nPb
Επιφανές μέλος

Πάντως 1 στους 10 φοιτητές παίρνει στην ουσία πτυχίο. Μην σας ξεγελάει ο αριθμός των εγγεγραμμένων φοιτητών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariloublublu
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

οσοι 3ερετε η μενετε πατρα οδοσ κωνσταντινουπολεωσ βολευει για πανεπιστημιο κ για κεντρο??
gewrgia24221242
Νεοφερμένο μέλος

βρηκε κανεις απο τους πρωτοετεις σπιτι??
οσοι 3ερετε η μενετε πατρα οδοσ κωνσταντινουπολεωσ βολευει για πανεπιστημιο κ για κεντρο??
νομιζω οτι ειναι πολυ καλα και βολευει γενικα.και ειναι γεματη φοιτητες απο οτι εχω ακουσει δηλαδη.εγω γιια σπιτι θα παω το σαββατο

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

εσυ σε ποιεσ περιοχεσ 8α κοιτα3εισ??νομιζω οτι ειναι πολυ καλα και βολευει γενικα.και ειναι γεματη φοιτητες απο οτι εχω ακουσει δηλαδη.εγω γιια σπιτι θα παω το σαββατο![]()

gewrgia24221242
Νεοφερμένο μέλος

μια φιλη μου που σπουδαζε Πατρα μου εστειλε αυτο: Απο τις πιο ωραίες περιοχες ειναι η Αγία Σοφία και κεντρικα μετα δλδ πλατεια Γεωργίου. Απλα στην Αγία Σοφία εισαι πολυ κοντα στο κέντρο και έχει και οικονονικα ενοίκια και τα σπίτια ειναι ομορφα. Στο κεντρο είναι και πολυ παλια και είναι και ακριβά χωρίς να υπάρχει λογος. Τωρα αμα σ πουν τριών ναυαρχων είναι μακρια απο το κεντρο και απο το πανεπιστήμιο. Οπως επισης και τα ψηλα αλωνια. ισως σε βοηθσ. εγω θα κοιταξω απο αγια σοφια μεχρι πλατεια ολγας εκει γυρω δηλαδη.κωσταντινουπολεως κορινθου και τετοιαεσυ σε ποιεσ περιοχεσ 8α κοιτα3εισ??![]()

chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος

βρηκε κανεις απο τους πρωτοετεις σπιτι??
Ναι ειναι μια χαρα! Ο κεντρικος για να παρεις το λεωφορειο για το πανεπιστημιο ειναι 5 λεπτα αποσταση το πολυ και απο το κεντρο εισαι μια χαρα!

Εγω Πεμπτη πρωι θα 'μαι Πατρα για να ψαξω για σπιτι

gewrgia24221242
Νεοφερμένο μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπιζω να βρειτε κατι καλο κ οι 2 σασ

πηγε μια φιλη μου στην πατρα σημερα για να βρει σπιτι αλλα δεν βρηκε τιποτα..βασικα οσα ειδε ηταν ακριβα.ανησυχωωωω....
αν δεν κανω λα8οσ στο κεντο ειναι πιο φ8ηνα τα νοικια κ για περιοχεσ εμενα μ ειπαν να ψα3ω απο οδο ιωαννινων μεχρι νορμαν

gewrgia24221242
Νεοφερμένο μέλος

ωραια ετσι να οργανωνομαστε σιγα σιγα
ελπιζω να βρειτε κατι καλο κ οι 2 σασ
αν δεν κανω λα8οσ στο κεντο ειναι πιο φ8ηνα τα νοικια κ για περιοχεσ εμενα μ ειπαν να ψα3ω απο οδο ιωαννινων μεχρι νορμαν![]()
βασικα η φιλη μου κεντρο ψαχνει.βασικα απο πλ.αγιας σοφιας και γυρω μεχρι πλατεια ολγας. και εχει παει σε 12 σπιτια και τιποτα.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπιζω στο τελοσ κατι να βρει

gewrgia24221242
Νεοφερμένο μέλος

chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος

gewrgia24221242
Νεοφερμένο μέλος

σε ποια περιοχη θελεις;Eγω θελω σχετικα μεγαλο σπιτι (2 υπνοδωματια) και σε συγκεκριμενη περιοχη και φοβαμαι λιγο μηπως βρω κατι που δεν με ικανοποιει ή ειναι πολυ ακριβο
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

κ εγω με 2 το 83λωEγω θελω σχετικα μεγαλο σπιτι (2 υπνοδωματια) και σε συγκεκριμενη περιοχη και φοβαμαι λιγο μηπως βρω κατι που δεν με ικανοποιει ή ειναι πολυ ακριβο

αν ψα3εισ ολο κ κατι 8α βρεισ που 8α σ ικανοποιει απλα 8ελει καλο ψα3ιμο
τωρα για ενοικιο πιστευω το 250-280 ειναι μια χαρα
ειδικα αμα ειναι κ επιπλωμενο

gewrgia24221242
Νεοφερμένο μέλος

κ εγω με 2 το 83λωσε ποια ακριβωσ περιοχη 8εσ εσυ??
αν ψα3εισ ολο κ κατι 8α βρεισ που 8α σ ικανοποιει απλα 8ελει καλο ψα3ιμο
τωρα για ενοικιο πιστευω το 250-280 ειναι μια χαρα
ειδικα αμα ειναι κ επιπλωμενο![]()
πιστευω οτι θα δυσκολευτεις να βρεις τριαρι με τοσα χρηματα που να ειναι κεντρο.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

πιστευω οτι θα δυσκολευτεις να βρεις τριαρι με τοσα χρηματα που να ειναι κεντρο.

gewrgia24221242
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.