prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:10 Η prinCess.: #1.121 16-06-11 20:10 Το θέμα ξανανοίγει, αλλά επισημένω ότι το παρόν thread αφορά ΜΟΝΟ συζητήσεις γύρω από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Για οτιδήποτε άλλο που έχει να κάνει με τις Πανελλαδικές εξετάσεις γενικότερα εδώ. Απορίες/συζήτηση γύρω από τα Μηχανογραφικά εδώ. Για χαλαρή κουβέντα και ιστορίες εδώ. Τα πολλά εκτός θέματος μηνύματα θα οδηγήσουν πάλι στο κλείδωμα του thread, οπότε συνεχίστε μόνο με σχετικά μηνύματα. Έχετε υπόψιν ότι κάποια παιδιά μπαίνουν εδώ μόνο και μόνο για να δουν αν υπάρχει κάτι νεότερο και όχι για να διαβάζουν άκυρα ποστς. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:18 Ο foreverfreak: #1.122 16-06-11 20:18 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Συγγνωμη αλλα μου φαινεται απιθανο ,αλλα γραπτα να βρισκονται στο Υπουργειο κ αλλα ηδη να βρισκονται στις οποιες δευτεροβαθμιες Click για ανάπτυξη... Συνηθως δεν πεταω μπαρουφες και δε λεω κατι, αν δεν το εχω καρατσεκαρει πρωτα!! Ο ανδρας της θειας μου δουλευει στη δευτεροβαθμια της Λαρισας και μας ειπε πως απο χθες ηταν εκει... Τωρα τι σκατα τα κανουν, δεν ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:23 Ο Dmitsos έγραψε: #1.123 16-06-11 20:23 Στη δευτεροβάθμια των Τρικάλων πάντως δεν τα' χουνε, πήρα τηλέφωνο το πρωί. Αύριο που θα κατέβω αθήνα μου φαίνεται θα περάσω απο το υπουργείο να τους ρίξω καμιά μολοτοφ, έτσι, για το καλό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. namaste Νεοφερμένο μέλος Η namaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:33 Η namaste έγραψε: #1.124 16-06-11 20:33 Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:35 Η musictime: #1.125 16-06-11 20:35 Παιδια αν ήταν να βγουν τελικά αύριο δεν θα το είχαν ανακοινώσει μέχρι τώρα .. Ακουσε κανείς τίποτα στις ειδήσεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Ο Dmitsos έγραψε: #1.126 16-06-11 20:39 Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Η musictime: #1.127 16-06-11 20:39 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... Στην ιστοσελιδα του υπουργείου νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Σωστά μ΄όλα αυτα που γίνονται κιόλας αυτές τις μέρες... Πάντως μας έχουν φέρει σε κατάσταση τρελού άγχους ..σήμερα επειδή είχε ακουστεί ότι θα βγαίνανε το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους δικούς μου μόλις ξύπνησα ήταν αν βγήκανε τα αποτελέσματα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2011 tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η tzwrtzia έγραψε: #1.128 16-06-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... πέρσι ήταν εδώ--> https://www.ypepth.gr/efarmoges/gel_vathm.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:00 Ο lefterisg: #1.129 16-06-11 21:00 Πάντος το οτι θα υπάρξει ανασχηματισμός και μπορεί η Διαμαντοπούλου να μην είναι στο Παιδείας δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά την ίδια θα κάνουν και να αλλάξει ο Υπουργός, ακόμα και η κυβέρνηση. Τις βαθμολογίες δεν τις τσεκάρει η Διαμαντοπούλου, ούτε και ο Πανάρετος. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για να βγούν αύριο, άλλες τόσες υπάρχουν για να βγούν τη Δευτέρα. Ανακοίνωση έχει υπάρξει ήδη και δεν νομίζω να βγάλουν άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:01 Ο Dmitsos έγραψε: #1.130 16-06-11 21:01 Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:06 Η tzwrtzia έγραψε: #1.131 16-06-11 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το θέμα ξανανοίγει, αλλά επισημένω ότι το παρόν thread αφορά ΜΟΝΟ συζητήσεις γύρω από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Για οτιδήποτε άλλο που έχει να κάνει με τις Πανελλαδικές εξετάσεις γενικότερα εδώ. Απορίες/συζήτηση γύρω από τα Μηχανογραφικά εδώ. Για χαλαρή κουβέντα και ιστορίες εδώ. Τα πολλά εκτός θέματος μηνύματα θα οδηγήσουν πάλι στο κλείδωμα του thread, οπότε συνεχίστε μόνο με σχετικά μηνύματα. Έχετε υπόψιν ότι κάποια παιδιά μπαίνουν εδώ μόνο και μόνο για να δουν αν υπάρχει κάτι νεότερο και όχι για να διαβάζουν άκυρα ποστς. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:18 Ο foreverfreak: #1.122 16-06-11 20:18 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Συγγνωμη αλλα μου φαινεται απιθανο ,αλλα γραπτα να βρισκονται στο Υπουργειο κ αλλα ηδη να βρισκονται στις οποιες δευτεροβαθμιες Click για ανάπτυξη... Συνηθως δεν πεταω μπαρουφες και δε λεω κατι, αν δεν το εχω καρατσεκαρει πρωτα!! Ο ανδρας της θειας μου δουλευει στη δευτεροβαθμια της Λαρισας και μας ειπε πως απο χθες ηταν εκει... Τωρα τι σκατα τα κανουν, δεν ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:23 Ο Dmitsos έγραψε: #1.123 16-06-11 20:23 Στη δευτεροβάθμια των Τρικάλων πάντως δεν τα' χουνε, πήρα τηλέφωνο το πρωί. Αύριο που θα κατέβω αθήνα μου φαίνεται θα περάσω απο το υπουργείο να τους ρίξω καμιά μολοτοφ, έτσι, για το καλό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. namaste Νεοφερμένο μέλος Η namaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:33 Η namaste έγραψε: #1.124 16-06-11 20:33 Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:35 Η musictime: #1.125 16-06-11 20:35 Παιδια αν ήταν να βγουν τελικά αύριο δεν θα το είχαν ανακοινώσει μέχρι τώρα .. Ακουσε κανείς τίποτα στις ειδήσεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Ο Dmitsos έγραψε: #1.126 16-06-11 20:39 Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Η musictime: #1.127 16-06-11 20:39 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... Στην ιστοσελιδα του υπουργείου νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Σωστά μ΄όλα αυτα που γίνονται κιόλας αυτές τις μέρες... Πάντως μας έχουν φέρει σε κατάσταση τρελού άγχους ..σήμερα επειδή είχε ακουστεί ότι θα βγαίνανε το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους δικούς μου μόλις ξύπνησα ήταν αν βγήκανε τα αποτελέσματα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2011 tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η tzwrtzia έγραψε: #1.128 16-06-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... πέρσι ήταν εδώ--> https://www.ypepth.gr/efarmoges/gel_vathm.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:00 Ο lefterisg: #1.129 16-06-11 21:00 Πάντος το οτι θα υπάρξει ανασχηματισμός και μπορεί η Διαμαντοπούλου να μην είναι στο Παιδείας δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά την ίδια θα κάνουν και να αλλάξει ο Υπουργός, ακόμα και η κυβέρνηση. Τις βαθμολογίες δεν τις τσεκάρει η Διαμαντοπούλου, ούτε και ο Πανάρετος. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για να βγούν αύριο, άλλες τόσες υπάρχουν για να βγούν τη Δευτέρα. Ανακοίνωση έχει υπάρξει ήδη και δεν νομίζω να βγάλουν άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:01 Ο Dmitsos έγραψε: #1.130 16-06-11 21:01 Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:06 Η tzwrtzia έγραψε: #1.131 16-06-11 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Συγγνωμη αλλα μου φαινεται απιθανο ,αλλα γραπτα να βρισκονται στο Υπουργειο κ αλλα ηδη να βρισκονται στις οποιες δευτεροβαθμιες Click για ανάπτυξη... Συνηθως δεν πεταω μπαρουφες και δε λεω κατι, αν δεν το εχω καρατσεκαρει πρωτα!! Ο ανδρας της θειας μου δουλευει στη δευτεροβαθμια της Λαρισας και μας ειπε πως απο χθες ηταν εκει... Τωρα τι σκατα τα κανουν, δεν ξερω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:23 Ο Dmitsos έγραψε: #1.123 16-06-11 20:23 Στη δευτεροβάθμια των Τρικάλων πάντως δεν τα' χουνε, πήρα τηλέφωνο το πρωί. Αύριο που θα κατέβω αθήνα μου φαίνεται θα περάσω απο το υπουργείο να τους ρίξω καμιά μολοτοφ, έτσι, για το καλό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. namaste Νεοφερμένο μέλος Η namaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:33 Η namaste έγραψε: #1.124 16-06-11 20:33 Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:35 Η musictime: #1.125 16-06-11 20:35 Παιδια αν ήταν να βγουν τελικά αύριο δεν θα το είχαν ανακοινώσει μέχρι τώρα .. Ακουσε κανείς τίποτα στις ειδήσεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Ο Dmitsos έγραψε: #1.126 16-06-11 20:39 Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Η musictime: #1.127 16-06-11 20:39 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... Στην ιστοσελιδα του υπουργείου νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Σωστά μ΄όλα αυτα που γίνονται κιόλας αυτές τις μέρες... Πάντως μας έχουν φέρει σε κατάσταση τρελού άγχους ..σήμερα επειδή είχε ακουστεί ότι θα βγαίνανε το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους δικούς μου μόλις ξύπνησα ήταν αν βγήκανε τα αποτελέσματα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2011 tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η tzwrtzia έγραψε: #1.128 16-06-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... πέρσι ήταν εδώ--> https://www.ypepth.gr/efarmoges/gel_vathm.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:00 Ο lefterisg: #1.129 16-06-11 21:00 Πάντος το οτι θα υπάρξει ανασχηματισμός και μπορεί η Διαμαντοπούλου να μην είναι στο Παιδείας δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά την ίδια θα κάνουν και να αλλάξει ο Υπουργός, ακόμα και η κυβέρνηση. Τις βαθμολογίες δεν τις τσεκάρει η Διαμαντοπούλου, ούτε και ο Πανάρετος. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για να βγούν αύριο, άλλες τόσες υπάρχουν για να βγούν τη Δευτέρα. Ανακοίνωση έχει υπάρξει ήδη και δεν νομίζω να βγάλουν άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:01 Ο Dmitsos έγραψε: #1.130 16-06-11 21:01 Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:06 Η tzwrtzia έγραψε: #1.131 16-06-11 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στη δευτεροβάθμια των Τρικάλων πάντως δεν τα' χουνε, πήρα τηλέφωνο το πρωί. Αύριο που θα κατέβω αθήνα μου φαίνεται θα περάσω απο το υπουργείο να τους ρίξω καμιά μολοτοφ, έτσι, για το καλό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
namaste Νεοφερμένο μέλος Η namaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:33 Η namaste έγραψε: #1.124 16-06-11 20:33 Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:35 Η musictime: #1.125 16-06-11 20:35 Παιδια αν ήταν να βγουν τελικά αύριο δεν θα το είχαν ανακοινώσει μέχρι τώρα .. Ακουσε κανείς τίποτα στις ειδήσεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Ο Dmitsos έγραψε: #1.126 16-06-11 20:39 Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Η musictime: #1.127 16-06-11 20:39 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... Στην ιστοσελιδα του υπουργείου νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Σωστά μ΄όλα αυτα που γίνονται κιόλας αυτές τις μέρες... Πάντως μας έχουν φέρει σε κατάσταση τρελού άγχους ..σήμερα επειδή είχε ακουστεί ότι θα βγαίνανε το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους δικούς μου μόλις ξύπνησα ήταν αν βγήκανε τα αποτελέσματα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2011 tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η tzwrtzia έγραψε: #1.128 16-06-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... πέρσι ήταν εδώ--> https://www.ypepth.gr/efarmoges/gel_vathm.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:00 Ο lefterisg: #1.129 16-06-11 21:00 Πάντος το οτι θα υπάρξει ανασχηματισμός και μπορεί η Διαμαντοπούλου να μην είναι στο Παιδείας δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά την ίδια θα κάνουν και να αλλάξει ο Υπουργός, ακόμα και η κυβέρνηση. Τις βαθμολογίες δεν τις τσεκάρει η Διαμαντοπούλου, ούτε και ο Πανάρετος. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για να βγούν αύριο, άλλες τόσες υπάρχουν για να βγούν τη Δευτέρα. Ανακοίνωση έχει υπάρξει ήδη και δεν νομίζω να βγάλουν άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:01 Ο Dmitsos έγραψε: #1.130 16-06-11 21:01 Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:06 Η tzwrtzia έγραψε: #1.131 16-06-11 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:35 Η musictime: #1.125 16-06-11 20:35 Παιδια αν ήταν να βγουν τελικά αύριο δεν θα το είχαν ανακοινώσει μέχρι τώρα .. Ακουσε κανείς τίποτα στις ειδήσεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Ο Dmitsos έγραψε: #1.126 16-06-11 20:39 Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Η musictime: #1.127 16-06-11 20:39 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... Στην ιστοσελιδα του υπουργείου νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Σωστά μ΄όλα αυτα που γίνονται κιόλας αυτές τις μέρες... Πάντως μας έχουν φέρει σε κατάσταση τρελού άγχους ..σήμερα επειδή είχε ακουστεί ότι θα βγαίνανε το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους δικούς μου μόλις ξύπνησα ήταν αν βγήκανε τα αποτελέσματα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2011 tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η tzwrtzia έγραψε: #1.128 16-06-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... πέρσι ήταν εδώ--> https://www.ypepth.gr/efarmoges/gel_vathm.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:00 Ο lefterisg: #1.129 16-06-11 21:00 Πάντος το οτι θα υπάρξει ανασχηματισμός και μπορεί η Διαμαντοπούλου να μην είναι στο Παιδείας δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά την ίδια θα κάνουν και να αλλάξει ο Υπουργός, ακόμα και η κυβέρνηση. Τις βαθμολογίες δεν τις τσεκάρει η Διαμαντοπούλου, ούτε και ο Πανάρετος. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για να βγούν αύριο, άλλες τόσες υπάρχουν για να βγούν τη Δευτέρα. Ανακοίνωση έχει υπάρξει ήδη και δεν νομίζω να βγάλουν άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:01 Ο Dmitsos έγραψε: #1.130 16-06-11 21:01 Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:06 Η tzwrtzia έγραψε: #1.131 16-06-11 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια αν ήταν να βγουν τελικά αύριο δεν θα το είχαν ανακοινώσει μέχρι τώρα .. Ακουσε κανείς τίποτα στις ειδήσεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Ο Dmitsos έγραψε: #1.126 16-06-11 20:39 Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Η musictime: #1.127 16-06-11 20:39 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... Στην ιστοσελιδα του υπουργείου νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Σωστά μ΄όλα αυτα που γίνονται κιόλας αυτές τις μέρες... Πάντως μας έχουν φέρει σε κατάσταση τρελού άγχους ..σήμερα επειδή είχε ακουστεί ότι θα βγαίνανε το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους δικούς μου μόλις ξύπνησα ήταν αν βγήκανε τα αποτελέσματα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2011 tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η tzwrtzia έγραψε: #1.128 16-06-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... πέρσι ήταν εδώ--> https://www.ypepth.gr/efarmoges/gel_vathm.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:00 Ο lefterisg: #1.129 16-06-11 21:00 Πάντος το οτι θα υπάρξει ανασχηματισμός και μπορεί η Διαμαντοπούλου να μην είναι στο Παιδείας δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά την ίδια θα κάνουν και να αλλάξει ο Υπουργός, ακόμα και η κυβέρνηση. Τις βαθμολογίες δεν τις τσεκάρει η Διαμαντοπούλου, ούτε και ο Πανάρετος. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για να βγούν αύριο, άλλες τόσες υπάρχουν για να βγούν τη Δευτέρα. Ανακοίνωση έχει υπάρξει ήδη και δεν νομίζω να βγάλουν άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:01 Ο Dmitsos έγραψε: #1.130 16-06-11 21:01 Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:06 Η tzwrtzia έγραψε: #1.131 16-06-11 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
musictime Νεοφερμένο μέλος Η musictime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:39 Η musictime: #1.127 16-06-11 20:39 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... Στην ιστοσελιδα του υπουργείου νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Σωστά μ΄όλα αυτα που γίνονται κιόλας αυτές τις μέρες... Πάντως μας έχουν φέρει σε κατάσταση τρελού άγχους ..σήμερα επειδή είχε ακουστεί ότι θα βγαίνανε το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους δικούς μου μόλις ξύπνησα ήταν αν βγήκανε τα αποτελέσματα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Ιουνίου 2011 tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η tzwrtzia έγραψε: #1.128 16-06-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... πέρσι ήταν εδώ--> https://www.ypepth.gr/efarmoges/gel_vathm.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:00 Ο lefterisg: #1.129 16-06-11 21:00 Πάντος το οτι θα υπάρξει ανασχηματισμός και μπορεί η Διαμαντοπούλου να μην είναι στο Παιδείας δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά την ίδια θα κάνουν και να αλλάξει ο Υπουργός, ακόμα και η κυβέρνηση. Τις βαθμολογίες δεν τις τσεκάρει η Διαμαντοπούλου, ούτε και ο Πανάρετος. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για να βγούν αύριο, άλλες τόσες υπάρχουν για να βγούν τη Δευτέρα. Ανακοίνωση έχει υπάρξει ήδη και δεν νομίζω να βγάλουν άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:01 Ο Dmitsos έγραψε: #1.130 16-06-11 21:01 Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:06 Η tzwrtzia έγραψε: #1.131 16-06-11 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... Στην ιστοσελιδα του υπουργείου νομίζω Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση να βγει κάποιος και να πει πότε θα βγούνε; Aπλώς ένα πρωί θα μαθευτεί ότι βγήκανε, σιγά μην κάνουνε τον κόπο Click για ανάπτυξη... Σωστά μ΄όλα αυτα που γίνονται κιόλας αυτές τις μέρες... Πάντως μας έχουν φέρει σε κατάσταση τρελού άγχους ..σήμερα επειδή είχε ακουστεί ότι θα βγαίνανε το πρώτο πράγμα που ρώτησα τους δικούς μου μόλις ξύπνησα ήταν αν βγήκανε τα αποτελέσματα .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 20:57 Η tzwrtzia έγραψε: #1.128 16-06-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... πέρσι ήταν εδώ--> https://www.ypepth.gr/efarmoges/gel_vathm.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:00 Ο lefterisg: #1.129 16-06-11 21:00 Πάντος το οτι θα υπάρξει ανασχηματισμός και μπορεί η Διαμαντοπούλου να μην είναι στο Παιδείας δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά την ίδια θα κάνουν και να αλλάξει ο Υπουργός, ακόμα και η κυβέρνηση. Τις βαθμολογίες δεν τις τσεκάρει η Διαμαντοπούλου, ούτε και ο Πανάρετος. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για να βγούν αύριο, άλλες τόσες υπάρχουν για να βγούν τη Δευτέρα. Ανακοίνωση έχει υπάρξει ήδη και δεν νομίζω να βγάλουν άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:01 Ο Dmitsos έγραψε: #1.130 16-06-11 21:01 Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:06 Η tzwrtzia έγραψε: #1.131 16-06-11 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από namaste: Γεια σας παιδια !!μηπως γνωριζεται το site που βγαινουν τα αποτελεσματα???? Click για ανάπτυξη... πέρσι ήταν εδώ--> https://www.ypepth.gr/efarmoges/gel_vathm.php Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:00 Ο lefterisg: #1.129 16-06-11 21:00 Πάντος το οτι θα υπάρξει ανασχηματισμός και μπορεί η Διαμαντοπούλου να μην είναι στο Παιδείας δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά την ίδια θα κάνουν και να αλλάξει ο Υπουργός, ακόμα και η κυβέρνηση. Τις βαθμολογίες δεν τις τσεκάρει η Διαμαντοπούλου, ούτε και ο Πανάρετος. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για να βγούν αύριο, άλλες τόσες υπάρχουν για να βγούν τη Δευτέρα. Ανακοίνωση έχει υπάρξει ήδη και δεν νομίζω να βγάλουν άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:01 Ο Dmitsos έγραψε: #1.130 16-06-11 21:01 Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:06 Η tzwrtzia έγραψε: #1.131 16-06-11 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντος το οτι θα υπάρξει ανασχηματισμός και μπορεί η Διαμαντοπούλου να μην είναι στο Παιδείας δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά την ίδια θα κάνουν και να αλλάξει ο Υπουργός, ακόμα και η κυβέρνηση. Τις βαθμολογίες δεν τις τσεκάρει η Διαμαντοπούλου, ούτε και ο Πανάρετος. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για να βγούν αύριο, άλλες τόσες υπάρχουν για να βγούν τη Δευτέρα. Ανακοίνωση έχει υπάρξει ήδη και δεν νομίζω να βγάλουν άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 929 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:01 Ο Dmitsos έγραψε: #1.130 16-06-11 21:01 Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:06 Η tzwrtzia έγραψε: #1.131 16-06-11 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:06 Η tzwrtzia έγραψε: #1.131 16-06-11 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. {~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... μάλιστα... αξίζει να προσέξουμε την επιτονισμένη πρόθεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~} Τιμώμενο Μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Νηπιαγωγός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:07 Η {~*1rèNe*~}: #1.132 16-06-11 21:07 Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dmitsos: Βρήκα το τηλέφωνο του προιστάμενου διευθυντή του τμήματος εξετάσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από Δευτέρα μου είπανε M-A-Λ-Α-Κ-Ε-Σ. Click για ανάπτυξη... ΑΠΟ Δευτέρα. Ούτε καν ΤΗ Δευτέρα... Θα συμφωνήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:16 Ο manos_p έγραψε: #1.133 16-06-11 21:16 Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά Καλησπέρα! Σε περίπτωση όπου ανακοινωθούν αύριο, θα βγουν στο site του υπουργείου ταυτόχρονα με το σχολείο ή πρώτα θα ανακοινωθούν στο σχολείο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και στο ίντερνετ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:30 Ο ten_ten έγραψε: #1.134 16-06-11 21:30 εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Andriana93: #1.135 16-06-11 21:33 παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:37 Η tzwrtzia έγραψε: #1.136 16-06-11 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: εμενα μου ειπαν πριν λιγο αυριο το μεσημερι θα εχουμε τα αποτελεσματα οτι λενε οι αλλοι οτι εμαθαν απο την θεια του γειτονα και τον καφετζη του κουμπαρου της ιδιαιτερας της διαμαντος με βρισκουν παγερα αδιαφορο... εις αυριον τα σπουδαια Click για ανάπτυξη... προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toi_toi Πολύ δραστήριο μέλος Ο toi_toi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:45 Ο toi_toi έγραψε: #1.137 16-06-11 21:45 οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οταν ελεγα εγω για την αλλη παρασκευη δεν μακουγατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andriana93 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:47 Η Andriana93: #1.138 16-06-11 21:47 λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary_03 Appolon eukleidhs1821 n1ki20 SlimShady Katerinaki13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λετε να το κανουν επιτηδες για να κανουμε πρωτα το μηχανογραφικο?οπως ηθελαν να κανουν απο την αρχη της χρονιας?μεχρι και αυτο σκεφτηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ten_ten Νεοφερμένο μέλος Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 21:49 Ο ten_ten έγραψε: #1.139 16-06-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 56 57 58 59 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 Επόμενη First Προηγούμενη 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 57 από 75 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από tzwrtzia: προς τι τόση βεβαιότητα;; για να τα βγάλουν αύριο δε θα 'πρεπε να βγάλουν ένα οριστικό δελτίο τύπου; οκ, είπαμε είναι μαλθακοί όλοι εκεί μέσα, αλλά τουλάχιστον (θέλω να πιστεύω) ένα δελτίο τύπου θα τους κόψει να βγάλουν μια μέρα πριν τα αποτελέσματα! Click για ανάπτυξη... το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia Δραστήριο μέλος Η tzwrtzia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 492 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2011 στις 22:05 Η tzwrtzia έγραψε: #1.140 16-06-11 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ten_ten: το δελτιο τυπου ειπαμε εχει βγει ηδη στην σελιδα του υπουργειου... λεει απλα αλλα κατηγορηματικα οτι οι βαθμολογιες θα βγουν την Παρασκευη αλλα επειδη υπαρχουν θεματα στην χειροτερη Δευτερα... τι αλλο να μας πουνε??? θα προτεινα βεβαια να αμς εστελναν ενα sms αυτοματοποιημενο οπως κανουν οι πολιτικαντηδες πριν τις εκλογες αλλα εχουμε ψωμια ακομα για να γινουμε η Δανια του νοτου Click για ανάπτυξη... εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα.. το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.