Shadowfax
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty
Δραστήριο μέλος

Oi βάσεις θα ανακοινωθούν την Δευτέρα τώρα το τι λέει ο καθένας είναι άλλο θέμα και δε φταίει το υπουργείο που φέτος τουλάχιστον έκανε καλά την δουλειά του.
Τι λες πια?
Τι ακριβώς έκανε καλά??
Η παραπληροφόρηση της παραπληροφόρησης!!
Μας υποχρέωσαν! άλλα έλεγε η υπουργός( ο θεός να την κάνει)
άλλα ο υφυπουργός(καλή μουσίτσα κ αυτός) άλλα τα κανάλια κ
άλλα οι εφημερίδες για την ανακοίνωση των βαθμολογιών!
Να ΄ναι καλά το υπουργείο που μας ενημέρωνε βρε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος

να συνεννοηθουμε οταν βγουνε οι πολυποθητες βασεις να στειλουμε μια τεραστια ανθοδεσμη εκ μερους του ischool. θα φτιαξω και τοπικ για να βαλουμε στην καρτα τα ονοματα ολων οσων θεουν να στειλουν τα συγχαρητηρια και τις ευχαριστιες τους...και δε φταίει το υπουργείο που φέτος τουλάχιστον έκανε καλά την δουλειά του.

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Aυτός είναι ο λόγος που εγώ λέω για 26/8. Μου φαίνεται κάπως το Υπουργείο να τα κάνει και τα 2 σε μία μέρα. Δεν είναι και από τους γρήγορους απ'ότι ξέρουμε xD
fockos
Επιφανές μέλος

Οι βάσεις θα ανακοινωθούν την δευτέρα?? Από που το ξέρεις εσύ έχεις γνωστό από το υπουργείο ?
Όχι δεν εχω κανέναν γνωστό και καμία πηγή. Πέρσι ανακοινώθηκαν 25 Αυγούστου φέτος πιστεύω οτι θα ανακοινωθούν 2 μέρες πριν γιατί είναι Δευτέρα.
https://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=299282
Aυτός είναι ο λόγος που εγώ λέω για 26/8. Μου φαίνεται κάπως το Υπουργείο να τα κάνει και τα 2 σε μία μέρα. Δεν είναι και από τους γρήγορους απ'ότι ξέρουμε xD
Μπήκες στο νόημα. Όταν βγουν οι βάσεις 23 θα επισκιαστεί το γεγονός (της αλλαγης του νομοσχεδίου) και αυτό ακριβώς θέλουνε. Δευτέρα λοιπόν.
Guest 292010
Επισκέπτης

Τυχαίο;
starry_eyed
Δραστήριο μέλος

burn out''... στο οποίο θα ενσωματώνονται αλλαγές, με βάση τις προτάσεις των βουλευτών από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου..''
Τυχαίο;

patra's_boy
Νεοφερμένο μέλος

''... στο οποίο θα ενσωματώνονται αλλαγές, με βάση τις προτάσεις των βουλευτών από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου..''
Τυχαίο;
δεν νομίζω
moxa15
Διάσημο μέλος

αρα σιγουρο ε;;''... στο οποίο θα ενσωματώνονται αλλαγές, με βάση τις προτάσεις των βουλευτών από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου..''
Τυχαίο;
Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011 θα γίνει η ανακοίνωση των φετινών βάσεων.
αυτο και εγω πιστευω....
https://www.youtube.com/watch?v=-nJCXswPKlM&feature=youtu.be απίστευτο vid btw

starry_eyed
Δραστήριο μέλος

πισω απο τις λεξεις κρυβεται η διαμαντω and her gang. που να....@#$%^&*#@$νε....''... στο οποίο θα ενσωματώνονται αλλαγές, με βάση τις προτάσεις των βουλευτών από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου..''
Τυχαίο;

(*συγνωμη για το κραξιμο κυριοι του υπουργειου ευτυχως μονο ενας απο σας μου εκανε dislike...(αντε και ενας ακομα το πολυ μεσα απο δω

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.esos.gr/index.php?option...tou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei
Και εγώ Δευτέρα νομίζω ότι θα βγουν, ίδωμεν.
Κόκκας Δήμος
Νεοφερμένο μέλος

Και έχει και τις βάσεις !!!!!!!!!!!
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Περίμενε να δεις, now, πού είναι αυτό το μήνυμα στον alchemist...
starry_eyed
Δραστήριο μέλος

το δημοσιευσαμε, χτες.Κανείς δεν είδε το esos.gr ε;Δημοσίευσαν αυτό:
https://www.esos.gr/index.php?option...tou-i-anakoinosi-ton-baseon-eisagogis-sta-aei
Και εγώ Δευτέρα νομίζω ότι θα βγουν, ίδωμεν.

υπαρχουν καποιοι κανονες μεσα στο φορουμ και ειμαστε αναγκασμενοι να τους υπακουμε...εντ οφ στορυ, δεν ασχολουμαι παραπανω, αλλο ειναι το θεμα του τοπικ, ηδη ξεφυγαμε@starry_eyed: Κράξιμο το λες αυτό; Και τι παίζει με την αυτολογοκρισία; Γιατί δε γράφεις ό,τι σκέφτεσαι κανονικά, όπως το φώναζες όταν έγραφες;
Περίμενε να δεις, now, πού είναι αυτό το μήνυμα στον alchemist...

manos_p
Εκκολαπτόμενο μέλος

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Κόκκας Δήμος
Νεοφερμένο μέλος

+
=![]()
![]()
Και έχει και τις βάσεις !!!!!!!!!!!
Με τις εικόνες δεν βγήκε . Δεν πειράζει .
Ενοούσα '' DIAMOND + ΠΟΥΛΙ (κατά προτίμηση ΚΟΡΑΚΙ) = ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ''

Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και μάλιστα εάν προσθέσουμε όλα τα γράμματα του συγκεκριμένου αποσπάσματος έχουμε λεξάριθμο 22082011. Είναι τύχη; Ή μήπως κάτι άλλο;''... στο οποίο θα ενσωματώνονται αλλαγές, με βάση τις προτάσεις των βουλευτών από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου..''
Τυχαίο;
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

πήρε κάποιος φίλος μου τηλέφωνο στο υπουργείο και του είπαν τις τελευταίες μέρες του αυγούστου, γύρω στις 29

Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος

... Το ότι μπαίνουν καθε μέρα παιδιά και βρίζουν την υπουργό για τις βάσεις είναι επίσης ΄κάτι λάθος αφού το υπουργείο από την αρχή έλεγε ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν τέλη Αυγούστου.
Αυτό το ανακοίνωσε η Διαμαντοπούλου κάπου αρχές Αυγούστου. Συγκεκριμένα, είχε πει την πρώτη φορά ότι θα βγούνε στις 22 ή 23 και έπειτα είπε γενικά το τρίτο δεκαήμερο, αρνούμενη την συγκεκριμένη ημερομηνία που είχε αναφέρει.
Αν θυμάσαι, όταν κάποιος έστελνε (τον Ιούλιο) mail στο υπουργείο του έλεγαν "καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για το πρώτο δεκαήμερο ή τα μέσα Αυγούστου. Με αποκορύφωμα βέβαια την δήλωση της Χριστοφιλοπούλου ότι οι βάσεις θα βγούνε 20-30 Ιουλίου. Αν όντως έκανε λάθος, εκείνη τη στιγμή θα μπορούσε να το πάρει πίσω, am i right?
Συμφωνώ μαζί σου πάντως, οι βάσεις πιθανότατα θα ανακοινωθούν στις 22-23 (προσωπικά 23, ε, δεν θα θέλουν να κάνουν μια ανακοινοσούλα την προηγούμενη;

Αυτό που μας τσατίζει είναι το ότι δεν είναι υπεύθυνοι. Ας έβγαινε η Διαμάντοπούλου στη ΝΕΤ να πεί, 5 λεπτά θα της έπαιρνε άλλωστε, "προσπαθούμε για μέσα Αυγούστου, αλλιώς 22-23 max". Θα μπορούσε να το κάνει ήδη αμέσως μετά τα μηχανογραφικά.
Και οι ράδιο αρβύλες δεν θα υπήρχαν και αυτοί θα έδειχναν κάποια συνέπεια και εμείς δεν θα ήμασταν τόσο στην τσίτα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.