moppf
Νεοφερμένο μέλος

Με συμφέρει να σπάσω το χέρι μου για να εξεταστώ προφορικά; Οι προφορικές εξετάσεις είναι ευκολότερες ή δυσκολότερες; Πώς διεξάγονται;
Αναφέρομαι σε θεωριτική κατεύθυνση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moppf
Νεοφερμένο μέλος

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Με συμφέρει να πάω νυχτερινό; Είναι τα ίδια θέματα στις πανελληνίες ή δυσκολότερα;
Με συμφέρει να σπάσω το χέρι μου για να εξεταστώ προφορικά; Οι προφορικές εξετάσεις είναι ευκολότερες ή δυσκολότερες; Πώς διεξάγονται;
Αυτό το ρωτάς σοβαρά; Πες μου όχι σε παρακαλώ.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Δυστυχως, απ'οτι φαινεται το εννοει... Δε φταει ομως αποκλειστικα εκεινος, αλλα αυτο το απαρχαιομενο συστημα που ωθει τους μαθητες σε τετοιες σκεψεις!! Ολο θα αλλαξει ακουμε και για ανταλλαγμα προτιμω να μην αναφερω τι περνουμε...Αυτό το ρωτάς σοβαρά; Πες μου όχι σε παρακαλώ.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Αυτά που σκέφτεται ο mopff είναι απαράδεκτα πράγματα εκτός από τα τρελλά "μήπως να σπάσω το χέρι μου;". Αν πιάσεις δουλεία το πρωί για να πηγαίνεις νυχτερινό τότε ok, αλλά αν σου κολλάει κάποιος, π.χ. ο πατέρας σου, ένσημα για να φαίνεται ότι δουλεύεις και να πας νυχτερινό τότε τι να σου πω. Αν το κάνεις θα είσαι μεγάλο λαμόγιο (και είσαι και συντοπίτης).
Μάθετε ρε παιδιά να πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα και να μην γίνεστε λαμόγια επειδή το σύστημα τα ευνοεί. Μην γίνετε σαν και αυτούς που κοροϊδεύετε.
napstor
Δραστήριο μέλος

ναι εχει σχεδον επιβεβαιωθει κατι τετοιο αλλα το θεμα ειναι ποτε θα γινει.ενα ειναι το σιγουρο,εγω μπορει να εχω τελειωσει και απο φοιτητηςΚάτι ακούστηκε ότι μελλοντικά θα καταργηθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις και οι υποψήφιοι θα μπαίνουν στην τριτοβάθμια με το απολυτήριο λυκείου για τον βαθμό του οποίου θα λαμβάνονται οι βαθμοί και των 3 τάξεων του λυκείου. Δηλαδή δεν θα υπάρχει γενικά διαγωνισμός σε εθνικό επίπεδο.

kondar
Νεοφερμένο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

moppf
Νεοφερμένο μέλος

καλυτερα να στρωσεις τον κωλο σου και να σκεφτεις πως να διαβασεις και οχι τετοιες ......ακιες.και μετα θελουμε να παμε μπροστα σαν χωρα.
ρε φιλε 20 έχω στην κατευθυνση αλλα όταν ακουω οτι ο αλλος με το ιδαιτερο εχει τελειωσει την υλη της 3ης και εγω ακομα ειμαι στης 2ας τι θες να κανω; Πρεπει καπως να ισορροπιστουν τα πραγματα δεν νομιζεις; Εντ τζαστ φορ δε ρεκορντ διαβαζω μονος μ την υλη της 3ης μηπως και τους φτασω το καλοκαιρι.
Για να ανακεφαλαιωνω ειναι ή οχι ευνοικοτερη η προφορικη εξεταση;
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε φιλε 20 έχω στην κατευθυνση αλλα όταν ακουω οτι ο αλλος με το ιδαιτερο εχει τελειωσει την υλη της 3ης και εγω ακομα ειμαι στης 2ας τι θες να κανω; Πρεπει καπως να ισορροπιστουν τα πραγματα δεν νομιζεις; Εντ τζαστ φορ δε ρεκορντ διαβαζω μονος μ την υλη της 3ης μηπως και τους φτασω το καλοκαιρι.
Πω πω φίλε μου εχεις πρόβλημα. Σοβαρά όμως.Τι είναι αυτος ο πανικός;Εγώ Ιουλιο ξεκίνησα την ύλη της Γ και εκανα και 20 μέρες διακοπές τον Αυγουστο και εγραψα πολύ καλα.Και έκανα και πολλές επαναλήψεις. 2α λυκειου και έχει τελειωσει την ύλη της Γ; Σε κοροιδευει.Δεν παιζει αυτο.Η και αν οντως συμβαινει εχει γινει πασαλειμμα.
Και οχι δε σε συμφερουν τα προφορικα.Κατσε και ηρέμησε και αποφυγε τις υπερβολες.Καλα τον εαυτο σου δεν το σεβεσαι καθολου?Τι κυκλοφορει εκει εξω...ελεος.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Και για να σε κανω να νιωσεις ακομα καλυτερα, μπορω να σου πω οτι τα φροντιστηρια στην πολη μου (τη Λαρισα) καθε χρονο αρχιζουν μετα τις 18 Αυγουστου!! Οπως και η Ανδρομεδα και γω πιστευω πως εγραψα πολυ καλα και παροτι αρχιζουμε αργα, η Θεσσαλια ειναι πρωτη στις επιτυχιες!!Πω πω φίλε μου εχεις πρόβλημα. Σοβαρά όμως.Τι είναι αυτος ο πανικός;Εγώ Ιουλιο ξεκίνησα την ύλη της Γ και εκανα και 20 μέρες διακοπές τον Αυγουστο και εγραψα πολύ καλα.Και έκανα και πολλές επαναλήψεις. 2α λυκειου και έχει τελειωσει την ύλη της Γ; Σε κοροιδευει.Δεν παιζει αυτο.Η και αν οντως συμβαινει εχει γινει πασαλειμμα.
Και οχι δε σε συμφερουν τα προφορικα.Κατσε και ηρέμησε και αποφυγε τις υπερβολες.Καλα τον εαυτο σου δεν το σεβεσαι καθολου?Τι κυκλοφορει εκει εξω...ελεος.
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

kondar
Νεοφερμένο μέλος

**maRia**
Νεοφερμένο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάτι ακούστηκε ότι μελλοντικά θα καταργηθούν οι πανελλήνιες εξετάσεις και οι υποψήφιοι θα μπαίνουν στην τριτοβάθμια με το απολυτήριο λυκείου για τον βαθμό του οποίου θα λαμβάνονται οι βαθμοί και των 3 τάξεων του λυκείου. Δηλαδή δεν θα υπάρχει γενικά διαγωνισμός σε εθνικό επίπεδο.
Αυτά που σκέφτεται ο mopff είναι απαράδεκτα πράγματα εκτός από τα τρελλά "μήπως να σπάσω το χέρι μου;". Αν πιάσεις δουλεία το πρωί για να πηγαίνεις νυχτερινό τότε ok, αλλά αν σου κολλάει κάποιος, π.χ. ο πατέρας σου, ένσημα για να φαίνεται ότι δουλεύεις και να πας νυχτερινό τότε τι να σου πω. Αν το κάνεις θα είσαι μεγάλο λαμόγιο (και είσαι και συντοπίτης).
Μάθετε ρε παιδιά να πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα και να μην γίνεστε λαμόγια επειδή το σύστημα τα ευνοεί. Μην γίνετε σαν και αυτούς που κοροϊδεύετε.
Αν οντως γινει αυτο, αισθανομαι πολυ τυχερη που μπηκα με πανελληνιες.
Γιωργο, Πατρα και Ροδος ειναι φουλ στα λαμογια, περσι ειχαν δωσει οι μισοι Πατρινοι και οι μισοι Ροδιτες προφορικα πανελληνιες επειδη επαθαν (μαζικα προφανως

Εξαρταται απο το ποιος θα σε βαθμολογησει.
Παντως αντι να καθεσαι να ψαχνεις απο τωρα με ποιο τροπο θα τη βγαλεις πιο χαλαρα στις πανελληνιες, κατσε διαβασε και μπες κάπου με την αξια σου.
Α και επισης, αυτο που λενε κάποιοι φροντιστες πως απο τη β βγαινει η υλη της γ το πιθανοτερο να γινεται για λογους διαφημισης παρα να ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.
Παρεπτπτοντως, η κολλητη μου ειχε βγαλει το μεγαλυτερο μερος της υλης στη φυσικη κατ απο τη β, καθως ειχε πατερα φυσικο...Το αποτελεσμα; 9,3..
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιωργο, Πατρα και Ροδος ειναι φουλ στα λαμογια, περσι ειχαν δωσει οι μισοι Πατρινοι και οι μισοι Ροδιτες προφορικα πανελληνιες επειδη επαθαν (μαζικα προφανως) δυσλεξια και τενοντιτιδα αντιστοιχα. Μεχρι στα δελτια ειδησεων ειχε αναφερθει αυτο.
Και άκου και το ακόμα πιο τραγικό.Συμμαθητής μου στο σχολείο,έφυγε στα μέσα της χρονιάς πέρσι(β λυκείου) και πήγε στο νυχτερινό προκειμένου να περάσει αρχιτεκτονική(δεν έπαιζε να περάσει με τις κανονικές εξετάσεις)...προφανώς και δε δούλευε(κάποιος γνωστός του πατέρα του τον είχε και καλά υπάλληλο σε μια καφετέρια) και η πλάκα είναι οτι περηφανευόταν κιολας για αυτό του το κατόρθωμα..
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Foux
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με συμφέρει να πάω νυχτερινό; Είναι τα ίδια θέματα στις πανελληνίες ή δυσκολότερα;
1. στα νυχτερινά τα θέματα είναι ευκολότερα αλλά το περιβάλλον δεν είναι και το ό,τι καλύτερο..
2. θα δώσεις επαναληπτικές το καλοκαίρι κάτι που είναι απαίσιο. Α, και τα θέματα είναι δυσκολότερα.
3. Εφόσον είσαι θεωρητική τουλάχιστον θα έπρεπε να ξέρεις πως γράφεται.
Παιδιά αν ισχύσει αυτό με τους βαθμούς τότε θα είναι η μεγαλύτερη αδικία έβερ. Όλοι θα πηγαίνουν στα ιδιωτικά για να τους βάζουν βαθμούς. Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε! Πανελλήνιες φορ έβερ

imeego2
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.