Πότε βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μετεγγραφές για το έτος 2025 - 2026;

Peratsis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Peratsis αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Μέχρι πιο αριθμό έχουν βγει αν γνωρίζετε στο περίπου

Marie19759

Νεοφερμένο μέλος

Η Marie19759 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ δυστυχώς δεν ξερω

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.425 μηνύματα.

Τελευταία επεξεργασία:

Marie19759

Νεοφερμένο μέλος

Η Marie19759 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

Είναι αξιοπερίεργο αυτό που γράφει στα σχόλια των φοιτητών κάτω από το άρθρο. Έχουν βγει αποτελέσματα και για υψηλούς αριθμούς πρωτοκόλλου. Πώς γίνεται αυτό;; Δεν βγαίνουν με τη σειρά βάσει αριθμού πρωτοκόλλου;;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.425 μηνύματα.
Είναι αξιοπερίεργο αυτό που γράφει στα σχόλια των φοιτητών κάτω από το άρθρο. Έχουν βγει αποτελέσματα και για υψηλούς αριθμούς πρωτοκόλλου. Πώς γίνεται αυτό;; Δεν βγαίνουν με τη σειρά βάσει αριθμού πρωτοκόλλου;;
Tο εχω πει πολλες φορες θα το πω ακομα μια... οι κατ' εξαιρεση ειναι και χωρος πολιτικων παρεμβασεων.
Οποτε το λογικο ειναι να μην τηρείται το πρωτόκολλο διοτι καλο ειναι να προλαβουμε και την εξεταστικη φεβρουαριου.

carreragt

Νεοφερμένο μέλος

Ο carreragt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Καλησπερα, από ότι έμαθα από την ομαδα μετεγγραφών στο Viber ξεκίνησαν να στέλνουν αποτέλεσματα για τις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές. Εγω με αριθμό πρωτοκόλλου 71 δεν έλαβα ακόμα κάτι.
Και τι λενε τα πρωτα αποτελεσματα;

Marie19759

Νεοφερμένο μέλος