Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

ποτέ (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον), εκτός κι αν δεν ψηφιστεί σήμερα το μακροπρόθεσμο..
Με το μεσοπρόθεσμο και αν πέφτει Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ... "Greeks there is no plan B" . Πριν κάμποσες μέρες δε βγήκαν και είπαν οι "εταίροι" (μάλλον εταίρες καλύτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

ποτέ (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον), εκτός κι αν δεν ψηφιστεί σήμερα το μακροπρόθεσμο..

Όταν πριν περίπου 3 μήνες γράφτηκε αυτό το post, μου είχε κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση για το πόσο εύκολα φτάνουμε στο σημείο να πιστεύουμε και να αναπαράγουμε την προπαγάνδα που μας πουλάνε.
Το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε και εφαρμόζεται, αλλά ΜΜΕ και κυβέρνηση δε σταμάτησαν να μας απειλούν με το φόβο της πτώχευσης.
Δεν ήταν τελικά αρκετά τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου, πρέπει να πληρώσουμε και 10 ευρώ/τετραγωνικό σπιτιού μας λένε τώρα. Ας πληρώσουμε λοιπόν για να μη πτωχεύσουμε.
Αλλά σήμερα μάθαμε ότι ούτε αυτό αρκεί. Περιμένουμε να ανακοινώσουν κι άλλα μέτρα. Απολύσεις και ακόμα πιο σκληρή φορολογία. Ας τα δεχτούμε κι αυτά τα μέτρα, αλλιώς λένε ότι θα χρεωκοπήσουμε.
Για να δούμε μέχρι πότε θα κρατήσει η κοροϊδία αυτή.
Εσεις λοιπον ποτε πιστευετε?
ποτέ (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον), εκτός κι αν δεν ψηφιστεί η πρόταση της τρόικας για απόλυση 100.000 δημοσίων υπαλλήλων.

nPb
Επιφανές μέλος

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα αρχίσω να ανησυχώ για την χρεωκοπία όταν ο χατζηνικολάου εγκαταλείψει την χώρα μας ...
χαχαχαχα κι εγω μαζι σου!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...