Προγνωστικά Βάσεων 2022

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μεσους ορους φανταζομουν

Ναι εντάξει η αγγλική φιλολογία τώρα είδα ότι ήταν πολύ ψηλά. Ε αυτή που λες με τα 1000 μόρια να τη δηλώσεις, δεν ξέρεις ποτέ. Αν είδες είναι μόνο η θεωρητική -4.000 υποψήφιοι φέτος, θα δούμε σημαντικές μειώσεις βάσεων ίσως και εκεί που δεν το περιμένουμε.
Αυτή που θέλω πέρυσι είχε 12400, εγώ φέτος έχω 11400 σε αυτή, μακάρι να σταθώ τυχερή

μεσους ορους φανταζομουν
α,,οκ μεσους ορους μπορουν να βγαλουν αλλα ειναι αχρηστοι καλη μου
ο μεσος ορος μπορει να απεχει και 1000 μορια απο τον εαυτο του
οποτε ειναι αχρηστος για προβλεψεις

Ναι εντάξει η αγγλική φιλολογία τώρα είδα ότι ήταν πολύ ψηλά. Ε αυτή που λες με τα 1000 μόρια να τη δηλώσεις, δεν ξέρεις ποτέ. Αν είδες είναι μόνο η θεωρητική -4.000 υποψήφιοι φέτος, θα δούμε σημαντικές μειώσεις βάσεων ίσως και εκεί που δεν το περιμένουμε.
Φίλε Aspiring Lawyer πιστεύεις ότι θα πέσει η βάση της Αγγλικής Φιλολογίας;

Ούτε καν οι περισσότερες έχουν άλλους συντελεστές
και πως θα μπορεσει να βγαλει ακριβεις εκτιμησεις ο στρατηγακης;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

α,,οκ μεσους ορους μπορουν να βγαλουν αλλα ειναι αχρηστοι καλη μου
ο μεσος ορος μπορει να απεχει και 1000 μορια απο τα τον εαυτο του
οποτε ειναι αχρηστος για προβλεψεις
ok

και πως θα μπορεσει να βγαλει ακριβεις εκτιμησεις ο στρατηγακης;
δεν θα βγαλει πολυ απλο
δεν εχουν σημασια καν οι εκτιμησεις μονο για τα καναλια και για να στηριζουμε την γκρινια μας καπου
Ποια σχολή θέλεις;
Κοινωνική πολιτική

Φίλε Aspiring Lawyer πιστεύεις ότι θα πέσει η βάση της Αγγλικής Φιλολογίας;
Κοιτάξτε τώρα μη λέω και μεγάλες κουβέντες γιατί δεν είμαι ειδικός. Η γενική μου αίσθηση είναι ότι μείωση θα υπάρξει σε όλες τις σχολές λόγω της μείωσης υποψηφίων που προανέφερα και εν γένει των χειρότερων επιδόσεων. Μη δώσω όμως αριθμό μορίων γιατί δεν ξέρω και δε θέλω να σας λέω ανακρίβειες.

Πάντως μου κάνει εντύπωση παιδι
δεν θα βγαλει πολυ απλο
δεν εχουν σημασια καν οι εκτιμησεις μονο για τα καναλια και για να στηριζουμε την γκρινια μας καπου

Κοινωνική πολιτική
Ωραία! Η κόρη μου θέλει Αγγλικής Φιλολογίας και μάλλον δείχνει να περνάει (έχει απο14300 εως 14800 μόρια χωρίς τα αγγλικά)

Εκτίμηση για παιδαγωγικό ΕΚΠΑ;

Καλησπέρα. Έχω ρωτήσει αρκετούς απο εσας και ειναι η τελευταία φορά που ρωτάω (γιατι γινομαι κουραστική 😅) αλλά εκτιμησεις για παραιατρικα (νοσηλευτική) του 3ου πεδίου; ξέρω ότι οι χαμηλόβαθμες θα ανεβουν. Για πολεις οπως λαρισα, Ιωάννινα ειμαι 450-500 μορια πανω απτη περσινή βαση και για τριπολη, κριτη ειμαι περιπου 800 - 1000 μορια πανω. Υπαρχει περίπτωση να ανεβουν τοσο οι βασεις και να μη τις πιάσω;

Τελευταία επεξεργασία:
Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα βγουν τα στατιστικά κλιμάκωσης μορίων;;;Νομίζω ότι από εκεί μπορούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια να υπολογίσουμε πάνω κάτω

Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα βγουν τα στατιστικά κλιμάκωσης μορίων;;;Νομίζω ότι από εκεί μπορούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια να υπολογίσουμε πάνω κάτω
το συζητησαμε και πιο πανω , φετος επειδη για καθε σχολη υπαρχουν διαφορετικα μορια, μαλλον δεν θα βγουν

Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι;

Έγραψα 18030 έχω πιθανότητες για ιατρική????
Έχεις πιθανότητες αλλά είσαι στην κόψη του ξυραφιού! Πολύ οριακά. Παίζει να είσαι και εσύ ή βάση της τελευταίας ιατρικης. Τα καλά νέα αν μπορεί κανείς να τα θεωρήσει καλά είναι ότι αν δε περνάς φέτος του χρόνου ή του πάρα χρόνου με 10% περνάς σίγουρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back