τη μαπα όλη τη σειρά για να δεις το season finale της 5η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 13:14 Η fotinipapa: #6.170 13-08-18 13:14 Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:49 Η kleop έγραψε: #6.171 13-08-18 19:49 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: παίδες, έχει δει κανείς το casa de papel να μου πει αν αξίζει όλο αυτό το hype? Click για ανάπτυξη... TOTALLY WORTH IT Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή. εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2018 στις 23:42 Η Alma Libre: #6.165 26-07-18 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Eileen: TOTALLY WORTH IT Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή. εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις Click για ανάπτυξη... φίλοι μου που έχουν δει το sons of anarchy και ξέρουν πόσο το αγαπώ μου είπαν να το δω, αλλά είπα να πάρω κι άλλη γνώμη δε σας φτάνουν οι δολοφονικές μου γνώσεις δηλαδή, πρέπει να εκπαιδευτώ περαιτέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 01:54 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.166 27-07-18 01:54 Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 17:57 Ο palio_melos: #6.167 27-07-18 17:57 Τελείωσα Designated Survivor. Ένα μείγμα House of Cards και Homeland. Αρκετά καλή 1η season, πιο μέτρια 2η. Δεν μου άρεσαν οι στιγμές "κωμωδίας" που έμπαιναν ως σφήνες και απλά ήταν cringy. Τίμιος Sutherland παρόλο που δεν σκοτώνει 24/7 εδώ, η γυναικα(ρα) του Duchovny από το Californication, και η Nikita μαζί. Κρίμα που κόπηκε, θα βόλευε να την πάρει κάνα netflix. Περιμένουμε Better Call Saul και Ozark τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2018 στις 15:05 Ο Guest 986132: #6.168 30-07-18 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Click για ανάπτυξη... Μεταφράζεται ως «η τέλεια ληστεία» κι έχει να κάνει ακριβώς μ' αυτό. Διόλου μαλακία, καθώς όλοι έχουν ξετρελαθεί κι έχει γίνει το τηλεοπτικό κόλλημα του '18. Προσωπικά, επιφυλάσσομαι έως ότου μαζευτούν κάμποσα επεισόδια· δεν μπορώ την αναμονή. On topic: Η τελευταία σειρά που είδα είναι το Oz, που δείχνει τη καθημερινότητα να διαδραματίζεται στις φυλακές Oswald. Κατ' εμέ, μια ολοκληρωμένη και άρτια σειρά. Δεν έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν μόνο τις φυλακές (βλ οι φυλακές θα πρέπει να έχουν κι αναμορφωτικό χαρακτήρα, εξόν από τιμωρητικό, ας πούμε!), αλλά και με γενικότερα ζητήματα που μας απασχολούν ως κοινωνία (βλ θρησκεία, θανατική ποινή, εκπαίδευση, κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 20:36 Ο akikos έγραψε: #6.169 11-08-18 20:36 Τhe 100 Όποιος παράτησε τη σειρά επειδή ειναι με στις αμερικανιές, τα κλισέ ας της δώσεις μια ευκαιρία. Aξιζεις να φας τη μαπα όλη τη σειρά για να δεις το season finale της 5η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 13:14 Η fotinipapa: #6.170 13-08-18 13:14 Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:49 Η kleop έγραψε: #6.171 13-08-18 19:49 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eileen: TOTALLY WORTH IT Η πρώτη season είναι πολύ πολύ δυνατή. εν όψει παιχνιδιού μάλιστα, θα έλεγα ότι αξίζει να το ξεκινήσεις Click για ανάπτυξη... φίλοι μου που έχουν δει το sons of anarchy και ξέρουν πόσο το αγαπώ μου είπαν να το δω, αλλά είπα να πάρω κι άλλη γνώμη δε σας φτάνουν οι δολοφονικές μου γνώσεις δηλαδή, πρέπει να εκπαιδευτώ περαιτέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 01:54 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.166 27-07-18 01:54 Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 17:57 Ο palio_melos: #6.167 27-07-18 17:57 Τελείωσα Designated Survivor. Ένα μείγμα House of Cards και Homeland. Αρκετά καλή 1η season, πιο μέτρια 2η. Δεν μου άρεσαν οι στιγμές "κωμωδίας" που έμπαιναν ως σφήνες και απλά ήταν cringy. Τίμιος Sutherland παρόλο που δεν σκοτώνει 24/7 εδώ, η γυναικα(ρα) του Duchovny από το Californication, και η Nikita μαζί. Κρίμα που κόπηκε, θα βόλευε να την πάρει κάνα netflix. Περιμένουμε Better Call Saul και Ozark τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2018 στις 15:05 Ο Guest 986132: #6.168 30-07-18 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Click για ανάπτυξη... Μεταφράζεται ως «η τέλεια ληστεία» κι έχει να κάνει ακριβώς μ' αυτό. Διόλου μαλακία, καθώς όλοι έχουν ξετρελαθεί κι έχει γίνει το τηλεοπτικό κόλλημα του '18. Προσωπικά, επιφυλάσσομαι έως ότου μαζευτούν κάμποσα επεισόδια· δεν μπορώ την αναμονή. On topic: Η τελευταία σειρά που είδα είναι το Oz, που δείχνει τη καθημερινότητα να διαδραματίζεται στις φυλακές Oswald. Κατ' εμέ, μια ολοκληρωμένη και άρτια σειρά. Δεν έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν μόνο τις φυλακές (βλ οι φυλακές θα πρέπει να έχουν κι αναμορφωτικό χαρακτήρα, εξόν από τιμωρητικό, ας πούμε!), αλλά και με γενικότερα ζητήματα που μας απασχολούν ως κοινωνία (βλ θρησκεία, θανατική ποινή, εκπαίδευση, κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 20:36 Ο akikos έγραψε: #6.169 11-08-18 20:36 Τhe 100 Όποιος παράτησε τη σειρά επειδή ειναι με στις αμερικανιές, τα κλισέ ας της δώσεις μια ευκαιρία. Aξιζεις να φας τη μαπα όλη τη σειρά για να δεις το season finale της 5η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 13:14 Η fotinipapa: #6.170 13-08-18 13:14 Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:49 Η kleop έγραψε: #6.171 13-08-18 19:49 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2018 στις 17:57 Ο palio_melos: #6.167 27-07-18 17:57 Τελείωσα Designated Survivor. Ένα μείγμα House of Cards και Homeland. Αρκετά καλή 1η season, πιο μέτρια 2η. Δεν μου άρεσαν οι στιγμές "κωμωδίας" που έμπαιναν ως σφήνες και απλά ήταν cringy. Τίμιος Sutherland παρόλο που δεν σκοτώνει 24/7 εδώ, η γυναικα(ρα) του Duchovny από το Californication, και η Nikita μαζί. Κρίμα που κόπηκε, θα βόλευε να την πάρει κάνα netflix. Περιμένουμε Better Call Saul και Ozark τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2018 στις 15:05 Ο Guest 986132: #6.168 30-07-18 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Click για ανάπτυξη... Μεταφράζεται ως «η τέλεια ληστεία» κι έχει να κάνει ακριβώς μ' αυτό. Διόλου μαλακία, καθώς όλοι έχουν ξετρελαθεί κι έχει γίνει το τηλεοπτικό κόλλημα του '18. Προσωπικά, επιφυλάσσομαι έως ότου μαζευτούν κάμποσα επεισόδια· δεν μπορώ την αναμονή. On topic: Η τελευταία σειρά που είδα είναι το Oz, που δείχνει τη καθημερινότητα να διαδραματίζεται στις φυλακές Oswald. Κατ' εμέ, μια ολοκληρωμένη και άρτια σειρά. Δεν έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν μόνο τις φυλακές (βλ οι φυλακές θα πρέπει να έχουν κι αναμορφωτικό χαρακτήρα, εξόν από τιμωρητικό, ας πούμε!), αλλά και με γενικότερα ζητήματα που μας απασχολούν ως κοινωνία (βλ θρησκεία, θανατική ποινή, εκπαίδευση, κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 20:36 Ο akikos έγραψε: #6.169 11-08-18 20:36 Τhe 100 Όποιος παράτησε τη σειρά επειδή ειναι με στις αμερικανιές, τα κλισέ ας της δώσεις μια ευκαιρία. Aξιζεις να φας τη μαπα όλη τη σειρά για να δεις το season finale της 5η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 13:14 Η fotinipapa: #6.170 13-08-18 13:14 Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:49 Η kleop έγραψε: #6.171 13-08-18 19:49 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελείωσα Designated Survivor. Ένα μείγμα House of Cards και Homeland. Αρκετά καλή 1η season, πιο μέτρια 2η. Δεν μου άρεσαν οι στιγμές "κωμωδίας" που έμπαιναν ως σφήνες και απλά ήταν cringy. Τίμιος Sutherland παρόλο που δεν σκοτώνει 24/7 εδώ, η γυναικα(ρα) του Duchovny από το Californication, και η Nikita μαζί. Κρίμα που κόπηκε, θα βόλευε να την πάρει κάνα netflix. Περιμένουμε Better Call Saul και Ozark τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Ιουλίου 2018 στις 15:05 Ο Guest 986132: #6.168 30-07-18 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Click για ανάπτυξη... Μεταφράζεται ως «η τέλεια ληστεία» κι έχει να κάνει ακριβώς μ' αυτό. Διόλου μαλακία, καθώς όλοι έχουν ξετρελαθεί κι έχει γίνει το τηλεοπτικό κόλλημα του '18. Προσωπικά, επιφυλάσσομαι έως ότου μαζευτούν κάμποσα επεισόδια· δεν μπορώ την αναμονή. On topic: Η τελευταία σειρά που είδα είναι το Oz, που δείχνει τη καθημερινότητα να διαδραματίζεται στις φυλακές Oswald. Κατ' εμέ, μια ολοκληρωμένη και άρτια σειρά. Δεν έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν μόνο τις φυλακές (βλ οι φυλακές θα πρέπει να έχουν κι αναμορφωτικό χαρακτήρα, εξόν από τιμωρητικό, ας πούμε!), αλλά και με γενικότερα ζητήματα που μας απασχολούν ως κοινωνία (βλ θρησκεία, θανατική ποινή, εκπαίδευση, κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 20:36 Ο akikos έγραψε: #6.169 11-08-18 20:36 Τhe 100 Όποιος παράτησε τη σειρά επειδή ειναι με στις αμερικανιές, τα κλισέ ας της δώσεις μια ευκαιρία. Aξιζεις να φας τη μαπα όλη τη σειρά για να δεις το season finale της 5η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 13:14 Η fotinipapa: #6.170 13-08-18 13:14 Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:49 Η kleop έγραψε: #6.171 13-08-18 19:49 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Τι υπόθεση έχει αυτή η μαλακία καζα ντε παπελ που μας πρηξανε στα στόρι, για πείτε για πείτε Click για ανάπτυξη... Μεταφράζεται ως «η τέλεια ληστεία» κι έχει να κάνει ακριβώς μ' αυτό. Διόλου μαλακία, καθώς όλοι έχουν ξετρελαθεί κι έχει γίνει το τηλεοπτικό κόλλημα του '18. Προσωπικά, επιφυλάσσομαι έως ότου μαζευτούν κάμποσα επεισόδια· δεν μπορώ την αναμονή. On topic: Η τελευταία σειρά που είδα είναι το Oz, που δείχνει τη καθημερινότητα να διαδραματίζεται στις φυλακές Oswald. Κατ' εμέ, μια ολοκληρωμένη και άρτια σειρά. Δεν έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν μόνο τις φυλακές (βλ οι φυλακές θα πρέπει να έχουν κι αναμορφωτικό χαρακτήρα, εξόν από τιμωρητικό, ας πούμε!), αλλά και με γενικότερα ζητήματα που μας απασχολούν ως κοινωνία (βλ θρησκεία, θανατική ποινή, εκπαίδευση, κλπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2018 στις 20:36 Ο akikos έγραψε: #6.169 11-08-18 20:36 Τhe 100 Όποιος παράτησε τη σειρά επειδή ειναι με στις αμερικανιές, τα κλισέ ας της δώσεις μια ευκαιρία. Aξιζεις να φας τη μαπα όλη τη σειρά για να δεις το season finale της 5η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 13:14 Η fotinipapa: #6.170 13-08-18 13:14 Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:49 Η kleop έγραψε: #6.171 13-08-18 19:49 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τhe 100 Όποιος παράτησε τη σειρά επειδή ειναι με στις αμερικανιές, τα κλισέ ας της δώσεις μια ευκαιρία. Aξιζεις να φας τη μαπα όλη τη σειρά για να δεις το season finale της 5η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 13:14 Η fotinipapa: #6.170 13-08-18 13:14 Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:49 Η kleop έγραψε: #6.171 13-08-18 19:49 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:49 Η kleop έγραψε: #6.171 13-08-18 19:49 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα εκανες,ειναι φοβερη σειρα.Εχει αρκετο plot twist.Περιμενω να δω τι θα γινει στην 5η σεζον που ξεκινα απο Σεπτεμβρη αν δεν κανω λαθος. Τελειωσα το crown και περιμενω με αγωνια την τριτη σεζον αν και φημες λενε οτι θα καθυστερησει να ξεκινησει.Αρκετα καλογυρισμενη σειρα και επρεπε να την ειχα ξεκινησει νωριτερα.Εμαθα αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα για την αγγλικη μοναρχια. Μια αλλη σειρα που τελειωσα ηταν το scandal.Ειχα πορωθει παρα πολυ εβλεπα την μια σεζον μετα την αλλη αλλα προς τους τελευταιους κυκλους το παρατραβηξαν καπως.Αν συμφωνει και καποιος αλλος να σχολιασει. Spoiler Εδειχνε πολλα βασανιστηρια που οκ εμενα μπορει να με χαλανε,αλλα απο ενα σημειο και μετα κουραζει.Ο Σαιρους αποκαλυπτεται μεγαλο τερας αν και το ειχαμε καταλαβει απο τις αρχες της σειρας.Μα να σκοτωσει τον Ντειβιντ;Κριμα τον ανθρωπο.Καλα για την σχεση μεταξυ της Ολιβιας και του πατερα της τι να πω,απο 40 κυματα περασε.Μας αφηνει με πολλα ερωτηματικα το τελευταιο επεισοδιο του 7ου κυκλου. Ξεκινησα χτες το Broadchurch.Στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακομα,ενδιαφερον μου φαινεται.Περιμενω να δω τι θα γινει στην συνεχεια.Ενα πεπλο μυστηριου το εχει σιγουρα αυτη η σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nihilist Τιμώμενο Μέλος Ο Nihilist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2018 στις 19:59 Ο Nihilist έγραψε: #6.172 13-08-18 19:59 Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fotinipapa: Έχω κολλήσει εδώ και 2 μέρες με το " How to get away with murder " Χθες τελείωσα την 1η σεζόν ^.^ Click για ανάπτυξη... Εκπληκτική σειρά. Απορώ γιατί δεν ειναι τοσο δημοφιλής. Εχει συνεχή plot twists, δίχως να υπονομεύεται η αλληλουχία της πλοκής. Βέβαια η τεταρτη σεζόν ειναι συγκριτικά κατώτερη από τις υπόλοιπες, but still very good. Υ.Γ νομικη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 11:06 Η fotinipapa: #6.173 14-08-18 11:06 Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, νομική θέλω. Ίσως γι αυτο μου αρέσει πολυ αυτή η σειρά :ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2018 στις 13:47 Ο ultraviolence: #6.174 14-08-18 13:47 Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2018 στις 11:20 Ο Σπυρακος (^^): #6.175 15-08-18 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... Το πρωτο επεισοδιο εχω δει ωραια φαινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 11:48 Η whitelioness: #6.176 19-08-18 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βλέπει κανείς Sharp Objects? Έχω βαρεθεί να βλέπω την Adams να μπεκροπίνει. Click για ανάπτυξη... χαχα πραγματι αλλα εχουν κανει καλη δουλεια μεταφορας βιβλιου btw εαν καποιος αναζητα κωμωδια, Wellington Paranormal is thy name https://www.imdb.com/title/tt6109562/ ειναι οι δυο αστυνομικοι απο το What We Do in The Shadows η προφορα με ξεπερνα καποιες φορες αλλα γελαμε. ειναι καλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StargazerLily Νεοφερμένο μέλος Η StargazerLily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας Κρήτης. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2018 στις 21:14 Η StargazerLily: #6.177 19-08-18 21:14 Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasgian2 Νεοφερμένο μέλος Ο kostasgian2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 12:42 Ο kostasgian2: #6.178 21-08-18 12:42 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... Σε κάποια σημεία ειναι λίγο βαρετούλη αλλά γενικά ειναι πολύ καλή σειρά και καλογραμμένη , εμένα μου άρεσε . Δες το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2018 στις 13:22 Η Eileen έγραψε: #6.179 21-08-18 13:22 Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 307 308 309 310 311 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 309 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από StargazerLily: Βλέπει κανένας Peaky Blinders. Αν ναι, είναι τόσο καλό όσο ακούγεται; Click για ανάπτυξη... H πρώτη και η δεύτερη season είναι καλές. Από εκεί και μετά η πλοκή δεν έχει τόσο ενδιαφέρον, κάποια πράγματα είναι υπερβολικά, εν ολίγοις κάνει κοιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2018 στις 23:21 Ο akikos έγραψε: #6.180 23-08-18 23:21 Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πολύ καλή σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.