Καλησπέρα κι από μένα.
Έχω πάρει το lower του Michigan πριν πολλά χρόνια και τώρα θέλω να ξεκινήσω προετοιμασία για κάποιο πιστοποιητικό σε επίπεδο Γ2.
Είμαι ανάμεσα στο ΚΠγ και στο Michigan, αλλά η αλήθεια είναι πως κλείνω προς το πρώτο. Τι πιστεύετε εσείς;
Επίσης, επειδή δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω σε κάποιο φροντιστήριο ή να κάνω συστηματικά ιδιαίτερα (μακάρι να μπορούσα, το χω πολύ μεράκι) σκέφτομαι να ξεκινήσω μόνη μου την διαδικασία, αγοράζοντας κάποια ολοκληρωμένη σειρά προετοιμασίας Γ1-Γ2 και κάνοντας ταυτόχρονα τα τεστάκια που είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο από το ΚΠγ. Και φυσικά διαβάζοντας άρθρα στα αγγλικά, βλέποντας ταινίες χωρίς υπότιτλους και όλα τα σχετικά..
Θέλω όμως να έρθω και σε συνεννόηση με κάποιον καθηγητή (εννοείται με πληρωμή) για να μου διορθώνει τις εκθέσεις που θα γράφω και να κάνουμε ταυτόχρονα εξάσκηση στα προφορικά. Πιστεύετε πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό; και πόσες ώρες το μήνα θεωρείτε πως χρειάζονται για προετοιμασία σε προφορικά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.