danae97 Νεοφερμένο μέλος Η danae97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:40 Η danae97 έγραψε: #421 26-09-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από mandy96: τοτε εχεις περισσοτερες πιθανοτητες! Click για ανάπτυξη... Μόλις έμαθα ότι δυστυχώς δεν με πήρανε αλλά εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους θα πάνε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandy96 Νεοφερμένο μέλος Η mandy96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:02 Η mandy96 έγραψε: #422 26-09-13 17:02 Εγω θα παω τελικα!! Δεν πειραζει μπορεις να προσπαθησεις του χρονου φιλη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofia.Mag Νεοφερμένο μέλος Η Sofia.Mag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:30 Η Sofia.Mag: #423 28-09-13 17:30 Παιδιά καλησπέρα σε όλους! Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι Β' Λυκείου... Δίνω για το euroscola στις 14 Οκτωβρίου και έχω αγχωθεί λίγο.. έχω προφίσενσι στα αγγλικά και B1 στα γερμανικά (αλλα μάλλον αυτό δεν μετράει) όσον αφορα τον περσινο γμο μου ήταν 18,9/10... έχω πιθανότητες πιστευετε??? και τελικά αξιζει η εμπειρία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae97 Νεοφερμένο μέλος Η danae97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 18:45 Η danae97 έγραψε: #424 13-10-13 18:45 Αν και δεν πέρασα υπάρχει τρόπος να μάθω τη βαθμολογία μου;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Ο Matthaios: #425 14-10-13 20:16 Θα συμμετάσχει κανείς φέτος, ή μόνο εγώ έχω σοκαριστεί από το θέμα; Κυριολεκτικά, όμως, σοκαριστεί. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την Συνθήκη της Λισαβόνας έχει πιο ενισχυμένο ρόλο στην διαμόρφωση της Ευρώπης. Ποιος είναι ο ρόλος του Ευρωπαίου πολίτη και πως μπορεί να ακουστεί δυνατότερα η φωνή του στην Ευρώπη, ενόψει και των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου 2014; Είναι δυνατόν να μπορέσει κανείς να γράψει κάτι γι' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:24 Η *Serena* έγραψε: #426 14-10-13 20:24 Άλλαξε το θέμα? Wow! Πιό πολύ μου αρέσει αυτό, at least είναι σαφές ως προς τα ζητούμενα και επίκαιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 17:59 Ο jj! έγραψε: #427 15-10-13 17:59 Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 18:54 Ο Matthaios: #428 16-10-13 18:54 Βασικά, φοβόμουν πως έχασα το φετινό διαγωνισμό! Μετά, έψαξα και βρήκα αυτή την ανακοίνωση από τις 11 Οκτωβρίου που ανακοίνωνε επίσημα το διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο nikosxdxd: #429 16-10-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Click για ανάπτυξη... Καλα καθε χρονο αυτο θα βαζουν? Ημαρτον κι εγω προπερσι αυτο ειχα γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Ο Guest 001921: #430 19-10-13 18:32 Και εγώ συμμετέχω φέτος με το ίδιο θέμα. Να φανταστώ ότι μένεις Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί για εκεί είναι αυτό το θέμα. Πάντως ότι να 'ναι θέμα. Τι να γράψεις; Ότι δεν μπορεί ο πολίτης να κάνει τίποτε επειδή 28 ανίκανοι αποφασίζουν σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα ζει, χωρίς να είναι εκλεγμένοι; Να το βράσω το ότι μόνο ο Πρόεδρος της Επιτροπής εκλέγεται από το Κοινοβούλιο(θα είναι και υποψήφιος ο Τσίπρας, φτου φτου φτου). Που την είδαν την δημοκρατική ένωση; Η Ευρώπη χρειάζεται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όχι μία συνθήκη κάθε 10 χρόνια στην οποία δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Το παρατράβηξα το θέμα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτά από εμένα. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 19:20 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #431 26-10-13 19:20 Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mandy96: τοτε εχεις περισσοτερες πιθανοτητες! Click για ανάπτυξη... Μόλις έμαθα ότι δυστυχώς δεν με πήρανε αλλά εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους θα πάνε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandy96 Νεοφερμένο μέλος Η mandy96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:02 Η mandy96 έγραψε: #422 26-09-13 17:02 Εγω θα παω τελικα!! Δεν πειραζει μπορεις να προσπαθησεις του χρονου φιλη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofia.Mag Νεοφερμένο μέλος Η Sofia.Mag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:30 Η Sofia.Mag: #423 28-09-13 17:30 Παιδιά καλησπέρα σε όλους! Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι Β' Λυκείου... Δίνω για το euroscola στις 14 Οκτωβρίου και έχω αγχωθεί λίγο.. έχω προφίσενσι στα αγγλικά και B1 στα γερμανικά (αλλα μάλλον αυτό δεν μετράει) όσον αφορα τον περσινο γμο μου ήταν 18,9/10... έχω πιθανότητες πιστευετε??? και τελικά αξιζει η εμπειρία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae97 Νεοφερμένο μέλος Η danae97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 18:45 Η danae97 έγραψε: #424 13-10-13 18:45 Αν και δεν πέρασα υπάρχει τρόπος να μάθω τη βαθμολογία μου;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Ο Matthaios: #425 14-10-13 20:16 Θα συμμετάσχει κανείς φέτος, ή μόνο εγώ έχω σοκαριστεί από το θέμα; Κυριολεκτικά, όμως, σοκαριστεί. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την Συνθήκη της Λισαβόνας έχει πιο ενισχυμένο ρόλο στην διαμόρφωση της Ευρώπης. Ποιος είναι ο ρόλος του Ευρωπαίου πολίτη και πως μπορεί να ακουστεί δυνατότερα η φωνή του στην Ευρώπη, ενόψει και των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου 2014; Είναι δυνατόν να μπορέσει κανείς να γράψει κάτι γι' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:24 Η *Serena* έγραψε: #426 14-10-13 20:24 Άλλαξε το θέμα? Wow! Πιό πολύ μου αρέσει αυτό, at least είναι σαφές ως προς τα ζητούμενα και επίκαιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 17:59 Ο jj! έγραψε: #427 15-10-13 17:59 Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 18:54 Ο Matthaios: #428 16-10-13 18:54 Βασικά, φοβόμουν πως έχασα το φετινό διαγωνισμό! Μετά, έψαξα και βρήκα αυτή την ανακοίνωση από τις 11 Οκτωβρίου που ανακοίνωνε επίσημα το διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο nikosxdxd: #429 16-10-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Click για ανάπτυξη... Καλα καθε χρονο αυτο θα βαζουν? Ημαρτον κι εγω προπερσι αυτο ειχα γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Ο Guest 001921: #430 19-10-13 18:32 Και εγώ συμμετέχω φέτος με το ίδιο θέμα. Να φανταστώ ότι μένεις Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί για εκεί είναι αυτό το θέμα. Πάντως ότι να 'ναι θέμα. Τι να γράψεις; Ότι δεν μπορεί ο πολίτης να κάνει τίποτε επειδή 28 ανίκανοι αποφασίζουν σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα ζει, χωρίς να είναι εκλεγμένοι; Να το βράσω το ότι μόνο ο Πρόεδρος της Επιτροπής εκλέγεται από το Κοινοβούλιο(θα είναι και υποψήφιος ο Τσίπρας, φτου φτου φτου). Που την είδαν την δημοκρατική ένωση; Η Ευρώπη χρειάζεται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όχι μία συνθήκη κάθε 10 χρόνια στην οποία δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Το παρατράβηξα το θέμα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτά από εμένα. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 19:20 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #431 26-10-13 19:20 Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θα παω τελικα!! Δεν πειραζει μπορεις να προσπαθησεις του χρονου φιλη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofia.Mag Νεοφερμένο μέλος Η Sofia.Mag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:30 Η Sofia.Mag: #423 28-09-13 17:30 Παιδιά καλησπέρα σε όλους! Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι Β' Λυκείου... Δίνω για το euroscola στις 14 Οκτωβρίου και έχω αγχωθεί λίγο.. έχω προφίσενσι στα αγγλικά και B1 στα γερμανικά (αλλα μάλλον αυτό δεν μετράει) όσον αφορα τον περσινο γμο μου ήταν 18,9/10... έχω πιθανότητες πιστευετε??? και τελικά αξιζει η εμπειρία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danae97 Νεοφερμένο μέλος Η danae97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 18:45 Η danae97 έγραψε: #424 13-10-13 18:45 Αν και δεν πέρασα υπάρχει τρόπος να μάθω τη βαθμολογία μου;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Ο Matthaios: #425 14-10-13 20:16 Θα συμμετάσχει κανείς φέτος, ή μόνο εγώ έχω σοκαριστεί από το θέμα; Κυριολεκτικά, όμως, σοκαριστεί. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την Συνθήκη της Λισαβόνας έχει πιο ενισχυμένο ρόλο στην διαμόρφωση της Ευρώπης. Ποιος είναι ο ρόλος του Ευρωπαίου πολίτη και πως μπορεί να ακουστεί δυνατότερα η φωνή του στην Ευρώπη, ενόψει και των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου 2014; Είναι δυνατόν να μπορέσει κανείς να γράψει κάτι γι' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:24 Η *Serena* έγραψε: #426 14-10-13 20:24 Άλλαξε το θέμα? Wow! Πιό πολύ μου αρέσει αυτό, at least είναι σαφές ως προς τα ζητούμενα και επίκαιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 17:59 Ο jj! έγραψε: #427 15-10-13 17:59 Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 18:54 Ο Matthaios: #428 16-10-13 18:54 Βασικά, φοβόμουν πως έχασα το φετινό διαγωνισμό! Μετά, έψαξα και βρήκα αυτή την ανακοίνωση από τις 11 Οκτωβρίου που ανακοίνωνε επίσημα το διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο nikosxdxd: #429 16-10-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Click για ανάπτυξη... Καλα καθε χρονο αυτο θα βαζουν? Ημαρτον κι εγω προπερσι αυτο ειχα γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Ο Guest 001921: #430 19-10-13 18:32 Και εγώ συμμετέχω φέτος με το ίδιο θέμα. Να φανταστώ ότι μένεις Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί για εκεί είναι αυτό το θέμα. Πάντως ότι να 'ναι θέμα. Τι να γράψεις; Ότι δεν μπορεί ο πολίτης να κάνει τίποτε επειδή 28 ανίκανοι αποφασίζουν σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα ζει, χωρίς να είναι εκλεγμένοι; Να το βράσω το ότι μόνο ο Πρόεδρος της Επιτροπής εκλέγεται από το Κοινοβούλιο(θα είναι και υποψήφιος ο Τσίπρας, φτου φτου φτου). Που την είδαν την δημοκρατική ένωση; Η Ευρώπη χρειάζεται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όχι μία συνθήκη κάθε 10 χρόνια στην οποία δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Το παρατράβηξα το θέμα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτά από εμένα. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 19:20 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #431 26-10-13 19:20 Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά καλησπέρα σε όλους! Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι Β' Λυκείου... Δίνω για το euroscola στις 14 Οκτωβρίου και έχω αγχωθεί λίγο.. έχω προφίσενσι στα αγγλικά και B1 στα γερμανικά (αλλα μάλλον αυτό δεν μετράει) όσον αφορα τον περσινο γμο μου ήταν 18,9/10... έχω πιθανότητες πιστευετε??? και τελικά αξιζει η εμπειρία??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danae97 Νεοφερμένο μέλος Η danae97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 18:45 Η danae97 έγραψε: #424 13-10-13 18:45 Αν και δεν πέρασα υπάρχει τρόπος να μάθω τη βαθμολογία μου;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Ο Matthaios: #425 14-10-13 20:16 Θα συμμετάσχει κανείς φέτος, ή μόνο εγώ έχω σοκαριστεί από το θέμα; Κυριολεκτικά, όμως, σοκαριστεί. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την Συνθήκη της Λισαβόνας έχει πιο ενισχυμένο ρόλο στην διαμόρφωση της Ευρώπης. Ποιος είναι ο ρόλος του Ευρωπαίου πολίτη και πως μπορεί να ακουστεί δυνατότερα η φωνή του στην Ευρώπη, ενόψει και των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου 2014; Είναι δυνατόν να μπορέσει κανείς να γράψει κάτι γι' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:24 Η *Serena* έγραψε: #426 14-10-13 20:24 Άλλαξε το θέμα? Wow! Πιό πολύ μου αρέσει αυτό, at least είναι σαφές ως προς τα ζητούμενα και επίκαιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 17:59 Ο jj! έγραψε: #427 15-10-13 17:59 Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 18:54 Ο Matthaios: #428 16-10-13 18:54 Βασικά, φοβόμουν πως έχασα το φετινό διαγωνισμό! Μετά, έψαξα και βρήκα αυτή την ανακοίνωση από τις 11 Οκτωβρίου που ανακοίνωνε επίσημα το διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο nikosxdxd: #429 16-10-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Click για ανάπτυξη... Καλα καθε χρονο αυτο θα βαζουν? Ημαρτον κι εγω προπερσι αυτο ειχα γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Ο Guest 001921: #430 19-10-13 18:32 Και εγώ συμμετέχω φέτος με το ίδιο θέμα. Να φανταστώ ότι μένεις Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί για εκεί είναι αυτό το θέμα. Πάντως ότι να 'ναι θέμα. Τι να γράψεις; Ότι δεν μπορεί ο πολίτης να κάνει τίποτε επειδή 28 ανίκανοι αποφασίζουν σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα ζει, χωρίς να είναι εκλεγμένοι; Να το βράσω το ότι μόνο ο Πρόεδρος της Επιτροπής εκλέγεται από το Κοινοβούλιο(θα είναι και υποψήφιος ο Τσίπρας, φτου φτου φτου). Που την είδαν την δημοκρατική ένωση; Η Ευρώπη χρειάζεται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όχι μία συνθήκη κάθε 10 χρόνια στην οποία δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Το παρατράβηξα το θέμα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτά από εμένα. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 19:20 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #431 26-10-13 19:20 Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και δεν πέρασα υπάρχει τρόπος να μάθω τη βαθμολογία μου;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:16 Ο Matthaios: #425 14-10-13 20:16 Θα συμμετάσχει κανείς φέτος, ή μόνο εγώ έχω σοκαριστεί από το θέμα; Κυριολεκτικά, όμως, σοκαριστεί. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την Συνθήκη της Λισαβόνας έχει πιο ενισχυμένο ρόλο στην διαμόρφωση της Ευρώπης. Ποιος είναι ο ρόλος του Ευρωπαίου πολίτη και πως μπορεί να ακουστεί δυνατότερα η φωνή του στην Ευρώπη, ενόψει και των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου 2014; Είναι δυνατόν να μπορέσει κανείς να γράψει κάτι γι' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:24 Η *Serena* έγραψε: #426 14-10-13 20:24 Άλλαξε το θέμα? Wow! Πιό πολύ μου αρέσει αυτό, at least είναι σαφές ως προς τα ζητούμενα και επίκαιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 17:59 Ο jj! έγραψε: #427 15-10-13 17:59 Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 18:54 Ο Matthaios: #428 16-10-13 18:54 Βασικά, φοβόμουν πως έχασα το φετινό διαγωνισμό! Μετά, έψαξα και βρήκα αυτή την ανακοίνωση από τις 11 Οκτωβρίου που ανακοίνωνε επίσημα το διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο nikosxdxd: #429 16-10-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Click για ανάπτυξη... Καλα καθε χρονο αυτο θα βαζουν? Ημαρτον κι εγω προπερσι αυτο ειχα γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Ο Guest 001921: #430 19-10-13 18:32 Και εγώ συμμετέχω φέτος με το ίδιο θέμα. Να φανταστώ ότι μένεις Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί για εκεί είναι αυτό το θέμα. Πάντως ότι να 'ναι θέμα. Τι να γράψεις; Ότι δεν μπορεί ο πολίτης να κάνει τίποτε επειδή 28 ανίκανοι αποφασίζουν σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα ζει, χωρίς να είναι εκλεγμένοι; Να το βράσω το ότι μόνο ο Πρόεδρος της Επιτροπής εκλέγεται από το Κοινοβούλιο(θα είναι και υποψήφιος ο Τσίπρας, φτου φτου φτου). Που την είδαν την δημοκρατική ένωση; Η Ευρώπη χρειάζεται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όχι μία συνθήκη κάθε 10 χρόνια στην οποία δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Το παρατράβηξα το θέμα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτά από εμένα. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 19:20 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #431 26-10-13 19:20 Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα συμμετάσχει κανείς φέτος, ή μόνο εγώ έχω σοκαριστεί από το θέμα; Κυριολεκτικά, όμως, σοκαριστεί. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την Συνθήκη της Λισαβόνας έχει πιο ενισχυμένο ρόλο στην διαμόρφωση της Ευρώπης. Ποιος είναι ο ρόλος του Ευρωπαίου πολίτη και πως μπορεί να ακουστεί δυνατότερα η φωνή του στην Ευρώπη, ενόψει και των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου 2014; Είναι δυνατόν να μπορέσει κανείς να γράψει κάτι γι' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2013 στις 20:24 Η *Serena* έγραψε: #426 14-10-13 20:24 Άλλαξε το θέμα? Wow! Πιό πολύ μου αρέσει αυτό, at least είναι σαφές ως προς τα ζητούμενα και επίκαιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 17:59 Ο jj! έγραψε: #427 15-10-13 17:59 Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 18:54 Ο Matthaios: #428 16-10-13 18:54 Βασικά, φοβόμουν πως έχασα το φετινό διαγωνισμό! Μετά, έψαξα και βρήκα αυτή την ανακοίνωση από τις 11 Οκτωβρίου που ανακοίνωνε επίσημα το διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο nikosxdxd: #429 16-10-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Click για ανάπτυξη... Καλα καθε χρονο αυτο θα βαζουν? Ημαρτον κι εγω προπερσι αυτο ειχα γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Ο Guest 001921: #430 19-10-13 18:32 Και εγώ συμμετέχω φέτος με το ίδιο θέμα. Να φανταστώ ότι μένεις Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί για εκεί είναι αυτό το θέμα. Πάντως ότι να 'ναι θέμα. Τι να γράψεις; Ότι δεν μπορεί ο πολίτης να κάνει τίποτε επειδή 28 ανίκανοι αποφασίζουν σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα ζει, χωρίς να είναι εκλεγμένοι; Να το βράσω το ότι μόνο ο Πρόεδρος της Επιτροπής εκλέγεται από το Κοινοβούλιο(θα είναι και υποψήφιος ο Τσίπρας, φτου φτου φτου). Που την είδαν την δημοκρατική ένωση; Η Ευρώπη χρειάζεται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όχι μία συνθήκη κάθε 10 χρόνια στην οποία δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Το παρατράβηξα το θέμα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτά από εμένα. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 19:20 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #431 26-10-13 19:20 Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άλλαξε το θέμα? Wow! Πιό πολύ μου αρέσει αυτό, at least είναι σαφές ως προς τα ζητούμενα και επίκαιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2013 στις 17:59 Ο jj! έγραψε: #427 15-10-13 17:59 Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 18:54 Ο Matthaios: #428 16-10-13 18:54 Βασικά, φοβόμουν πως έχασα το φετινό διαγωνισμό! Μετά, έψαξα και βρήκα αυτή την ανακοίνωση από τις 11 Οκτωβρίου που ανακοίνωνε επίσημα το διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο nikosxdxd: #429 16-10-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Click για ανάπτυξη... Καλα καθε χρονο αυτο θα βαζουν? Ημαρτον κι εγω προπερσι αυτο ειχα γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Ο Guest 001921: #430 19-10-13 18:32 Και εγώ συμμετέχω φέτος με το ίδιο θέμα. Να φανταστώ ότι μένεις Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί για εκεί είναι αυτό το θέμα. Πάντως ότι να 'ναι θέμα. Τι να γράψεις; Ότι δεν μπορεί ο πολίτης να κάνει τίποτε επειδή 28 ανίκανοι αποφασίζουν σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα ζει, χωρίς να είναι εκλεγμένοι; Να το βράσω το ότι μόνο ο Πρόεδρος της Επιτροπής εκλέγεται από το Κοινοβούλιο(θα είναι και υποψήφιος ο Τσίπρας, φτου φτου φτου). Που την είδαν την δημοκρατική ένωση; Η Ευρώπη χρειάζεται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όχι μία συνθήκη κάθε 10 χρόνια στην οποία δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Το παρατράβηξα το θέμα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτά από εμένα. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 19:20 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #431 26-10-13 19:20 Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Matthaios Νεοφερμένο μέλος Ο Matthaios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 47 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 18:54 Ο Matthaios: #428 16-10-13 18:54 Βασικά, φοβόμουν πως έχασα το φετινό διαγωνισμό! Μετά, έψαξα και βρήκα αυτή την ανακοίνωση από τις 11 Οκτωβρίου που ανακοίνωνε επίσημα το διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο nikosxdxd: #429 16-10-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Click για ανάπτυξη... Καλα καθε χρονο αυτο θα βαζουν? Ημαρτον κι εγω προπερσι αυτο ειχα γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Ο Guest 001921: #430 19-10-13 18:32 Και εγώ συμμετέχω φέτος με το ίδιο θέμα. Να φανταστώ ότι μένεις Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί για εκεί είναι αυτό το θέμα. Πάντως ότι να 'ναι θέμα. Τι να γράψεις; Ότι δεν μπορεί ο πολίτης να κάνει τίποτε επειδή 28 ανίκανοι αποφασίζουν σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα ζει, χωρίς να είναι εκλεγμένοι; Να το βράσω το ότι μόνο ο Πρόεδρος της Επιτροπής εκλέγεται από το Κοινοβούλιο(θα είναι και υποψήφιος ο Τσίπρας, φτου φτου φτου). Που την είδαν την δημοκρατική ένωση; Η Ευρώπη χρειάζεται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όχι μία συνθήκη κάθε 10 χρόνια στην οποία δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Το παρατράβηξα το θέμα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτά από εμένα. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 19:20 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #431 26-10-13 19:20 Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά, φοβόμουν πως έχασα το φετινό διαγωνισμό! Μετά, έψαξα και βρήκα αυτή την ανακοίνωση από τις 11 Οκτωβρίου που ανακοίνωνε επίσημα το διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο nikosxdxd: #429 16-10-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Click για ανάπτυξη... Καλα καθε χρονο αυτο θα βαζουν? Ημαρτον κι εγω προπερσι αυτο ειχα γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Ο Guest 001921: #430 19-10-13 18:32 Και εγώ συμμετέχω φέτος με το ίδιο θέμα. Να φανταστώ ότι μένεις Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί για εκεί είναι αυτό το θέμα. Πάντως ότι να 'ναι θέμα. Τι να γράψεις; Ότι δεν μπορεί ο πολίτης να κάνει τίποτε επειδή 28 ανίκανοι αποφασίζουν σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα ζει, χωρίς να είναι εκλεγμένοι; Να το βράσω το ότι μόνο ο Πρόεδρος της Επιτροπής εκλέγεται από το Κοινοβούλιο(θα είναι και υποψήφιος ο Τσίπρας, φτου φτου φτου). Που την είδαν την δημοκρατική ένωση; Η Ευρώπη χρειάζεται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όχι μία συνθήκη κάθε 10 χρόνια στην οποία δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Το παρατράβηξα το θέμα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτά από εμένα. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 19:20 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #431 26-10-13 19:20 Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Όπα... Εμείς χτες (περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) γράψαμε έκθεση με θέμα: "Η Συμβολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη μείωση του δημοκρατικού ελλείμματος στην Ευρωπαϊκή Ενωση". Εσάς ποιος σας το έδωσε αυτό το θέμα; Click για ανάπτυξη... Καλα καθε χρονο αυτο θα βαζουν? Ημαρτον κι εγω προπερσι αυτο ειχα γραψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Ο Guest 001921: #430 19-10-13 18:32 Και εγώ συμμετέχω φέτος με το ίδιο θέμα. Να φανταστώ ότι μένεις Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί για εκεί είναι αυτό το θέμα. Πάντως ότι να 'ναι θέμα. Τι να γράψεις; Ότι δεν μπορεί ο πολίτης να κάνει τίποτε επειδή 28 ανίκανοι αποφασίζουν σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα ζει, χωρίς να είναι εκλεγμένοι; Να το βράσω το ότι μόνο ο Πρόεδρος της Επιτροπής εκλέγεται από το Κοινοβούλιο(θα είναι και υποψήφιος ο Τσίπρας, φτου φτου φτου). Που την είδαν την δημοκρατική ένωση; Η Ευρώπη χρειάζεται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όχι μία συνθήκη κάθε 10 χρόνια στην οποία δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Το παρατράβηξα το θέμα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτά από εμένα. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 19:20 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #431 26-10-13 19:20 Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ συμμετέχω φέτος με το ίδιο θέμα. Να φανταστώ ότι μένεις Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, γιατί για εκεί είναι αυτό το θέμα. Πάντως ότι να 'ναι θέμα. Τι να γράψεις; Ότι δεν μπορεί ο πολίτης να κάνει τίποτε επειδή 28 ανίκανοι αποφασίζουν σε μεγάλο βαθμό για το πώς θα ζει, χωρίς να είναι εκλεγμένοι; Να το βράσω το ότι μόνο ο Πρόεδρος της Επιτροπής εκλέγεται από το Κοινοβούλιο(θα είναι και υποψήφιος ο Τσίπρας, φτου φτου φτου). Που την είδαν την δημοκρατική ένωση; Η Ευρώπη χρειάζεται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όχι μία συνθήκη κάθε 10 χρόνια στην οποία δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Το παρατράβηξα το θέμα αλλά νομίζω ότι αξίζει. Αυτά από εμένα. Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 19:20 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #431 26-10-13 19:20 Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonnY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2013 στις 22:55 Ο SonnY έγραψε: #432 26-10-13 22:55 Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κωνσταντίνα Γρ. Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα Γρ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 11:28 Η Κωνσταντίνα Γρ.: #433 27-10-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Εμάς μας το ανακοίνωσαν στο σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλά νομίζω ότι η υποβολή αιτήσεων ήταν μέχρι την Παρασκευή 25/10... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 Η *Serena* έγραψε: #434 27-10-13 12:23 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα Γρ.: Και εγώ πάντως που είμαι Πάτρα το ίδιο θέμα θα γράψω και έχω γυρίσει ανάποδα το διαδίκτυο για πληροφορίες και ιδέες...! Click για ανάπτυξη... Αμα ψάξετε θα βρείτε άπειρο υλικό! Εγώ είχα βρει μέχρι και πτυχιακή εργασία ενός φοιτητή που πραγματεύονταν παρόμοιο αντικείμενο και με βοήθησε πολύ! Αρχική Δημοσίευση από SonnY: Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να πάρουμε μέρος στο euroscola? Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάθε μήνα πηγαίνουν μαθητές από διαφορετική περιφέρεια. Εδώ στα δεξιά έχει εναν σύνδεσμο που λέει το πρόγραμμα για το 2013. Λογικά όταν είναι να πάει η περιφέρεια σου, θα σας ενημερώσουν από το σχολείο για να γράψετε την έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 001921 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο Guest 001921: #435 28-10-13 20:25 Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως μπόρεσε να βρει κάποιος τίποτε περισσότερο εκτός από αυτά που μας δίνουν ως πληροφορίες για την έκθεση; Βαγγέλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 21:30 Η ~Melania~: #436 31-10-13 21:30 Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2013 στις 22:40 Ο jj! έγραψε: #437 31-10-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Καλησπέρααα!! Δήλωσα κι εγώ μέρος φέτος . Από την Δυτική Πελοπόννησο θα πάρουν 24 άτομα, για να δούμε τι θα κάνουμε! Το θέμα μου φαίνεται αρκετά δύσκολο, ξεκινάω σιγά σιγά να ψάχνω ιδέες. Γνωρίζουμε πότε θα γίνει ο διαγωνισμός; Click για ανάπτυξη... Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:18 Η ~Melania~: #438 03-11-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φινεύς jellojina bill09876 Helen06 Philologist Fanimaid123 cinnamongirl George.S eirinipap Nala Gus Roger10 Έμμα SoyN ΘανάσοςG4 Scandal Αναστασία197 Κώστας 7708 EiriniS20 sophiaa mechanicarts Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Από τη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, actually Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:29 Ο DrHouse έγραψε: #439 03-11-13 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 33 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Εμάς έτσι μας είπαν . Τέλος πάντων, λόγω κατάληψης δεν έστειλαν τις αιτήσεις μας, χάθηκε η προθεσμία... Κρίμα και είχα χαρεί . Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2013 στις 20:36 Η ~Melania~: #440 03-11-13 20:36 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ελα μωρέ,λες και τι έχασες.Κάτι παιδάκια επισημα ντυμένα θα έβλεπες,σαν μικρομεγαλοι,που εκφωνουν ξυλινους λογους,απειρου καλλους, οφειλω να ομολογησω Click για ανάπτυξη... Ήθελα πάραυτα να έχω αυτήν την εμπειρία, το βλέπω σαν μια πολύ όμορφη ευκαιρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.