Σχετικά με το ξενύχτι που αναφέρθηκε παραπάνω,εγώ τα τελευταία 2 χρόνια και ειδικά στη δευτέρα λυκείου,έπινα 2-4 καφέδες κάθε μέρα (οχι για να διαβασω,αλλα επειδη μου αρεσει ο καφες!!!) και κοιμόμουν κατά μέσο ορο 4-6 ωρες απο Δευτερα μεχρι Πεμπτη και κανενα 8ωρο Παρ-Σαβ-Κυρ. . . . .Να τονισω οτι δεν ενιωθα κουρασμενος κ στα φροντ κ στο σχολειο ημουνα μια χαρα.....Βεβαια διαβαζα ενα διωρο με τ ζορι,αλλα δν πειραζει.....Λοιπον,κοιμομουν συνηθως 1-7 η 2-7,πολλες φορες και πιο αργα γιατι δν νυσταζα, και εννοειται οτι δν κοιμομουν ΠΟΤΕ το μεσημερι.....Πιστευω πως αν ακολουθησω τ ιδιο προγραμμα και φετος,παντα στο θεμα του υπνου και οχι του διαβασματος,δεν θα αντιμετοπισω τραγικα προβληματα με τις πανελληνιες......εξαλλου να σας πω την αναποδια μ....δεν μου αρεσει να κοιμαμαι.....Προτιμαω να ειμαι ξυπνιος και να αξιοποιω αλλιως το χρονο μ.....Ποια η γνωμη σας??Θα ανταπεξελθω στις απαιτησεις???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.