Πότε βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μετεγγραφές για το έτος 2025 - 2026;

Οι ενστάσεις πότε γίνονται;; Θα πρέπει να έχουν βγει όλα τα αποτελέσματα;; Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας με ενημερώσει. Σας ευχαριστώ
Απο τον σχετικο νομο και την αναλογη υπουργικη αποφαση ( παρακατω) δεν προβλεπτεται ενσταση αλλα ουτε και απαγορευεται.
4692/2020 (ΦΕΚ 111/Α/2020) (Άρθρo 79)
Υ.Α. 148236/Z1/2020 (ΦΕΚ 4806/Β/30-10-2020) (Κεφάλαιο ΣΤ'
Γνωριζω απο προσωπικη πειρα οτι και την δεχονται και την απαντουν.
Πρεπει να την κανεται σε επιστολη και να την στειλετε με κουριερ προς την επιτροπη κατ εξαιρεση μετεγγραφων
Δεν ξερω αν και με email παιζει.
Αν στειλετε email στο γενικο μαιλ του υπουργειου , εκει το αναβιβαζουν σε επισημο εγγραφο με αριθμο πρωτοκόλλου (σας τον δινουν με μαιλ) και το διαβιβαζουν.
Γενικο μαιλ Υπαιθα ( πλατφορμα επικοινωνίας )

Δεν μπορειτε να γνωρίζετε ποτε τελειώνουν με την εξεταση των αρχικα υποβληθεντων αιτησεων οποτε μπορειτε να την κανεται και τωρα.
Αλλα οπωσδήποτε πριν περασουν 30 ημερες απο το email τους.
Δεν εχω δει ποτε να ανοιγουν την πλατφορμα για ενστασεις .

Τελευταία επεξεργασία:
Απο τον σχετικο νομο και την αναλογη υπουργικη αποφαση ( παρακατω) δεν προβλεπτεται ενσταση αλλα ουτε και απαγορευεται.
4692/2020 (ΦΕΚ 111/Α/2020) (Άρθρo 79)
Υ.Α. 148236/Z1/2020 (ΦΕΚ 4806/Β/30-10-2020) (Κεφάλαιο ΣΤ'
Γνωριζω απο προσωπικη πειρα οτι και την δεχονται και την απαντουν.
Πρεπει να την κανεται σε επιστολη και να την στειλετε με κουριερ προς την επιτροπη κατ εξαιρεση μετεγγραφων
Δεν ξερω αν και με email παιζει.
Αν στειλετε email στο γενικο μαιλ του υπουργειου , εκει το αναβιβαζουν σε επισημο εγγραφο με αριθμο πρωτοκόλλου (σας τον δινουν με μαιλ) και το διαβιβαζουν.
Γενικο μαιλ Υπαιθα ( πλατφορμα επικοινωνίας )

Δεν μπορειτε να γνωρίζετε ποτε τελειώνουν με την εξεταση των αρχικα υποβληθεντων αιτησεων οποτε μπορειτε να την κανεται και τωρα.
Αλλα οπωσδήποτε πριν περασουν 30 ημερες απο το email τους.
Δεν εχω δει ποτε να ανοιγουν την πλατφορμα για ενστασεις .
Σας ευχαριστώ για την ενημέρωσή σας!! Πιστεύετε αξίζει κάποιος να το προσπαθήσει; Υπάρχουν πιθανότητες να αλλάξει η απόφαση; Από την προσωπική σας εμπειρία άλλαξε κάτι;;

Σας ευχαριστώ για την ενημέρωσή σας!! Πιστεύετε αξίζει κάποιος να το προσπαθήσει; Υπάρχουν πιθανότητες να αλλάξει η απόφαση; Από την προσωπική σας εμπειρία άλλαξε κάτι;;
Δεν ειμαι κομιστης αισιοδοξιας για αυτες τις ενστασεις...αλλα εσεις πρεπει να την κανετε

Τελευταία επεξεργασία:
Έχω ακούσει δικηγόρο με ένσταση κι στη τελική τη πήρε. Αλλά εσείς ξέρετε

Να κάνετε την ένσταση , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους αρέσει τόσο πολύ να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Καμία ενημέρωση σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου είμαστε;Μ’ έχει διαλύσει το άγχος.Υπαρχει κάποια συγκεκριμένη ομάδα viber για κατ’ εξαίρεση;

Παιδιά μην πετάμε φωτοβολίδες ποτέ σας πήραν;Τι αριθμό πρωτοκόλλου είχατε;Αόριστα δεν βοηθάτε κανέναν.

Ας μας απαντήσει κάποιος συγκεκριμένα

31ο. Έχουν πάει σίγουρα μέχρι 70 κατι

Καλημέρα και χρόνια πολλά.Αυτο το γνωρίζω μήπως έχει πάρει κάποιος αποφαση πιο μεγάλο νούμερο

Ητσν ήδη συμπληρωμένο το Gmail αλλά αυτοί έχουν και το ακαδημαϊκό έτσι δεν είναι;

Ητσν ήδη συμπληρωμένο το Gmail αλλά αυτοί έχουν και το ακαδημαϊκό έτσι δεν είναι;
Δεν ειμαι σιγουρος για το αν εχουν το ακαδημαικο αυτοι. Λογικα το δηλωμενο εμαιλ στην αιτηση κοιτανε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Εχουμε κάποιο σε ποιο αρ.πρωτ.εχουν πάει οι απαντήσεις?

Η κόρη μου με αριθμό πρωτοκόλλου 546,δεν έχει καμία ενημέρωση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back