Vilma Flintstone
Νεοφερμένο μέλος

γιατι 8ελω να 3ερω ποσο χρονο 8α εχω μετα για επαναληψεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christy39612
Νεοφερμένο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Vilma Flintstone
Νεοφερμένο μέλος

στα σχολεια αναφερομουν :xixi:
α αρα 8α εχουμε κ κανα-εναμισι μηνα για απαναληψεις, σωστα?
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Στο φροντιστηριο παντως εμεις θα τελειωσουμε αρχες Φεβρουαριου περιπου!
Vilma Flintstone
Νεοφερμένο μέλος

Πριν το Πασχα πιστευω θα εχουν τελειωσει ολοι
Στο φροντιστηριο παντως εμεις θα τελειωσουμε αρχες Φεβρουαριου περιπου!
:O
τα παντα?

Roxie
Νεοφερμένο μέλος

johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

:O
τα παντα?![]()
Πανω κατω ναι, αντε μεχρι τελη Φεβρουαριου το αργοτερο!
DIMOS FOITHTHS
Νεοφερμένο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Φτανει να εχει κρατησει απουσιες.Συνήθως μέχρι αρχές Ματρίου έχουν τελειώσει τα περισσότερα φροντιστήρια. Τα σχολεία, μερικές φορές τελειώνουν και μετά το Πάσχα, που όπως σωστά επισημάνατε δεν ...πατάει κανείς!!
Γκουχ.
Προσωπικα εχω μαζεψει αρκετες, παρα τις απειρες προσπαθειες που κανω για να ειμαι στην ωρα μου.
Ειμαι εκ φυσεως κοπανατζου δεν εξηγειται αλλιως ρε γαμωτο. =/

*Θα συνετιστει*
Οσο για την υλη ναι,οπως ειπαν και οι υπολοιποι μεχρι αρχες Μαρτιου την εχουν τελειωσει ολοι.
Grego
Νεοφερμένο μέλος

Vilma Flintstone
Νεοφερμένο μέλος

κ περισσοτερο για την ιστορια φοβαμαι :what:
γτ δεν κανω κ φροντιστιριο κ φοβαμαι μηπως μηνω πισω..
αλλα απο την αλλη παω σε ιδιωτικο οποτε δεν εχουμε καταληψεις κλπ..
thanous18
Περιβόητο μέλος

Vilma Flintstone
Νεοφερμένο μέλος

σε μενα παντως εκεινα που με πηραν μεχρι τελη μαρτιου ηταν τα λατινικα και το γνωστο.... ειναι πολλα κειμενα... τα υπολοιπα μεχρι αρχες μαρτιου τα ειχαμε βγαλει.... την ιστορια για παραδειγμα την εβγαλα μεσα φεβρουαριου...
στο σχολειο ή στο φροντιστιριο?
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Εγω παλι τα Λατινικα.εμενα βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω τουλαχιστον ενα-εναμισι μηνα για επαναληψεις.. γτ αλλιως δεν βλεπω να εμπεδωνω τπτ
κ περισσοτερο για την ιστορια φοβαμαι :what:
γτ δεν κανω κ φροντιστιριο κ φοβαμαι μηπως μηνω πισω..
αλλα απο την αλλη παω σε ιδιωτικο οποτε δεν εχουμε καταληψεις κλπ..
Και οχι επειδη δεν κανω φροντιστηριο or sth,αλλα πιστευω οτι χρειαζομαι αρκετο καιρο για να εμπεδωσω τη γραμματικη και το συντακτικο.
Vilma Flintstone
Νεοφερμένο μέλος

Εγω παλι τα Λατινικα.
Και οχι επειδη δεν κανω φροντιστηριο or sth,αλλα πιστευω οτι χρειαζομαι αρκετο καιρο για να εμπεδωσω τη γραμματικη και το συντακτικο.
σωστο κ αυτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Μην αγχώνεσαι για αυτό. Όλοι καλοκαιρινά πάνω-κάτω το ίδιο κάνουν. Όσοι κάνουν Ιούλιο σταματάνε Αύγουστο και το ανάποδο. Είναι ανάλογα με το έθιμο της περιοχής.Οκ αυτά που λέτε, αλλά πότε αρχίσατε μαθήματα το καλοκαίρι? Εγώ ξεκινάω τον Αύγουστο και φοβάμαι μήπως μείνω πίσω. Οι περισσότεροι έχουν αρχίσει ήδη, αλλά οι καθηγητές μου δεν ξεκινούν νωρίτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην αγχώνεσαι για αυτό. Όλοι καλοκαιρινά πάνω-κάτω το ίδιο κάνουν. Όσοι κάνουν Ιούλιο σταματάνε Αύγουστο και το ανάποδο. Είναι ανάλογα με το έθιμο της περιοχής.
Αυτό ακριβώς,δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.Χρόνος υπάρχει και περισσεύει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.