BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σίγουρα εφόσον η κοπέλα σπουδάζει στην ίδια πόλη με εσένα, και είναι εφικτό να την συναντήσεις από κοντά, να το κάνεις. Τώρα, εφόσον είσαι ντροπαλός(όπως και εγώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Βιώνω παρόμοια κατάσταση μ'ένα αγόρι στην ηλικία σου και ειλικρινά μου έχει σπάσει τα νεύρα.Πολλές φορές νόμιζα ότι ήταν έτοιμος να έρθει να μιλήσει αλλά ποτέ δεν το έκανε.
Ο τολμών νικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Δηλαδη εγω που δεν εχω facebook, δεν εχω ελπιδες να βρω καποιον?
Ούτε εγώ έχω facebook,twitter, instagram και λοιπά "κοινωνικά" δίκτυα! χαχα

Αλλά σε καταλαβαίνω. Το πιο αστείο και συνάμα θλιβερό, είναι τη στιγμή που σε ρωτάνε "πως σε λένε στο fb", ή "πώς θα σε βρω στο twitter" φερειπήν, και με το που απαντήσεις "Δεν έχω κάποιο λογαριασμό", ακολουθεί μία περίεργη <<παγομάρα>>
--->

Λες και χάθηκε, ξέρω γω, κάθε "δίαυλος" επικοινωνίας!

Guest 875331
Επισκέπτης

Αλλά σε καταλαβαίνω. Το πιο αστείο και συνάμα θλιβερό, είναι τη στιγμή που σε ρωτάνε "πως σε λένε στο fb", ή "πώς θα σε βρω στο twitter" φερειπήν, και με το που απαντήσεις "Δεν έχω κάποιο λογαριασμό", ακολουθεί μία περίεργη <<παγομάρα>>
--->
Λες και χάθηκε, ξέρω γω, κάθε "δίαυλος" επικοινωνίας!![]()
Μήπως φταίει κάτι άλλο; Ξέρω πολλούς ανθρώπους που δε διαθε΄τουν κανέναν τέτοιο λογαριασμό, αλλά ποτέ δε τους στραβοκοιτάνε.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Μήπως φταίει κάτι άλλο; Ξέρω πολλούς ανθρώπους που δε διαθε΄τουν κανέναν τέτοιο λογαριασμό, αλλά ποτέ δε τους στραβοκοιτάνε.
Δεν μίλησε κανείς για "στραβοκοίταγμα", αλλά για μία παγομάρα/αμηχανία.
Σαν τι ας πούμε; Γίνε λίγο πιο σαφής αν θες.

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα ,θες να συγκρινεις πως ζουσανε τοτε ,σε σχεση με τωρα? Ο τροπος ζωης εχει αλλαξει ,(οι νοοτροπιες πολλων προφανως οχι) .Παλικάρι μου, μήπως περνάει (έστω και φευγαλέα) από το μυαλό σου, η σκέψη για ζωντανή επαφή πρόσωπο με πρόσωπο; Αλήθεια τι έκαναν εδώ και εκατομμύρια χρόνια, πριν ανακαλυφθεί το ίντερνετ, τα αγόρια και τα κορίτσια; Μάλλον, κάπως τα κατάφερναν και χωρίς αυτό, γιατί διαφορετικά εμείς ίσως και να μην υπήρχαμε.
![]()
Δεν σου ειπε να εχουν σχεση απο το φβ ,ως εργαλειο επικοινωνιας μια χαρα ειναι
nPb
Επιφανές μέλος

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

--->
Λες και χάθηκε, ξέρω γω, κάθε "δίαυλος" επικοινωνίας!![]()
Χαιρετω τη συναδελφισσα! Και ξερεις... το να σου ζητησει το τηλεφωνο σου(που ειναι και το φυσιολογικο) εχει παλιωσει!
Menoula
Νεοφερμένο μέλος

Όμως! Πρέπει να αποδεκτούμε το γεγονός ότι πλέον η επικοινωνία έχει ''διευκολυνθεί'' θα λέγαμε με το facebook,viber κτλπ,σε σημείο βέβαια που την έχει παραδιευκολύνει που ''βαριόμαστε''('η δεν έχουμε κάρτα-παίζει και αυτό-)να πάρουμε ένα τηλ ή να βρεθούμε με το άτομο που θέλουμε να επικοινωνήσουμε.
Αιτήματα φιλίας λαμβάνουμε ο καθένας μας πολλά κάθε μέρα,το θέμα είναι ότι ΟΚ ας γίνει η πρώτη ''προσέγγιση'' από εκεί,πιάνοντάς της τη κουβέντα για το τί της αρέσει,τι κάνει τώρα,στέλνοντάς της τραγούδια ή αστεία βίντεο...δες το αν το έχετε σε επικοινωνία και αν όντως το έχετε,βγείτε. Αφού θες να το παίξεις safe, κάνε αυτό που κάνουν οι περισσότεροι.
*Σημείωση:Μη το παρακάνεις όμως με την ιντερνετική επικοινωνία μαζί της.Είναι άτομο από το ευρύτερό σου περιβάλλον...είναι κρίμα να μιλάτε μόνο μέσω ιντερνετ.Αυτό θα διαρκέσει πολύ λίγο.
Καλή τύχη

nPb
Επιφανές μέλος

Γενικά είμαι υπέρ της face to face επαφής..
Όμως! Πρέπει να αποδεκτούμε το γεγονός ότι πλέον η επικοινωνία έχει ''διευκολυνθεί'' θα λέγαμε με το facebook,viber κτλπ,σε σημείο βέβαια που την έχει παραδιευκολύνει που ''βαριόμαστε''('η δεν έχουμε κάρτα-παίζει και αυτό-)να πάρουμε ένα τηλ ή να βρεθούμε με το άτομο που θέλουμε να επικοινωνήσουμε.
Αιτήματα φιλίας λαμβάνουμε ο καθένας μας πολλά κάθε μέρα,το θέμα είναι ότι ΟΚ ας γίνει η πρώτη ''προσέγγιση'' από εκεί,πιάνοντάς της τη κουβέντα για το τί της αρέσει,τι κάνει τώρα,στέλνοντάς της τραγούδια ή αστεία βίντεο...δες το αν το έχετε σε επικοινωνία και αν όντως το έχετε,βγείτε. Αφού θες να το παίξεις safe, κάνε αυτό που κάνουν οι περισσότεροι.
*Σημείωση:Μη το παρακάνεις όμως με την ιντερνετική επικοινωνία μαζί της.Είναι άτομο από το ευρύτερό σου περιβάλλον...είναι κρίμα να μιλάτε μόνο μέσω ιντερνετ.Αυτό θα διαρκέσει πολύ λίγο.
Καλή τύχη![]()
(α). Εκτός και αν ζω σε δικό μου κόσμο, δεν δέχομαι αίτημα φιλίας.

Menoula
Νεοφερμένο μέλος

(α). Εκτός και αν ζω σε δικό μου κόσμο, δεν δέχομαι αίτημα φιλίας.(β). Δεν γνωρίζω κάποια κοπέλα που να αποδέχεται μια πρώτη "προσέγγιση" από το fb.
Δε μιλάω για άσχετα μεταξύ τους άτομα. Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση,κατά την οποία 2 άτομα ανήκουν στο ίδιο περιβάλλον,γνωρίζονται σχετικά(απ'όσο κατάλαβα),οπότε γιατί να μη είσαι θετικός σε μια πρώτη προσέγγιση με ένα τέτοιο άτομο;
Πίστεψέ με,εάν η κοπέλα δεν θέλει θα του το κόψει εξ αρχής. Εάν θέλει ή δεν είναι σίγουρη,τότε θα το δεκτεί κ στη πορεία θα δείξει.
Εκτός και αν η προσωπική της δεοντολογία είναι τόοοοοσο κατά των social media που απορρίψει ΤΕΛΕΊΩΣ κάτι τέτοιο.
Όπως και να χει,γνωρίζω ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ κοπέλες που αποδέχονται μια πρώτη προσέγγιση μέσω fb.Μάλιστα πολλές φορές την πραγματοποιούν και μόνες τους.Το απόλυτο ''ξενέρωμα'' είναι να μείνεις στην ''φεισμπουκ προσέγγιση'' και να μη προχωρήσεις. Αυτά

nPb
Επιφανές μέλος

Δε μιλάω για άσχετα μεταξύ τους άτομα. Αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση,κατά την οποία 2 άτομα ανήκουν στο ίδιο περιβάλλον,γνωρίζονται σχετικά(απ'όσο κατάλαβα),οπότε γιατί να μη είσαι θετικός σε μια πρώτη προσέγγιση με ένα τέτοιο άτομο;
Πίστεψέ με,εάν η κοπέλα δεν θέλει θα του το κόψει εξ αρχής. Εάν θέλει ή δεν είναι σίγουρη,τότε θα το δεκτεί κ στη πορεία θα δείξει.
Εκτός και αν η προσωπική της δεοντολογία είναι τόοοοοσο κατά των social media που απορρίψει ΤΕΛΕΊΩΣ κάτι τέτοιο.
Όπως και να χει,γνωρίζω ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ κοπέλες που αποδέχονται μια πρώτη προσέγγιση μέσω fb.Μάλιστα πολλές φορές την πραγματοποιούν και μόνες τους.Το απόλυτο ''ξενέρωμα'' είναι να μείνεις στην ''φεισμπουκ προσέγγιση'' και να μη προχωρήσεις. Αυτά![]()
Τι να πω...Μπορεί. Ναι γενικά, είναι λιγάκι βλακεία η μια αρχική γνωριμία να μην εξελιχθεί σε κανονική γνωριμία. Διαπιστώνω ότι πολύς κόσμος αντί να χρησιμοποιεί σωστά τον χώρο του διαδικτύου συμπεριφέρεται χειρότερα και από εποχές, που δεν υπήρχε το διαδίκτυο. Αναφέρομαι και στις δυο πλευρές: αυτούς που είναι κατά των social media και σε εκείνους που κομπλάρουν στις ανθρώπινες σχέσεις. Αλλά ξαναλέω, δεν γνωρίζω κάποια κοπέλα που να δηλώνει πρόθυμη γνωριμίας...στην Ελλάδα. Αν μιλάμε για άλλη χώρα, εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Γενικά στην Ελλάδα υπάρχει μια συγ-κκε-κριμένη λογική επί των ανθρώπινων σχέσεων, η οποία δεν ξέρω κατά πόσο έχει ως κέντρο τον άνθρωπο ή την συνήθεια.
Menoula
Νεοφερμένο μέλος

Τι να πω...Μπορεί. Ναι γενικά, είναι λιγάκι βλακεία η μια αρχική γνωριμία να μην εξελιχθεί σε κανονική γνωριμία. Διαπιστώνω ότι πολύς κόσμος αντί να χρησιμοποιεί σωστά τον χώρο του διαδικτύου συμπεριφέρεται χειρότερα και από εποχές, που δεν υπήρχε το διαδίκτυο. Αναφέρομαι και στις δυο πλευρές: αυτούς που είναι κατά των social media και σε εκείνους που κομπλάρουν στις ανθρώπινες σχέσεις. Αλλά ξαναλέω, δεν γνωρίζω κάποια κοπέλα που να δηλώνει πρόθυμη γνωριμίας...στην Ελλάδα. Αν μιλάμε για άλλη χώρα, εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Γενικά στην Ελλάδα υπάρχει μια συγ-κκε-κριμένη λογική επί των ανθρώπινων σχέσεων, η οποία δεν ξέρω κατά πόσο έχει ως κέντρο τον άνθρωπο ή την συνήθεια.
Το facebook,λειτουργεί με συγκεκριμένα μοτίβα.Όταν σου βγάζει αίτημα φιλίας,εσύ βλέπεις όνομα,φωτογραφία(ΣΙΓΟΥΡΑ) και κοινούς φίλους.Το πρώτο πράγμα που θα πας να κάνεις,!!εάν δε σου είναι γνωστό το όνομα και το πρόσωπο!!,είναι να τσεκάρεις το προφίλ του ατόμου αυτού.Εάν της εκάστοτε κοπελιάς ''δε της αρέσει το προφίλ'' του αλλουνού λέει ''χμ ένας ακόμα πέφτουλας!'' και delete request.Άντε,στην καλύτερη περίπτωση να στείλει ένα μήνυμα και να ρωτήσει ποιος είναι κ αν γνωρίζονται!Εάν της φανεί ενδιαφέρον,τότε το αποδέχεται. Έτσι κάνει-ως επι το πλείστον- μια Ελληνίδα χρήστης facebook.Λέω ως επι το πλείστον γιατί θα πέσουν να με φάνε. Μια κοπέλα από άλλη χώρα,ίσως να αποδεκτεί το αίτημα,να δει τι θα παιχτεί τις επόμενες μέρες(μήνυμα,like κτλπ) και θα δράσει αναλόγως,και πάλι δεν είμαι σίγουρη για αυτό!
Το κλειδί της υπόθεσης είναι το προφίλ/φώτο ενός ατόμου στο Facebook.Γιατί πολύ απλά,αυτό παρουσιάζει και όχι το χιούμορ σου,την καλοκαρδοσύνη σου και ένα σωρό άλλα που θα τα ανακάλυπτες με face to face επαφή!
Ας το λήξουμε εδώ,να μας πει και το παλικάρι τελικά τι έγινε.Στο τέλος,θα πάμε εμείς να μιλήσουμε στη κοπέλα. χαχαχα
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.