thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:42 Ο thanous18: #181 11-09-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από giouliii: χμμ..πρωτη μερα στη σχολη...θα ξυπνησω καμια ωρα νωριτερα θα ετοιμαστω ακουγοντασ μουσικουλα και θα ξεκινησω με πολυυ καλη διαθεσηη..και με πολυ αγχοσ σιγουρα οπωσ εχω για οποια μεγαλη αλλαγη..και εννοειται θα ειμαι πολυ ψαρωμενη .ελπιζω/φανταζομαι οχι μονο εγω Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις και εγω μια απο τα ιδια!!!Που θα παμε?Με ποιους θα μιλησουμε?Τι ανθρωποι θα ειναι αυτοι?ωραια κοριτσια θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο κωστακης έγραψε: #182 11-09-09 01:51 εγω πιστευω θα μου κακοφανει τις πρωτες μερες πολυ γιατι ειμαι πολυ τυπος της συνηθειας δυστυχως και τυ μονιμου! αλλα μετα θα το ξεπερασω αλλωστε θυσιασα πολλα για να περασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Η giouliii έγραψε: #183 11-09-09 02:14 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εγω πιστευω θα μου κακοφανει τις πρωτες μερες πολυ γιατι ειμαι πολυ τυπος της συνηθειας δυστυχως και τυ μονιμου! αλλα μετα θα το ξεπερασω αλλωστε θυσιασα πολλα για να περασω Click για ανάπτυξη... κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:50 Ο thanous18: #184 11-09-09 02:50 Αρχική Δημοσίευση από giouliii: κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Μη φοβου την αλλαγη!!!!Μας κανει καλο πολλες φορες και ειναι απαραιτητη!!!!Αλλιως τπτ δεν προχωραει.οντως αυτο πιστευω και εγω καθε αρχη και δυσκολη αλλα καποια στιγμη θα παρουμε το κολαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η stella έγραψε: #185 11-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από giouliii: κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Click για ανάπτυξη... μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:48 Η giouliii έγραψε: #186 11-09-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Click για ανάπτυξη... ααα καλο αυτοο.. δεν εχεισ αγχοσ τι ατομα θα γνωρισεισ ,ποσο θα ταιριαξεισ κλπ κλπ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:11 Η nefi έγραψε: #187 11-09-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Που ειχες περασει ρε συ ?? :!: Εγω την πηρα αρκετα γρηγορα και δεν το πιστευα.. Παρε τηλεφωνο στην σχολη σου ρε συ να δεις τι παιζει.. Στην τελικη ριξε και κανα παραμαζομα..:xixi::xixi: Αλλα να σε ρωτησω κατι ??? Το γραμμα το εστειλες συστημενο ή οχι ??:what::what: Click για ανάπτυξη... ειχα περασει αυτοματισμου χαλκιδας. στα κεπ πηγα κ εκανα τν διαγραφη μαλλον θα τς παρω τηλ τν δευτερα, αργησε πολυ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mazin: εγς το εστιλα την δευτερα και σιμερα μ εστιλαν μνμ απο το κεπ να παρω την διαγραφη μου !! προλαβενετε ολοι σας ΤΩΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν οτι θα μου την στειλουν σπιτι κ οτι δν χρειαζεται να πηγαινω στα κεπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η GiorGia έγραψε: #188 14-09-09 17:06 Αν κπ πέρασε ιατρική ιωαννίνων ας με κν αdd ως φιλη!!!! Πρεπει ν δυκτιωνόμαστε σιγα-σιγαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η !~Giwt@~!: #189 15-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από priest91: κατι ακυρο ,επειδη για την εγγραφη χρειαζεται ακτινογραφια κ εγω μενω αθηνα κ περασα γιαννενα,θα πρεπει να βγαλω την ακτινογραφια στα γιαννενα η αθηνα? Click για ανάπτυξη... έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Ο priest91 έγραψε: #190 15-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Click για ανάπτυξη... οποτε βγαζω την ακτινογραφια και το δελτιο εξετασης κ ειμαι οκ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναί (και εννοείται τα δικαιολογητικά)! Click για ανάπτυξη... ok,ευχαριστω πολυ...να τα πουμε και στα γιαννενα και απο κοντα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2010 GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:27 Η GiorGia έγραψε: #191 15-09-09 20:27 αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giouliii: χμμ..πρωτη μερα στη σχολη...θα ξυπνησω καμια ωρα νωριτερα θα ετοιμαστω ακουγοντασ μουσικουλα και θα ξεκινησω με πολυυ καλη διαθεσηη..και με πολυ αγχοσ σιγουρα οπωσ εχω για οποια μεγαλη αλλαγη..και εννοειται θα ειμαι πολυ ψαρωμενη .ελπιζω/φανταζομαι οχι μονο εγω Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις και εγω μια απο τα ιδια!!!Που θα παμε?Με ποιους θα μιλησουμε?Τι ανθρωποι θα ειναι αυτοι?ωραια κοριτσια θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:51 Ο κωστακης έγραψε: #182 11-09-09 01:51 εγω πιστευω θα μου κακοφανει τις πρωτες μερες πολυ γιατι ειμαι πολυ τυπος της συνηθειας δυστυχως και τυ μονιμου! αλλα μετα θα το ξεπερασω αλλωστε θυσιασα πολλα για να περασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Η giouliii έγραψε: #183 11-09-09 02:14 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εγω πιστευω θα μου κακοφανει τις πρωτες μερες πολυ γιατι ειμαι πολυ τυπος της συνηθειας δυστυχως και τυ μονιμου! αλλα μετα θα το ξεπερασω αλλωστε θυσιασα πολλα για να περασω Click για ανάπτυξη... κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:50 Ο thanous18: #184 11-09-09 02:50 Αρχική Δημοσίευση από giouliii: κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Μη φοβου την αλλαγη!!!!Μας κανει καλο πολλες φορες και ειναι απαραιτητη!!!!Αλλιως τπτ δεν προχωραει.οντως αυτο πιστευω και εγω καθε αρχη και δυσκολη αλλα καποια στιγμη θα παρουμε το κολαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η stella έγραψε: #185 11-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από giouliii: κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Click για ανάπτυξη... μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:48 Η giouliii έγραψε: #186 11-09-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Click για ανάπτυξη... ααα καλο αυτοο.. δεν εχεισ αγχοσ τι ατομα θα γνωρισεισ ,ποσο θα ταιριαξεισ κλπ κλπ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:11 Η nefi έγραψε: #187 11-09-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Που ειχες περασει ρε συ ?? :!: Εγω την πηρα αρκετα γρηγορα και δεν το πιστευα.. Παρε τηλεφωνο στην σχολη σου ρε συ να δεις τι παιζει.. Στην τελικη ριξε και κανα παραμαζομα..:xixi::xixi: Αλλα να σε ρωτησω κατι ??? Το γραμμα το εστειλες συστημενο ή οχι ??:what::what: Click για ανάπτυξη... ειχα περασει αυτοματισμου χαλκιδας. στα κεπ πηγα κ εκανα τν διαγραφη μαλλον θα τς παρω τηλ τν δευτερα, αργησε πολυ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mazin: εγς το εστιλα την δευτερα και σιμερα μ εστιλαν μνμ απο το κεπ να παρω την διαγραφη μου !! προλαβενετε ολοι σας ΤΩΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν οτι θα μου την στειλουν σπιτι κ οτι δν χρειαζεται να πηγαινω στα κεπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η GiorGia έγραψε: #188 14-09-09 17:06 Αν κπ πέρασε ιατρική ιωαννίνων ας με κν αdd ως φιλη!!!! Πρεπει ν δυκτιωνόμαστε σιγα-σιγαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η !~Giwt@~!: #189 15-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από priest91: κατι ακυρο ,επειδη για την εγγραφη χρειαζεται ακτινογραφια κ εγω μενω αθηνα κ περασα γιαννενα,θα πρεπει να βγαλω την ακτινογραφια στα γιαννενα η αθηνα? Click για ανάπτυξη... έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Ο priest91 έγραψε: #190 15-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Click για ανάπτυξη... οποτε βγαζω την ακτινογραφια και το δελτιο εξετασης κ ειμαι οκ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναί (και εννοείται τα δικαιολογητικά)! Click για ανάπτυξη... ok,ευχαριστω πολυ...να τα πουμε και στα γιαννενα και απο κοντα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2010 GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:27 Η GiorGia έγραψε: #191 15-09-09 20:27 αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω πιστευω θα μου κακοφανει τις πρωτες μερες πολυ γιατι ειμαι πολυ τυπος της συνηθειας δυστυχως και τυ μονιμου! αλλα μετα θα το ξεπερασω αλλωστε θυσιασα πολλα για να περασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:14 Η giouliii έγραψε: #183 11-09-09 02:14 Αρχική Δημοσίευση από koulis: εγω πιστευω θα μου κακοφανει τις πρωτες μερες πολυ γιατι ειμαι πολυ τυπος της συνηθειας δυστυχως και τυ μονιμου! αλλα μετα θα το ξεπερασω αλλωστε θυσιασα πολλα για να περασω Click για ανάπτυξη... κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:50 Ο thanous18: #184 11-09-09 02:50 Αρχική Δημοσίευση από giouliii: κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Μη φοβου την αλλαγη!!!!Μας κανει καλο πολλες φορες και ειναι απαραιτητη!!!!Αλλιως τπτ δεν προχωραει.οντως αυτο πιστευω και εγω καθε αρχη και δυσκολη αλλα καποια στιγμη θα παρουμε το κολαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η stella έγραψε: #185 11-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από giouliii: κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Click για ανάπτυξη... μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:48 Η giouliii έγραψε: #186 11-09-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Click για ανάπτυξη... ααα καλο αυτοο.. δεν εχεισ αγχοσ τι ατομα θα γνωρισεισ ,ποσο θα ταιριαξεισ κλπ κλπ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:11 Η nefi έγραψε: #187 11-09-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Που ειχες περασει ρε συ ?? :!: Εγω την πηρα αρκετα γρηγορα και δεν το πιστευα.. Παρε τηλεφωνο στην σχολη σου ρε συ να δεις τι παιζει.. Στην τελικη ριξε και κανα παραμαζομα..:xixi::xixi: Αλλα να σε ρωτησω κατι ??? Το γραμμα το εστειλες συστημενο ή οχι ??:what::what: Click για ανάπτυξη... ειχα περασει αυτοματισμου χαλκιδας. στα κεπ πηγα κ εκανα τν διαγραφη μαλλον θα τς παρω τηλ τν δευτερα, αργησε πολυ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mazin: εγς το εστιλα την δευτερα και σιμερα μ εστιλαν μνμ απο το κεπ να παρω την διαγραφη μου !! προλαβενετε ολοι σας ΤΩΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν οτι θα μου την στειλουν σπιτι κ οτι δν χρειαζεται να πηγαινω στα κεπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η GiorGia έγραψε: #188 14-09-09 17:06 Αν κπ πέρασε ιατρική ιωαννίνων ας με κν αdd ως φιλη!!!! Πρεπει ν δυκτιωνόμαστε σιγα-σιγαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η !~Giwt@~!: #189 15-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από priest91: κατι ακυρο ,επειδη για την εγγραφη χρειαζεται ακτινογραφια κ εγω μενω αθηνα κ περασα γιαννενα,θα πρεπει να βγαλω την ακτινογραφια στα γιαννενα η αθηνα? Click για ανάπτυξη... έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Ο priest91 έγραψε: #190 15-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Click για ανάπτυξη... οποτε βγαζω την ακτινογραφια και το δελτιο εξετασης κ ειμαι οκ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναί (και εννοείται τα δικαιολογητικά)! Click για ανάπτυξη... ok,ευχαριστω πολυ...να τα πουμε και στα γιαννενα και απο κοντα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2010 GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:27 Η GiorGia έγραψε: #191 15-09-09 20:27 αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koulis: εγω πιστευω θα μου κακοφανει τις πρωτες μερες πολυ γιατι ειμαι πολυ τυπος της συνηθειας δυστυχως και τυ μονιμου! αλλα μετα θα το ξεπερασω αλλωστε θυσιασα πολλα για να περασω Click για ανάπτυξη... κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:50 Ο thanous18: #184 11-09-09 02:50 Αρχική Δημοσίευση από giouliii: κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Μη φοβου την αλλαγη!!!!Μας κανει καλο πολλες φορες και ειναι απαραιτητη!!!!Αλλιως τπτ δεν προχωραει.οντως αυτο πιστευω και εγω καθε αρχη και δυσκολη αλλα καποια στιγμη θα παρουμε το κολαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η stella έγραψε: #185 11-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από giouliii: κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Click για ανάπτυξη... μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:48 Η giouliii έγραψε: #186 11-09-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Click για ανάπτυξη... ααα καλο αυτοο.. δεν εχεισ αγχοσ τι ατομα θα γνωρισεισ ,ποσο θα ταιριαξεισ κλπ κλπ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:11 Η nefi έγραψε: #187 11-09-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Που ειχες περασει ρε συ ?? :!: Εγω την πηρα αρκετα γρηγορα και δεν το πιστευα.. Παρε τηλεφωνο στην σχολη σου ρε συ να δεις τι παιζει.. Στην τελικη ριξε και κανα παραμαζομα..:xixi::xixi: Αλλα να σε ρωτησω κατι ??? Το γραμμα το εστειλες συστημενο ή οχι ??:what::what: Click για ανάπτυξη... ειχα περασει αυτοματισμου χαλκιδας. στα κεπ πηγα κ εκανα τν διαγραφη μαλλον θα τς παρω τηλ τν δευτερα, αργησε πολυ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mazin: εγς το εστιλα την δευτερα και σιμερα μ εστιλαν μνμ απο το κεπ να παρω την διαγραφη μου !! προλαβενετε ολοι σας ΤΩΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν οτι θα μου την στειλουν σπιτι κ οτι δν χρειαζεται να πηγαινω στα κεπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η GiorGia έγραψε: #188 14-09-09 17:06 Αν κπ πέρασε ιατρική ιωαννίνων ας με κν αdd ως φιλη!!!! Πρεπει ν δυκτιωνόμαστε σιγα-σιγαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η !~Giwt@~!: #189 15-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από priest91: κατι ακυρο ,επειδη για την εγγραφη χρειαζεται ακτινογραφια κ εγω μενω αθηνα κ περασα γιαννενα,θα πρεπει να βγαλω την ακτινογραφια στα γιαννενα η αθηνα? Click για ανάπτυξη... έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Ο priest91 έγραψε: #190 15-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Click για ανάπτυξη... οποτε βγαζω την ακτινογραφια και το δελτιο εξετασης κ ειμαι οκ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναί (και εννοείται τα δικαιολογητικά)! Click για ανάπτυξη... ok,ευχαριστω πολυ...να τα πουμε και στα γιαννενα και απο κοντα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2010 GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:27 Η GiorGia έγραψε: #191 15-09-09 20:27 αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giouliii: κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Μη φοβου την αλλαγη!!!!Μας κανει καλο πολλες φορες και ειναι απαραιτητη!!!!Αλλιως τπτ δεν προχωραει.οντως αυτο πιστευω και εγω καθε αρχη και δυσκολη αλλα καποια στιγμη θα παρουμε το κολαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η stella έγραψε: #185 11-09-09 14:41 Αρχική Δημοσίευση από giouliii: κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Click για ανάπτυξη... μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:48 Η giouliii έγραψε: #186 11-09-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Click για ανάπτυξη... ααα καλο αυτοο.. δεν εχεισ αγχοσ τι ατομα θα γνωρισεισ ,ποσο θα ταιριαξεισ κλπ κλπ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:11 Η nefi έγραψε: #187 11-09-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Που ειχες περασει ρε συ ?? :!: Εγω την πηρα αρκετα γρηγορα και δεν το πιστευα.. Παρε τηλεφωνο στην σχολη σου ρε συ να δεις τι παιζει.. Στην τελικη ριξε και κανα παραμαζομα..:xixi::xixi: Αλλα να σε ρωτησω κατι ??? Το γραμμα το εστειλες συστημενο ή οχι ??:what::what: Click για ανάπτυξη... ειχα περασει αυτοματισμου χαλκιδας. στα κεπ πηγα κ εκανα τν διαγραφη μαλλον θα τς παρω τηλ τν δευτερα, αργησε πολυ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mazin: εγς το εστιλα την δευτερα και σιμερα μ εστιλαν μνμ απο το κεπ να παρω την διαγραφη μου !! προλαβενετε ολοι σας ΤΩΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν οτι θα μου την στειλουν σπιτι κ οτι δν χρειαζεται να πηγαινω στα κεπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η GiorGia έγραψε: #188 14-09-09 17:06 Αν κπ πέρασε ιατρική ιωαννίνων ας με κν αdd ως φιλη!!!! Πρεπει ν δυκτιωνόμαστε σιγα-σιγαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η !~Giwt@~!: #189 15-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από priest91: κατι ακυρο ,επειδη για την εγγραφη χρειαζεται ακτινογραφια κ εγω μενω αθηνα κ περασα γιαννενα,θα πρεπει να βγαλω την ακτινογραφια στα γιαννενα η αθηνα? Click για ανάπτυξη... έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Ο priest91 έγραψε: #190 15-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Click για ανάπτυξη... οποτε βγαζω την ακτινογραφια και το δελτιο εξετασης κ ειμαι οκ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναί (και εννοείται τα δικαιολογητικά)! Click για ανάπτυξη... ok,ευχαριστω πολυ...να τα πουμε και στα γιαννενα και απο κοντα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2010 GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:27 Η GiorGia έγραψε: #191 15-09-09 20:27 αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giouliii: κι εγω τησ συνηθειασ ειμαι αλλα οχι επειδη δεν μ αρεσουν οι αλλαγεσ απλα επειδη τισ φοβαμαι..αυτουσ που τισ τολμουν τσ ζηλευω..αλλα αυτη τη φαση που ετοιμαζομαι να φυγω την περιμενα καιροοο..καθε αρχη και δυσκολη παιδιααααααααα....αλλα ολοι λενε 8α ναι τα καλυτερα μασ χρονια..ε κατι 8α 3ερουν!!!!! Click για ανάπτυξη... μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:48 Η giouliii έγραψε: #186 11-09-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από stella: μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Click για ανάπτυξη... ααα καλο αυτοο.. δεν εχεισ αγχοσ τι ατομα θα γνωρισεισ ,ποσο θα ταιριαξεισ κλπ κλπ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:11 Η nefi έγραψε: #187 11-09-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Που ειχες περασει ρε συ ?? :!: Εγω την πηρα αρκετα γρηγορα και δεν το πιστευα.. Παρε τηλεφωνο στην σχολη σου ρε συ να δεις τι παιζει.. Στην τελικη ριξε και κανα παραμαζομα..:xixi::xixi: Αλλα να σε ρωτησω κατι ??? Το γραμμα το εστειλες συστημενο ή οχι ??:what::what: Click για ανάπτυξη... ειχα περασει αυτοματισμου χαλκιδας. στα κεπ πηγα κ εκανα τν διαγραφη μαλλον θα τς παρω τηλ τν δευτερα, αργησε πολυ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mazin: εγς το εστιλα την δευτερα και σιμερα μ εστιλαν μνμ απο το κεπ να παρω την διαγραφη μου !! προλαβενετε ολοι σας ΤΩΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν οτι θα μου την στειλουν σπιτι κ οτι δν χρειαζεται να πηγαινω στα κεπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η GiorGia έγραψε: #188 14-09-09 17:06 Αν κπ πέρασε ιατρική ιωαννίνων ας με κν αdd ως φιλη!!!! Πρεπει ν δυκτιωνόμαστε σιγα-σιγαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η !~Giwt@~!: #189 15-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από priest91: κατι ακυρο ,επειδη για την εγγραφη χρειαζεται ακτινογραφια κ εγω μενω αθηνα κ περασα γιαννενα,θα πρεπει να βγαλω την ακτινογραφια στα γιαννενα η αθηνα? Click για ανάπτυξη... έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Ο priest91 έγραψε: #190 15-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Click για ανάπτυξη... οποτε βγαζω την ακτινογραφια και το δελτιο εξετασης κ ειμαι οκ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναί (και εννοείται τα δικαιολογητικά)! Click για ανάπτυξη... ok,ευχαριστω πολυ...να τα πουμε και στα γιαννενα και απο κοντα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2010 GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:27 Η GiorGia έγραψε: #191 15-09-09 20:27 αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella: μπα εμένα μ αρέσουν πολύ οι αλλάγες!βαρέθηκα τη ζωη μου εδω πέρα τόσα χρόνια!κάθε αρχη και ωραία...δε φοβάμαι καθόλου και δεν είμαι της συνηθειας τύπος οπότε δε θα μου είναι δυσκολο πιστευω ν προσαρμοστώ σε νέες συνθήκες! Click για ανάπτυξη... ααα καλο αυτοο.. δεν εχεισ αγχοσ τι ατομα θα γνωρισεισ ,ποσο θα ταιριαξεισ κλπ κλπ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:11 Η nefi έγραψε: #187 11-09-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Που ειχες περασει ρε συ ?? :!: Εγω την πηρα αρκετα γρηγορα και δεν το πιστευα.. Παρε τηλεφωνο στην σχολη σου ρε συ να δεις τι παιζει.. Στην τελικη ριξε και κανα παραμαζομα..:xixi::xixi: Αλλα να σε ρωτησω κατι ??? Το γραμμα το εστειλες συστημενο ή οχι ??:what::what: Click για ανάπτυξη... ειχα περασει αυτοματισμου χαλκιδας. στα κεπ πηγα κ εκανα τν διαγραφη μαλλον θα τς παρω τηλ τν δευτερα, αργησε πολυ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mazin: εγς το εστιλα την δευτερα και σιμερα μ εστιλαν μνμ απο το κεπ να παρω την διαγραφη μου !! προλαβενετε ολοι σας ΤΩΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν οτι θα μου την στειλουν σπιτι κ οτι δν χρειαζεται να πηγαινω στα κεπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η GiorGia έγραψε: #188 14-09-09 17:06 Αν κπ πέρασε ιατρική ιωαννίνων ας με κν αdd ως φιλη!!!! Πρεπει ν δυκτιωνόμαστε σιγα-σιγαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η !~Giwt@~!: #189 15-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από priest91: κατι ακυρο ,επειδη για την εγγραφη χρειαζεται ακτινογραφια κ εγω μενω αθηνα κ περασα γιαννενα,θα πρεπει να βγαλω την ακτινογραφια στα γιαννενα η αθηνα? Click για ανάπτυξη... έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Ο priest91 έγραψε: #190 15-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Click για ανάπτυξη... οποτε βγαζω την ακτινογραφια και το δελτιο εξετασης κ ειμαι οκ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναί (και εννοείται τα δικαιολογητικά)! Click για ανάπτυξη... ok,ευχαριστω πολυ...να τα πουμε και στα γιαννενα και απο κοντα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2010 GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:27 Η GiorGia έγραψε: #191 15-09-09 20:27 αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Που ειχες περασει ρε συ ?? :!: Εγω την πηρα αρκετα γρηγορα και δεν το πιστευα.. Παρε τηλεφωνο στην σχολη σου ρε συ να δεις τι παιζει.. Στην τελικη ριξε και κανα παραμαζομα..:xixi::xixi: Αλλα να σε ρωτησω κατι ??? Το γραμμα το εστειλες συστημενο ή οχι ??:what::what: Click για ανάπτυξη... ειχα περασει αυτοματισμου χαλκιδας. στα κεπ πηγα κ εκανα τν διαγραφη μαλλον θα τς παρω τηλ τν δευτερα, αργησε πολυ... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από mazin: εγς το εστιλα την δευτερα και σιμερα μ εστιλαν μνμ απο το κεπ να παρω την διαγραφη μου !! προλαβενετε ολοι σας ΤΩΡΑ!!!! Click για ανάπτυξη... μου ειπαν οτι θα μου την στειλουν σπιτι κ οτι δν χρειαζεται να πηγαινω στα κεπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:06 Η GiorGia έγραψε: #188 14-09-09 17:06 Αν κπ πέρασε ιατρική ιωαννίνων ας με κν αdd ως φιλη!!!! Πρεπει ν δυκτιωνόμαστε σιγα-σιγαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η !~Giwt@~!: #189 15-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από priest91: κατι ακυρο ,επειδη για την εγγραφη χρειαζεται ακτινογραφια κ εγω μενω αθηνα κ περασα γιαννενα,θα πρεπει να βγαλω την ακτινογραφια στα γιαννενα η αθηνα? Click για ανάπτυξη... έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Ο priest91 έγραψε: #190 15-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Click για ανάπτυξη... οποτε βγαζω την ακτινογραφια και το δελτιο εξετασης κ ειμαι οκ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναί (και εννοείται τα δικαιολογητικά)! Click για ανάπτυξη... ok,ευχαριστω πολυ...να τα πουμε και στα γιαννενα και απο κοντα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2010 GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:27 Η GiorGia έγραψε: #191 15-09-09 20:27 αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν κπ πέρασε ιατρική ιωαννίνων ας με κν αdd ως φιλη!!!! Πρεπει ν δυκτιωνόμαστε σιγα-σιγαααααααα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:35 Η !~Giwt@~!: #189 15-09-09 13:35 Αρχική Δημοσίευση από priest91: κατι ακυρο ,επειδη για την εγγραφη χρειαζεται ακτινογραφια κ εγω μενω αθηνα κ περασα γιαννενα,θα πρεπει να βγαλω την ακτινογραφια στα γιαννενα η αθηνα? Click για ανάπτυξη... έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Ο priest91 έγραψε: #190 15-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Click για ανάπτυξη... οποτε βγαζω την ακτινογραφια και το δελτιο εξετασης κ ειμαι οκ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναί (και εννοείται τα δικαιολογητικά)! Click για ανάπτυξη... ok,ευχαριστω πολυ...να τα πουμε και στα γιαννενα και απο κοντα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2010 GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:27 Η GiorGia έγραψε: #191 15-09-09 20:27 αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από priest91: κατι ακυρο ,επειδη για την εγγραφη χρειαζεται ακτινογραφια κ εγω μενω αθηνα κ περασα γιαννενα,θα πρεπει να βγαλω την ακτινογραφια στα γιαννενα η αθηνα? Click για ανάπτυξη... έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
priest91 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:57 Ο priest91 έγραψε: #190 15-09-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Click για ανάπτυξη... οποτε βγαζω την ακτινογραφια και το δελτιο εξετασης κ ειμαι οκ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναί (και εννοείται τα δικαιολογητικά)! Click για ανάπτυξη... ok,ευχαριστω πολυ...να τα πουμε και στα γιαννενα και απο κοντα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2010 GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:27 Η GiorGia έγραψε: #191 15-09-09 20:27 αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: έγω πάντως την έκανα στην Αθήνα.Για την εγγραφή στο παν/μιο των Ιωαννίνων χρειάζεται ακόμη να έχεις μαζί σου το προβλεπόμενο Δελτίο Ιατρικής Εξέτασης από γιατρό παθολόγο (Κρατικού Νοσοκομείου ή ιδιώτη) με βάση ακτινογραφία θώρακα.(ενώ κανονικά θα μας γινόταν υγειονομικός έλεγχος από την υπηρεσία της σχολής ) δες την ανακοίνωση https://www.uoi.gr/gr/announcements/extended.php?post_id=2523 Click για ανάπτυξη... οποτε βγαζω την ακτινογραφια και το δελτιο εξετασης κ ειμαι οκ? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: ναί (και εννοείται τα δικαιολογητικά)! Click για ανάπτυξη... ok,ευχαριστω πολυ...να τα πουμε και στα γιαννενα και απο κοντα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiorGia Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:27 Η GiorGia έγραψε: #191 15-09-09 20:27 αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:49 Η Darkness έγραψε: #192 15-09-09 20:49 Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GiorGia: αν κανονισετε κτ για Γιαννενα ειμαι κ εγω μεσα-αν δεν υπαρχει προβλημα βεβαια!- Click για ανάπτυξη... και εγω μεσα.. Αλλα θα πρεπει να το κανονησετε μετα τα Χριστουγεννα για να ειμαι και εγω..:fss::fss: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Αλεξάνδρα: Να ρωτήσω; Το Δελτιο Ιατρικής Εξέτασης είναι ένα χαρτί που γράφει Ακτινολογική Έκθεση ή όχι; Click για ανάπτυξη... που το ειδες αυτο?? :what: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
batraxaki Νεοφερμένο μέλος Η batraxaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η batraxaki: #193 16-09-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hale: Η πρώτη μέρα στο πολυτεχνίο (Κρήτη) θα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας μου ζωής (αφού θα είμαι μακριά από το σπίτι μου) και θα είναι καλή. Τώρα, όσο για φιλίες ελπίζω να έρθουν γρήγορα γιατί μόνος μου θα τρελαθώ! Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε!? Είδωμεν......! Click για ανάπτυξη... +1 με λίγο περισσότερο άγχος. Άντε, Χανιά, σας ερχόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:56 Ο Guest 392017: #194 16-09-09 17:56 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pauline Δραστήριο μέλος Η pauline αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:21 Η pauline έγραψε: #195 16-09-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... τέλειο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabbath Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:34 Ο sabbath έγραψε: #196 16-09-09 18:34 την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
την 3τη μερα θα ξερω και την διπλα σχολη !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:09 Η anna_md έγραψε: #197 16-09-09 19:09 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... χαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:52 Η aLe3ouLa έγραψε: #198 16-09-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Salomon Jonas fortheloveofshizaya Kafkinos Dimitris2007 petl Georgiaaa_ manozzz Ilma tomftw Totreno Chris180 Τρελας123 florist dmav Magigi Γιώτα Γιαννακού DeWiN Twittn mimikos estrela the.m024 nicole1982 TheUnknown SKG ladybookworm jYanniss power puff girls Freddys Memetchi Αννα1 Atarax Civilman Ziggy 1 xmen902 iminspain floydiantree ckotsakos Arvacon stefan tweetyslvstr mpampouras Lathy Annaaa345667 jul25 Lydia6902 hirasawayui hecktors TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:48 Η Darkness έγραψε: #199 17-09-09 04:48 Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 43 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 43 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από greekteo: https://www.youtube.com/watch?v=Lll-voUKiQU&feature=channel_page Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο..!! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:14 Ο mi3s έγραψε: #200 18-09-09 14:14 Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ σήμερα πήγα για την εγγραφή.Με πιασανε κατευθείαν τα δαπιτόπουλα και ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα.Τώρα πρέπει να πάω Τρίτη για να κάνω την δήλωση μαθημάτων και κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.