Πότε βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μετεγγραφές για το έτος 2025 - 2026;

Λέτε αύριο να μάθουμε τίποτα? Ε αν και μέχρι Μ Τέταρτη δεν γίνει κάτι μετά πιστεύω αφού περάσει το Πάσχα θα χούμε νεα

Εγώ φιλικά θα σας πρότεινα να την υποβάλλετε γρήγορα γιατί η διαδικασία ήδη έχει ξεκινήσει. Και μπορείτε στο ίδιο μέιλ να στείλετε συμπληρωματικά το χαρτί σας το νέο. Πολλοί το κάνουν.
Συμπληρωματικά στο ίδιο mail δηλαδή με απάντηση; Σε αυτό που έστειλα η πρέπει να τους στείλω καινούργιο να αναφέρω αριθμό πρωτοκόλλου και επισύναψη τα νέα δικαιολογητικά ;

Καλησπέρα! Είχε κανείς κάποια ενημέρωση για κάτι καινούργιο;

Κανένα νέο; Πήρα τηλέφωνο σήμερα δεν το σήκωναν..

Κι εγώ πριν πήρα τίποτα… ε μετά το Πάσχα για να μην ήρθε κάτι μέχρι τώρα

Είχε Κανείς κάποια απάντηση μήπως? Η κάποια πληροφορία

Μήπως μίλησε κανένας με το υπουργείο,υπάρχει κάποιο νέο;;

Μίλησα εγώ χθες. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να δώσουν κάποια πληροφορία. Δεν απαντάνε σε τίποτα λένε ότι δε ξέρουν τίποτα και μετά τους ξεφεύγει κάτι και πάνε να το μαζέψουν. Η ατάκα είναι: όταν εξεταστεί θα έρθει μέιλ. Απλά απαραδεκτοι

Εσείς όποιος έχει ένσταση έχει πάρει κανείς απάντηση ή δεν έχει ξεκινήσει καν ;

Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση;

Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ;

Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη.

Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ;

Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία.

Συνημμένα

• IMG_1213.jpeg
    IMG_1213.jpeg
    317,2 KB · Εμφανίσεις: 25
Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει.

Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά.

Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε

Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου.

Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε
Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι.

Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου.

Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι.
Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ.

Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως.

Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back