Peratsis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Μέχρι πιο αριθμό έχουν βγει αν γνωρίζετε στο περίπου
Marie19759
Νεοφερμένο μέλος
Η Marie19759 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ δυστυχώς δεν ξερω
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.426 μηνύματα.
Αποτελέσματα ενστάσεων-αιτήσεων θεραπείας μετεγγραφών/μετακινήσεων ακαδημαϊκού έτους 2025 – 2026
Το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ενημερώνει τους φοιτητές που έχουν καταθέσει ένσταση – αίτηση θεραπείας επί των αρχικών αποτελεσμάτων των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών/μετακινήσεων ακαδημαϊκού έτους 2025-2026 ότι από σήμερα, Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025, μπορούν να...
Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των Μετεγγραφών Κατ΄ Εξαίρεση 2025-2026
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των Μετεγγραφών Κατ΄ Εξαίρεση 2025-2026
Marie19759
Νεοφερμένο μέλος
Η Marie19759 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Είναι αξιοπερίεργο αυτό που γράφει στα σχόλια των φοιτητών κάτω από το άρθρο. Έχουν βγει αποτελέσματα και για υψηλούς αριθμούς πρωτοκόλλου. Πώς γίνεται αυτό;; Δεν βγαίνουν με τη σειρά βάσει αριθμού πρωτοκόλλου;;![]()
Αποτελέσματα ενστάσεων-αιτήσεων θεραπείας μετεγγραφών/μετακινήσεων ακαδημαϊκού έτους 2025 – 2026
Το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ενημερώνει τους φοιτητές που έχουν καταθέσει ένσταση – αίτηση θεραπείας επί των αρχικών αποτελεσμάτων των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών/μετακινήσεων ακαδημαϊκού έτους 2025-2026 ότι από σήμερα, Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025, μπορούν να...www.esos.gr
![]()
Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των Μετεγγραφών Κατ΄ Εξαίρεση 2025-2026
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των Μετεγγραφών Κατ΄ Εξαίρεση 2025-2026www.foititikanea.gr
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.426 μηνύματα.
Tο εχω πει πολλες φορες θα το πω ακομα μια... οι κατ' εξαιρεση ειναι και χωρος πολιτικων παρεμβασεων.Είναι αξιοπερίεργο αυτό που γράφει στα σχόλια των φοιτητών κάτω από το άρθρο. Έχουν βγει αποτελέσματα και για υψηλούς αριθμούς πρωτοκόλλου. Πώς γίνεται αυτό;; Δεν βγαίνουν με τη σειρά βάσει αριθμού πρωτοκόλλου;;
Οποτε το λογικο ειναι να μην τηρείται το πρωτόκολλο διοτι καλο ειναι να προλαβουμε και την εξεταστικη φεβρουαριου.
carreragt
Νεοφερμένο μέλος
Ο carreragt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Και τι λενε τα πρωτα αποτελεσματα;Καλησπερα, από ότι έμαθα από την ομαδα μετεγγραφών στο Viber ξεκίνησαν να στέλνουν αποτέλεσματα για τις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές. Εγω με αριθμό πρωτοκόλλου 71 δεν έλαβα ακόμα κάτι.
Marie19759
Νεοφερμένο μέλος
Απλά αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει να στέλνουν σε κάποιους τα αποτελέσματα χωρίς να λένε αν είναι θετικά ή αρνητικάΚαι τι λενε τα πρωτα αποτελεσματα;
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Peratsis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Μόλις με πήραν εμένα. Εύχομαι καλή επιτυχία
Marie19759
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Συγχαρητήρια! Καλές σπουδές!! Σας έστειλαν e mail ή το είδατε από την εφαρμογή;Καλησπέρα σας. Μόλις με πήραν εμένα. Εύχομαι καλή επιτυχία
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος
Μου έστειλαν ιμειλ. Από τη εφαρμογή δεν δείχνει κατι
carreragt
Νεοφερμένο μέλος
Ο carreragt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Σαν δεχτηκαν;
Marie19759
Νεοφερμένο μέλος
Ακόμα δε μου έχουν απαντήσει. Εχω αριθμό πρωτοκόλλου 71
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος
Με δέχτηκαν εμένα
Marie19759
Νεοφερμένο μέλος
Μπράβο! Πολύ ευχάριστο νέο! Πιστεύω και εγώ να έχω την απάντηση είτε θετική είτε αρνητική πριν τις γιορτές.
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα. Από μια γνωστή μου έμαθα με πρωτόκολλο 39ο ότι της έστειλαν το αποτέλεσμα.
Marie19759
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα, μόλις ήρθε στην κόρη μου η απάντηση για αίτηση με αρ. Πρωτοκόλλου 71 και είναι απορριπτική.
Peratsis
Νεοφερμένο μέλος
Πω κρίμα. Εύχομαι τουλάχιστον να μπορέσει να σπουδάσει η κόρη σας ανεξάρτητως τη μεταγραφή
εβελινα κιουρα
Νεοφερμένο μέλος
Η εβελινα κιουρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλημέρα σας, σας εύχομαι να βρείτε ακρη με την κορη σας! Και εγω αυτην την στιγμή περιμένω με αριθμό πρωτοκόλλου 76. Γνωρίζετε πως έχετε δικαίωμα ένστασης αποθεραπείας σε περίπτωση απορριψης του αιτήματος;Καλημέρα, μόλις ήρθε στην κόρη μου η απάντηση για αίτηση με αρ. Πρωτοκόλλου 71 και είναι απορριπτική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- sophieee
- ang12_012
- Peratsis
- katerina1980
- Kafkinos
- Corfu kitty
- FNC_Sophia
- MariaApo
- delkad
- Anna1974.
- Scandal
- Hased Babis
- εβελινα κιουρα
- Marie19759
- Panatha mono
- GIANCHRIS
- carreragt
- charmander
- user110908
- icarly37
- giannis06
- mpimpika
- Marina_Garida
- Lennie
- geneticist
- Mixalis!
- fortheloveofshizaya
- elefther1ou_
- Jauahahwiwisjs
- confused???
- aneiko
- gianikit
- PANSOFOS
- Libertus
- waakaq
- acc/fin04
- Giannis_19
- NeosUser2023
- greg08
- sakplat
- AggelikiGr
- Konstantinish
- Galleon
- andreouk
- Dr. Gl. Luminous
- Atrlef
- many of Filip
- zoed
- Ryuzaki
- kyriako
- kostis76
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki