Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:12 Η Νάγια Τ. έγραψε: #141 14-12-12 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Ποιος διαβάζει τώρα κυτταρική διαίρεση 2 κεφάλαια για το φροντιστήριο της Δευτέρας;; Και ποιος μες στα Χριστούγεννα έχει να κάνει 2 εργασίες βιολογίας;; Μ' αρέσει πιο πολύ η βιοχημεία (Stryer) Αξίζει και για να πουλάμε μούρη σε όσους είναι σε άλλες σχολές (κοίτα βιβλίο που έχω!!! ωωω!!!!) Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μας ζηλεύει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:15 Ο antonisd95: #142 14-12-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): antonisd95,σ ευχαριστώ μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και μάλλον θα το παραγγείλω. (Νόμους θερμοδυναμικής; Βαρετά ε; ) Click για ανάπτυξη... Ε τι παίζουμε; Είναι από τα καλύτερα βιβλία στο συγκεκριμένο είδος. (προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο Γατόπαρδος.: #143 14-12-12 19:31 για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libertad Νεοφερμένο μέλος Η libertad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:45 Η libertad έγραψε: #144 14-12-12 19:45 Για πείτε , αν έχετε διαβάσει και ποιο βιβλίο του Isaac Asimov. Αξίζει κάποιος να τον διαβάσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Δεκεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:50 Η Νάγια Τ. έγραψε: #145 14-12-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από libertad: Για πείτε , αν έχετε διαβάσει και ποιο βιβλίο του. Αξίζει κάποιος να τον διαβάσει? Click για ανάπτυξη... Εγω του Asimov έχω διαβάσει "Το χρονικό του Κόσμου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:46 Η Alma Libre: #146 14-12-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... οι φόνοι σου κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο antonisd95: #147 14-12-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #148 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Eννοείτε.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #149 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: οι φόνοι σου κάνουν; Click για ανάπτυξη... Αναλόγως χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:42 Ο antonisd95: #150 14-12-12 21:42 Ο θείος Πέτρος και η εικασία Γκόλντμπαχ. Δεν πληρεί και πολύ τα κριτήρια που αναφέρεις, αλλά εγώ το διάβασα χωρίς να το καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #151 14-12-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Ποιος διαβάζει τώρα κυτταρική διαίρεση 2 κεφάλαια για το φροντιστήριο της Δευτέρας;; Και ποιος μες στα Χριστούγεννα έχει να κάνει 2 εργασίες βιολογίας;; Μ' αρέσει πιο πολύ η βιοχημεία (Stryer) Αξίζει και για να πουλάμε μούρη σε όσους είναι σε άλλες σχολές (κοίτα βιβλίο που έχω!!! ωωω!!!!) Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι μας ζηλεύει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:15 Ο antonisd95: #142 14-12-12 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): antonisd95,σ ευχαριστώ μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και μάλλον θα το παραγγείλω. (Νόμους θερμοδυναμικής; Βαρετά ε; ) Click για ανάπτυξη... Ε τι παίζουμε; Είναι από τα καλύτερα βιβλία στο συγκεκριμένο είδος. (προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο Γατόπαρδος.: #143 14-12-12 19:31 για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libertad Νεοφερμένο μέλος Η libertad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:45 Η libertad έγραψε: #144 14-12-12 19:45 Για πείτε , αν έχετε διαβάσει και ποιο βιβλίο του Isaac Asimov. Αξίζει κάποιος να τον διαβάσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Δεκεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:50 Η Νάγια Τ. έγραψε: #145 14-12-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από libertad: Για πείτε , αν έχετε διαβάσει και ποιο βιβλίο του. Αξίζει κάποιος να τον διαβάσει? Click για ανάπτυξη... Εγω του Asimov έχω διαβάσει "Το χρονικό του Κόσμου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:46 Η Alma Libre: #146 14-12-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... οι φόνοι σου κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο antonisd95: #147 14-12-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #148 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Eννοείτε.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #149 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: οι φόνοι σου κάνουν; Click για ανάπτυξη... Αναλόγως χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:42 Ο antonisd95: #150 14-12-12 21:42 Ο θείος Πέτρος και η εικασία Γκόλντμπαχ. Δεν πληρεί και πολύ τα κριτήρια που αναφέρεις, αλλά εγώ το διάβασα χωρίς να το καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #151 14-12-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): antonisd95,σ ευχαριστώ μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και μάλλον θα το παραγγείλω. (Νόμους θερμοδυναμικής; Βαρετά ε; ) Click για ανάπτυξη... Ε τι παίζουμε; Είναι από τα καλύτερα βιβλία στο συγκεκριμένο είδος. (προσωπική άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:31 Ο Γατόπαρδος.: #143 14-12-12 19:31 για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. libertad Νεοφερμένο μέλος Η libertad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:45 Η libertad έγραψε: #144 14-12-12 19:45 Για πείτε , αν έχετε διαβάσει και ποιο βιβλίο του Isaac Asimov. Αξίζει κάποιος να τον διαβάσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Δεκεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:50 Η Νάγια Τ. έγραψε: #145 14-12-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από libertad: Για πείτε , αν έχετε διαβάσει και ποιο βιβλίο του. Αξίζει κάποιος να τον διαβάσει? Click για ανάπτυξη... Εγω του Asimov έχω διαβάσει "Το χρονικό του Κόσμου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:46 Η Alma Libre: #146 14-12-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... οι φόνοι σου κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο antonisd95: #147 14-12-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #148 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Eννοείτε.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #149 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: οι φόνοι σου κάνουν; Click για ανάπτυξη... Αναλόγως χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:42 Ο antonisd95: #150 14-12-12 21:42 Ο θείος Πέτρος και η εικασία Γκόλντμπαχ. Δεν πληρεί και πολύ τα κριτήρια που αναφέρεις, αλλά εγώ το διάβασα χωρίς να το καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #151 14-12-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
libertad Νεοφερμένο μέλος Η libertad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:45 Η libertad έγραψε: #144 14-12-12 19:45 Για πείτε , αν έχετε διαβάσει και ποιο βιβλίο του Isaac Asimov. Αξίζει κάποιος να τον διαβάσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Δεκεμβρίου 2012 Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:50 Η Νάγια Τ. έγραψε: #145 14-12-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από libertad: Για πείτε , αν έχετε διαβάσει και ποιο βιβλίο του. Αξίζει κάποιος να τον διαβάσει? Click για ανάπτυξη... Εγω του Asimov έχω διαβάσει "Το χρονικό του Κόσμου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:46 Η Alma Libre: #146 14-12-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... οι φόνοι σου κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο antonisd95: #147 14-12-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #148 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Eννοείτε.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #149 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: οι φόνοι σου κάνουν; Click για ανάπτυξη... Αναλόγως χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:42 Ο antonisd95: #150 14-12-12 21:42 Ο θείος Πέτρος και η εικασία Γκόλντμπαχ. Δεν πληρεί και πολύ τα κριτήρια που αναφέρεις, αλλά εγώ το διάβασα χωρίς να το καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #151 14-12-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για πείτε , αν έχετε διαβάσει και ποιο βιβλίο του Isaac Asimov. Αξίζει κάποιος να τον διαβάσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:50 Η Νάγια Τ. έγραψε: #145 14-12-12 19:50 Αρχική Δημοσίευση από libertad: Για πείτε , αν έχετε διαβάσει και ποιο βιβλίο του. Αξίζει κάποιος να τον διαβάσει? Click για ανάπτυξη... Εγω του Asimov έχω διαβάσει "Το χρονικό του Κόσμου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:46 Η Alma Libre: #146 14-12-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... οι φόνοι σου κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο antonisd95: #147 14-12-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #148 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Eννοείτε.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #149 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: οι φόνοι σου κάνουν; Click για ανάπτυξη... Αναλόγως χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:42 Ο antonisd95: #150 14-12-12 21:42 Ο θείος Πέτρος και η εικασία Γκόλντμπαχ. Δεν πληρεί και πολύ τα κριτήρια που αναφέρεις, αλλά εγώ το διάβασα χωρίς να το καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #151 14-12-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από libertad: Για πείτε , αν έχετε διαβάσει και ποιο βιβλίο του. Αξίζει κάποιος να τον διαβάσει? Click για ανάπτυξη... Εγω του Asimov έχω διαβάσει "Το χρονικό του Κόσμου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 20:46 Η Alma Libre: #146 14-12-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... οι φόνοι σου κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο antonisd95: #147 14-12-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #148 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Eννοείτε.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #149 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: οι φόνοι σου κάνουν; Click για ανάπτυξη... Αναλόγως χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:42 Ο antonisd95: #150 14-12-12 21:42 Ο θείος Πέτρος και η εικασία Γκόλντμπαχ. Δεν πληρεί και πολύ τα κριτήρια που αναφέρεις, αλλά εγώ το διάβασα χωρίς να το καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #151 14-12-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... οι φόνοι σου κάνουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:34 Ο antonisd95: #147 14-12-12 21:34 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #148 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Eννοείτε.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #149 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: οι φόνοι σου κάνουν; Click για ανάπτυξη... Αναλόγως χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:42 Ο antonisd95: #150 14-12-12 21:42 Ο θείος Πέτρος και η εικασία Γκόλντμπαχ. Δεν πληρεί και πολύ τα κριτήρια που αναφέρεις, αλλά εγώ το διάβασα χωρίς να το καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #151 14-12-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': για πείτε βρε παιδιά κανα καλό για μένα... 3η γυμνασίου πάω... θέλω μυστήριο....και περιπετεια...θα παω να αγορασω αυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #148 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Eννοείτε.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #149 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: οι φόνοι σου κάνουν; Click για ανάπτυξη... Αναλόγως χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:42 Ο antonisd95: #150 14-12-12 21:42 Ο θείος Πέτρος και η εικασία Γκόλντμπαχ. Δεν πληρεί και πολύ τα κριτήρια που αναφέρεις, αλλά εγώ το διάβασα χωρίς να το καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #151 14-12-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonisd95: Σου αρέσουν τα μαθηματικά; Click για ανάπτυξη... Eννοείτε.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:37 Ο Γατόπαρδος.: #149 14-12-12 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: οι φόνοι σου κάνουν; Click για ανάπτυξη... Αναλόγως χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:42 Ο antonisd95: #150 14-12-12 21:42 Ο θείος Πέτρος και η εικασία Γκόλντμπαχ. Δεν πληρεί και πολύ τα κριτήρια που αναφέρεις, αλλά εγώ το διάβασα χωρίς να το καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #151 14-12-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: οι φόνοι σου κάνουν; Click για ανάπτυξη... Αναλόγως χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonisd95 Δραστήριο μέλος Ο antonisd95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:42 Ο antonisd95: #150 14-12-12 21:42 Ο θείος Πέτρος και η εικασία Γκόλντμπαχ. Δεν πληρεί και πολύ τα κριτήρια που αναφέρεις, αλλά εγώ το διάβασα χωρίς να το καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #151 14-12-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο θείος Πέτρος και η εικασία Γκόλντμπαχ. Δεν πληρεί και πολύ τα κριτήρια που αναφέρεις, αλλά εγώ το διάβασα χωρίς να το καταλάβω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:45 Η Alma Libre: #151 14-12-12 21:45 Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 'Γιώργος': Αναλόγως χαχα! Click για ανάπτυξη... Περιγραφικό,με περιπέτεια,μυστήριο και φόνους ένα έχω να σου προτείνω,αυτό που διαβάζω εγώ τώρα. Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ. Σχεδον καμία σχέση με τη σειρά οι χαρακτήρες,αλλά αξίζει! Αν θες παίρνεις και τη Χημεία του Θανάτου,συγγραφέα ακριβώς δε θυμάμαι,αλλά το είχα βρει στα public σε καλή τιμή και με πολύ ωραία πλοκή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος. Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.041 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:22 Ο Γατόπαρδος.: #152 14-12-12 22:22 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:14 Η Spider:) έγραψε: #153 15-12-12 14:14 αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:19 Η Alma Libre: #154 15-12-12 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Spider:): αχ κι εγώ θα ήθελα κάποιο καλό βιβλίο για τα Χριστούγεννα...Δε με πειράζει το είδος, φτάνει να μην έχει συνέχειες, γιατί έχει διάβασμα για πανελλήνιες οπότε πιθανότατα δε θα προλάβω να τα διαβάσω όλα...έχετε να μου προτείνετε κάτι; Click για ανάπτυξη... Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:02 Ο Guest 278211: #155 15-12-12 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εμείς πάλι κανουμε χημεία και οχι βιοχημεια! Νομούς θερμοδυναμικης,τροχιακα,ελεύθερες ενέργειες,εντροπιες,ενθαλπιες κι ολα αυτά τα ωραία! Click για ανάπτυξη... Τα κάναμε και αυτά ως εισαγωγή! Αρχική Δημοσίευση από hurricane: oh god. το χοντραίνεις! stryer??? η βιολογία ρε συ είναι ωραίααα αντιθέτως η βιοχημεία... (και το λέω εγώ, που λάτρευα χημεία ε) Click για ανάπτυξη... Παίζει να είμαι η μοναδική που μ' αρέσει η βιοχημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spider:) Νεοφερμένο μέλος Η Spider:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:12 Η Spider:) έγραψε: #156 15-12-12 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Διήγημα πολύ καλό (αλλά δε ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να αγοραστεί καθώς είναι του 1980),μικρό και ωραίο για της διακοπές είναι του Φάρλεϋ Μόατ,το Λύκοι σας παρακαλώ μη κλαίτε. Είναι σαν ημερολόγιο και περιγράφει την εξαφάνιση των λύκων καθώς δίνει και πολύ καλές πληροφορίες για τον αρκτικό λύκο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:17 Η Alma Libre: #157 15-12-12 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Spider:): Ευχαριστώ πολύ!!!Θα το ψάξω!!! Click για ανάπτυξη... Τίποτα,σου υπόσχομαι οτι θα το λατρέψεις Καλό σου διάβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The little musician boy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 134 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο The little musician boy: #158 16-12-12 18:54 Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 72 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Normal m.b. giorgos5002 Dr. Gl. Luminous Debugging_Daemon chester20080 Kate1914 mathitisglykeiou Scandal Helen06 Nikoleta_Giann iann1767 Μαραθ22 ggl eirinipap Miranda32 estrela Steliosgkougkou tfghp Deadly_sorrowX oups tsiobieman Εριφύλη athinoula thenutritionist katia.m George.S Kitana spring day snowy Applepie Nick254 giannhs2001 angeloskar Maynard constansn Fagia ツ hirasawayui Αναστασία197 Unboxholics Τρελας123 fmarulezkd rempelos42 katerinavld Than003 New member floydiantree Kleanth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραία είναι η σειρά βιβλίων Τα 39 Στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:02 Η Θάλεια έγραψε: #159 16-12-12 19:02 Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ο άνθρωπος που έτρωγε πολλά. Τέλειο! Το διάβασα μέσα σε ένα απόγευμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 18:54 Ο DrHouse έγραψε: #160 29-12-12 18:54 ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΖΑ 'Η ΚΟΙΝΟ; Η Κοινή Γνώμη στον Χώρο της Πολιτείας Το 1962 υπήρχαν στην Ευρώπη πάνω από δέκα δικτατορίες (φασιστικές και κομμουνιστικές) στις οποίες επρόκειτο σύντομα να προστεθεί ακόμα μία: η Ελληνική. Ο Νίκος Δήμου βρισκόταν ανάμεσα στις σπουδές του (έξι χρόνια φιλοσοφία στην Γερμανία) και στην επαγγελματική του ενασχόληση με τις τεχνικές επηρεασμού της Κοινής Γνώμης (Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση). Έγραψε αυτή την σύντομη μελέτη προσπαθώντας να κατανοήσει τους μηχανισμούς διαμόρφωσης της Κοινής Γνώμης και τις «ασθένειές» της, που την οδηγούν να στηρίζει ή να ανέχεται ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τον απασχόλησε ιδιαίτερα η μετατροπή ενός Κοινού σε Μάζα και οι προϋποθέσεις για την αντιστροφή μιας τέτοιας διαδικασίας. 38 χρόνια μετά, η μελέτη αυτή, εξακολουθεί (δυστυχώς) να είναι επίκαιρη. Μπορεί να υπάρχουν λιγότερα δικτατορικά καθεστώτα αλλά οι απόπειρες για την χειραγώγηση της Κοινής Γνώμης είναι σίγουρα περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.