ελληνίδα μανα Νεοφερμένο μέλος Η ελληνίδα μανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Χθες στις 23:54 Η ελληνίδα μανα: #81 Χθες στις 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Anna visarion: Καλησπέρα το παιδί μου έχει αριθμό πρωτοκόλλου 55 αλλά δεν μας έχει έρθει κάποιο μαιλ γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω Click για ανάπτυξη... Όπως έχω πει και παραπάνω δεν νομίζω πως πάει ακριβώς με τον αριθμό πρωτοκόλλου αλλά με ποια επιτροπή έχει πάει οι αίτηση σας. Μιλάμε για την κατ’εξαίρεση μεταγραφή αν έχετε υποβάλλει όλα τα δικαιολογητικά και η κατηγορία σας αναφέρεται στο ΦΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να μην την πάρετε. Μεχρι και Μάρτιο βγαίνουν αποτελέσματα. Κοιτάξτε το μαιλ που έχετε δηλώσει αν έχετε λάβει τίποτα στα ανεπιθύμητα διαφορετικά επικοινωνήστε με το υπουργείο αν μπορεί κάποιος να σας ενημερώσει. Εύχομαι κουράγιο και καλά αποτελέσματα
Αρχική Δημοσίευση από Anna visarion: Καλησπέρα το παιδί μου έχει αριθμό πρωτοκόλλου 55 αλλά δεν μας έχει έρθει κάποιο μαιλ γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω Click για ανάπτυξη... Όπως έχω πει και παραπάνω δεν νομίζω πως πάει ακριβώς με τον αριθμό πρωτοκόλλου αλλά με ποια επιτροπή έχει πάει οι αίτηση σας. Μιλάμε για την κατ’εξαίρεση μεταγραφή αν έχετε υποβάλλει όλα τα δικαιολογητικά και η κατηγορία σας αναφέρεται στο ΦΕΚ δεν υπάρχει περίπτωση να μην την πάρετε. Μεχρι και Μάρτιο βγαίνουν αποτελέσματα. Κοιτάξτε το μαιλ που έχετε δηλώσει αν έχετε λάβει τίποτα στα ανεπιθύμητα διαφορετικά επικοινωνήστε με το υπουργείο αν μπορεί κάποιος να σας ενημερώσει. Εύχομαι κουράγιο και καλά αποτελέσματα