Πόσα μαθήματα χρωστάτε;

Εε αφού φέτος δε πήρε τίποτα η ΑΕΚ, είπε να την δικαιώσει σαν οπαδός περνώντας τα μαθήματα

ε δεν πηρε?..ε ναι δεν πηρε..ε κατσε τωρα με τις τιμες των καυσιμων θα αυξηθεί το λαθρεμποριο και θα παρει ..υπομονη.
εσυ παντως οτι κανεις το κανεις οριτζιναλ και αυτο εχει σημασια.
Σε περίπτωση που όντως σε προσέβαλα, δεδομένου του ότι είσαι υποστηρικτής της συγκεκριμένης ομάδας, ειλικρινά συγγνώμη. Το σχόλιό μου ήτανε καθαρά σαρκαστικό και θα το είχα κάνει, και για τη δική μου ομάδα ή οτιδήποτε άλλο, εάν μου φαινόταν αστείο εξαρχής.

Σε περίπτωση που όντως σε προσέβαλα, δεδομένου του ότι είσαι υποστηρικτής της συγκεκριμένης ομάδας, ειλικρινά συγγνώμη. Το σχόλιό μου ήτανε καθαρά σαρκαστικό και θα το είχα κάνει, και για τη δική μου ομάδα ή οτιδήποτε άλλο, εάν μου φαινόταν αστείο εξαρχής.
Σε πειραζει απλα χαχαχχα ηρεμησε ολα καλα

Σε πειραζει απλα χαχαχχα ηρεμησε ολα καλα
Εντάξει χαίρομαι τότε! Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο... Απλώς, ίσως εμμέσως, όφειλα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Γιατί, εξάλλου, βρισκόμαστε στο διαδίκτυο, σε ένα ανώνυμο φόρουμ.

οχι ρε παιδι ..τι λες ολα καλα. οι ομαδες ειναι να κανουμε πλακα

Η καθηγήτρια που με σκυλοέβρισε στην παράσταση μου έβαλε 7.
Αφού είχε σκοπό να με περάσει, γιατί έφαγα κράξιμο;

Ποιος ανησυχεί μωρέ; Ούτε το όνομα μου δεν θυμόταν 😅
το ονομα δεν εχει σημασια...και εγω τον κουρεα στον διαφανι δεν ξερω πως τον λενε αλλα ξερω οτι εχει ταλεντο.
ειδε σε σενα το κατι διαφορετικο και σε εκραξε ''να σφιξουν τα οπισθια'' και να μην κανεις κοπανες

το ονομα δεν εχει σημασια...και εγω τον κουρεα στον διαφανι δεν ξερω πως τον λενε αλλα ξερω οτι εχει ταλεντο.
ειδε σε σενα το κατι διαφορετικο και σε εκραξε ''να σφιξουν τα οπισθια'' και να μην κανεις κοπανες
Γιώργο Ηλιόπουλο τον λένε 😅

Εγώ είμαι 3ο εξαμηνο και χρωστάω 10 μαθηματα και 5 εργαστηρια🥲

4ο έτος ( 7ο εξάμηνο ) 0 χρωστούμενα.

Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό η απάντησή μου θα είναι ≠ 0 :-*

Αρκετα για να ριξω Συριζα

6ο έτος, 81 μαθήματα, 0 χρωστούμενα.

Χρόνος σπουδών: 5,3/6 έτη.

μ.ο.: 8,3+

The end!!!
IMG_3535.jpeg

Εγώ μέχρι στιγμής 4, το 1 από το 2ο εξάμηνο και τα 3 από το πρώτο. Κοιτάω μήπως περάσω τα 3.

tenor-2.gif

Σα χθες θυμάμαι που μιλούσαμε για κατατακτήριες.

Συγχαρητήρια φίλε, σού εύχομαι τα υπερκαλύτερα.
Κάνοντας αυτό το ποστ, η ίδια σκέψη μου ήρθε.

Σ´ευχαριστω πάρα πολύ Πανζερ, εύχομαι και στους δυο μας την καλύτερη σταδιοδρομία, και αμφότεροι, να μην χρειαστούμε συμβουλές του άλλου :P <3

Κάνοντας αυτό το ποστ, η ίδια σκέψη μου ήρθε.

Σ´ευχαριστω πάρα πολύ Πανζερ, εύχομαι και στους δυο μας την καλύτερη σταδιοδρομία, και αμφότεροι, να μην χρειαστούμε συμβουλές του άλλου :P <3
Συγχαρητήρια Ryu!!! Σε ευχαριστω και για όλες τις συμβουλές που μου έχεις δώσει. Σε δυο χρόνια αν όλα πάνε καλά θα μπορέσω να σε αποκαλώ επίσημα συνάδελφο :lol:

Εις ανώτερα και παντα τα καλύτερα <3

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back