Οκ, για τις τελίτσες το κάνω κι εγώ.

Είναι κακή συνήθεια αλλά δεν μπορώ να την κόψω!

Για τους τόνους δεν το συνειδητοποιώ, παρά μόνο όταν κάνω παράθεση και μου κοκκινίζει το κείμενο
Βρε παιδιά, εσείς που έχετε πρόβλημα με την ορθογραφία γιατί δεν βάζετε το plug in του firefox που διορθώνει τα λάθη;
Μετά απο αυτό τα χαριτωμένα λογάκια που ακούω και διαβάζω εδώ, θα πώ κάτι πράγματα στην vkey η οποία σωστά το έθεσε αλλα δεν σκέυτηκε ότι αυτή η μέθοδος είναι αντι-παιδαγώγική καθώς απλά παπαγαλίζεις και δεν μαθένεις ποτέ να γράφεις σωστά, ενώ μαθαίνοντας απο τα λάθη σου γίνεσε καλύτερος, προσωπικά θα μηλήσω και όσοι έχουν πρόβλημα σαν εμένα θα καταλάβουν τι ενοώ, προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, το να κρίνει κάποιος απο τα ορθογραφικά είναι πρόβλημα του αλλα άς σκευτεί ο καθένας εδώ ότι η προσπάθεια που γίνετε απο μένα γίνετε για να μας διαβάζετε καλύτερα και όχι να μας κρίνετε, καταλάβετε ότι όλοι έχουμε προβλήματα
Π.Χ
Κάποιοι δεν βάζουν τόνους αλλα είναι άψωγοι στην ορθογραφια
Κάποιοι βάζουν πολλές παραθέσεις χωρίς ονόματα και ψάχνεις τον μπούσουλα
Κάποιοι βάζουν 3 τελίτσες
Κάποιοι σου σπάνε σε 800 κομμάτια ένα μύνημα και σπάνε τα νέυρα των άλλων που το γράφουν,
Κάποιοι γράφουν κουραστικά κατεβατά
Κάποιοι δεν βάζουν σημεία στιξης
Κανένας απο αυτούς δεν προσπαθεί όμως να διορθώσει τα παραπάνω, κανείς δεν κάνει την προσπάθεια που καναμε εμείς για να γίνομαστε ευανάγνωστοι, κανένας δεν έκανε κάτι, όλοι λένε προσπαθώ αλλα κανείς δεν το έκανε πράξη όσο εμείς οι ανορθογραφοι, που στο κάτω κάτω δεν είμαστε υποχρεωμένοι να φτιαξουμε την ορθογραφία όταν κάποιοι δεν φτιάχνουν την δική τους καμπούρα.
Βάλ αγόρι μου το πρώτο σου πόστ είναι ανεπίτρεπτο, δηλαδή είναι ελαστικο το στέκι με τους ανορθογραφους και σκληροί με ποιούς; με σένα που μια ώρα διαβάζω ότι θάβεις αυτούς που έχουν πρόβλημα; μήπως πρέπει να κρεμάσουμε μερικούς για παραδειγματισμό; μην είσαι σκληρός, ούτε εσύ είσαι τέλειος ούτε εγώ ούτε κανένας εδώ μέσα, δέξου το σε παρακαλώ