akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 15:33 Ο akikos έγραψε: #4.961 16-06-15 15:33 Ωραίο το Wayward Pines. Θυμίζει Lost, Under the dome. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 21:27 Η Emilouko έγραψε: #4.962 16-06-15 21:27 Αυτές τις μέρες περιμένω True Detective και Teen Wolf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 23:24 Ο Johnny15 έγραψε: #4.963 16-06-15 23:24 True Detective hype Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 01:26 Ο Degen έγραψε: #4.964 17-06-15 01:26 Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 02:10 Ο vasilakis13: #4.965 17-06-15 02:10 Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #4.966 17-06-15 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Παρόμοια με το GoT όχι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές με το ίδιο είδος, αλλά σαν το GoT κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Ο Signor Positivo: #4.967 17-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Δες Vikings που πρότεινα πιο πάνω. Εξαιρετική από πολλές απόψεις. Έχουν βγει 3 σεζόν μέχρι στιγμής που βλέπονται σχετικά εύκολα, και θα βγει τουλάχιστον 4η, ύστερα δεν ξέρω. Έχει αυτά τα στοιχεία που θες. Τώρα δεν ξέρω αν θα ενθουσιαστείς εξίσου βέβαια γιατί το GoT είναι ιδιαίτερη σειρά (προσωπικά δεν είμαι φανατικός αλλά ισχύει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:32 Ο Degen έγραψε: #4.968 17-06-15 16:32 Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:54 Ο Signor Positivo: #4.969 17-06-15 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Click για ανάπτυξη... Τα επόμενα θα βγουν Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2016 λογικά, και ένα επεισόδιο ανά βδομάδα. Τώρα για το πόσες σεζόν θα είναι συνολικά, ό,τι ξέρεις ξέρω. Αλλά δες το, μην κολλάς σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:32 Η Alma Libre: #4.970 17-06-15 21:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Click για ανάπτυξη... Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 07:21 Ο nikolaos p.: #4.971 20-06-15 07:21 Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραίο το Wayward Pines. Θυμίζει Lost, Under the dome. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 21:27 Η Emilouko έγραψε: #4.962 16-06-15 21:27 Αυτές τις μέρες περιμένω True Detective και Teen Wolf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 23:24 Ο Johnny15 έγραψε: #4.963 16-06-15 23:24 True Detective hype Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 01:26 Ο Degen έγραψε: #4.964 17-06-15 01:26 Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 02:10 Ο vasilakis13: #4.965 17-06-15 02:10 Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #4.966 17-06-15 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Παρόμοια με το GoT όχι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές με το ίδιο είδος, αλλά σαν το GoT κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Ο Signor Positivo: #4.967 17-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Δες Vikings που πρότεινα πιο πάνω. Εξαιρετική από πολλές απόψεις. Έχουν βγει 3 σεζόν μέχρι στιγμής που βλέπονται σχετικά εύκολα, και θα βγει τουλάχιστον 4η, ύστερα δεν ξέρω. Έχει αυτά τα στοιχεία που θες. Τώρα δεν ξέρω αν θα ενθουσιαστείς εξίσου βέβαια γιατί το GoT είναι ιδιαίτερη σειρά (προσωπικά δεν είμαι φανατικός αλλά ισχύει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:32 Ο Degen έγραψε: #4.968 17-06-15 16:32 Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:54 Ο Signor Positivo: #4.969 17-06-15 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Click για ανάπτυξη... Τα επόμενα θα βγουν Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2016 λογικά, και ένα επεισόδιο ανά βδομάδα. Τώρα για το πόσες σεζόν θα είναι συνολικά, ό,τι ξέρεις ξέρω. Αλλά δες το, μην κολλάς σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:32 Η Alma Libre: #4.970 17-06-15 21:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Click για ανάπτυξη... Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 07:21 Ο nikolaos p.: #4.971 20-06-15 07:21 Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτές τις μέρες περιμένω True Detective και Teen Wolf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2015 στις 23:24 Ο Johnny15 έγραψε: #4.963 16-06-15 23:24 True Detective hype Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 01:26 Ο Degen έγραψε: #4.964 17-06-15 01:26 Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 02:10 Ο vasilakis13: #4.965 17-06-15 02:10 Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #4.966 17-06-15 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Παρόμοια με το GoT όχι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές με το ίδιο είδος, αλλά σαν το GoT κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Ο Signor Positivo: #4.967 17-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Δες Vikings που πρότεινα πιο πάνω. Εξαιρετική από πολλές απόψεις. Έχουν βγει 3 σεζόν μέχρι στιγμής που βλέπονται σχετικά εύκολα, και θα βγει τουλάχιστον 4η, ύστερα δεν ξέρω. Έχει αυτά τα στοιχεία που θες. Τώρα δεν ξέρω αν θα ενθουσιαστείς εξίσου βέβαια γιατί το GoT είναι ιδιαίτερη σειρά (προσωπικά δεν είμαι φανατικός αλλά ισχύει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:32 Ο Degen έγραψε: #4.968 17-06-15 16:32 Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:54 Ο Signor Positivo: #4.969 17-06-15 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Click για ανάπτυξη... Τα επόμενα θα βγουν Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2016 λογικά, και ένα επεισόδιο ανά βδομάδα. Τώρα για το πόσες σεζόν θα είναι συνολικά, ό,τι ξέρεις ξέρω. Αλλά δες το, μην κολλάς σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:32 Η Alma Libre: #4.970 17-06-15 21:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Click για ανάπτυξη... Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 07:21 Ο nikolaos p.: #4.971 20-06-15 07:21 Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
True Detective hype Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 01:26 Ο Degen έγραψε: #4.964 17-06-15 01:26 Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 02:10 Ο vasilakis13: #4.965 17-06-15 02:10 Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #4.966 17-06-15 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Παρόμοια με το GoT όχι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές με το ίδιο είδος, αλλά σαν το GoT κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Ο Signor Positivo: #4.967 17-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Δες Vikings που πρότεινα πιο πάνω. Εξαιρετική από πολλές απόψεις. Έχουν βγει 3 σεζόν μέχρι στιγμής που βλέπονται σχετικά εύκολα, και θα βγει τουλάχιστον 4η, ύστερα δεν ξέρω. Έχει αυτά τα στοιχεία που θες. Τώρα δεν ξέρω αν θα ενθουσιαστείς εξίσου βέβαια γιατί το GoT είναι ιδιαίτερη σειρά (προσωπικά δεν είμαι φανατικός αλλά ισχύει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:32 Ο Degen έγραψε: #4.968 17-06-15 16:32 Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:54 Ο Signor Positivo: #4.969 17-06-15 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Click για ανάπτυξη... Τα επόμενα θα βγουν Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2016 λογικά, και ένα επεισόδιο ανά βδομάδα. Τώρα για το πόσες σεζόν θα είναι συνολικά, ό,τι ξέρεις ξέρω. Αλλά δες το, μην κολλάς σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:32 Η Alma Libre: #4.970 17-06-15 21:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Click για ανάπτυξη... Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 07:21 Ο nikolaos p.: #4.971 20-06-15 07:21 Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 02:10 Ο vasilakis13: #4.965 17-06-15 02:10 Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #4.966 17-06-15 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Παρόμοια με το GoT όχι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές με το ίδιο είδος, αλλά σαν το GoT κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Ο Signor Positivo: #4.967 17-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Δες Vikings που πρότεινα πιο πάνω. Εξαιρετική από πολλές απόψεις. Έχουν βγει 3 σεζόν μέχρι στιγμής που βλέπονται σχετικά εύκολα, και θα βγει τουλάχιστον 4η, ύστερα δεν ξέρω. Έχει αυτά τα στοιχεία που θες. Τώρα δεν ξέρω αν θα ενθουσιαστείς εξίσου βέβαια γιατί το GoT είναι ιδιαίτερη σειρά (προσωπικά δεν είμαι φανατικός αλλά ισχύει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:32 Ο Degen έγραψε: #4.968 17-06-15 16:32 Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:54 Ο Signor Positivo: #4.969 17-06-15 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Click για ανάπτυξη... Τα επόμενα θα βγουν Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2016 λογικά, και ένα επεισόδιο ανά βδομάδα. Τώρα για το πόσες σεζόν θα είναι συνολικά, ό,τι ξέρεις ξέρω. Αλλά δες το, μην κολλάς σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:32 Η Alma Libre: #4.970 17-06-15 21:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Click για ανάπτυξη... Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 07:21 Ο nikolaos p.: #4.971 20-06-15 07:21 Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 09:14 Ο Johnny15 έγραψε: #4.966 17-06-15 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Παρόμοια με το GoT όχι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές με το ίδιο είδος, αλλά σαν το GoT κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Ο Signor Positivo: #4.967 17-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Δες Vikings που πρότεινα πιο πάνω. Εξαιρετική από πολλές απόψεις. Έχουν βγει 3 σεζόν μέχρι στιγμής που βλέπονται σχετικά εύκολα, και θα βγει τουλάχιστον 4η, ύστερα δεν ξέρω. Έχει αυτά τα στοιχεία που θες. Τώρα δεν ξέρω αν θα ενθουσιαστείς εξίσου βέβαια γιατί το GoT είναι ιδιαίτερη σειρά (προσωπικά δεν είμαι φανατικός αλλά ισχύει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:32 Ο Degen έγραψε: #4.968 17-06-15 16:32 Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:54 Ο Signor Positivo: #4.969 17-06-15 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Click για ανάπτυξη... Τα επόμενα θα βγουν Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2016 λογικά, και ένα επεισόδιο ανά βδομάδα. Τώρα για το πόσες σεζόν θα είναι συνολικά, ό,τι ξέρεις ξέρω. Αλλά δες το, μην κολλάς σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:32 Η Alma Libre: #4.970 17-06-15 21:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Click για ανάπτυξη... Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 07:21 Ο nikolaos p.: #4.971 20-06-15 07:21 Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Παρόμοια με το GoT όχι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές με το ίδιο είδος, αλλά σαν το GoT κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:27 Ο Signor Positivo: #4.967 17-06-15 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Δες Vikings που πρότεινα πιο πάνω. Εξαιρετική από πολλές απόψεις. Έχουν βγει 3 σεζόν μέχρι στιγμής που βλέπονται σχετικά εύκολα, και θα βγει τουλάχιστον 4η, ύστερα δεν ξέρω. Έχει αυτά τα στοιχεία που θες. Τώρα δεν ξέρω αν θα ενθουσιαστείς εξίσου βέβαια γιατί το GoT είναι ιδιαίτερη σειρά (προσωπικά δεν είμαι φανατικός αλλά ισχύει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:32 Ο Degen έγραψε: #4.968 17-06-15 16:32 Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:54 Ο Signor Positivo: #4.969 17-06-15 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Click για ανάπτυξη... Τα επόμενα θα βγουν Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2016 λογικά, και ένα επεισόδιο ανά βδομάδα. Τώρα για το πόσες σεζόν θα είναι συνολικά, ό,τι ξέρεις ξέρω. Αλλά δες το, μην κολλάς σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:32 Η Alma Libre: #4.970 17-06-15 21:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Click για ανάπτυξη... Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 07:21 Ο nikolaos p.: #4.971 20-06-15 07:21 Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Degen: Εγω τωρα βλεπω GoT και εχω εντυπωσιαστει.Ξερει καποιος καποια παρομοια σειρα (ιπποτες,πολεμος,δολοπλοκιες) που να εχει τελειωσει η να ειναι κοντα στο τελος? Click για ανάπτυξη... Δες Vikings που πρότεινα πιο πάνω. Εξαιρετική από πολλές απόψεις. Έχουν βγει 3 σεζόν μέχρι στιγμής που βλέπονται σχετικά εύκολα, και θα βγει τουλάχιστον 4η, ύστερα δεν ξέρω. Έχει αυτά τα στοιχεία που θες. Τώρα δεν ξέρω αν θα ενθουσιαστείς εξίσου βέβαια γιατί το GoT είναι ιδιαίτερη σειρά (προσωπικά δεν είμαι φανατικός αλλά ισχύει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Degen Νεοφερμένο μέλος Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:32 Ο Degen έγραψε: #4.968 17-06-15 16:32 Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:54 Ο Signor Positivo: #4.969 17-06-15 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Click για ανάπτυξη... Τα επόμενα θα βγουν Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2016 λογικά, και ένα επεισόδιο ανά βδομάδα. Τώρα για το πόσες σεζόν θα είναι συνολικά, ό,τι ξέρεις ξέρω. Αλλά δες το, μην κολλάς σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:32 Η Alma Libre: #4.970 17-06-15 21:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Click για ανάπτυξη... Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 07:21 Ο nikolaos p.: #4.971 20-06-15 07:21 Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 16:54 Ο Signor Positivo: #4.969 17-06-15 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Degen: Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Click για ανάπτυξη... Τα επόμενα θα βγουν Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2016 λογικά, και ένα επεισόδιο ανά βδομάδα. Τώρα για το πόσες σεζόν θα είναι συνολικά, ό,τι ξέρεις ξέρω. Αλλά δες το, μην κολλάς σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:32 Η Alma Libre: #4.970 17-06-15 21:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Click για ανάπτυξη... Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 07:21 Ο nikolaos p.: #4.971 20-06-15 07:21 Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Degen: Κάθε πότε βγαίνουν επεισόδια στο vikings? Έχει ανακοινωθεί πόσες σεζόν θα είναι? Click για ανάπτυξη... Τα επόμενα θα βγουν Φεβρουάριο - Μάρτιο του 2016 λογικά, και ένα επεισόδιο ανά βδομάδα. Τώρα για το πόσες σεζόν θα είναι συνολικά, ό,τι ξέρεις ξέρω. Αλλά δες το, μην κολλάς σε αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 21:32 Η Alma Libre: #4.970 17-06-15 21:32 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Click για ανάπτυξη... Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 07:21 Ο nikolaos p.: #4.971 20-06-15 07:21 Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εγώ άρχισα sons of anarchy έπειτα από προτροπές φίλων. Από τις καλύτερες σειρές που εχω δει απλά, δεν βαριεσαι ουτε λεπτο. Το χει δει κανένας? Click για ανάπτυξη... Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 07:21 Ο nikolaos p.: #4.971 20-06-15 07:21 Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Wayword Pines! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:37 Ο vasilakis13: #4.972 20-06-15 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το έχω δει εγώ. Είναι η αγαπημένη μου σειρά μαζί με το Dexter. Εγώ βαρέθηκα λιγάκι στην 4η σίζον. Τι σίζον είσαι; Να ξέρω να μη σποιλάρω τίποτες. Click για ανάπτυξη... Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 13:50 Η Alma Libre: #4.973 20-06-15 13:50 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Τώρα τελειώνω την 1η, είμαι στο 9ο επεισόδιο, πριν 5 μέρες το άρχισα Πραγματικά είναι απρόσμενα καλή, η καλύτερη που έχω δει μαζί με το breaking bad! Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει, δεν έχεις φτάσει στα σκληρά ακόμη. Εγώ στο φινάλε της 1ης είχα δακρύσει, οπότε καλά θα κάνεις να πάρεις και εσύ χαρτομάντηλα. Και btw, έχεις αναπτύξει ρυθμούς. Εγώ την 1η την τελείωσα σε 1 μήνα. Γενικά είναι καλή δραματική σειρά, έχει και ωραία πλοκή και απίστευτη εξέλιξη! Και δένεσαι και με όλους τους χαρακτήρες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου μέχρι στιγμής; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:03 Ο Alan έγραψε: #4.974 20-06-15 14:03 Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Hannibal Spoiler Δε ξέρω, αλλά λίγο ψιλοαδιάφορο μου φάνηκε το επισόδειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 14:12 Ο vasilakis13: #4.975 20-06-15 14:12 O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2015 στις 16:07 Η Alma Libre: #4.976 20-06-15 16:07 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: O jax είναι ο αγαπημένος μου, αν και στην αρχή ήταν λίγο ... μαλθακός να το πω... κάτι τέτοιο. Τώρα όμως έχει στρώσει, είναι ο καλύτερος. Και ο chibs μου είναι αρκετά συμπαθής. Ο clay δεν ξέρω, αν και τον πάω πολύ, μερικές φορές τις κάνει τις πουστιές του και τα χαλάει Η gemma δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει πιο αντιπαθητική Click για ανάπτυξη... Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 11:41 Η Emilouko έγραψε: #4.977 21-06-15 11:41 Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λέω να τελειώσω Hannibal και μετά να δω Vikingss Καλό μου καλοκάιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 12:47 Ο vasilakis13: #4.978 21-06-15 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χμ, εμένα οι 5 αγαπημένοι μου χαρακτήρες είναι Opie, Gemma, Chibs, Jax, Donna με τυχαία σειρά. Τον Clay τον συμπαθούσα πολύ, αλλά επειδή όντως τις κάνει τις πουστιές του κατέληξα να τον σιχαθώ. Να σου πω, βρίσκεις δυσκολία στο να θυμάσαι τους χαρακτήρες ή μόνο εγώ το έκανα αυτό; Θυμάμαι στην 1η σίζον ήξερα μόνο Clay - Gemma - Opie - Jax - Donna - Prospect και τους υπόλοιπους τους έμαθα στη 2η. Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:17 Η Alma Libre: #4.979 21-06-15 20:17 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 247 248 249 250 251 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 249 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Το ίδιο παθαίνω κι εγώ, τους υπόλοιπους δεν τους θυμάμαι με τίποτα. Μπήκα imdb για να θυμηθώ τον chibs Και ο opie καλός είναι τελικά, τον λυπήθηκα με αυτό που του κάνανε τώρα οι πράκτορες και το έκαναν να φαίνεται ότι πρόδωσε το club...αυτός όμως πάντα πιστός. Τώρα να δούμε τι θα κάνουν ο clay με τον άλλο, που συνενοήθηκαν να τον τελειώσουν... Click για ανάπτυξη... Θα δεις τι θα γίνει, δε θα σποιλάρω, απλά θα σου πω πως δεν θα γίνει αυτό που νομίζεις αλλά κάτι που θα κομματιάσει τη καρδιά σου στα 12. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2015 στις 20:34 Ο Signor Positivo: #4.980 21-06-15 20:34 Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hannibal Spoiler Προσωπικά τα απολαμβάνω τα καινούρια επεισόδια, μού κρατάνε το ενδιαφέρον. Παρόμοιο ρυθμό είχε και η 2η σεζόν. Ξεκίνησε πολύ χαλαρά, σταδιακά το ενδιαφέρον αυξανόταν, και απλά στο τέλος γαμήθηκαν τα πάντα. Κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και σε αυτήν. Η σχέση Will - Hannibal έχει αρχίσει να φτάνει wtf επίπεδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.