γιατι χαιρεσαι; δεν ειναι ομαδα...
γιατι να μν χαιρομαι? και επειδη δν ειναι ομαδα δν πρεπει να χαιρομαι? ενταξε, ειναι κομμα αλλα και τι μ αυτο????:nono:
οτι δεν επιλεγεις τους "αντιπροσωπους" σου οπως ενα ρουχο.
ειναι αρκετα σοβαρο ζητημα για να λες "εγω αν ψηφιζα θα ψηφιζα ΠΑΣΟΚ", χωρις να γνωριζεις τις θεσεις και το προγραμμα του κομματος.
-----------------------------------------
Μέσα από τις εκλογές, όμως, εκφράζεται η δυσαρέσκεια του κόσμου, όπως έγινε τώρα με τον Μπράουν στην Αγγλία που βγήκε τρίτος. Αν πχ οι Άγγλοι στην συγκεκριμένη περίπτωση σκέφτονταν με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή ότι η ατομική ψήφος δεν έχει σημασία, τότε μπορεί να μην φαίνονταν μέσα από τις εκλογές αυτή η δυσαρέσκεια.
η ψηφος δεν ειναι "το κορυφαιο δημοκρατικο δικαιωμα". βασικα, αγγιζει ισα ισα τα ορια της δημοκρατιας αν σκεφτεις οτι ουσιαστικα θα επιλεξεις εναν αντιπροσωπο να παιρνει αποφασεις για σενα. επομενως, δεν εχει την εξουσια ο δημος, αλλα ενα πολυ μικρο κομματι του