Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. Σήμερα στις 00:13 Ο Dok έγραψε: #461 Σήμερα στις 00:13 Λέτε αύριο να μάθουμε τίποτα? Ε αν και μέχρι Μ Τέταρτη δεν γίνει κάτι μετά πιστεύω αφού περάσει το Πάσχα θα χούμε νεα Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. Σήμερα στις 14:35 Η Thelmaaa έγραψε: #462 Σήμερα στις 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Εγώ φιλικά θα σας πρότεινα να την υποβάλλετε γρήγορα γιατί η διαδικασία ήδη έχει ξεκινήσει. Και μπορείτε στο ίδιο μέιλ να στείλετε συμπληρωματικά το χαρτί σας το νέο. Πολλοί το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Συμπληρωματικά στο ίδιο mail δηλαδή με απάντηση; Σε αυτό που έστειλα η πρέπει να τους στείλω καινούργιο να αναφέρω αριθμό πρωτοκόλλου και επισύναψη τα νέα δικαιολογητικά ; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 First Προηγούμενη 24 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 24 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λέτε αύριο να μάθουμε τίποτα? Ε αν και μέχρι Μ Τέταρτη δεν γίνει κάτι μετά πιστεύω αφού περάσει το Πάσχα θα χούμε νεα
Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. Σήμερα στις 14:35 Η Thelmaaa έγραψε: #462 Σήμερα στις 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Εγώ φιλικά θα σας πρότεινα να την υποβάλλετε γρήγορα γιατί η διαδικασία ήδη έχει ξεκινήσει. Και μπορείτε στο ίδιο μέιλ να στείλετε συμπληρωματικά το χαρτί σας το νέο. Πολλοί το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Συμπληρωματικά στο ίδιο mail δηλαδή με απάντηση; Σε αυτό που έστειλα η πρέπει να τους στείλω καινούργιο να αναφέρω αριθμό πρωτοκόλλου και επισύναψη τα νέα δικαιολογητικά ;
Αρχική Δημοσίευση από Dok: Εγώ φιλικά θα σας πρότεινα να την υποβάλλετε γρήγορα γιατί η διαδικασία ήδη έχει ξεκινήσει. Και μπορείτε στο ίδιο μέιλ να στείλετε συμπληρωματικά το χαρτί σας το νέο. Πολλοί το κάνουν. Click για ανάπτυξη... Συμπληρωματικά στο ίδιο mail δηλαδή με απάντηση; Σε αυτό που έστειλα η πρέπει να τους στείλω καινούργιο να αναφέρω αριθμό πρωτοκόλλου και επισύναψη τα νέα δικαιολογητικά ;