Όχι. Δε συμφωνώ μαζί σου.Είσαι στο σχολείο και πρέπει να φέρεσαι ανάλογα. Αυτό είναι δικαιολογία που λες ...
Γι'αυτό έβαλαν τις αποβολές.Τίς έβαλαν για να καταλάβεις πως δεν πρέπει να φέρεσαι έτσι.Όχι πως θα κάνεςι βλακείες και θα παίρνεις αποβολές και πάει τέλειωσε. Ατό θα είναι η καθημερινότητα.Και αν νομίζεις πως το σχολείο υπάρχει για να κάνεςι βλακείες και να παίρνεις αποβολές τότε τσάμπα πήγαινοερχόσουν στο σχολείο.Καλύτερα να καόσουν σπίτι σου.
Όταν λες
"Βεβαίως και θα ξεσπάω σε καθηγητές που είναι κομπλεξικοί και λενε μαλακίες.."... Συμφωνώ μαζί σου, ότι υπάροχυν και βλάκες, αλλά με το να ξεσπάς δεν καταφέρνεις τίποτα.Δε θα σε πάρει στα σοβαρά, θα σου δώσει αποβολή και ο ηττημένος θα ε΄σιαι εσύ. Ενώ αν φερθείς έξυπνα και θα του πεις αυτό που θες και θα σε πάρει στα σοβαρά.Επίσης δεν αναφερόμουν σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά σε περιπτώσεις του...Σπάω θρανία και βρίζω τον καθηγητή και κάνω φασαρία για να πουλήσω μαγκιά.Που μόνο μαγκιά δε πουλά κανείς με αυτά...
Πρέπει να υπάρχει μέτρο.Αν είναι να πηγαίνεις σχολέιο να κάνεςι βλακείες και να τσακώνεσαι με καθηγητές ποιός ο λόγος;;;; Τ΄σαμπα κόπος...
Και πλάκες θα υπάρχουν, και αστεία αλλά και διάλογος από ξεσπάσματα.Ξέρω σου ακούγομαι κάπως...με αυτά που λέω,αλλά έτσι είναι.
Αυτά. Θα χαρώ αν μου πεις που διαφωνείς πάνω σε αυτό djohn.
Από το σημείο που μου είπε ότι λέω μαλακίες και δεν ξέρω τίποτα (και κάτι για τους γονείς μου) του απάντησα:
Μήπως η άγνοια σας για κάποια θέματα σας φέρνει σε δύσκολη θέση? Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε ότι δεν το ξέρετε.
Και μετά φυσικά (ενώ εκείνος έβριζε), σηκώθηκα, έφυγα από την τάξη και πήγα μόνος μου στο γραφείο να τον "αναφερω"
Α! Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου και μπράβο σου που το πες...