Βαριόμουν να απαντήσω τότε, δεν πειράζει το κάνω τώρα.
Να προσέχεις τι λες. Να μην αφήνεις να εννοηθεί ότι έχω πει εγώ κάτι τέτοιο (βλέπε bold), επειδή σου'ρθε εσένα να πεις κάτι για να εντυπωσιάσεις.
Άτομα σαν εσένα που ψηφίζουν το τάδε κόμμα για λόγους σαν τους δικούς σου (ο Ανδρέας ήταν καλός και με όραμα και εκπλήρωνε τις υποσχέσεις του και παρλαπίπες) είναι γενικά επικίνδυνα. Δε θα σταθώ άλλο στο τι έκανε ο Ανδρέας, αλλά στο τι κάνουν σήμερα.
Σήμερα λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ διοικείται φαινομενικά από τον Γιωργάκη (ουσιαστικά από άλλους, βλέπε Λαλιώτη). Αυτό σημαίνει ότι πιθανή νίκη σε εκλογές τον χρίζει και πρωθυπουργό. Ο Γιωργάκης, λοιπόν, κατά την ταπεινή σου άποψη είναι ικανός για πρωθυπουργός (αφού υποστηρίζεις ΠΑΣΟΚ και αφού είναι γιος του Ανδρέα, έτσι θα πιστεύεις -εσύ και χιλιάδες ακόμα τύποι που τον έβγαλαν πρόεδρο του κόμματος).
Επειδή τυγχάνει να έχουμε στενή φιλία με άνθρωπο που έχει κερδίσει εκλογές για το ΠΑΣΟΚ με τις ενέργείες του (τόσο βλάκας που είχε ξοδέψει όλη του την περιουσία για το κόμμα και μετά τον πούλησαν) και ξέρει τα πράματα από μέσα, μας έχει πει ότι ο Γιωργάκης όταν ήταν υπουργός (Παιδείας? Δεν θυμάμαι...) στα υπουργικά συμβούλια πήγαινε με το laptop του, καθόταν σ'ένα σημείο και έπαιζε Tetris, αντί να συμμετέχει στο συμβούλιο.
Λοιπόν, αν δεν σου αρκεί ούτε αυτό και σε κάνει πάλι να γελάσεις, μπορώ να σου παραθέσω κι άλλα παραδείγματα που θα σε κάνουν να κλάψεις για τα χάλια τους. Εγώ προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις πόσο λάθος κάνεις που υποστηρίζεις τέτοια κόμματα, προτού να είναι αργά...