deina
Νεοφερμένος
να βάζουν 9 ή 10. Αν π.χ. είναι προφορικά και δεν σε έχει ξαναδεί, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πάνω από 7 ή 8 ( ενώ φυσικά απαντάς τέλεια, έτσι?)Το ότι "κόβονται" οι αδιάβαστοι φοιτητές είναι άλλο κεφάλαιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν χρωστάω από προηγούμενα έτη. Απλά, στο τελευταίο εξάμηνο που είμαι, μας δίνουν
τη δυνατότητα να επιλέξουμε μέχρι 14 μαθήματα. Ο προβληματισμός μου ίσως να είναι
ακραίως για κάποιους : έχω τη δυνατότητα να πιάσω το άριστα, αν δώσω παραπάνω μαθήματα,
δεν ξέρω αν αξίζει κάτι αυτό πραγματικά...
Αν παρεις παραπανω μαθηματα,θα καταφερεις να ανταπεξελθεις σε ολα με 8-9 αφου σε ενδιαφερει το αριστα;
Δεν ειναι ριψοκινδυνο;
Μπορει εν τελει λογω κουρασης να περασεις την πλειοψηφια τους με 6-7.
Στην θεση σου,δεν θα το επιχειρουσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Unfair !!
deina
Νεοφερμένος
Αν παρεις παραπανω μαθηματα,θα καταφερεις να ανταπεξελθεις σε ολα με 8-9 αφου σε ενδιαφερει το αριστα;
Δεν ειναι ριψοκινδυνο;
Μπορει εν τελει λογω κουρασης να περασεις την πλειοψηφια τους με 6-7.
Στην θεση σου,δεν θα το επιχειρουσα.
Ισως έχεις δίκαιο θα δείξει...
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Θέλω άλλα 3 μαθήματα για πτυχίο.
Θα δίνατε περισσότερα μαθήματα για να αλλάξετε κάποιες βαθμολογίες που δεν σας αρέσουν ?
Όχι.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Εδώ πέρα οι μισοί μας καθηγητές δε δέχονται τις "ρήτρες",οι βαθμοί των μαθημάτων στο 95% των περιπτώσεων δεν αναρτώνται πουθενά ώστε να μπορούμε να πάμε και να πούμε στο διδάσκοντα "ξέρεις κόψε με,δε μ'αρέσει το 5άρι" και άπαξ και μπει το 5 στην καρτέλα μετά ΤΕΛΟΣ,δεν έχουμε δικαίωμα να "σβήσουμε" το βαθμό και να γράψουμε καλύτερα σε επόμενη ευκαιρία!Να μην επεκταθώ και στο γεγονός ότι υπάρχουν και 4-5 καθηγητές (με καμιά δεκαριά μαθήματα τουλάχιστον,να'ταν 2 και 3 πάει στα κομμάτια) στους οποίους μπορεί να είσαι ο καλύτερος και να καταλήξεις με 5 ή έχουν βαθμολογικό ταβάνι το 7 π.χ. (γιατί λίγο πολύ σε όλες τις σχολές υπάρχουν οι "περίεργοι")!
Σε κάποιο σημείο της εξωτερικής αξιολόγησης του τμήματος μου διάβασα πως σχεδόν κανείς δεν τελειώνει με άριστα (8,5+)!Φανταστείτε ότι στην ορκωμοσία του Μαΐου αυτός που είπε τον όρκο είχε 7,4!
Κι εγώ κάπου εκεί είμαι π.χ. και να σκεφτείτε ότι με ρίχνουν κάτι χαζά μαθήματα (τύπου "Διοίκηση Βιομηχανικών Επιχειρήσεων","Ασφάλεια Εργασίας Προστασία Περιβάλλοντος" κ.λπ.) δεν είναι κρίμα να μη μπορώ να τα ξαναδώσω τώρα που κάθομαι και περιμένω το Δεκέμβρη να ορκιστώ;
Συμβαίνει και σε σας αυτό;Ρωτώ γιατί θα με ανακούφιζε ομολογώ αν ήξερα ότι δεν είμαστε οι μόνοι jerks τριγύρω!
Άντε με το καλό!2 θεματικές ενότητες και τη διπλωματική μου, η οποία σίγουρα θα είναι στον τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε με το καλό!
Ευχαριστώ, ρε μεγάλε! Κι εσύ το ίδιο!
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!!
Σας αγαπω ολους, να ξερετε...
Πριν απο λιγο βγηκαν τα αποτελεσματα των 2 πρακτικων που περιμενα, οποτε απο σημερα ειμαι και επισημα πτυχιουχος !!!!!!!!
Πτυχιο, λοιπον, στα 4 χρονια μετα απο πολλη προσπαθεια με 8,59!!!!
Σας αγαπω ολους, να ξερετε...
τι σχολή τελείωσες;
PieMaker
Δραστήριο μέλος
τι σχολή τελείωσες;
Το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης, μην τρελαινεσαι για τα 4 χρονια...
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Για τη σχολη μου λες;δεν πειράζει εύκολα θα είναι!
Συγκριτικα με αλλες,αυτο που λες αληθευει,αλλα υπαρχουν μαθηματα υπουλα,τα οποια σε χαντακωνουν(ειτε δεν τα περνας δηλαδη ή γραφεις σχετικα χαμηλο βαθμο)
Ας περιμενω τα επομενα 2 χρονια λοιπον,προκειμενου να διατυπωσω αποψη.
deina
Νεοφερμένος
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από τις 16.2.2012 είχα μόνο την πτυχιακή και χθες κατάφερα επιτέλους να την παραδώσω! Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λεν;Μόνο (ή "μόνο") η πτυχιακή πλέον!!
Τώρα περιμένω να βγει η βαθμολογία στις 8.11. και μετά μπορώ να κάνω την αίτηση να μου στείλουν το πτυχίο!
Καλά, έχω και την παρουσίαση στο ενδιάμεσο, αλλά αυτό δε μετράει.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.