kou_nikos
Νεοφερμένο μέλος

Σύμφωνα με τη Δ/νση Οργ/σης και Διεξ/γής Εξετάσεων, οι βάσεις των
πανελληνίων
εξετάσεων θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα:
Δ/νση Οργ/σης και Διεξ/γής Εξετάσεων
Τμήμα Β' Εφαρμογών Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου
Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 344 2099, 210 344 2072, 210 344 2684, 210 344 2702, 210
344
2703, 210 344 2645, 210 344 2689
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Έστειλα email στο ΥΠΕΠΘ και μου έστειλαν αυτό:
Σύμφωνα με τη Δ/νση Οργ/σης και Διεξ/γής Εξετάσεων, οι βάσεις των
πανελληνίων
εξετάσεων θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα:
Δ/νση Οργ/σης και Διεξ/γής Εξετάσεων
Τμήμα Β' Εφαρμογών Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου
Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 344 2099, 210 344 2072, 210 344 2684, 210 344 2702, 210
344
2703, 210 344 2645, 210 344 2689
Σ' όλους αυτό στέλνουν. Μάλιστα η απάντηση σ' εμένα ήρθε 4:10 τα ξημερώματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patra's_boy
Νεοφερμένο μέλος

στην νετ είπαν 25/8
τελικά τι να πιστέψουμε τα κρατικά ή τα ιδιωτικά μέσα?
https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=4427
άλλοι λένε ότι την πέμπτη θα βγει ανακοίνωση από το υπουργείο για τη δευτέρα
hurricane
Διάσημο μέλος

CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος

patra's_boy
Νεοφερμένο μέλος

Ειλικρινα φτανει στα ορια της αηδιας με τις βασεις!!!! Τι στο δ.....ολο κανουν εκει μεσα 2,5 μηνες???? Απο 28 ιουλιου που ελεγε η αλλη η καρακαξα παμε 25 Αυγουστου.... Να το κλεισουν καλυτερα... Καθε περσυ και καλυτερα μου φαινεται!
20 ιουλίου έλεγε η υφυπουργός. μήπως εννοούσε τον ιούλιο του 2012?
CITCOC
Εκκολαπτόμενο μέλος

20 ιουλίου έλεγε η υφυπουργός. μήπως εννοούσε τον ιούλιο του 2012?
www.diamantopoulou.gr
Της χρειαζεται ενα κραξιμο μου φαινεται στο blog της!

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

LDM
Νεοφερμένο μέλος

ma7sa
Νεοφερμένο μέλος

manos_p
Εκκολαπτόμενο μέλος

{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

The power of the press and all.
Thetikos
Δραστήριο μέλος

Η πλάκα είναι πως με όλη αυτή τη φημολογία για 19/22, η οποία δεν ξέρω από πού προκύπτει βασικά, θα αναγκαστούν να τις βγάλουν τότε.
The power of the press and all.
Αμφιβάλλω...

moxa15
Διάσημο μέλος

ωωωωωωωωωωωω απλα ελεος....
Μετά τις 25 Αυγούστου λέει το Υπουργείο Παιδείας!! Οπότε απο βδομάμαδας και αν!! Καλά πέρσυσι βγήκαν 24 και φέτος που τα μηχανογραφικά τελείωσαν 15 μέρες πριν μας λένε μετά τις 25???![]()
ελα μου ντε εντελως μλκς ειναι ελεος δλδ και αν απο Δευτερα;;; απαράδεκτοι
alessia #8
Νεοφερμένο μέλος

ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!! ΕΧΟΥΜΕ Κ ΝΕΥΡΑ Π ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΣΙΑ!!!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Τα κανάλια, τα σάιτ και οι εφημερίδες θα συνεννοηθούν και θα πουν τα ίδια μόνο όταν το Υπουργείο βγάλει ακριβή ανακοίνωση μέρας και ώρας... Δηλαδή μια μέρα πριν βγουν.τι να πω?? ο καθενας λεει το μακρυ του κ τ κοντο του. γιατι δεν συνεννοουνται καναλια σαιτ εφημεριδες για να λενε τ ιδια?μονο να μας πρηζουν θελουν... ας προσευχηθουμε να μας λυπηθει η κατα τα αλλα ''αξιαγαπητη'' κ.κ. Διαμαντοπουλου κ να πατησει τ αναθεματησμενο κουμπακι για να ανακοινωθουν τα αποτελεσματα...
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!! ΕΧΟΥΜΕ Κ ΝΕΥΡΑ Π ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΣΙΑ!!!
alessia #8
Νεοφερμένο μέλος

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ θα μιλήσω για μένα ειλικρινά και δε με νοιάζει ακόμα και να πάρω 10 αρνητικές (εγώ διαφωνώ με την πολιτική αυτή για αυτό δε βάζω καμία αρνητική) . Εμένα οι διακοπές μου τελειώσανε και άρχισα διάβασμα για την εξεταστικη θα φύγω ένα διήμερο ακόμα αλλά το διάβασμα το έχω αρχίσει
. Στα μεσοδιαστήματα του διαβάσματος είναι ωραία να ασχολούμαι με τις βάσεις. Προσωπικά δεν έχω ανάγκη για αυτοπροβολή αλλά κάτι που να περνά η ώρα χωρίς να μου αποσπά χρόνο από το διάβασμα.
Γενικά έχω απορία με τα παιδιά που θα μπουνε τώρα στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Καλά ασχολείστε μια περίοδο που δε χρειάζεται να διαβάζετε καθόλου με το ischool και τις προβλέψεις του καθένα. Εγώ στην ηλικία σας δεν όργωνα παραλίες, πήρα άδεια οδήγησης..... και έκανα ένα σωρό άλλα πράγματα.
Συμβουλές για σχολές δε είναι ανάγκη να δώσω αφού κάνετε του κεφαλιού σας..... και όταν πω κάτι λέτε ότι είμαι προσβλητικός.
Συγγνωμη αλλα μονος σου ομολογεις. Το οτι ασχολεισαι με τις βασεις ''στα πλαισια του ελευθερου χρονου σου'' σημαινει απλα οτι θες να σπας πλακα με τους υποψηφιους. Δικαιωμα σου, χεστηκα αν υπαρχουν ****** που σε ρωτανε και σε πιστευουν.
Επισης, η αυτοπροβολη και αλαζονεια αποδεικνυεται και απ' αυτο που λες '' εγω στην ηλικια σας εκανα αυτο, εκεινο, τ' αλλο...''. Συγγνωμη, αλλα αυτα να τα γραφεις στον τσακο, κανεις δεν σε ρωτησε τι εκανες.
Αν για εμας ειναι κακο που αχολουμαστε με αυτα, για εσενα που εισαι 7 χρονια μεγαλυτερος, και παρα ταυτα ασχολεισαι με πραγματα της Γ' Λυκειου, ειναι τρεις φορες χειροτερο.
Φιλικα, απλως πρεπει καποιοι να ξυπνησουν.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.