deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 20:51 Η deina έγραψε: #121 28-04-13 20:51 Ελπίζω να μη συναντήσεις στην πορεία σου τέτοιους καθηγητές.Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι "κόβουν" αλλά ότι βάζουν 7 ενώ θα έπρεπε να βάζουν 9 ή 10. Αν π.χ. είναι προφορικά και δεν σε έχει ξαναδεί, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πάνω από 7 ή 8 ( ενώ φυσικά απαντάς τέλεια, έτσι?)Το ότι "κόβονται" οι αδιάβαστοι φοιτητές είναι άλλο κεφάλαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:25 Ο Pupilloscope: #122 28-04-13 21:25 Αρχική Δημοσίευση από deina: Δεν χρωστάω από προηγούμενα έτη. Απλά, στο τελευταίο εξάμηνο που είμαι, μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε μέχρι 14 μαθήματα. Ο προβληματισμός μου ίσως να είναι ακραίως για κάποιους : έχω τη δυνατότητα να πιάσω το άριστα, αν δώσω παραπάνω μαθήματα, δεν ξέρω αν αξίζει κάτι αυτό πραγματικά... Click για ανάπτυξη... Αν παρεις παραπανω μαθηματα,θα καταφερεις να ανταπεξελθεις σε ολα με 8-9 αφου σε ενδιαφερει το αριστα; Δεν ειναι ριψοκινδυνο; Μπορει εν τελει λογω κουρασης να περασεις την πλειοψηφια τους με 6-7. Στην θεση σου,δεν θα το επιχειρουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:38 Η natasoula...: #123 28-04-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41. Click για ανάπτυξη... Unfair !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η deina έγραψε: #124 28-04-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Αν παρεις παραπανω μαθηματα,θα καταφερεις να ανταπεξελθεις σε ολα με 8-9 αφου σε ενδιαφερει το αριστα; Δεν ειναι ριψοκινδυνο; Μπορει εν τελει λογω κουρασης να περασεις την πλειοψηφια τους με 6-7. Στην θεση σου,δεν θα το επιχειρουσα. Click για ανάπτυξη... Ισως έχεις δίκαιο θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:47 Ο venividivici43946: #125 28-04-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από deina: Θέλω άλλα 3 μαθήματα για πτυχίο. Θα δίνατε περισσότερα μαθήματα για να αλλάξετε κάποιες βαθμολογίες που δεν σας αρέσουν ? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:33 Η BLUE SEA έγραψε: #126 18-06-13 16:33 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Ο Jack of Spades: #127 18-06-13 16:52 Παιδιά να πω κι εγώ το παράπονο μου,μια που ανοίξατε συζήτηση για κόψιμο μαθημάτων και επανεξετάσεις/αναβαθμολογήσεις και ο μέσος όρος μου έχει πλέον διαμορφωθεί πλήρως... Εδώ πέρα οι μισοί μας καθηγητές δε δέχονται τις "ρήτρες",οι βαθμοί των μαθημάτων στο 95% των περιπτώσεων δεν αναρτώνται πουθενά ώστε να μπορούμε να πάμε και να πούμε στο διδάσκοντα "ξέρεις κόψε με,δε μ'αρέσει το 5άρι" και άπαξ και μπει το 5 στην καρτέλα μετά ΤΕΛΟΣ,δεν έχουμε δικαίωμα να "σβήσουμε" το βαθμό και να γράψουμε καλύτερα σε επόμενη ευκαιρία!Να μην επεκταθώ και στο γεγονός ότι υπάρχουν και 4-5 καθηγητές (με καμιά δεκαριά μαθήματα τουλάχιστον,να'ταν 2 και 3 πάει στα κομμάτια) στους οποίους μπορεί να είσαι ο καλύτερος και να καταλήξεις με 5 ή έχουν βαθμολογικό ταβάνι το 7 π.χ. (γιατί λίγο πολύ σε όλες τις σχολές υπάρχουν οι "περίεργοι")! Σε κάποιο σημείο της εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος μου διάβασα πως σχεδόν κανείς δεν τελειώνει με άριστα (8,5+)!Φανταστείτε ότι στην ορκωμοσία του Μαΐου αυτός που είπε τον όρκο είχε 7,4! Κι εγώ κάπου εκεί είμαι π.χ. και να σκεφτείτε ότι με ρίχνουν κάτι χαζά μαθήματα (τύπου "Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων","Ασφάλεια Εργασίας Προστασία Περιβάλλοντος" κ.λπ.) δεν είναι κρίμα να μη μπορώ να τα ξαναδώσω τώρα που κάθομαι και περιμένω το Δεκέμβρη να ορκιστώ; Συμβαίνει και σε σας αυτό;Ρωτώ γιατί θα με ανακούφιζε ομολογώ αν ήξερα ότι δεν είμαστε οι μόνοι jerks τριγύρω! Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 17:03 Η BLUE SEA έγραψε: #128 18-06-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ρε μεγάλε! Κι εσύ το ίδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:27 Ο PieMaker έγραψε: #129 28-06-13 10:27 Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:57 Ο bagtzim έγραψε: #130 28-06-13 10:57 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Click για ανάπτυξη... τι σχολή τελείωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 14:02 Ο PieMaker έγραψε: #131 28-06-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπίζω να μη συναντήσεις στην πορεία σου τέτοιους καθηγητές.Το πρόβλημά μου δεν είναι ότι "κόβουν" αλλά ότι βάζουν 7 ενώ θα έπρεπε να βάζουν 9 ή 10. Αν π.χ. είναι προφορικά και δεν σε έχει ξαναδεί, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πάνω από 7 ή 8 ( ενώ φυσικά απαντάς τέλεια, έτσι?)Το ότι "κόβονται" οι αδιάβαστοι φοιτητές είναι άλλο κεφάλαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope Πολύ δραστήριο μέλος Ο Σουβλειμαν ο Μεγαλομπεκρης. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ραπτόπουλο (Ευρυτανία). Έχει γράψει 813 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:25 Ο Pupilloscope: #122 28-04-13 21:25 Αρχική Δημοσίευση από deina: Δεν χρωστάω από προηγούμενα έτη. Απλά, στο τελευταίο εξάμηνο που είμαι, μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε μέχρι 14 μαθήματα. Ο προβληματισμός μου ίσως να είναι ακραίως για κάποιους : έχω τη δυνατότητα να πιάσω το άριστα, αν δώσω παραπάνω μαθήματα, δεν ξέρω αν αξίζει κάτι αυτό πραγματικά... Click για ανάπτυξη... Αν παρεις παραπανω μαθηματα,θα καταφερεις να ανταπεξελθεις σε ολα με 8-9 αφου σε ενδιαφερει το αριστα; Δεν ειναι ριψοκινδυνο; Μπορει εν τελει λογω κουρασης να περασεις την πλειοψηφια τους με 6-7. Στην θεση σου,δεν θα το επιχειρουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:38 Η natasoula...: #123 28-04-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41. Click για ανάπτυξη... Unfair !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η deina έγραψε: #124 28-04-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Αν παρεις παραπανω μαθηματα,θα καταφερεις να ανταπεξελθεις σε ολα με 8-9 αφου σε ενδιαφερει το αριστα; Δεν ειναι ριψοκινδυνο; Μπορει εν τελει λογω κουρασης να περασεις την πλειοψηφια τους με 6-7. Στην θεση σου,δεν θα το επιχειρουσα. Click για ανάπτυξη... Ισως έχεις δίκαιο θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:47 Ο venividivici43946: #125 28-04-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από deina: Θέλω άλλα 3 μαθήματα για πτυχίο. Θα δίνατε περισσότερα μαθήματα για να αλλάξετε κάποιες βαθμολογίες που δεν σας αρέσουν ? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:33 Η BLUE SEA έγραψε: #126 18-06-13 16:33 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Ο Jack of Spades: #127 18-06-13 16:52 Παιδιά να πω κι εγώ το παράπονο μου,μια που ανοίξατε συζήτηση για κόψιμο μαθημάτων και επανεξετάσεις/αναβαθμολογήσεις και ο μέσος όρος μου έχει πλέον διαμορφωθεί πλήρως... Εδώ πέρα οι μισοί μας καθηγητές δε δέχονται τις "ρήτρες",οι βαθμοί των μαθημάτων στο 95% των περιπτώσεων δεν αναρτώνται πουθενά ώστε να μπορούμε να πάμε και να πούμε στο διδάσκοντα "ξέρεις κόψε με,δε μ'αρέσει το 5άρι" και άπαξ και μπει το 5 στην καρτέλα μετά ΤΕΛΟΣ,δεν έχουμε δικαίωμα να "σβήσουμε" το βαθμό και να γράψουμε καλύτερα σε επόμενη ευκαιρία!Να μην επεκταθώ και στο γεγονός ότι υπάρχουν και 4-5 καθηγητές (με καμιά δεκαριά μαθήματα τουλάχιστον,να'ταν 2 και 3 πάει στα κομμάτια) στους οποίους μπορεί να είσαι ο καλύτερος και να καταλήξεις με 5 ή έχουν βαθμολογικό ταβάνι το 7 π.χ. (γιατί λίγο πολύ σε όλες τις σχολές υπάρχουν οι "περίεργοι")! Σε κάποιο σημείο της εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος μου διάβασα πως σχεδόν κανείς δεν τελειώνει με άριστα (8,5+)!Φανταστείτε ότι στην ορκωμοσία του Μαΐου αυτός που είπε τον όρκο είχε 7,4! Κι εγώ κάπου εκεί είμαι π.χ. και να σκεφτείτε ότι με ρίχνουν κάτι χαζά μαθήματα (τύπου "Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων","Ασφάλεια Εργασίας Προστασία Περιβάλλοντος" κ.λπ.) δεν είναι κρίμα να μη μπορώ να τα ξαναδώσω τώρα που κάθομαι και περιμένω το Δεκέμβρη να ορκιστώ; Συμβαίνει και σε σας αυτό;Ρωτώ γιατί θα με ανακούφιζε ομολογώ αν ήξερα ότι δεν είμαστε οι μόνοι jerks τριγύρω! Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 17:03 Η BLUE SEA έγραψε: #128 18-06-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ρε μεγάλε! Κι εσύ το ίδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:27 Ο PieMaker έγραψε: #129 28-06-13 10:27 Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:57 Ο bagtzim έγραψε: #130 28-06-13 10:57 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Click για ανάπτυξη... τι σχολή τελείωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 14:02 Ο PieMaker έγραψε: #131 28-06-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deina: Δεν χρωστάω από προηγούμενα έτη. Απλά, στο τελευταίο εξάμηνο που είμαι, μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε μέχρι 14 μαθήματα. Ο προβληματισμός μου ίσως να είναι ακραίως για κάποιους : έχω τη δυνατότητα να πιάσω το άριστα, αν δώσω παραπάνω μαθήματα, δεν ξέρω αν αξίζει κάτι αυτό πραγματικά... Click για ανάπτυξη... Αν παρεις παραπανω μαθηματα,θα καταφερεις να ανταπεξελθεις σε ολα με 8-9 αφου σε ενδιαφερει το αριστα; Δεν ειναι ριψοκινδυνο; Μπορει εν τελει λογω κουρασης να περασεις την πλειοψηφια τους με 6-7. Στην θεση σου,δεν θα το επιχειρουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:38 Η natasoula...: #123 28-04-13 21:38 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41. Click για ανάπτυξη... Unfair !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η deina έγραψε: #124 28-04-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Αν παρεις παραπανω μαθηματα,θα καταφερεις να ανταπεξελθεις σε ολα με 8-9 αφου σε ενδιαφερει το αριστα; Δεν ειναι ριψοκινδυνο; Μπορει εν τελει λογω κουρασης να περασεις την πλειοψηφια τους με 6-7. Στην θεση σου,δεν θα το επιχειρουσα. Click για ανάπτυξη... Ισως έχεις δίκαιο θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:47 Ο venividivici43946: #125 28-04-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από deina: Θέλω άλλα 3 μαθήματα για πτυχίο. Θα δίνατε περισσότερα μαθήματα για να αλλάξετε κάποιες βαθμολογίες που δεν σας αρέσουν ? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:33 Η BLUE SEA έγραψε: #126 18-06-13 16:33 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Ο Jack of Spades: #127 18-06-13 16:52 Παιδιά να πω κι εγώ το παράπονο μου,μια που ανοίξατε συζήτηση για κόψιμο μαθημάτων και επανεξετάσεις/αναβαθμολογήσεις και ο μέσος όρος μου έχει πλέον διαμορφωθεί πλήρως... Εδώ πέρα οι μισοί μας καθηγητές δε δέχονται τις "ρήτρες",οι βαθμοί των μαθημάτων στο 95% των περιπτώσεων δεν αναρτώνται πουθενά ώστε να μπορούμε να πάμε και να πούμε στο διδάσκοντα "ξέρεις κόψε με,δε μ'αρέσει το 5άρι" και άπαξ και μπει το 5 στην καρτέλα μετά ΤΕΛΟΣ,δεν έχουμε δικαίωμα να "σβήσουμε" το βαθμό και να γράψουμε καλύτερα σε επόμενη ευκαιρία!Να μην επεκταθώ και στο γεγονός ότι υπάρχουν και 4-5 καθηγητές (με καμιά δεκαριά μαθήματα τουλάχιστον,να'ταν 2 και 3 πάει στα κομμάτια) στους οποίους μπορεί να είσαι ο καλύτερος και να καταλήξεις με 5 ή έχουν βαθμολογικό ταβάνι το 7 π.χ. (γιατί λίγο πολύ σε όλες τις σχολές υπάρχουν οι "περίεργοι")! Σε κάποιο σημείο της εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος μου διάβασα πως σχεδόν κανείς δεν τελειώνει με άριστα (8,5+)!Φανταστείτε ότι στην ορκωμοσία του Μαΐου αυτός που είπε τον όρκο είχε 7,4! Κι εγώ κάπου εκεί είμαι π.χ. και να σκεφτείτε ότι με ρίχνουν κάτι χαζά μαθήματα (τύπου "Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων","Ασφάλεια Εργασίας Προστασία Περιβάλλοντος" κ.λπ.) δεν είναι κρίμα να μη μπορώ να τα ξαναδώσω τώρα που κάθομαι και περιμένω το Δεκέμβρη να ορκιστώ; Συμβαίνει και σε σας αυτό;Ρωτώ γιατί θα με ανακούφιζε ομολογώ αν ήξερα ότι δεν είμαστε οι μόνοι jerks τριγύρω! Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 17:03 Η BLUE SEA έγραψε: #128 18-06-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ρε μεγάλε! Κι εσύ το ίδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:27 Ο PieMaker έγραψε: #129 28-06-13 10:27 Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:57 Ο bagtzim έγραψε: #130 28-06-13 10:57 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Click για ανάπτυξη... τι σχολή τελείωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 14:02 Ο PieMaker έγραψε: #131 28-06-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: 41. Click για ανάπτυξη... Unfair !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η deina έγραψε: #124 28-04-13 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Αν παρεις παραπανω μαθηματα,θα καταφερεις να ανταπεξελθεις σε ολα με 8-9 αφου σε ενδιαφερει το αριστα; Δεν ειναι ριψοκινδυνο; Μπορει εν τελει λογω κουρασης να περασεις την πλειοψηφια τους με 6-7. Στην θεση σου,δεν θα το επιχειρουσα. Click για ανάπτυξη... Ισως έχεις δίκαιο θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:47 Ο venividivici43946: #125 28-04-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από deina: Θέλω άλλα 3 μαθήματα για πτυχίο. Θα δίνατε περισσότερα μαθήματα για να αλλάξετε κάποιες βαθμολογίες που δεν σας αρέσουν ? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:33 Η BLUE SEA έγραψε: #126 18-06-13 16:33 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Ο Jack of Spades: #127 18-06-13 16:52 Παιδιά να πω κι εγώ το παράπονο μου,μια που ανοίξατε συζήτηση για κόψιμο μαθημάτων και επανεξετάσεις/αναβαθμολογήσεις και ο μέσος όρος μου έχει πλέον διαμορφωθεί πλήρως... Εδώ πέρα οι μισοί μας καθηγητές δε δέχονται τις "ρήτρες",οι βαθμοί των μαθημάτων στο 95% των περιπτώσεων δεν αναρτώνται πουθενά ώστε να μπορούμε να πάμε και να πούμε στο διδάσκοντα "ξέρεις κόψε με,δε μ'αρέσει το 5άρι" και άπαξ και μπει το 5 στην καρτέλα μετά ΤΕΛΟΣ,δεν έχουμε δικαίωμα να "σβήσουμε" το βαθμό και να γράψουμε καλύτερα σε επόμενη ευκαιρία!Να μην επεκταθώ και στο γεγονός ότι υπάρχουν και 4-5 καθηγητές (με καμιά δεκαριά μαθήματα τουλάχιστον,να'ταν 2 και 3 πάει στα κομμάτια) στους οποίους μπορεί να είσαι ο καλύτερος και να καταλήξεις με 5 ή έχουν βαθμολογικό ταβάνι το 7 π.χ. (γιατί λίγο πολύ σε όλες τις σχολές υπάρχουν οι "περίεργοι")! Σε κάποιο σημείο της εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος μου διάβασα πως σχεδόν κανείς δεν τελειώνει με άριστα (8,5+)!Φανταστείτε ότι στην ορκωμοσία του Μαΐου αυτός που είπε τον όρκο είχε 7,4! Κι εγώ κάπου εκεί είμαι π.χ. και να σκεφτείτε ότι με ρίχνουν κάτι χαζά μαθήματα (τύπου "Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων","Ασφάλεια Εργασίας Προστασία Περιβάλλοντος" κ.λπ.) δεν είναι κρίμα να μη μπορώ να τα ξαναδώσω τώρα που κάθομαι και περιμένω το Δεκέμβρη να ορκιστώ; Συμβαίνει και σε σας αυτό;Ρωτώ γιατί θα με ανακούφιζε ομολογώ αν ήξερα ότι δεν είμαστε οι μόνοι jerks τριγύρω! Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 17:03 Η BLUE SEA έγραψε: #128 18-06-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ρε μεγάλε! Κι εσύ το ίδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:27 Ο PieMaker έγραψε: #129 28-06-13 10:27 Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:57 Ο bagtzim έγραψε: #130 28-06-13 10:57 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Click για ανάπτυξη... τι σχολή τελείωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 14:02 Ο PieMaker έγραψε: #131 28-06-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pupilloscope: Αν παρεις παραπανω μαθηματα,θα καταφερεις να ανταπεξελθεις σε ολα με 8-9 αφου σε ενδιαφερει το αριστα; Δεν ειναι ριψοκινδυνο; Μπορει εν τελει λογω κουρασης να περασεις την πλειοψηφια τους με 6-7. Στην θεση σου,δεν θα το επιχειρουσα. Click για ανάπτυξη... Ισως έχεις δίκαιο θα δείξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 28 Απριλίου 2013 στις 21:47 Ο venividivici43946: #125 28-04-13 21:47 Αρχική Δημοσίευση από deina: Θέλω άλλα 3 μαθήματα για πτυχίο. Θα δίνατε περισσότερα μαθήματα για να αλλάξετε κάποιες βαθμολογίες που δεν σας αρέσουν ? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:33 Η BLUE SEA έγραψε: #126 18-06-13 16:33 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Ο Jack of Spades: #127 18-06-13 16:52 Παιδιά να πω κι εγώ το παράπονο μου,μια που ανοίξατε συζήτηση για κόψιμο μαθημάτων και επανεξετάσεις/αναβαθμολογήσεις και ο μέσος όρος μου έχει πλέον διαμορφωθεί πλήρως... Εδώ πέρα οι μισοί μας καθηγητές δε δέχονται τις "ρήτρες",οι βαθμοί των μαθημάτων στο 95% των περιπτώσεων δεν αναρτώνται πουθενά ώστε να μπορούμε να πάμε και να πούμε στο διδάσκοντα "ξέρεις κόψε με,δε μ'αρέσει το 5άρι" και άπαξ και μπει το 5 στην καρτέλα μετά ΤΕΛΟΣ,δεν έχουμε δικαίωμα να "σβήσουμε" το βαθμό και να γράψουμε καλύτερα σε επόμενη ευκαιρία!Να μην επεκταθώ και στο γεγονός ότι υπάρχουν και 4-5 καθηγητές (με καμιά δεκαριά μαθήματα τουλάχιστον,να'ταν 2 και 3 πάει στα κομμάτια) στους οποίους μπορεί να είσαι ο καλύτερος και να καταλήξεις με 5 ή έχουν βαθμολογικό ταβάνι το 7 π.χ. (γιατί λίγο πολύ σε όλες τις σχολές υπάρχουν οι "περίεργοι")! Σε κάποιο σημείο της εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος μου διάβασα πως σχεδόν κανείς δεν τελειώνει με άριστα (8,5+)!Φανταστείτε ότι στην ορκωμοσία του Μαΐου αυτός που είπε τον όρκο είχε 7,4! Κι εγώ κάπου εκεί είμαι π.χ. και να σκεφτείτε ότι με ρίχνουν κάτι χαζά μαθήματα (τύπου "Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων","Ασφάλεια Εργασίας Προστασία Περιβάλλοντος" κ.λπ.) δεν είναι κρίμα να μη μπορώ να τα ξαναδώσω τώρα που κάθομαι και περιμένω το Δεκέμβρη να ορκιστώ; Συμβαίνει και σε σας αυτό;Ρωτώ γιατί θα με ανακούφιζε ομολογώ αν ήξερα ότι δεν είμαστε οι μόνοι jerks τριγύρω! Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 17:03 Η BLUE SEA έγραψε: #128 18-06-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ρε μεγάλε! Κι εσύ το ίδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:27 Ο PieMaker έγραψε: #129 28-06-13 10:27 Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:57 Ο bagtzim έγραψε: #130 28-06-13 10:57 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Click για ανάπτυξη... τι σχολή τελείωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 14:02 Ο PieMaker έγραψε: #131 28-06-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deina: Θέλω άλλα 3 μαθήματα για πτυχίο. Θα δίνατε περισσότερα μαθήματα για να αλλάξετε κάποιες βαθμολογίες που δεν σας αρέσουν ? Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:33 Η BLUE SEA έγραψε: #126 18-06-13 16:33 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Ο Jack of Spades: #127 18-06-13 16:52 Παιδιά να πω κι εγώ το παράπονο μου,μια που ανοίξατε συζήτηση για κόψιμο μαθημάτων και επανεξετάσεις/αναβαθμολογήσεις και ο μέσος όρος μου έχει πλέον διαμορφωθεί πλήρως... Εδώ πέρα οι μισοί μας καθηγητές δε δέχονται τις "ρήτρες",οι βαθμοί των μαθημάτων στο 95% των περιπτώσεων δεν αναρτώνται πουθενά ώστε να μπορούμε να πάμε και να πούμε στο διδάσκοντα "ξέρεις κόψε με,δε μ'αρέσει το 5άρι" και άπαξ και μπει το 5 στην καρτέλα μετά ΤΕΛΟΣ,δεν έχουμε δικαίωμα να "σβήσουμε" το βαθμό και να γράψουμε καλύτερα σε επόμενη ευκαιρία!Να μην επεκταθώ και στο γεγονός ότι υπάρχουν και 4-5 καθηγητές (με καμιά δεκαριά μαθήματα τουλάχιστον,να'ταν 2 και 3 πάει στα κομμάτια) στους οποίους μπορεί να είσαι ο καλύτερος και να καταλήξεις με 5 ή έχουν βαθμολογικό ταβάνι το 7 π.χ. (γιατί λίγο πολύ σε όλες τις σχολές υπάρχουν οι "περίεργοι")! Σε κάποιο σημείο της εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος μου διάβασα πως σχεδόν κανείς δεν τελειώνει με άριστα (8,5+)!Φανταστείτε ότι στην ορκωμοσία του Μαΐου αυτός που είπε τον όρκο είχε 7,4! Κι εγώ κάπου εκεί είμαι π.χ. και να σκεφτείτε ότι με ρίχνουν κάτι χαζά μαθήματα (τύπου "Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων","Ασφάλεια Εργασίας Προστασία Περιβάλλοντος" κ.λπ.) δεν είναι κρίμα να μη μπορώ να τα ξαναδώσω τώρα που κάθομαι και περιμένω το Δεκέμβρη να ορκιστώ; Συμβαίνει και σε σας αυτό;Ρωτώ γιατί θα με ανακούφιζε ομολογώ αν ήξερα ότι δεν είμαστε οι μόνοι jerks τριγύρω! Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 17:03 Η BLUE SEA έγραψε: #128 18-06-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ρε μεγάλε! Κι εσύ το ίδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:27 Ο PieMaker έγραψε: #129 28-06-13 10:27 Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:57 Ο bagtzim έγραψε: #130 28-06-13 10:57 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Click για ανάπτυξη... τι σχολή τελείωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 14:02 Ο PieMaker έγραψε: #131 28-06-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.407 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:52 Ο Jack of Spades: #127 18-06-13 16:52 Παιδιά να πω κι εγώ το παράπονο μου,μια που ανοίξατε συζήτηση για κόψιμο μαθημάτων και επανεξετάσεις/αναβαθμολογήσεις και ο μέσος όρος μου έχει πλέον διαμορφωθεί πλήρως... Εδώ πέρα οι μισοί μας καθηγητές δε δέχονται τις "ρήτρες",οι βαθμοί των μαθημάτων στο 95% των περιπτώσεων δεν αναρτώνται πουθενά ώστε να μπορούμε να πάμε και να πούμε στο διδάσκοντα "ξέρεις κόψε με,δε μ'αρέσει το 5άρι" και άπαξ και μπει το 5 στην καρτέλα μετά ΤΕΛΟΣ,δεν έχουμε δικαίωμα να "σβήσουμε" το βαθμό και να γράψουμε καλύτερα σε επόμενη ευκαιρία!Να μην επεκταθώ και στο γεγονός ότι υπάρχουν και 4-5 καθηγητές (με καμιά δεκαριά μαθήματα τουλάχιστον,να'ταν 2 και 3 πάει στα κομμάτια) στους οποίους μπορεί να είσαι ο καλύτερος και να καταλήξεις με 5 ή έχουν βαθμολογικό ταβάνι το 7 π.χ. (γιατί λίγο πολύ σε όλες τις σχολές υπάρχουν οι "περίεργοι")! Σε κάποιο σημείο της εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος μου διάβασα πως σχεδόν κανείς δεν τελειώνει με άριστα (8,5+)!Φανταστείτε ότι στην ορκωμοσία του Μαΐου αυτός που είπε τον όρκο είχε 7,4! Κι εγώ κάπου εκεί είμαι π.χ. και να σκεφτείτε ότι με ρίχνουν κάτι χαζά μαθήματα (τύπου "Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων","Ασφάλεια Εργασίας Προστασία Περιβάλλοντος" κ.λπ.) δεν είναι κρίμα να μη μπορώ να τα ξαναδώσω τώρα που κάθομαι και περιμένω το Δεκέμβρη να ορκιστώ; Συμβαίνει και σε σας αυτό;Ρωτώ γιατί θα με ανακούφιζε ομολογώ αν ήξερα ότι δεν είμαστε οι μόνοι jerks τριγύρω! Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 17:03 Η BLUE SEA έγραψε: #128 18-06-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ρε μεγάλε! Κι εσύ το ίδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:27 Ο PieMaker έγραψε: #129 28-06-13 10:27 Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:57 Ο bagtzim έγραψε: #130 28-06-13 10:57 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Click για ανάπτυξη... τι σχολή τελείωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 14:02 Ο PieMaker έγραψε: #131 28-06-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά να πω κι εγώ το παράπονο μου,μια που ανοίξατε συζήτηση για κόψιμο μαθημάτων και επανεξετάσεις/αναβαθμολογήσεις και ο μέσος όρος μου έχει πλέον διαμορφωθεί πλήρως... Εδώ πέρα οι μισοί μας καθηγητές δε δέχονται τις "ρήτρες",οι βαθμοί των μαθημάτων στο 95% των περιπτώσεων δεν αναρτώνται πουθενά ώστε να μπορούμε να πάμε και να πούμε στο διδάσκοντα "ξέρεις κόψε με,δε μ'αρέσει το 5άρι" και άπαξ και μπει το 5 στην καρτέλα μετά ΤΕΛΟΣ,δεν έχουμε δικαίωμα να "σβήσουμε" το βαθμό και να γράψουμε καλύτερα σε επόμενη ευκαιρία!Να μην επεκταθώ και στο γεγονός ότι υπάρχουν και 4-5 καθηγητές (με καμιά δεκαριά μαθήματα τουλάχιστον,να'ταν 2 και 3 πάει στα κομμάτια) στους οποίους μπορεί να είσαι ο καλύτερος και να καταλήξεις με 5 ή έχουν βαθμολογικό ταβάνι το 7 π.χ. (γιατί λίγο πολύ σε όλες τις σχολές υπάρχουν οι "περίεργοι")! Σε κάποιο σημείο της εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος μου διάβασα πως σχεδόν κανείς δεν τελειώνει με άριστα (8,5+)!Φανταστείτε ότι στην ορκωμοσία του Μαΐου αυτός που είπε τον όρκο είχε 7,4! Κι εγώ κάπου εκεί είμαι π.χ. και να σκεφτείτε ότι με ρίχνουν κάτι χαζά μαθήματα (τύπου "Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων","Ασφάλεια Εργασίας Προστασία Περιβάλλοντος" κ.λπ.) δεν είναι κρίμα να μη μπορώ να τα ξαναδώσω τώρα που κάθομαι και περιμένω το Δεκέμβρη να ορκιστώ; Συμβαίνει και σε σας αυτό;Ρωτώ γιατί θα με ανακούφιζε ομολογώ αν ήξερα ότι δεν είμαστε οι μόνοι jerks τριγύρω! Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: 2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Click για ανάπτυξη... Άντε με το καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 17:03 Η BLUE SEA έγραψε: #128 18-06-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ρε μεγάλε! Κι εσύ το ίδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:27 Ο PieMaker έγραψε: #129 28-06-13 10:27 Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:57 Ο bagtzim έγραψε: #130 28-06-13 10:57 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Click για ανάπτυξη... τι σχολή τελείωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 14:02 Ο PieMaker έγραψε: #131 28-06-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άντε με το καλό! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ, ρε μεγάλε! Κι εσύ το ίδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:27 Ο PieMaker έγραψε: #129 28-06-13 10:27 Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:57 Ο bagtzim έγραψε: #130 28-06-13 10:57 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Click για ανάπτυξη... τι σχολή τελείωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 14:02 Ο PieMaker έγραψε: #131 28-06-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 10:57 Ο bagtzim έγραψε: #130 28-06-13 10:57 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Click για ανάπτυξη... τι σχολή τελείωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 14:02 Ο PieMaker έγραψε: #131 28-06-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!! Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!! Σας αγαπω ολους, να ξερετε... Click για ανάπτυξη... τι σχολή τελείωσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 14:02 Ο PieMaker έγραψε: #131 28-06-13 14:02 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: τι σχολή τελείωσες; Click για ανάπτυξη... Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 22:55 Ο bagtzim έγραψε: #132 11-07-13 22:55 Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν τρελαίνομαι ουτως η αλλως το παιδαγωγικό στα 4 χρόνια βγαίνει σ όλες τις πόλεις! η βλακέια είναι οτι τώρα δεν διορίζεστε όμως και είναι κρίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 20:16 Ο νικος ρεθυμνο: #133 12-07-13 20:16 27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
27 ακομη,σε 2 χρονια με φανταζομαι να ορκιζομαι στο θεατρο της Φορτετζας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bagtzim Νεοφερμένο μέλος Ο bagtzim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο bagtzim έγραψε: #134 12-07-13 22:18 δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Ο νικος ρεθυμνο: #135 12-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bagtzim: δεν πειράζει εύκολα θα είναι! Click για ανάπτυξη... Για τη σχολη μου λες; Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο) Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deina Νεοφερμένο μέλος Η deina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2013 στις 23:14 Η deina έγραψε: #136 17-07-13 23:14 0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
0 μαθήματα για πτυχίο !!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilla My Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:02 Η Lilla My έγραψε: #137 04-10-13 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lilla My: Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!! Click για ανάπτυξη... Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν; Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο! Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Ο nikosxdxd: #138 04-10-13 12:23 29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: makao George_dr catlover033 love_to_learn ggl Schlimazel eukleidhs1821 Cathleen Spyroskal Αλκης Κ. the purge DENVER Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
29. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2013 στις 13:13 Ο Θεμιστοπόλος: #139 04-10-13 13:13 38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
38 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CandyCloud Εκκολαπτόμενο μέλος Η CandyCloud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 208 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:53 Η CandyCloud: #140 08-10-13 22:53 37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.