Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 6 Απριλίου 2026 στις 00:13 Ο Dok έγραψε: #461 06-04-26 00:13 Λέτε αύριο να μάθουμε τίποτα? Ε αν και μέχρι Μ Τέταρτη δεν γίνει κάτι μετά πιστεύω αφού περάσει το Πάσχα θα χούμε νεα Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Απριλίου 2026 στις 14:35 Η Thelmaaa έγραψε: #462 06-04-26 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Εγώ φιλικά θα σας πρότεινα να την υποβάλλετε γρήγορα γιατί η διαδικασία ήδη έχει ξεκινήσει. Και μπορείτε στο ίδιο μέιλ να στείλετε συμπληρωματικά το χαρτί σας το νέο. Πολλοί το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Συμπληρωματικά στο ίδιο mail δηλαδή με απάντηση; Σε αυτό που έστειλα η πρέπει να τους στείλω καινούργιο να αναφέρω αριθμό πρωτοκόλλου και επισύναψη τα νέα δικαιολογητικά ; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 7 Απριλίου 2026 στις 13:55 Ο Dok έγραψε: #463 07-04-26 13:55 Καλησπέρα! Είχε κανείς κάποια ενημέρωση για κάτι καινούργιο; ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 8 Απριλίου 2026 στις 11:56 Η ferfelhh έγραψε: #464 08-04-26 11:56 Κανένα νέο; Πήρα τηλέφωνο σήμερα δεν το σήκωναν.. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 8 Απριλίου 2026 στις 11:58 Ο Dok έγραψε: #465 08-04-26 11:58 Κι εγώ πριν πήρα τίποτα… ε μετά το Πάσχα για να μην ήρθε κάτι μέχρι τώρα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 15 Απριλίου 2026 στις 03:28 Ο Dok έγραψε: #466 15-04-26 03:28 Είχε Κανείς κάποια απάντηση μήπως? Η κάποια πληροφορία ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:52 Η ferfelhh έγραψε: #467 16-04-26 14:52 Μήπως μίλησε κανένας με το υπουργείο,υπάρχει κάποιο νέο;; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:57 Ο Dok έγραψε: #468 16-04-26 14:57 Μίλησα εγώ χθες. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να δώσουν κάποια πληροφορία. Δεν απαντάνε σε τίποτα λένε ότι δε ξέρουν τίποτα και μετά τους ξεφεύγει κάτι και πάνε να το μαζέψουν. Η ατάκα είναι: όταν εξεταστεί θα έρθει μέιλ. Απλά απαραδεκτοι Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Δευτέρα στις 13:29 Ο Dok έγραψε: #469 Δευτέρα στις 13:29 Εσείς όποιος έχει ένσταση έχει πάρει κανείς απάντηση ή δεν έχει ξεκινήσει καν ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 00:44 Ο thodoris45: #470 Τρίτη στις 00:44 Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. Τρίτη στις 09:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #471 Τρίτη στις 09:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λέτε αύριο να μάθουμε τίποτα? Ε αν και μέχρι Μ Τέταρτη δεν γίνει κάτι μετά πιστεύω αφού περάσει το Πάσχα θα χούμε νεα
Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 6 Απριλίου 2026 στις 14:35 Η Thelmaaa έγραψε: #462 06-04-26 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Εγώ φιλικά θα σας πρότεινα να την υποβάλλετε γρήγορα γιατί η διαδικασία ήδη έχει ξεκινήσει. Και μπορείτε στο ίδιο μέιλ να στείλετε συμπληρωματικά το χαρτί σας το νέο. Πολλοί το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Συμπληρωματικά στο ίδιο mail δηλαδή με απάντηση; Σε αυτό που έστειλα η πρέπει να τους στείλω καινούργιο να αναφέρω αριθμό πρωτοκόλλου και επισύναψη τα νέα δικαιολογητικά ; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 7 Απριλίου 2026 στις 13:55 Ο Dok έγραψε: #463 07-04-26 13:55 Καλησπέρα! Είχε κανείς κάποια ενημέρωση για κάτι καινούργιο; ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 8 Απριλίου 2026 στις 11:56 Η ferfelhh έγραψε: #464 08-04-26 11:56 Κανένα νέο; Πήρα τηλέφωνο σήμερα δεν το σήκωναν.. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 8 Απριλίου 2026 στις 11:58 Ο Dok έγραψε: #465 08-04-26 11:58 Κι εγώ πριν πήρα τίποτα… ε μετά το Πάσχα για να μην ήρθε κάτι μέχρι τώρα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 15 Απριλίου 2026 στις 03:28 Ο Dok έγραψε: #466 15-04-26 03:28 Είχε Κανείς κάποια απάντηση μήπως? Η κάποια πληροφορία ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:52 Η ferfelhh έγραψε: #467 16-04-26 14:52 Μήπως μίλησε κανένας με το υπουργείο,υπάρχει κάποιο νέο;; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:57 Ο Dok έγραψε: #468 16-04-26 14:57 Μίλησα εγώ χθες. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να δώσουν κάποια πληροφορία. Δεν απαντάνε σε τίποτα λένε ότι δε ξέρουν τίποτα και μετά τους ξεφεύγει κάτι και πάνε να το μαζέψουν. Η ατάκα είναι: όταν εξεταστεί θα έρθει μέιλ. Απλά απαραδεκτοι Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Δευτέρα στις 13:29 Ο Dok έγραψε: #469 Δευτέρα στις 13:29 Εσείς όποιος έχει ένσταση έχει πάρει κανείς απάντηση ή δεν έχει ξεκινήσει καν ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 00:44 Ο thodoris45: #470 Τρίτη στις 00:44 Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. Τρίτη στις 09:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #471 Τρίτη στις 09:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dok: Εγώ φιλικά θα σας πρότεινα να την υποβάλλετε γρήγορα γιατί η διαδικασία ήδη έχει ξεκινήσει. Και μπορείτε στο ίδιο μέιλ να στείλετε συμπληρωματικά το χαρτί σας το νέο. Πολλοί το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Συμπληρωματικά στο ίδιο mail δηλαδή με απάντηση; Σε αυτό που έστειλα η πρέπει να τους στείλω καινούργιο να αναφέρω αριθμό πρωτοκόλλου και επισύναψη τα νέα δικαιολογητικά ;
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 7 Απριλίου 2026 στις 13:55 Ο Dok έγραψε: #463 07-04-26 13:55 Καλησπέρα! Είχε κανείς κάποια ενημέρωση για κάτι καινούργιο; ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 8 Απριλίου 2026 στις 11:56 Η ferfelhh έγραψε: #464 08-04-26 11:56 Κανένα νέο; Πήρα τηλέφωνο σήμερα δεν το σήκωναν.. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 8 Απριλίου 2026 στις 11:58 Ο Dok έγραψε: #465 08-04-26 11:58 Κι εγώ πριν πήρα τίποτα… ε μετά το Πάσχα για να μην ήρθε κάτι μέχρι τώρα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 15 Απριλίου 2026 στις 03:28 Ο Dok έγραψε: #466 15-04-26 03:28 Είχε Κανείς κάποια απάντηση μήπως? Η κάποια πληροφορία ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:52 Η ferfelhh έγραψε: #467 16-04-26 14:52 Μήπως μίλησε κανένας με το υπουργείο,υπάρχει κάποιο νέο;; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:57 Ο Dok έγραψε: #468 16-04-26 14:57 Μίλησα εγώ χθες. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να δώσουν κάποια πληροφορία. Δεν απαντάνε σε τίποτα λένε ότι δε ξέρουν τίποτα και μετά τους ξεφεύγει κάτι και πάνε να το μαζέψουν. Η ατάκα είναι: όταν εξεταστεί θα έρθει μέιλ. Απλά απαραδεκτοι Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Δευτέρα στις 13:29 Ο Dok έγραψε: #469 Δευτέρα στις 13:29 Εσείς όποιος έχει ένσταση έχει πάρει κανείς απάντηση ή δεν έχει ξεκινήσει καν ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 00:44 Ο thodoris45: #470 Τρίτη στις 00:44 Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. Τρίτη στις 09:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #471 Τρίτη στις 09:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 8 Απριλίου 2026 στις 11:56 Η ferfelhh έγραψε: #464 08-04-26 11:56 Κανένα νέο; Πήρα τηλέφωνο σήμερα δεν το σήκωναν.. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 8 Απριλίου 2026 στις 11:58 Ο Dok έγραψε: #465 08-04-26 11:58 Κι εγώ πριν πήρα τίποτα… ε μετά το Πάσχα για να μην ήρθε κάτι μέχρι τώρα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 15 Απριλίου 2026 στις 03:28 Ο Dok έγραψε: #466 15-04-26 03:28 Είχε Κανείς κάποια απάντηση μήπως? Η κάποια πληροφορία ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:52 Η ferfelhh έγραψε: #467 16-04-26 14:52 Μήπως μίλησε κανένας με το υπουργείο,υπάρχει κάποιο νέο;; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:57 Ο Dok έγραψε: #468 16-04-26 14:57 Μίλησα εγώ χθες. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να δώσουν κάποια πληροφορία. Δεν απαντάνε σε τίποτα λένε ότι δε ξέρουν τίποτα και μετά τους ξεφεύγει κάτι και πάνε να το μαζέψουν. Η ατάκα είναι: όταν εξεταστεί θα έρθει μέιλ. Απλά απαραδεκτοι Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Δευτέρα στις 13:29 Ο Dok έγραψε: #469 Δευτέρα στις 13:29 Εσείς όποιος έχει ένσταση έχει πάρει κανείς απάντηση ή δεν έχει ξεκινήσει καν ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 00:44 Ο thodoris45: #470 Τρίτη στις 00:44 Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. Τρίτη στις 09:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #471 Τρίτη στις 09:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 8 Απριλίου 2026 στις 11:58 Ο Dok έγραψε: #465 08-04-26 11:58 Κι εγώ πριν πήρα τίποτα… ε μετά το Πάσχα για να μην ήρθε κάτι μέχρι τώρα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 15 Απριλίου 2026 στις 03:28 Ο Dok έγραψε: #466 15-04-26 03:28 Είχε Κανείς κάποια απάντηση μήπως? Η κάποια πληροφορία ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:52 Η ferfelhh έγραψε: #467 16-04-26 14:52 Μήπως μίλησε κανένας με το υπουργείο,υπάρχει κάποιο νέο;; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:57 Ο Dok έγραψε: #468 16-04-26 14:57 Μίλησα εγώ χθες. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να δώσουν κάποια πληροφορία. Δεν απαντάνε σε τίποτα λένε ότι δε ξέρουν τίποτα και μετά τους ξεφεύγει κάτι και πάνε να το μαζέψουν. Η ατάκα είναι: όταν εξεταστεί θα έρθει μέιλ. Απλά απαραδεκτοι Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Δευτέρα στις 13:29 Ο Dok έγραψε: #469 Δευτέρα στις 13:29 Εσείς όποιος έχει ένσταση έχει πάρει κανείς απάντηση ή δεν έχει ξεκινήσει καν ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 00:44 Ο thodoris45: #470 Τρίτη στις 00:44 Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. Τρίτη στις 09:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #471 Τρίτη στις 09:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 15 Απριλίου 2026 στις 03:28 Ο Dok έγραψε: #466 15-04-26 03:28 Είχε Κανείς κάποια απάντηση μήπως? Η κάποια πληροφορία ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:52 Η ferfelhh έγραψε: #467 16-04-26 14:52 Μήπως μίλησε κανένας με το υπουργείο,υπάρχει κάποιο νέο;; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:57 Ο Dok έγραψε: #468 16-04-26 14:57 Μίλησα εγώ χθες. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να δώσουν κάποια πληροφορία. Δεν απαντάνε σε τίποτα λένε ότι δε ξέρουν τίποτα και μετά τους ξεφεύγει κάτι και πάνε να το μαζέψουν. Η ατάκα είναι: όταν εξεταστεί θα έρθει μέιλ. Απλά απαραδεκτοι Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Δευτέρα στις 13:29 Ο Dok έγραψε: #469 Δευτέρα στις 13:29 Εσείς όποιος έχει ένσταση έχει πάρει κανείς απάντηση ή δεν έχει ξεκινήσει καν ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 00:44 Ο thodoris45: #470 Τρίτη στις 00:44 Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. Τρίτη στις 09:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #471 Τρίτη στις 09:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:52 Η ferfelhh έγραψε: #467 16-04-26 14:52 Μήπως μίλησε κανένας με το υπουργείο,υπάρχει κάποιο νέο;; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:57 Ο Dok έγραψε: #468 16-04-26 14:57 Μίλησα εγώ χθες. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να δώσουν κάποια πληροφορία. Δεν απαντάνε σε τίποτα λένε ότι δε ξέρουν τίποτα και μετά τους ξεφεύγει κάτι και πάνε να το μαζέψουν. Η ατάκα είναι: όταν εξεταστεί θα έρθει μέιλ. Απλά απαραδεκτοι Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Δευτέρα στις 13:29 Ο Dok έγραψε: #469 Δευτέρα στις 13:29 Εσείς όποιος έχει ένσταση έχει πάρει κανείς απάντηση ή δεν έχει ξεκινήσει καν ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 00:44 Ο thodoris45: #470 Τρίτη στις 00:44 Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. Τρίτη στις 09:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #471 Τρίτη στις 09:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 16 Απριλίου 2026 στις 14:57 Ο Dok έγραψε: #468 16-04-26 14:57 Μίλησα εγώ χθες. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να δώσουν κάποια πληροφορία. Δεν απαντάνε σε τίποτα λένε ότι δε ξέρουν τίποτα και μετά τους ξεφεύγει κάτι και πάνε να το μαζέψουν. Η ατάκα είναι: όταν εξεταστεί θα έρθει μέιλ. Απλά απαραδεκτοι Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Δευτέρα στις 13:29 Ο Dok έγραψε: #469 Δευτέρα στις 13:29 Εσείς όποιος έχει ένσταση έχει πάρει κανείς απάντηση ή δεν έχει ξεκινήσει καν ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 00:44 Ο thodoris45: #470 Τρίτη στις 00:44 Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. Τρίτη στις 09:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #471 Τρίτη στις 09:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μίλησα εγώ χθες. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι δεν θέλουν ή δεν επιτρέπεται να δώσουν κάποια πληροφορία. Δεν απαντάνε σε τίποτα λένε ότι δε ξέρουν τίποτα και μετά τους ξεφεύγει κάτι και πάνε να το μαζέψουν. Η ατάκα είναι: όταν εξεταστεί θα έρθει μέιλ. Απλά απαραδεκτοι
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Δευτέρα στις 13:29 Ο Dok έγραψε: #469 Δευτέρα στις 13:29 Εσείς όποιος έχει ένσταση έχει πάρει κανείς απάντηση ή δεν έχει ξεκινήσει καν ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 00:44 Ο thodoris45: #470 Τρίτη στις 00:44 Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. Τρίτη στις 09:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #471 Τρίτη στις 09:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 00:44 Ο thodoris45: #470 Τρίτη στις 00:44 Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. Τρίτη στις 09:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #471 Τρίτη στις 09:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ τα ίδια DOK μ’ έχει κόψει το άγχος που στο διάλο είναι οι απαντήσεις των ενστάσεων άραγε έχουμε ελπίδες.Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.602 μηνύματα. Τρίτη στις 09:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #471 Τρίτη στις 09:08 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Γιατι απορρίπτουν αβέρτα στις κατ’ εξαίρεση; Click για ανάπτυξη... H λογικη αυτης της κυβερνησης απο το 2019 ειναι κατα των μετεγγραφων καθε ειδους και ανεξαρτητα απο το ποια/ος ειναι υπουργος.
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Ο Dok έγραψε: #472 Τρίτη στις 12:32 Μίλησε κανείς με αυτούς μήπως ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:14 Ο thodoris45: #473 Τρίτη στις 17:14 Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήρα απάντηση απορριπτική εννοείται και ιδιαίτερα Υπουργού με δούλευε τόσο καιρό στα τηλεφωνα ότι τάχα το είδε το θέμα η Υπουργός και θα χουμε θετική εξέλιξη.
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:17 Ο Dok έγραψε: #474 Τρίτη στις 17:17 Τι να πω δε ξέρω τι κάνουν. Εσείς αν επιτρέπεται σε ποιο τηλέφωνο μιλούσατε ; thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:21 Ο thodoris45: #475 Τρίτη στις 17:21 Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία. Συνημμένα IMG_1213.jpeg 317,2 KB · Εμφανίσεις: 37 Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε όλα γαμηθηκα στα τηλέφωνα με όλους μίλησα υφυπουργούς, υπάλληλες…κόρη με λευχαιμία και ζητούσα γιο μου να έρθει κοντά της για δότης μυελού των οστών εννοείτε με χαρτιά νοσοκομείου, ΚΕΠΑ κλπ έκθεση ιδεών έγραψα.Μεχρι κι ιατρικές εξετάσεις.Μια κοροϊδία.
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:26 Ο Dok έγραψε: #476 Τρίτη στις 17:26 Ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι το σπουδαιότερο και ολα τα άλλα θα βρουν το δρόμο που πρέπει. thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:33 Ο thodoris45: #477 Τρίτη στις 17:33 Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκατσα σα μαλακας διάβασα όλο το ίντερνετ νόμους κλπ τα βραδυα δεν μπορούσα να κοιμηθώ από αγωνία για το παιδί τι θα γίνει.Με πήρε στο λαιμό της η θεράπων ιατρός μου είπε σίγουρη η μεταγγραφη λόγω του θέματος.Την πίστεψα.Η ιδιαιτέρα της Υπουργού μου λέγε ότι γίνει θα γίνει για σας μονο μη το μάθει κανείς κι αν έρθουμε Θεσσαλονίκη με Υπουργό να μας στηρίξετε.Πας τώρα κάτω Αθήνα να τους γαμησεις το ταν τιριρι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:34 Είναι το 10% και δεν σκάνε.Ευτυχως γιος έγραψε καλά πέρυσι ΗΜΜΥ είναι.Το κορίτσι πάει καλά.
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 116 μηνύματα. Τρίτη στις 17:39 Ο Dok έγραψε: #478 Τρίτη στις 17:39 Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS foititokosmossss Dok ferfelhh katia.m ang12_012 katerina1980 thodoris45 fortheloveofshizaya Scandal CuriousBee Peratsis Thelmaaa Anna1974. Evoulinaki Androniki2007 Koseleni geneticist Walter1 mathitisglykeiou Corfu kitty christie345 VAG-S kath717 Gvisbinis trifasikodiavasma mariww0 aris65 Janette Sotiris 12 Chris1993 Mixalis! Ilikntas Debugging_Daemon Mapz carreragt Lebrou Drscientist Kafkinos Onomauser Giannismsn Elenhs Cocobolo Φοιτητρια1111 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Barb45 John86 thesaint DarthVader marianna77 Galleon efi2216 etitag kyriako EAK2575 Anna Kafali Φοιτητησς omitsop BillyTheKid Depy roux elemar Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 vassiliss Ilias__ Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε
thodoris45 Νεοφερμένο μέλος Ο thodoris45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Τρίτη στις 17:41 Ο thodoris45: #479 Τρίτη στις 17:41 Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν. Τελευταία επεξεργασία: Τρίτη στις 17:53 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Δυστυχώς κυριαρχεί η κοροϊδία με όλους αυτούς και είναι οργανωμένοι που δε μπορεί κανείς να τους κάνει τίποτα. Εσείς αν επιτρέπεται τι αριθμό είχατε στην ένσταση για να υπολογίζουμε το χρόνο ρωτάω ; Η υγεία έχει σημασία όλοι με 10% θα κινηθούμε Click για ανάπτυξη... Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από thodoris45: Μπορούσαν άνετα να μου πουν φοροντας παντελόνια κύριε δεν γίνετε να κανονίσω πορεία μου.Μου πουλούσαν οι ιδιαίτερες παπά ότι τάχα η Υπουργός ενέσκυψε στο πρόβλημά μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:44 Τα σβησα όλα από τα νεύρα μου.Δεν θυμάμαι. Click για ανάπτυξη... Αν το βρω θα το ανεβάσω εδώ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:48 Καλά μη φανταστείς ότι κι εγώ είχα σίγουρη μετεγγραφή μ’ αυτά που διάβασα εδώ μέσα με πιο σοβαρές περιπτώσεις.Ετρεφα ελπίδες όμως. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Τρίτη στις 17:53 Με 10% δεν βγάζεις άκρη με βάσεις μπορεί να πιάσεις πρωτοκλασάτη σχολή με λίγα μόρια και με πολλά να μείνεις εκτός ότι κάτσει τώρα πόσοι είναι 6%\4% τι δήλωσαν τι θέλαν τι μόρια είχαν.
ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 17:10 Η ferfelhh έγραψε: #480 Χθες στις 17:10 Έχουμε τίποτα νεότερο;;;