Πότε βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μετεγγραφές για το έτος 2025 - 2026;

Καλησπέρα το παιδί μου έχει αριθμό πρωτοκόλλου 55 αλλά δεν μας έχει έρθει κάποιο μαιλ γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω
Όπως έχω πει και παραπάνω δεν νομίζω πως πάει ακριβώς με τον αριθμό πρωτοκόλλου αλλά με ποια επιτροπή έχει πάει οι αίτηση σας. Μιλάμε για την κατ’εξαίρεση μεταγραφή αν έχετε υποβάλλει όλα τα δικαιολογητικά και η κατηγορία σας αναφέρεται στο ΦΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να μην την πάρετε. Μεχρι και Μάρτιο βγαίνουν αποτελέσματα. Κοιτάξτε το μαιλ που έχετε δηλώσει αν έχετε λάβει τίποτα στα ανεπιθύμητα διαφορετικά επικοινωνήστε με το υπουργείο αν μπορεί κάποιος να σας ενημερώσει. Εύχομαι κουράγιο και καλά αποτελέσματα

Έχουμε αριθμό πρωτοκόλλου 256 λέτε να λάβουμε άμεσα τα αποτελέσματα;;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πάντως από το 2023 που οι αιτήσεις ήταν μέχρι 27/11/23 την απάντηση την λάβαμε 8/3/2024. Υπομονή γιατί δεν γνωρίζουμε οι επιτροπές στα νοσοκομεία πότε συνεδριάζουν. Εύχομαι σε όλους να ζετέ θετικά αποτελέσματα γιατί για να είμαστε όλοι εδώ υπάρχουν σοβαροί λόγοι.

Όπως έχω πει και παραπάνω δεν νομίζω πως πάει ακριβώς με τον αριθμό πρωτοκόλλου αλλά με ποια επιτροπή έχει πάει οι αίτηση σας. Μιλάμε για την κατ’εξαίρεση μεταγραφή αν έχετε υποβάλλει όλα τα δικαιολογητικά και η κατηγορία σας αναφέρεται στο ΦΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να μην την πάρετε. Μεχρι και Μάρτιο βγαίνουν αποτελέσματα. Κοιτάξτε το μαιλ που έχετε δηλώσει αν έχετε λάβει τίποτα στα ανεπιθύμητα διαφορετικά επικοινωνήστε με το υπουργείο αν μπορεί κάποιος να σας ενημερώσει. Εύχομαι κουράγιο και καλά αποτελέσματα
Μπορεί να μην πηγαίνει κατα αριθμό πρωτοκόλλου, μπορεί απλά η επιτροπή η δικιά σας να μην έχει βγάλει ακόμα αποτέλεσμα. Λογικά θα στείλουν μήνυμα ή θετικό ή αρνητικό, περιμένετε λίγο και βλέπετε. Ξέρω ότι ειναι άγχος για τα παιδιά μας και για μας,. Σας εύχομαι τα καλύτερα

Από Δευτέρα μήπως να πάρετε ένα τηλέφωνο να ρωτήσετε. Μπορεί να έχει χαθεί το email .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back