Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 565231
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητηρια!απο ποιο νομο εισαι;
εγω? νομο πελοποννησου αλλα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα οποτε δεν ξερω αν εχω περασει...

Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαχα!!ισχύει!!άσχετο που δεν πήγαμε ποτέ...![]()
Τσ Τσ Τσ, γτ βρε παιδιά; Δεν άφηναν να φανταστώ;

theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι.Αντιθέτως οι καθηγητές που μας συνόδευαν ήταν τόσο χαλαροί που ουσιαστικά ήταν σαν να είχαμε πάει μόνοι μας το ταξίδι.Απλώς είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος εκεί και δε θα χωρούσαμε + είχε απίστευτο κρύο(-20 βαθμούς περίπου) και στα μισά της διαδρομής είχαμε γίνει όλοι παγωτάΤσ Τσ Τσ, γτ βρε παιδιά; Δεν άφηναν να φανταστώ;![]()

gtaivpc
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα αποτελέσματα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Βγήκαν τα αποτελέσματα για πελοπόννησο μόλις τώρα! Είμαι μέσαΕαν βλέπει κάποιος το όνομά του στη λίστα, cu there
Τα αποτελέσματα Περιφέρειας Πελοποννήσου
Κριμα... δεν ειναι κανεις απο το σχολειο μου στη λιστα...

Muxu Su
Διάσημο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Ακριβως...και τελικα καταληξαμε να λεμε μπλε ιστοριες και μετα να παιζουμε παντομιμα στο ξενοδοχειο μεχρι τις 4 το πρωι.Όχι.Αντιθέτως οι καθηγητές που μας συνόδευαν ήταν τόσο χαλαροί που ουσιαστικά ήταν σαν να είχαμε πάει μόνοι μας το ταξίδι.Απλώς είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος εκεί και δε θα χωρούσαμε + είχε απίστευτο κρύο(-20 βαθμούς περίπου) και στα μισά της διαδρομής είχαμε γίνει όλοι παγωτά![]()

Guest 565231
Επισκέπτης

Guest 565231
Επισκέπτης

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα δήλωσα συμμετοχή σε ένα άλλο πρόγραμμα και αν βγω στην κλήρωση (δυστυχώς αυτό είναι με κλήρωση) θα πάω 4-5 μέρες δωρεάν Ιταλία!
Muxu Su
Διάσημο μέλος

Είδα ότι λέει ότι πιάνεται και ο γ.μ.ο του σχολείου. 'Εβγαλα 18,2 πέρυσι και το χαρτι λέει ''άριστα''.
Η ερώτηση μου είναι εαν ας πουμε 2 εκθέσεις έχουν πάρει παραπλήσιο βαθμό θα περάσει ας πουμε το παιδι που θα έχει μεγαλύτερο γ.μ.ο απο μένα;

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είναι απαραίτητο αυτό.Γεια σας και χαρά σας. Θα γράψω και εγώ στις 15 Δεκέμβρη για το νομό Θεσσαλίας. Κατέχω C2 στα αγγλικά και C1 στα γαλλικά.
Είδα ότι λέει ότι πιάνεται και ο γ.μ.ο του σχολείου. 'Εβγαλα 18,2 πέρυσι και το χαρτι λέει ''άριστα''.
Η ερώτηση μου είναι εαν ας πουμε 2 εκθέσεις έχουν πάρει παραπλήσιο βαθμό θα περάσει ας πουμε το παιδι που θα έχει μεγαλύτερο γ.μ.ο απο μένα;![]()
Εγώ είχα γράψει λίγο χειρότερη έκθεση από μια (πρώην) φίλη μου αλλά επειδή είχα μεγαλύτερο βαθμό πέρασα και εκείνη όχι. Ξέρω γω βγήκε 11η ενώ πήγαν 10 άτομα από το νομό μας, κάτι τέτοιο.
Μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Πάντως έχεις καλό βαθμό και το c2 σου εξασφαλίζει όλο το ποσοστό των ξένων γλωσσών ( 20% αν θυμάμαι καλα).
Κοινώς με μια καλή έκθεση έχεις πολλές πιθανότητες να πας.

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

nafs
Διάσημο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Τι λες καλέ...Εντελώς λάθος το γεγονός πως αν έχεις C2 αγγλικά και Α1 γαλλικά παίρνεις τον ίδιο βαθμό στις ξένες γλώσσες με κάποιον που να έχει C2 στα αγγλικά και C2 στα γαλλικά. Επίσης, θα έπρεπε να μετράει ο συνολικός βαθμός που έγραψες μόνο στις εξετάσεις και καθόλου ο προφορικός. Αν γράφανε και σε άγνωστο θέμα ακόμα καλύτερα. Έτσι θα ήταν πιο δίκαια τα πράγματα.
Δηλαδή μια χρονιά πας στο σχολείο για να γράψεις ένα βαθμό στις εξετάσεις ε?
Και να σου πω αμα για χ, ψ λόγους κάποιος δεν γράψει καλά σε 3-4 μαθήματα ενώ είναι πολύ καλός μαθητής και γενικά πληροί όλες τις προυποθέσεις για να πάει πρέπει να χάσει την ευκαιρία αυτή γιατί κάποιος άλλος έγραψε καλύτερους βαθμούς?
Αγνωστο θέμα γράφεις στις πανελλήνιες. Είναι λογικό να συμμετέχεις σε πρόγραμμα της ΕΕ και να γρ'αφεις πχ για το περιβάλλον και την αξία της επιστήμης? Μια χαρά είναι το θέμα και είναι και δυσκολούτσικο όπως πρέπει.
Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι να γίνεται σε όλα τα σχολεία η εξέταση επι ισοις όροις.

Για τα πτυχία συμφωνώ.

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι λες καλέ...
Δηλαδή μια χρονιά πας στο σχολείο για να γράψεις ένα βαθμό στις εξετάσεις ε?
Και να σου πω αμα για χ, ψ λόγους κάποιος δεν γράψει καλά σε 3-4 μαθήματα ενώ είναι πολύ καλός μαθητής και γενικά πληροί όλες τις προυποθέσεις για να πάει πρέπει να χάσει την ευκαιρία αυτή γιατί κάποιος άλλος έγραψε καλύτερους βαθμούς?
Αγνωστο θέμα γράφεις στις πανελλήνιες. Είναι λογικό να συμμετέχεις σε πρόγραμμα της ΕΕ και να γρ'αφεις πχ για το περιβάλλον και την αξία της επιστήμης? Μια χαρά είναι το θέμα και είναι και δυσκολούτσικο όπως πρέπει.
Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι να γίνεται σε όλα τα σχολεία η εξέταση επι ισοις όροις.
Για τα πτυχία συμφωνώ.![]()
Μα αν είσαι καλός μαθητής και διάβαζες όλη την χρονιά, το σίγουρο είναι πως θα γράψεις καλά στις εξετάσεις. Και σιγά τα πολύ δύσκολα θέματα που βάζουν στο τέλος και υπάρχει η πιθανότητα να μην γράψεις καλά. Έτσι όπως είναι, δλδ που μετράνε οι προφορικοί βαθμοί όλου έχουν γμο 20 και 19. Κάποιος μαθητής που άξιζε για 15 και κάποιος που άξιζε για 19 παίρνουν στο τέλος και οι δύο 19. Έτσι φουσκώνει ο γμο. Αν μετρούσαν μόνο τους βαθμούς των εξετάσεων ο τελικός βαθμός θα ήταν πιο αντικειμενικός.
Τώρα όσον αφορά το άγνωστο θέμα, κατά την γνώμη μου ναι θα έπρεπε να μπαίνει άγνωστο θέμα για να φανεί ποιος αξίζει. Έτσι όπως το έχουνε κάνει οποιοσδήποτε μπορεί να προετοιμαστεί μαθαίνοντας την έκθεση απ'έξω και να πάει να την γράψει. Και στις ενδοσχολικές σε άγνωστο θέμα γράφεις, όχι μόνο στις πανελλήνιες. Αλλά η σύγκριση δεν έχει κανένα νόημα, εφόσον είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.