Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:02 Ο Normal έγραψε: #461 02-10-12 23:02 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Δικαιο εχασες καναμε στο αμφιθεατρο 2 ολοκληρες ωρες παρακαλω... Click για ανάπτυξη... Κατσε στο Δ11 δεν είχαμε Δικαιο;;;;Άλλαξε αίθουσα; Πληροφορικη και εγω εφυγα κατα τις τεσσερις για καφε. !0 ατομα παρεα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η sophia_b έγραψε: #462 02-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Κατσε στο Δ11 δεν είχαμε Δικαιο;;;;Άλλαξε αίθουσα; Click για ανάπτυξη... Ναι επειδη ειμαστε παρα πολλοι και δεν ειχε κλιματισμο η Δ11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:04 Ο Normal έγραψε: #463 02-10-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ναι επειδη ειμαστε παρα πολλοι και δεν ειχε κλιματισμο η Δ11. Click για ανάπτυξη... Άλλη τραγική ιστορία και αυτή με τον κλιματισμό σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:07 Η sophia_b έγραψε: #464 02-10-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Άλλη τραγική ιστορία και αυτή με τον κλιματισμό σήμερα! Click για ανάπτυξη... Στους υπολογιστες καποια παιδια πηγανε σε μια αιθουσα και την βγαλανε λουφα. Εγω εσκασα απο τη ζεστη... Στο αμφιθεατρο ομως ηταν καλα. Να φανταστεις στους 23 βαθμους το ειχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:08 Ο ilias1994: #465 02-10-12 23:08 Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Η sophia_b έγραψε: #466 02-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η sophia_b έγραψε: #467 02-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;; Click για ανάπτυξη... Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Normal έγραψε: #468 02-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Η sophia_b έγραψε: #469 02-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Normal έγραψε: #470 02-10-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Click για ανάπτυξη... A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:35 Η sophia_b έγραψε: #471 02-10-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Δικαιο εχασες καναμε στο αμφιθεατρο 2 ολοκληρες ωρες παρακαλω... Click για ανάπτυξη... Κατσε στο Δ11 δεν είχαμε Δικαιο;;;;Άλλαξε αίθουσα; Πληροφορικη και εγω εφυγα κατα τις τεσσερις για καφε. !0 ατομα παρεα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:03 Η sophia_b έγραψε: #462 02-10-12 23:03 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Κατσε στο Δ11 δεν είχαμε Δικαιο;;;;Άλλαξε αίθουσα; Click για ανάπτυξη... Ναι επειδη ειμαστε παρα πολλοι και δεν ειχε κλιματισμο η Δ11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:04 Ο Normal έγραψε: #463 02-10-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ναι επειδη ειμαστε παρα πολλοι και δεν ειχε κλιματισμο η Δ11. Click για ανάπτυξη... Άλλη τραγική ιστορία και αυτή με τον κλιματισμό σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:07 Η sophia_b έγραψε: #464 02-10-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Άλλη τραγική ιστορία και αυτή με τον κλιματισμό σήμερα! Click για ανάπτυξη... Στους υπολογιστες καποια παιδια πηγανε σε μια αιθουσα και την βγαλανε λουφα. Εγω εσκασα απο τη ζεστη... Στο αμφιθεατρο ομως ηταν καλα. Να φανταστεις στους 23 βαθμους το ειχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:08 Ο ilias1994: #465 02-10-12 23:08 Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Η sophia_b έγραψε: #466 02-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η sophia_b έγραψε: #467 02-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;; Click για ανάπτυξη... Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Normal έγραψε: #468 02-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Η sophia_b έγραψε: #469 02-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Normal έγραψε: #470 02-10-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Click για ανάπτυξη... A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:35 Η sophia_b έγραψε: #471 02-10-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Normal: Κατσε στο Δ11 δεν είχαμε Δικαιο;;;;Άλλαξε αίθουσα; Click για ανάπτυξη... Ναι επειδη ειμαστε παρα πολλοι και δεν ειχε κλιματισμο η Δ11. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:04 Ο Normal έγραψε: #463 02-10-12 23:04 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ναι επειδη ειμαστε παρα πολλοι και δεν ειχε κλιματισμο η Δ11. Click για ανάπτυξη... Άλλη τραγική ιστορία και αυτή με τον κλιματισμό σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:07 Η sophia_b έγραψε: #464 02-10-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Άλλη τραγική ιστορία και αυτή με τον κλιματισμό σήμερα! Click για ανάπτυξη... Στους υπολογιστες καποια παιδια πηγανε σε μια αιθουσα και την βγαλανε λουφα. Εγω εσκασα απο τη ζεστη... Στο αμφιθεατρο ομως ηταν καλα. Να φανταστεις στους 23 βαθμους το ειχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:08 Ο ilias1994: #465 02-10-12 23:08 Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Η sophia_b έγραψε: #466 02-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η sophia_b έγραψε: #467 02-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;; Click για ανάπτυξη... Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Normal έγραψε: #468 02-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Η sophia_b έγραψε: #469 02-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Normal έγραψε: #470 02-10-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Click για ανάπτυξη... A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:35 Η sophia_b έγραψε: #471 02-10-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ναι επειδη ειμαστε παρα πολλοι και δεν ειχε κλιματισμο η Δ11. Click για ανάπτυξη... Άλλη τραγική ιστορία και αυτή με τον κλιματισμό σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:07 Η sophia_b έγραψε: #464 02-10-12 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Άλλη τραγική ιστορία και αυτή με τον κλιματισμό σήμερα! Click για ανάπτυξη... Στους υπολογιστες καποια παιδια πηγανε σε μια αιθουσα και την βγαλανε λουφα. Εγω εσκασα απο τη ζεστη... Στο αμφιθεατρο ομως ηταν καλα. Να φανταστεις στους 23 βαθμους το ειχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:08 Ο ilias1994: #465 02-10-12 23:08 Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Η sophia_b έγραψε: #466 02-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η sophia_b έγραψε: #467 02-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;; Click για ανάπτυξη... Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Normal έγραψε: #468 02-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Η sophia_b έγραψε: #469 02-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Normal έγραψε: #470 02-10-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Click για ανάπτυξη... A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:35 Η sophia_b έγραψε: #471 02-10-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Normal: Άλλη τραγική ιστορία και αυτή με τον κλιματισμό σήμερα! Click για ανάπτυξη... Στους υπολογιστες καποια παιδια πηγανε σε μια αιθουσα και την βγαλανε λουφα. Εγω εσκασα απο τη ζεστη... Στο αμφιθεατρο ομως ηταν καλα. Να φανταστεις στους 23 βαθμους το ειχανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:08 Ο ilias1994: #465 02-10-12 23:08 Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Η sophia_b έγραψε: #466 02-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η sophia_b έγραψε: #467 02-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;; Click για ανάπτυξη... Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Normal έγραψε: #468 02-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Η sophia_b έγραψε: #469 02-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Normal έγραψε: #470 02-10-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Click για ανάπτυξη... A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:35 Η sophia_b έγραψε: #471 02-10-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Η sophia_b έγραψε: #466 02-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η sophia_b έγραψε: #467 02-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;; Click για ανάπτυξη... Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Normal έγραψε: #468 02-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Η sophia_b έγραψε: #469 02-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Normal έγραψε: #470 02-10-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Click για ανάπτυξη... A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:35 Η sophia_b έγραψε: #471 02-10-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Καθόμουν μπροστά σειρά στην απέναντι πτέρυγα από εκεί που καθόντουσαν καμιά 10αρια κορίτσια που σημείωναν ότι έλεγε ο καθηγητής ......... Απίστευτα βαρετά ήταν!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Η sophia_b έγραψε: #467 02-10-12 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;; Click για ανάπτυξη... Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Normal έγραψε: #468 02-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Η sophia_b έγραψε: #469 02-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Normal έγραψε: #470 02-10-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Click για ανάπτυξη... A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:35 Η sophia_b έγραψε: #471 02-10-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Normal: Δοκίμασες το κυλικείο;; Έλεγε τίποτα;;; Click για ανάπτυξη... Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:23 Ο Normal έγραψε: #468 02-10-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Η sophia_b έγραψε: #469 02-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Normal έγραψε: #470 02-10-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Click για ανάπτυξη... A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:35 Η sophia_b έγραψε: #471 02-10-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Το κυλικειο ηταν κλειστο σημερα. Στο εστιατοριο μια χαρα εφαγα πιτσα και σαλατα και ειχε και πολλα αλλα. Αυριο παλι Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Η sophia_b έγραψε: #469 02-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Normal: Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Normal έγραψε: #470 02-10-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Click για ανάπτυξη... A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:35 Η sophia_b έγραψε: #471 02-10-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Normal: Θα το 'χω τοτε στα υπ' όψιν!!!! Click για ανάπτυξη... Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:33 Ο Normal έγραψε: #470 02-10-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Click για ανάπτυξη... A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:35 Η sophia_b έγραψε: #471 02-10-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Εννοειται... Ακομα και καρτα σιτισης να μην εχεις, τρως πληρες γευμα με 2.20... Click για ανάπτυξη... A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2012 στις 23:35 Η sophia_b έγραψε: #471 02-10-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Normal: A να 'σαι καλά ρε συ που μου το 'πες γιατί ήθελα να πάω να ρωτήσω για το κόστος, επειδή δεν έχω καρτα. Thnx Click για ανάπτυξη... Τιποτα Στα υπολοιπα τμηματα τι εγινε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 03:21 Ο john1994 έγραψε: #472 03-10-12 03:21 τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sophia_b Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σοφία-Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 298 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 07:40 Η sophia_b έγραψε: #473 03-10-12 07:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από john1994: τελικα αυτος στο δικαιο ποιος ηταν?? δεν θυμαμαι να είπε το όνομα του... τι σημειωσεις κραταγαν ολοι?? δεν μπορω να καταλαβω.. καταρχας με δυσκολια καταλαβαινα τα οσα ελεγε, με ποια σειρα να τα γραψω? κατι κοινωνικες ηθικες και διαφορα... δεν θα παω καλα εκει μου φαινεται.. ελπιζω να τα γραφει μεσα το βιβλιο-συγγραμα, τα οποια δεν πρεπει να τα παρουμε απο τη βιβλιοδιανομη?? και το οποιο δεν εχει αρχισει να μοιραζεται? αυτος ο μερκουρης της στατιστικης δεν μας εδειξε το βιβλιο για να παμε να το παρουμε? Click για ανάπτυξη... Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 08:08 Ο Normal έγραψε: #474 03-10-12 08:08 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Οθτε εγω καταλαβα τι ακριβως ελεγε.. Προαπαθουσα οσο γινεται να γαρφω οσα ελεγε σχετικα συνοπτικα αλλα τιποτα. Αυτα που εξηγουσε δεν ειχαν ουτε αρχη ουτε μεση ουτε τελος. Νομιζω και εγω οτι δεν ειπε το ονομα του μονο οτι ηταν νομικος ειπε καμια 100αρια φορες... δεν θα τα παμε καλα με το δικαιο παιδια.. Στο Α-Λ εισαι προφανως. Εγω ειναι στο Μ-Ω, αρα δεν ξερω Click για ανάπτυξη... Μου 'χουν πει ότι το Δίκαιο είναι πολύ σπαστικό μάθημα! Ή από τυχη θα το περάσεις ή με σκονάκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 11:58 Ο ilias1994: #475 03-10-12 11:58 Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sophia_b: Ημουν σε αυτα τα κοριτσια... Σου ειπα οτι εμενα εβλεπες Συγνωμη εμεις ειμαστε οι βαρετες? Με προσβαλεις.. Click για ανάπτυξη... Απλώς δεν κατάλαβα τη σημειώνατε συνέχεια μα συνέχεια δεν σταματήσατε να γράφετε!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas76 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolas76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 12:55 Ο nikolas76: #476 03-10-12 12:55 Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 13:13 Ο ilias1994: #477 03-10-12 13:13 Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Normal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Normal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μουσικών Σπουδών ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 185 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 15:18 Ο Normal έγραψε: #478 03-10-12 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias1994: Υπάρχει κάποιος που ξέρει πως μπορούμε να συνδεθούμε στο e-class??????????????Τι όνομα και τι κωδικό βάζουμε???? Click για ανάπτυξη... Ονομα θα βάλεις το username που πηρες στο χαρτακι κατα την εγγραφή σου, συνοδευομενο από το @dias. Δηλαδή πχ αν το username σου ήταν l123456 τοτε στο ονομα του eclass βαζεις l123456@dias και κωδικο τον κωδικό στο χαρτάκι επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 17:06 Ο Insomnie έγραψε: #479 03-10-12 17:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nikolas76: Στα Μαθηματικα για Οικονομολογους 1,επειδη ''χαθηκα'' λιγο μπορειτε να μου πειτε την υλη που πρεπει να διαβασω απο το Λυκειο?Ευχαριστω. Click για ανάπτυξη... Όρια, Συνέχεια, Παράγωγοι, Ολοκληρώματα. Μην ασχοληθείς με bolzano/rolle και τα σχετικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilias1994 Νεοφερμένο μέλος Ο ilias1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2012 στις 19:31 Ο ilias1994: #480 03-10-12 19:31 Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πως σας φάνηκε η σημερινή μέρα στη σχολή ??????????? Κατά την γνώμη μου ήταν πολύ καλύτερα σήμερα από εχτές το μόνο κακό που είχε η μέρα ήταν ότι είχα μάθημα 9.00 !!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.