Πόσες ώρες φροντιστηριακών/ιδιαίτερων μαθημάτων κάνετε;

Πόσες ώρες κάνετε φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 94)
  • Δεν κάνω

• Λίγες ώρες και όχι κάθε μέρα

• Κάνω αρκετές ώρες (σχεδόν κάθε μέρα)

• Κάνω πολλές ώρες (κάθε μέρα)

• ΔΞ/ΔΑ

Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.
Εγω κοντευω να τρελαθω....Αλλα λεω υπομονη...λιγο εμεινε....εχω αυτο το προγραμμα απο τς 7 ιουλιου....και εχουμε φτασει ιανουαριο... .......
ουφ ουφ!! ....
:s

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης,1.5 ώρες χημεία κατεύθυνσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχουμε και λεμε..
Δευτερα 3ωρο μαθηματικα κατ, τεταρτη 3 ωρες Φυσικη κατ + 2 ωρες ΑΟΘ, πεμπτη 2 ωρες μαθ κατ, παρασκευη 2 ωρες Μαθ γεν κ σαββατο 2ωρο εκθεση, 2ωρο ΑΕΠΠ κ 1 ωρα ΑΟΔΕ..
Παντως αν ηξερα απο πριν πως ειναι καμια μαθηματα δεν θα αρχιζα φροντιστηριο...

Χμμ...εγώ κάνω γύρω στις...16 ώρες!(5 μαθ. κατ., 3 φυσ. κατ., 2 ΑΕΠΠ, ΑΟΔΕ και έκθεση και 1 μαθ. γεν και ΑΟΘ)

14 ώρες...

Θετικη κατευθυνση.....24!!! ωρες χωρις διαγωνισματα
9 μαθημ.κ.
2στατιστικη
2 εκθεση
5 φυσικη
3 χημεια
3 βιολογια.κ.
Καλο εεε?????????????

ΔΟΜΗ:ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ομως δν παω φροντιστηριο αλλα κανω 7 ωρες τν βδομαδα μαθηματικα και 3 αρχαια!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pinelopi πρέπει να τα έχεις λιώσει τα βιβλία!!! :D

Ας πώ και εγώ...
5 ώρες Μαθηματικά Κ. ,4 ώρες Φυσική , 2 ΑΕΠΠ ,2 Μαθ. Γενικής , 2 Εκθεση
1 ώρα Διοίκηση , 2 ώρες ιδιαίτερο ,2 ώρες μαθηματικά Κ. και 2 Γενικής (ενυσχιτική) και 2 εκθεση (ενυσχιτική)
Και πάω και σε μουσικό σχολείο τρομάρα μου (σχολάμε 4 παρα..):jumpy:
Εχω και την μάνα μου να με ρωτάει αν με καλήβουν όόλα αυτα αλλιώς να αρχίσουμε (εγώ δηλαδή...) και αλλα:D

Καμιά καλύτερη προσφορά????

Αρχαία κατ =7 ώρες
Λατινικά =4 ώρες
Ιστορία = 3 ώρες
Λογοτεχνία = 3 ώρες
Έκθεση = 2 ώρες

Σύνολο: 19 ώρες την εβδομάδα.:s

Δεν ειναι υπερβολικα πολλες 7 ωρες αρχαια και 4 λατινικα?

14 ώρες εγώ,καλά είναι αφού δεν έχω και σχολείο....

14 εγώ...

Και εγώ 15 ώρες.
5 ώρες Μαθηματικά Κατ
3 ώρες Φυσική Κατ
2 ώρες Έκθεση, ΑΕΠΠ, Μαθηματικά Γεν
1 ώρα ΑΟΔΕ

18 ωρες..:(
2 λογοτεχνια 2 ιστορια 2 εκθεση 4 λατινικα 6 αρχαια και 2 βιολογια...:'(

16 ωρες
6 μαθηματικα κατ,2 στατιστικη,3 φυσικη,2 προγραμματισμο,1 αοδε,2 εκθεση.....
ενταξει ειναι κ το σχεδιο που δεν πιανεται σαν φροντιστηριο...

εγώ πάω τρίτη λυκείου, θετική κατεύθυνση αλλά δεν κάνω φροντιστήρια και οχι, πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπέρασμα, είμαι καλή μαθήτρια και σκοπεύω να δώσω πανελλαδικές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Κι εγώ μια από τα ίδια. Ώρες φροντιστηρίου μηδέν. Μόνο αγγλικά που έχω τελειώσει και γερμανικά που συνεχίζω. Ακόμα δευτέρα Λυκείου πάω, αλλά και του χρόνου το σκέφτομαι αν θα πάω. Το πολύ μια φορά την εβδομάδα για αρχαία και έκθεση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω 15.5
5 Μαθ. Κατ
3 Φυσ. Κατ
2 Εκθεση
1,5 Αεππ, Μαθ. Γεν
1 Αοδε

8 ωρες

3. Μαθ κατ
3 φσυικη κατ
1 φυσικη γεν
1.χημεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back